Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
múlthétvégén már meg is vettük volna, ha nem drágult volna 6k-t...
de most megint lejjebb ment az ára, úgyhogy hétvégén már megvesszük 😄
am nagyon fasza telefon, egyik ismerõsömnek olyan van és egyszerûen jó 😄
Karácsonyra megkapom, megy a "jó" régi Sony Ericsson k510i-m a süllyesztõbe😊
Sony Ericsson W595
vagy
Sony Ericsson W705 -el?
és ha igen írjátok le pls tapasztalatokat meg hogy mi a hátránya elõnye?
elméletileg ilyet kapok karácsonyra 😄 valamelyiket kettõ közül elõre is köszi aválaszokat!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
most hogy lassan itt a karacsony azon gondolkodom hogy megkene lepnem magam egy telefonnal 😄
eddig 2 telot neztem LG km900 es Nokia 5800 de nemtudok donteni! a mobilarenan az LG arenat dicserik, viszont a Nokia sem tunik olyan rossznak.
szivesen varok velemenyeket a 2 telefonnal kapcsolatban, esetleg tapasztalatokat pro ill. kontra.
elore is koszi!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Hát jah, kezdésnek bevásárolt egy pár digitális térképekben érdekelt céget, meg egy nagyobb céget aki mûholdképeket katalogizált ugye 😄
kicsit off, de azér megkérdezem 😄 mily módon tudom "átfesteni" a mobilomat? 😄 k750i-m van, de már unom ezt a fekete-szürke párost 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.
Megnéztem ezt a Maps-ot, háát, vannak ott még hiányosságok 😄
U.i: Give it a try 😊)
mail, ahol saját email fiókot készíthetsz
store ,ahol számos app.-ot tudsz letölteni
share ,ahol megtudod osztani különbözõ dolgaidat
fry day fry day sálálálláláá
Mobilokon is látszik, egy telefont ha 1 évig lehet kapni már jó, aztán egyszer eltûnik, mert már ott az újabb, ezt is belekalkulálták biztosan.
Gondolom gyorsan indítani akarták, ezért csak 3 teló, de biztos hogy mindegyiken megjelenik majd az újabbakon.
Nem nagyon tudok olyanról ami annyi plusz-t adna hogy azt válasszal.
Nagy slágar az ovi most az N-nél, SE-nél meg a Plusz, mindenki azt veszi amire szüksége van 😊
Bár ha ezek miatt kell dönteni, akkor inkább a PLusz, mert pl minek ovi maps, ha ott a Gmaps, ami még jobb is? 😛
Amúgy azt a 90 fokos fõzõmosást, plusz extra öblítést plusz extracentrit sztem semmilyen teló nem élte vna túl😊
re katkit: mondjuk személyreszabható mail, megosztó, útvonaltervezõ persze gyalogosoknak is 😛 , le lehet menteni a számokat, térkép... ja meg ngage. de menj fel a nokia oldalára és ott meg tudod nézni hogy még mi.
Most pedig újat akarok venni, talán érthetõ, hogy csak a SE C510 jön számításba😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
elõre is köszi!!!!!!!!
szerintetek melyik telefont vegyem?
a Sony Ericsson W705 vagy az LG BL20-t?
a választ elõre köszi!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
am az hogy a 1209 nem játssza az mp3-at
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
milyen telefont vegyek? 😄 én valami érintõ képernyõsre gondoltam... ilyen iphone féle telefon érdekelne, de az iphone az túl drága :S
...bár ha akarsz szívni a MICROSOFT!!! (át gondoltad te ezt?) termékével, vagy azzal a toldozott-foltozott Symbiannal, akkor lelked rajta. Ha már csak ez a két telefon jöhet szóba, akkor inkább a Nokia, mert még mindig jobb a Symbian mint a Winfos... de ha jót akarsz magadnak, nem szenvedsz ilyenekkel.
Mire akarod használni a telefont, hogy nem jó egy mezei készülék? Mert ha nincs már most jól meg fogalmazható, speciális igényed, amit valóban csak ez a két "op-rendszer" tud kezelni, akkor szerintem jobban fog zavarni, mint amennyire hasznodra lesz (és most mindegy, hogy melyikrõl beszélünk).
Minden gép füsttel működik?!?
Neked kell eldöntened, hogy egy kisebb, egyszerûbb, olcsóbb, könnyebben kezelhetõ, telefonszerûbb eszközre van szükséged, vagy egy komolyabb, nagyobb, akkuzabálóbb, drágábbra, amiben sokkal több lehetõség van, de hogy ezt kihozd belõle ahhoz azért sok fórumot el kell olvasni. 😊
----
Én amúgy az olcsóbb kategóriákat részesítem elõnyben... nekem nem kéziszámítógép kell, hanem telefon 😄 tudjak rajta sms-t írni, telefonálni, zenét hallgatni v. zenét letölteni másra nem nagyon van szükségem...