Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi
A telefonnak az a feladata, hogy ellássa elsõdleges funkcióját, és emellett legyen kicsi is - az apró méret meg nem kedvez a mérnököknek.<#phone>#phone>
A Walkman szériáról mondott véleményeddel szintén nem tudok egyetérteni: W705-el tolom, és maximálisan meg vagyok vele elégedve, bár nekem nem a fényképzés, hanem a zenehallgatás volt az elsõdleges. <#alien>#alien>
Minden gép füsttel működik?!?
Ha tényleg ennyire fontos a fényképezés akkor szerezz egy Samsung Innov8-et, és meg is volnánk. Ráadásul a tudása is pariban van egy Nokia N96-tal.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Van valakinek személyes tapasztalata a SE C510-zel? Állítólag Cyber-Shot ellenére eléggé fos képeket csinál. Szó mi szó netet feltúrva valóban fátyolos (fehér) képeket találtam, olyan mintha valamilyen láthatatlan köd telepedne a képekre és AF ellenére fura, de az elkészült fotók a kép széleihez közeledve veszítenek az élességükbõl, egészen elmosottak lesznek (WTF?). Viszont akkor is auto-fókuszos, szal ez mellette szól.
Egy W705-ön gondolkodok még és bár az fixfókuszos, de sokkal színtelítettebb képeket ad, viszon tény, hogy makro-nál elvérzik.
(Plusz még a keresõje, azaz maga az elõnézet is fürgébb és marha gyorsan exponál.)
Meglepõ, de távoli képeknél nincs különbség a két mobil között!
W705 mellett szól a Wifi, Walkman, 4GB-os memkari és számomra az, hogy szétcsúsztatható. Egyetlen negatívuma a fixfókuszos kamera, egy 3.2MP-es mobiltól már elvárná az ember az auto-fókuszt, tekintve, hogy más gyártók nem spórolják ki a hasonló kategóriás modelljeikbõl.
Mivel nem volt lehetõségem még fizikailag kipróbálni ezeket a típusokat, ezért kérném, hogy akinek megvan a fennti modell közül valamelyik (esetleg mindkettõ) az írhatna pár sort, hogy mennyire van vele (velük) megelégedve.
W705-östõl Walkman létére nagyon óckodom, sajnos rossz tapasztalataim vannak a W-kel, valamit mindig kispórolnak belõlük és nálam állandóan valamilyen banánhéjon csúsznak el.
A C510, öcsém C902-ese révén kerül a képbe és bár nem sokat engedi ki a kezei közül (érthetõ 😄),de amit eddig láttam belõle, az számomra igen meggyõzõ volt, így a figyelmem a Cyber-Shot mobilokra is kiterjedt.
Mindkét modellnek megvannak a pro és kontrái, ezért egyszerûen nem tudok dönteni közöttük. Van amikor a képzelezbeli mérleg nyelve a W705-ös felé hajlik, de ilyenkor mindig az AF hiánya jut eszembe, amikor meg inkább a C510-re esik a választás, akkor meg mindig attól félek, hogy valami gagyit kapok a pénzemért, mert eddig nem sok pozitív kritikát olvastam a kamerájával kapcsolatban. 😞
Remélem tudtok segíteni. <#wave>#wave><#help>#help>
Én személy szerint a T-Mobile kínálatából a Nokia E52-t, Blackberry 8520-at vagy a T-Mobile Pulse-t venném.
Az LG Arena is jó kis cucc, de GSM boltban olcsóbban megkapod...
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Tolvaj mocsok szemét banda a tré.
Érdemes más boltban is megpróbálni, esetleg öltönyben, vagy olyan emberrel megvetetni aki már több éve a trénél van.
csak simán leperkálod nekik a 80k-t és fizeted a havidíjat ami havonta 5k
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
iphone 3gs 32gb havidíj 4990ft 99.990ft (25950+12*6170)
Lenne egy olyan kérdésem, hogy benéztem a Tmobilba és meglepõen jó akciók vannak szval kinéztem a Samsung I800-t és a Iphone 3GS-t szettek melyik érné jobban megvenni hosszú távra?
iPhone 3G
Készülget a gép lassan, de biztosan..
Hanem a munkám során kell használni néha...de tényleg csak néha...
Az ára 40e vs 35..nekem nem mindegy😞 vagyis most minusz 10e az akció miatt...
iPhone 3G
Összehasonlítottam a kamerában láttam csak különbséget...(C510 vs Naite)
Teszt nincsen róla csak külföldi oldalakat tudom ajánlani illetve,hogy hasonlítsd össze a specifikájukat😊
Véleményt szeretnék kérni.
Melyiket érdemesebb megvenni a SE Naite vagy C510 est?
A válaszokat elõre is köszönöm
(Az hogy mennyire "fos" SE, ha lehet mellõzétek köszi"
Én a scopetelnél vettem az arénámat.57e
a telefonnal még ismerkedem(elsõ érintõs telóm) a divxes videók lejátszása nem megy csak úgy,h átmásolom rá és már megy is...ez mondjuk csalódás(divixbõl is csak 320*valahányas felbontást viszi,miután konvertálgattad egy darabig...),de amúgy szép kis telefon.örülök neki.
Amúgy most 2 telefont találtam elsõ blikkre:
Nokia 5800
Lg KM900 Arena
Ha esetleg van valakinek róluk véleménye, akkor tudna segíteni?
És hasonló árfekvésbe vannak még ilyen telefonok?
Elõre is köszi a válaszokat😊
Igazából nem értek a telefonokhoz, a mostani telefonom egy motorola v550😊 szval eléggé megviselt már a kicsike, elkéne már egy másik. De nem tudok választani...
Ti mit ajánlatok?
Érintõképernyõset szeretnék, tudjon sok mp3-at tárolni, és az sem lenne baj, ha jó minõségû képeket is tudna csinálni. Ja és az ára se legyen olyan sok max30-40 ezer.
Várom az ötleteket. Elõre is köszi.
ez kb. 3 milka szám hallgatását jelenti
Néha van úgy, hogy sehogy!
Nem értem <#fejvakaras>#fejvakaras>
nem az a lényeg, hogy törnek-zúznak, hanem hogy érzékeltessék, hogy a sony ericsson walkman mobilok bírják a kiképzést zenei szempontból. ennek a videónek az a rejtett üzenete: "ha sok zenét akarsz és jó minõségben vegyél SE-t"
Néha van úgy, hogy sehogy!
remélem azt a mobilt azért már nem adják el elég nagyot repült szegény<#wilting>#wilting>