10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • whiskeyman
    egyiket sem
  • elvin
    Üdv! Segítségeteket kérném. Két telefon közül kéne választanom, de nem tudok. Egyik a Samsung I900 Omnia, a másik a Samsung Monte. Omnia már volt a kezemben, a képernyő reagálása érintésre részemről nem a legjobb. A wifi-vel,, a hangzással, a kamera képével, a képernyő felbontásával meg voltam elégedve. Monte készüléket még nem állt módomban kipróbálni, de úgy hallottam hogy a TouchWIZ felület jól fut rajta. Esetleg ha valaki meg tudná mondani nekem, hogy a wifi hogy veszi a jelet, a hangszóró hangos vagy halk, és a képernyő jól működik-e. Monte felé jobban hajlok, bár az Omnián windows van, ezért elgondolkodtató. Ti melyiket választanátok?
  • Solten
    HTC Desire vagy Samsung S8500 Wave... ;) A Galaxy S-t nem tudom mennyire talalod megfizethetonek :)
  • inter94
    hello!300euért tudok szerezni én kb...
  • Solten
    Hi. A HTC HD2 100k HUF korul kaphato?
  • Metalmilitiakid
    Én is úgy döntöttem hogy kicsit még rágyűjtök a témára, végül is most Samsung Galaxy 3 at néztem ki magamnak, annak az árában tudtok jobbat mondani vagy ami szerintetek jobban megéri?
  • inter94
    Hi!
    emberek telefon vásárlás előtt állok,és pontosan nemtudom h milyen telefont vegyek...eddig számitásba jött a nokia n97...de több barátom is azmondta h inkább vmi androidos telefont vegyek...és most kinéztem a HTC HD2-t...kb ilyen árkategoriában szeretnék telefont.mi a véleményetek róla?vagy esetleg vmi más?
  • rooney8
    lehet az lesz :D
  • Neoncsoves
    akkor mondd meg, hogy tartsák meg azt a 20ezrest és akkor majd később kérsz telót ha lesz több pénz és akkor már jobbat is, hogy tovább kitartson... ennyit tudok tanácsolni:D
  • rooney8
    de karácsonyra akarom kérni és nem saját pénzből lesz... :D
  • Neoncsoves
    Szerintem várjál még egy kicsit, hátha lesz több pénzed, és akkor minimum egy wifis telót vegyél, mert az sokat dob az élettartamán (mármint arra gondolok, hogy 1 év múlva nem fogod azt érezni, hogy hú új teló kéne)
  • rooney8
    hát ennyiér nem hiszem h lenne benne, de előny ha van :d
  • Máté94
    Kell bele wifi?
  • rooney8
    ennyi van, de ez se biztos, karácsonyra akarom kérni és max ilyen 20k lehet :/
  • Máté94
    Hmm, nem ártana egy kicsit tornázni rajta :/
  • rooney8
    20k max :( bármi jöhet, csak ne előfizetéses
  • Máté94
    Na komolyra fordítva a szót. Mennyit lennél hajlandó rá költeni? Csak szolgáltatós jöhet szóba?
  • rooney8
    köcsög :d
  • Máté94
    Ha igénytelen vagy akkor veheted. :D
  • rooney8
    hali
    T-Mobile Vairy Touch II-ről vélemények? olcsó érintős teló, szerintetek megéri ennyiért? :D
  • Metalmilitiakid
    Valaki kisegítene, hogy 25-30k tartományban (értve itt a legolcsóbb előfizuval) mi a legjobb teló ami kapható ? Lehetőleg Wifis legyen érintővel .
  • Solten
    Na igen, 3.5" WVGA (800x480) OLED... 99 brit fontert... :) Valamivel jobb mint a Galaxy 3 240 x 400-es 3.2" TFT-je... :)
  • mrzoltan
    Hát nem tom, :S macerás, igazából semmiben nem jobb ,csak a kijelzőben.
    Ma voltam a "hülyéknél" és hát a G3-nak is megfelel és azt egyszerűbb intézni.Volt már nem 1 szopás így külföldről...

Te meg kint laksz, neked nope...:)
  • Solten
    ;) Vagy £5 az unlock, neten keresztul is tudod intezni (paypal, google checkouot). Igy fuggetlenitettem a sajatomat (unlocks.co.uk).
  • bardocz
    Unlockolva küldik, tehát tudod vodás simmel használni.
  • mrzoltan
    Csá.Itt is vagy? :D
    Amúgy olyan kell amit be is lehet szerezni és sajnos Vodkás kell, így meg van kötve a kezem. :(
  • Solten
    link
  • Metalmilitiakid
    Hello! Nemtom van e témája egy darabig olvasgattam a fórumkeresőt de nem találtam, az után érdeklődnék hogy a Samsung S5620 Monte nek van e rendes qwerty bill je valamilyen módon, illetve lehet e rá telepíteni, mert azt tudom hogy sms nél nincs, ezt olvastam. A másik pedig, hogy milyen hasonló telefont tudnátok mondani ebben az árban (23 k ért szándékozom előfizetéssel), ami szintén wifi s, érintős, 3,5 jack kimenetes, és lehetőleg gps+ min 3mp kamera. Valamint ha valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban, érdekelne, mert mobilaréna meg telefonguru tesztet olvastam, azt vettem le belőle hogy jó. Köszi előre is.
  • Solten
    Hello.: ezt vegyed.
  • mrzoltan
    Sziasztok!

Szeretnék venni egy Galaxy 3-at és érdekelne, milyen véleménnyel vagytok róla, illetve tudtok-e hasonló tudás és árkategóriába alternatívát.
    Illetőleg tudtok-e olyan mobilról, ami még idén jönne ki hasonló árban és felszereltségben.
    Előre is köszi.
  • cruso
    Sziasztok!
    Már végig néztem az összes fórumot, de sajnos még mindig nem tudok dönteni 3 telefon közül: Samsung Wave, Samsung omnia II, Nokia X6.
    Tudom, hogy ezek közül a nokia a leggyengébb, de mégis van előnye: pl. eddig mindig Nokiám volt, ezért nem kellene az újat tanulgatni, a másik meg az ingyenes navigáció!
    A probléma csak a kijelzőjével és a kamerával van: VGA videok, gyenge képek, TFT kijelző!
    A legjobban a Wave tetszik (főleg a Super amoled kijelzője, meg a fényképezőgépe miatt), de félek a Bada rendszertől: nehezen kezelhető menü (a symbianhoz képest), nincs navigációs program, csak fizetős. És ha a telefon árát, meg a navi program összeadom, akkor már túl drága!
    Az Omniánál meg szintén a windowsos op. rendszer, meg a rezísztív kijelző, meg maga a telefon mérete az ami elgondolkoztat.
    Teszteket sokat olvastam róluk, de jó lenne olyannak is a véleménye, aki már egy ideje használja őket.
    Előre is köszi!
  • schrank
    samsung monte-ról (S5620) tudtok mondani valami okosságot amik a tesztekben nincsenek benne ?
    köszi
  • ch13
    Üdv!

NDrive 9.2.15 ezt akarom felrakni a telomra, de ahogy elindítom vissza dob a menübe...(fel van telepítve)
  • Mészy
    Hali!

Itt van egy elég komoly összehasonlítás:

katt
  • slayer007
    kértem egy kimerítő választ, helyette csak osztasz pár lehúzást... sokra megyek vele már bocs...
  • schrank
    embeeer +100-es telón nincs blútúsz, folytassam ...
  • slayer007
    Számomra mezei használatra a beépített programok majdnemhogy elegek. Van mellé ingyen messenger, ingyen gps, ingyen mail, nekem más nem is kell.
    Az, hogy vannak emberek akik képesek ekkora kijelző játszani, az meg már beteges...
    A plusz programok igazából csak a fanatikusoknak vannak véleményem szerint...
    szal nem feltétlen kell töltögetni minden szart hozzá az öngyújtóprogramtól kezdve a jedi kardon keresztül a sörkiöntő flashig...:)
  • schrank
    húha itt valakinek nincs humorérzéke ! jjja persze azt is le kell töltened 19$-ért
  • slayer007
    érdekes, nekem az iphone 3g-men is van ébresztőóra és tökéletesen működik... sztem te kicsit félre vagy informálva.
  • schrank
    nálam ott vérez el egy ájfon hogy 20$-ért kell letölteni hozzá egy ébresztőórát ismert még azt se tudja alapból