10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • GregSB
    + még 1 eszembe jutott: Motorola Milestone. Ez talán közelebb is áll a z N97-hez, mert van kicsúszó billje. (BTW, a SE Xperia X10 pro-nak is van billje)
  • Tetsuo
    Nehany napja van Legendem, de kezelhetosegben mar sokkal jobb mindenfele symbianos bohockodasnal.
  • dragon11
    Figy.. felső kategóriában egészen más a történet.
  • Firerock
    az már rossz,benne van a nevében hogy SONY ERICCSON,kapásból szar
  • GregSB
    Abban igazad van hogy ez ember függő, kinek mi tetszik.

Épp ezért én inter94 helyében elmennék, és kipróbálnám a Nokia N97-et, HTC Desire-t, HTC HD2-t, SonyEricsson Xperia X10-et, iPhone-t, és azt venném ami a legjobban tetszik.
  • GregSB
    Sehol, de nem is 5800, hanem N97 árkategóriáról volt szó.

Inter94: Nézd meg a SonyEriccson Xperia X10-et. Az Androidos.
  • Máté94
    Ez, hogy jön ide?
  • Ronny
    és hol kapsz 2.1-es telefon Sense UI-szel 5800 árban?
  • Máté94
    Nem az 1.6-os sima Androidból kellene kiindulni, hanem mondjuk a 2.1-es Sense UI-os Desire-ból.
  • Firerock
    de
    volt lehetőségem választani telefonvásárlásnál az android(Samsung galaxy spica) és "régi" symbian között(Nokia 5800) és az utóbbit válaszottam,ez emberfüggő szerintem,nekem nem tetszett az android
  • Máté94
    Ezt azért te se gondolhatod komolyan...
  • Firerock
    szerintem a régi symbian jobb a jelenlegi androidnál...
  • Máté94
    Felejtsd el.
  • inter94
    és vmilyen sony ericsson?
  • GregSB
    Mini vagy nem mini tök mindegy. Mindkettőn még a régi Symbian fut, ami szerintem kezelhetőségben / felépítésben nagyon elmarad az Androidtól és iOS-től.

Szerintem ennyi pénzért érdemesebb a lentebb felsorolt telefonok közül választani.
  • inter94
    ha már nokia n97et vennék...akkor tuti nem mini lenne...most állok mobilvásárlás előtt és nem szeretném elkapkodni
  • GregSB
    Ízlések és pofonok, én próbáltam egy N97 Mini-t és nagyon nem tetszett. SZVSZ ennyi pénzért sokkal jobban jársz egy HTC Desire-vel, HD2-vel, Samsung Galaxy S-el, vagy iPhoneal.
  • inter94
    nokia n97,megéri a pénzét?vagy ebben az árkategóriában milyen telefont érdemes venni?
  • FlyHigh
    És mit nem tud az E71, hogy drágábban E72 kelljen vennem? Egy-két évre jó lesz, nem a suliba villogásra használom, én dolgozom vele, összebaszom, lehasználom.
  • Ronny
    50 alatt nem kapsz E72-őt...
  • Firerock
    miértnem E72-t veszel?E71 elég régi már...
  • FlyHigh
    Már mindegy, veszek inkább egy e71-es nokiát, drágábbra emlékeztem. Jól fog jönni a fémház, legalább bírja majd a strapát, gyorsan lehet gépelni rajta és tud gps-t is.
  • FlyHigh
    htc smart jó vétel így 50e alatt?
  • Firerock
    amiket felsoroltál annak az ára az 5800 fele
  • GregSB
    Akkor fogj a kezedbe egy HTC Legendet, Desire-t, iPhone-t, stb-t. Nem hiába olyan olcsó az 5800, (számomra) nagyon gagyi műanyag burkolatot kapott...
  • Firerock
    nekem 5800 van
    nem gagyi az anyag és ne mtűnik játéktelefonnak,kiabszottjó,csak ajánlani tudom:)
  • Firerock
    innen rendeltem én,királyak!
    ajánlom a gyári garanciás telefonokat
  • FlyHigh
    Srácok, melyik az az oldal ahonnan a legolcsóbban kapom meg az új kártyafüggetlen garis telefonokat?
  • Tetsuo
    Na megvettem a Legendet. Jopofanak tunik, a felbontas sem olyan gagyi, mint amilyennek hangzik.. csak a szemlyreszabas eredmenye nem olyan szemelyes.
  • Danecay
    Köszönöm a tippeket. Közben mégis vacillálok, hogy vegyek e használtat. Mivel nagy valószínűséggel neten keresztül történne a vásárlás, csak kifizetés után foghatnám kezeim közé a portékát, és ha ekkor derülnek ki dolgok (valamilyen funkciója nem működik megfelelően, mégsem annyira újszerű az állapota mint amilyennek le volt írva, stb.) akkor az kellemetlen. Ilyet néztem még: Samsung I5700 Galaxy Spica. Ez sem lenne rossz, de a kamerája gyengébb 5MP-elnél, amivel még lehet ki is békülnék, de kamerafény sincs. Nme volt feltétel, de a rádió és a TV kimenet is hiányzik belőle, ugyanakkor képernyőben és processzorban jobb. Nehéz dönteni. Egyébként az Androidról mi az általános vélemény, pl a Win Mobele-al szemben?
  • Blekk Síp
    :D
  • Tetsuo
    http://kuruc.info/galeriaN/egyeb/kissebbsegelonyben.JPG
  • franc0
    Omnia1 jó cucc, de 60-ból kijöhet az Omnia2 is. Nézd meg még a Nokia N97-et és az LG GW620-at.
  • icoj69
    Szia!
    Szerintem ez mindenben megfelel, kivéve a vaku.
    Nyúztam egy éven keresztűl egy ilyen készüléket. iGo 8 volt rajta, soha nem hagyott cserben.
    http://apronet.hu/pda/pna/gps/telefon/aprohirdetes=10067939
  • Tetsuo
    Persze, de hoznak sört. ;)
  • Danecay
    Sziasztok!
    50, max 60e Ft-ért szeretnék valamilyen normálisabb készüléket vásárolni. Egy Samsung Omnia 1 tudásával én meg is lennék elégedve. Új vagy jó állapotú alig használt készülék megvételét tervezem. Amiket szeretném, hogy tudjon:

- GPS
    - Touch Screen
    - WIFI
    - Bluetooth
    - Lehetőleg 5MP-nél nem kisebb kamera, kamerafénnyel (vakuval)
    - Bővíthető memória

Ezen kritériumoknak az Omnia meg is felelne, az ára is OK, de érdekelne a Ti javaslatotok is, esetleg más alternatívák, amiket ajánlani tudtok.

Szétnézegettem már én is a legtöbb telefonnál találtam valamilyen kivetnivalót. Pl.:

- Egyszerűen nem tetszett
    - NOKIA 5800 - Játéktelefon érzetet kelt, túl műanyag, nem elég masszív
    - HTC Diamond 2 - Használtan is súrolja a költségvetés felső határát, nincs kamerafény, fix, nem bővíthető 4GB memória
    - Samsung Omnia - a munkatársaménak kezd haldokolni az érintőképernyője, egyik sarkában alig érzékel és a többi helyen sem pontos többszöri kalibrálás után sem, időnként elmegy a hangja amit újraindítással lehet orvosolni, továbbá néha kifagy a GPS. Az érintőképernyős problémát elviekben 1500 Ft-ból orvosolni lehet.

Örülnék ha tudnátok ötletet adni. A felsorolt telefonok sincsenek kizárva, úgyhogy ha valaki azok közül érvelne valamelyik
  • Blekk Síp
    A csajodat?
  • Tetsuo
    Az miert van, hogy Legendet alig lehet kapni, Desire-t pedig minden sarkon?
  • Tetsuo
    Abbol a korbol mar kinottem. En a csajomat meg a kocsimat szoktam nekik mutogatni, akar ki is probalhatjak.. :)
  • Máté94
    ?:D