Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benny04
INGYENES!!!4 -.-

bocsánat 😄 akkor félre írtam😄 és ha tudom a jelészót akkor is ingyenes nem?😄 ha nem tudom akkor meg net nincs mi?

Benny04
jóhogy ingyenes....
am olyan nincs is, hogy fizetõs, max olyan, hogy jelszavas :p

bardocz
Ha ingyenes a wifi, akkor gondolom nem kell fizetned érte, de fizetõs wifirõl még nem is nagyon hallottam, ha tudod valahova a jelszót, nem hiszem, hogy gondod lesz.
állítólag van rajta WIFI az úgy tudom vannak iylen ingyenes wifiportok akkor ezekszerit ott ingyen netezhetek?? de olyasmit is halottam hogy ahány honlapot betöltessz annyit fizetsz:S bár lehet hülyeséget mondok

Benny04
nekem is W705-öm lesz 😄
múlthétvégén már meg is vettük volna, ha nem drágult volna 6k-t...
de most megint lejjebb ment az ára, úgyhogy hétvégén már megvesszük 😄
am nagyon fasza telefon, egyik ismerõsömnek olyan van és egyszerûen jó 😄

bardocz
Melyik az a telefon, ami MP3-as, jackdugós, vagy valami hasonló megbízható(itt elvérzik az SE sajnos), és wifis? Nem értek egyáltalán a telókhoz.
triplet
Én is ezen a kettõn gondolkoztam, de az LG maradt😊
Karácsonyra megkapom, megy a "jó" régi Sony Ericsson k510i-m a süllyesztõbe😊

Srácok valakinek volt már dolga
Sony Ericsson W595
vagy
Sony Ericsson W705 -el?
és ha igen írjátok le pls tapasztalatokat meg hogy mi a hátránya elõnye?
elméletileg ilyet kapok karácsonyra 😄 valamelyiket kettõ közül elõre is köszi aválaszokat!

Pipör
Lg-t

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Hunter of Deer
hali!

most hogy lassan itt a karacsony azon gondolkodom hogy megkene lepnem magam egy telefonnal 😄

eddig 2 telot neztem LG km900 es Nokia 5800 de nemtudok donteni! a mobilarenan az LG arenat dicserik, viszont a Nokia sem tunik olyan rossznak.

szivesen varok velemenyeket a 2 telefonnal kapcsolatban, esetleg tapasztalatokat pro ill. kontra.

elore is koszi!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

franc0
Ugyanakkora a képernyõjük, de nem baj.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Shiwo
én úgy vettem észre, hogy technikailag a samsungok a jobbak, de supportilag a nokia

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Szeretnék egy új érintõképernyõs telot venni, nem igazán tudok dönteni a samsung i900 omnia és nokia 5800 Xpress Music közül. Nagyon sokat szoktam neten lógni telefonon is, szóval ez fontos nálam, meg persze a gps-t is szivesen használnám. Tudom, hogy a nokiának nagyobb a képernyõje, de a készenléti ideje ahogy olvastam a samsungnak jobb. Érdekelne nektek mi a véleményetek, melyik ha lehet ilyet kérdezni a "jobb", esetleg jobban megfelelõ. KÖszi
"Googlé se lett egybõl ilyen amilyen"
Hát jah, kezdésnek bevásárolt egy pár digitális térképekben érdekelt céget, meg egy nagyobb céget aki mûholdképeket katalogizált ugye 😄

rooney8
hali!

kicsit off, de azér megkérdezem 😄 mily módon tudom "átfesteni" a mobilomat? 😄 k750i-m van, de már unom ezt a fekete-szürke párost 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Persze,hogy vannak közel sem olyan régi mint a Google-é, de biztosan fejlõdni fog majd, Googlé se lett egybõl ilyen amilyen.
Jaja, idõvel jó lesz.. Mondjuk ehhez olyan telefon is kell amiben van gps. Úgy igazán ki lehet használni a maps elõnyeit 😊

Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.

igen, de azért nem rossz, ha még kicsit gyorsítják, akkor felnõhet a google maps mellé...(szép lassan😛)
Hát, pedig valakinek gondot okoz😊 Ahhoz hogy igazi befutó legyen mindenképp kell a lokalizáció az adott országra 😉
Megnéztem ezt a Maps-ot, háát, vannak ott még hiányosságok 😄

Nehogy már ez gondot okozzon a mai világban, kis alap angol nyelvtudás nélkül azért nem sok mindenhez tudsz hozzá kezdeni...

U.i: Give it a try 😊)
Igen, de ebbõl talán a store éri meg, bár kitudja milyen árakon dolgoznak. Többire van jól bevált alternatíva. Meg ugye a magyar nyelvet se nagyon tudja ez.

Ez nem csak ebben merül ki,hogy van maps.. Számos hasznos funkciója van,ami elsõsorban a "komolyabb" embereket célozza meg nem pedig az olyan fiatalokat,akik inkább a zenehallgatást részesítik elõnyben.De csak,hogy néhányat említsek:
mail, ahol saját email fiókot készíthetsz
store ,ahol számos app.-ot tudsz letölteni
share ,ahol megtudod osztani különbözõ dolgaidat
Igen, bármit. A védelmes fájlokkal is lehet, csak amint le akarok játszani, kiírja hogy le kell tölteni hozzá a tanúsítványt.. Ezt direkt kipróbáltam 😊

Megtörhetetlen
A védelem alól feloldott filokkal már bármit lehet csinálni? Másolgatni kedvünkre?

fry day fry day sálálálláláá

Manapság már csak ilyenekkel lehet találkozni... Mindent gyorsan 😄
Mobilokon is látszik, egy telefont ha 1 évig lehet kapni már jó, aztán egyszer eltûnik, mert már ott az újabb, ezt is belekalkulálták biztosan.

Kb. a 2110 megjelenése óta használok Nokia-t, egyre kevésbé tetszik. Ahogy bõvült a készülékek szolgáltatása, úgy rövidült az élettartamuk. A 6210 pl. még mûködõképes, azóta az összesnek lett valami baja legfeljebb két év után. Most éppen a N73 van mûsoron két és fél éve van meg, garancia alatt és után kellett javítani, legutóbb azt írták a számlára, hogy ha a hiba újra elõjön fõdarab csere kell, (jó drágán). Az adatok miatt valószínûleg Nokia-t veszek, de már számítok rá, hogy a következõvel is lesz baj.
Megtörhetetlen
jaja én csak arra tudok gondolni, hogy gyorsan megírták aztán, hogy minél hamarabb kikerüljön felmérjéjk a kerseletet aztán a szerint foglalkoznak tovább vele, ha megéri akkor tuti, hogy foglalkozni fognak vele a jövõben...

Az lehet, de igazából az ovinak minden részének van ingyenes alternatívája, szóval, az hogy a Nokiájé, csak a nevet nem éri meg 😄
Gondolom gyorsan indítani akarták, ezért csak 3 teló, de biztos hogy mindegyiken megjelenik majd az újabbakon.

Megtörhetetlen
Jogos, de a plusz az csak zene letöltést ígér míg a Nokia minden egyebet is... Arról nem is beszélve, hogy ahogy néztem ez az ovi olyasmi mint a google wave, nagyobb jövõt látok benne, holott persze akinek csak zene kell az a plusst akarja, (bár csak 3 igen drága modellenm elérhetõ, azért nah...)

Azok a plusz szolgátások engem is érdekelnének 😄
Nem nagyon tudok olyanról ami annyi plusz-t adna hogy azt válasszal.
Nagy slágar az ovi most az N-nél, SE-nél meg a Plusz, mindenki azt veszi amire szüksége van 😊
Bár ha ezek miatt kell dönteni, akkor inkább a PLusz, mert pl minek ovi maps, ha ott a Gmaps, ami még jobb is? 😛

köszi szépen megnézem!
Amúgy azt a 90 fokos fõzõmosást, plusz extra öblítést plusz extracentrit sztem semmilyen teló nem élte vna túl😊
analfa
Mondjuk látod abban igazad van, hogy seria függõ. Én a nagy átlagra gondoltam.
re katkit: mondjuk személyreszabható mail, megosztó, útvonaltervezõ persze gyalogosoknak is 😛 , le lehet menteni a számokat, térkép... ja meg ngage. de menj fel a nokia oldalára és ott meg tudod nézni hogy még mi.

Ez azért így nem igaz, legalábbis nagyon szériafüggõ. Anno a SE K750-em nyakon lett öntve egy nagy adag olajos\zsíros folyadékkal, besárgult az egész világítás, a gombok beragadtak a zsírtól és átázott az egész készülék. Több körös takarítás után már csak a kijelzõn maradt meg a nyoma, pedig szinte reménytelennek tûnt, hogy valaha is mûködõképes lesz, annyira rosszul nézett ki belül. Azóta még átélt egy-két megpróbáltatást és semmi baja...
Most pedig újat akarok venni, talán érthetõ, hogy csak a SE C510 jön számításba😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Hát igen... a nokiák azért mindig minõségiek voltak a többi telefonhoz képest, nekem is csak mosással sikerült kinyírnom az enyémet😞 mondjuk a régi sonymmal is ez lett... am. milyen szolgáltatásokra gondolsz pontosan?
analfa
Szerintem a SE soha nem csinált topp telcsiket fõleg ha az elmúlt 10 évet nézem szerintem nem sikerült soha elõállniuk olyan ötlettel mint mondjuk a Noki-ának, és ah hozzávesszük még hogy még milyen plusz szolgáltatásokat nyújtanak akkor meg le a kalappal a nokia elõtt...

Nokia-t cserélek. Kinéztem az E55-t és az e75-t. Van valakinek tapasztalata valamelyikkel, ami megosztana velem?
Benny04
egyértelmû, hogy w705

sziasztok szeretnék venni 1 érintõképernyõs telefont olyan 25e környékén .Én gondolkoztam azon is hogy 1 kínai csodát veszek de olyat akkor vennék ha van benne wifi+TV (a többségében van) vagy 1 samsungot, LG-t vagy valamit de ha már olyat vennék akkor aminek legalább 2Megapixeles kamerája van (természetesen ugy gondolkozom hogy 1 használt telótol sem vonakodok hisz ennyi pénzem van rá most...)

elõre is köszi!!!!!!!!
sziasztok!

szerintetek melyik telefont vegyem?

a Sony Ericsson W705 vagy az LG BL20-t?

a választ elõre köszi!

rooney8
:CCC

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Pipör
1 szám 😊)
am az hogy a 1209 nem játssza az mp3-at

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Benny04
nem😞

belarus
Helo!
Mi a külömbség a NOKIA 1208 meg a 1209 közt??<#conf>

rooney8
kicsit drágábbat nem találtál? 😄

Benny04
Satio 😄

rooney8
hali

milyen telefont vegyek? 😄 én valami érintõ képernyõsre gondoltam... ilyen iphone féle telefon érdekelne, de az iphone az túl drága :S

Igazság szerinte nekem a teljes érintõképenyõ ár kombinácíó miatt jöttek szóba ezek a telók (jó lenne még a sonny satio csak az meg még drága)
Vegyél Sonyt, azzal nem lesz bajod <#idiota>
...bár ha akarsz szívni a MICROSOFT!!! (át gondoltad te ezt?) termékével, vagy azzal a toldozott-foltozott Symbiannal, akkor lelked rajta. Ha már csak ez a két telefon jöhet szóba, akkor inkább a Nokia, mert még mindig jobb a Symbian mint a Winfos... de ha jót akarsz magadnak, nem szenvedsz ilyenekkel.
Mire akarod használni a telefont, hogy nem jó egy mezei készülék? Mert ha nincs már most jól meg fogalmazható, speciális igényed, amit valóban csak ez a két "op-rendszer" tud kezelni, akkor szerintem jobban fog zavarni, mint amennyire hasznodra lesz (és most mindegy, hogy melyikrõl beszélünk).

Minden gép füsttel működik?!?

CaptainJack
Ha nagyon egyszerûen kéne leírni a rendszereket, akkor az symbian egy továbbfejlesztett telefon, tehát egy viszonylag zárt és kész rendszer. Kiveszed a dobozból használod, ha valami nem tetszik, akkor esetleg tudsz változtatni rajta, de inkább nem. Természeresen ezt inkább egy asztali számítógéphez képest értem, egy sima telefonhoz képest azért lényegesen komolyabb lehetõségeket biztosít. A windows mobile az egészen más világ, már történetileg is. A wm-es telefonok õsei ugyanis pda-k, sõt igazábõl a mai kevés telefon nélküli windows-os pda is ezt az operációs rendszert futtatja. Ebbõl következõen az egész rendszer felépítése egy teljesen más szemléletmódot követ. Tehát nem úgy kell kezelni, mintha telefon lenne, hanem inkább mint egy számítógépet. Erre talán a legjellemzõbb példa hogy nincs benne menü, mint a telefonok mondjuk 99.9%-ában. Ennek elõnye, hogy a semmi máshoz nem hasonlítható variálhatóság. Hátránya hogy igazából a wm, tényleg csak egy oprendszer, pont mint az asztali gépen.

Neked kell eldöntened, hogy egy kisebb, egyszerûbb, olcsóbb, könnyebben kezelhetõ, telefonszerûbb eszközre van szükséged, vagy egy komolyabb, nagyobb, akkuzabálóbb, drágábbra, amiben sokkal több lehetõség van, de hogy ezt kihozd belõle ahhoz azért sok fórumot el kell olvasni. 😊
----

Én amúgy az olcsóbb kategóriákat részesítem elõnyben... nekem nem kéziszámítógép kell, hanem telefon 😄 tudjak rajta sms-t írni, telefonálni, zenét hallgatni v. zenét letölteni másra nem nagyon van szükségem...