10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • franc0
    Jóféle.
    Aztán mikor mutatod a haveroknak, inkább azt mondd hogy a unibody miatt döntöttél e mellett :D
  • Tetsuo
    HTC Legendrol mi a velemeny? Mert a Desire kicsit draga nekem..
  • DeenQa
    iphone 3gs vagy omnia2? :) help
  • GregSB
    Na de komolyan:

iPhone4: Drágább, de minőségibb (full alumínium + kerámia az egész, 0 műanyag), az új OS már tud mindent amit kell, kivéve Flash-t és bluetoothos fileküldést. Itthon csak nyár végén lesz hivatalosan kapható. A telefon kezelése baromi egyszerű, még egy óvodás is el van vele. Ez valakinek előny, valakinek viszont korlátokat szab és hátrány. Program ellátottsága jelenleg jobb mint az Androidnak, tényleg nem tudsz olyat mondani ami már ne lenne az AppStore 200ezres kínálatában.

Desire: Olcsóbb és már most kapható. Az Android már alapállapotban sokkal jobban "tweakelhető" mint az iPhone, de kevésbé felhasználóbarát (bizonyos területeken). Kell egy kis "geek" beütés ahhoz hogy ki tudd használni a képességeit, egy átlag felhasználónak az iPhone kényelmesebb.

Ez már abból nagyon jól látszik, hogy míg az Android telefonokon 4 fix gomb van (Home, Back, Menu, Search), addig az iPhoneon csak 1db Home, minden más az érintőképernyőn van megoldva. Teljesen más filozófia áll a két telefon mögött ilyen szempontból, rengeteg helyzetben ha meg akarsz valamit oldani iPhoneon akkor elég csak 1x megérinteni a képernyőt egy bizonyos ponton, Androidos telefonon meg gombhoz / menühöz kell nyúlnod. Ez nem előny vagy hátrány, van ahol meg az Androidba kell kevesebbet turkálni (pl ha Wifi-t, 3G-t Bt-t akarsz ki-be kapcsolni erre wan widget, iPhoneon be kell menni settings menübe) kinek mi jön be jöbban, van ismerősöm akihez ez a menügombös megközelítés áll közelebb, nekem az iPhone kezelése logikusabb.

Igazából azt kell eldöntened, hogy hozzád melyik rendszer (Android vs iOS) áll közelebb. Érdemes elmenni a speedshopba - ez nem a reklám helye, már több topicban is írtam hogy baromi drága hely, egész egyszerűen náluk mindig ki lehet próbálni az összes új kütyüt - ott ki tudod próbálni a Desire-t és az iPhone 3GS-t is, aztán mérlegelj. Rosszul járni egyikkel se fogsz, jelenleg az okostelefon piacon ez a két rendszer fejlődik a legdinamikusabban. Ha én most vennék okostelefont akkor nálam csak ez a kettő jöhetne szóba...
  • GregSB
    iPhone 4

( :D )
  • Máté94
    Desire
  • Tetsuo
    iPhone4 vs HTC Desire?
  • Benny04
    van androidra is alkalmazásbolt :)
  • rooney8
    + ott az app store + azért mert ájfon :D
  • Benny04
    viszont az iphone könnyebben kezelhető
  • NandorHUN
    Na mostmár kicsit jobban körbénéztem, és akkor úgy tenném fel a kérdést: iPhone vagy Android (támogatja a flash-t is + a böngészője gyorsabb!!!)
  • franc0
    Nem is az, hanem hogy akinek ezt meg kell kérdezni, annak az iPhone való.
  • rooney8
    egyértelmű iphone :)
  • Benny04
    háát azt azért nem mondanám
  • NandorHUN
    jobb, mint az iphone?
  • Benny04
    x10
  • Benny04
    nem
  • NandorHUN
    szerintetek a T-Mobile Pulse vagy iPhone 3g vagy Sony x10?
  • lsebestyen
    szerintetek megéri lecserélni egy htc touch pro-t egy xperia x1-re?
  • Benny04
    nm
  • Borgi
    kösz, ez valóban kielégiti minden vágyaimat
  • Ronny
    Nokia E52.
  • Shep
    Köszi, azt elfelejtettem írni ,hogy érintős marhaság kizárva.
  • CoolX
    samsung monte :DD a kijelző 240*400
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1035645722&no=7976]#7976[/URL]
  • Shep
    Tudtok nekem ajánlani egy olyan telefont ami külsőleg elegáns alapvető ma elvárható dolgokat tudja 240*320-as kijelzős és most jön a lényeg a kamerája szép képet csinál. (vaku ilyesmi nem kell, valamint 2-3 mpx-től ne legyen nagyobb, tehát ehhez mérten kell a szép kép)?
  • Benny04
    nem vagyok kíváncsi a véleményedre
  • Firerock
    most az egyszer igazad van pubi
  • Benny04
    Samsung B2100
  • Borgi
    jaj de jó, hogy van ilyen topig, remélem valaki tapasztalt tud nekem segíteni. igazából beszart a mobilom és szeretnék újat venni, 4 kívánságom van:

-lehessen vele hivást kezdeményezni/fogadni
    -lehessen vele sms-t küldeni/fogadni
    -legyen gyors
    -lehessen vele "fotballozni" (kimondottan legyen masszív, nekem ne essen szét az első véletlen leejtésnél)
  • Benny04
    én nem a csatlakozóról beszéltem, hanem a hangminőségről!
  • Firerock
    elolvastam
    "jó fülhallgatót adjanak hozzá"-->TE HÜLYE VAGY?A LEGSZARABB MINŐSÉGŰ CSATLAKOZÓ VAN RAJTA!AZ NEKED JÓ TE NAGYON NORMÁLATLAN?
  • Firerock
    Samsung és Sony...két legalja márka...azért mondom hogy inkább gyűjtsön még
  • Pyotr
    Szia!
    Ebben az ár kategóriában Telenornál két telefon jöhet szóba w205 vagy Samsung c3050!
  • Benny04
    az ára is ég és föld...

ajj tanulj már meg olvasni
    neki egy olyan telefon kell, amin jó minőségben lehet hallgatni zenét, adnak hozzá fasza fülest...
    blútusz nem kell neki és 20-at szán rá max :/
  • fifi
    és a kicsi jack aljzat nagy okosság amúgy a Nokián.

jut eszembe a W200-on van BT?
  • fifi
    és te fogtál már a kezedben 6303-at?
    mert én igen, és a SE W200-at is.

ég és föld
  • Benny04
    "a legfontosabb hogy zenét normálisan tudjon lejátszani, jó fülhallgatót adjanak hozzá, illetve nézzen is ki valahogy"

Te tudsz olvasni??
  • Firerock
    a pannonnak elég szar a választéka
    ebből a pénzből nem nagyon lehet jót
    de ha gyűjtesz még pár ezret akkor ez nagyon jó választás,itt a topikban is sokaknak van,kérdezd meg őket:)
  • Firerock
    a Sony és a jó az két külön dolog:D
    mindjárt kukázok neked valamit:D
  • Ákos12
    Köszi a válaszokat.. nokiából melyiket ajánlanád? Sony Ericsson-ból valami normálisabb Walkman-es is jó?
    köszi