Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pyotr
Baszod 50e-m van, vagy akkor lehet várok következõ hónapig😊

██

Benny04
am osztálytársamnak 5800-ja van, és beszart, nem kapja meg az sms-eket, és wifit se keres XD
szóval ennyi a nokia 😄

Benny04
hazucc
hány embertõl hallottam már azt, hogy bonyolult a menüje -.-

Firerock
ragaszkodsz a kártyás verzióhoz?
Én innen rendeltem és teljesen meg voltam velük elégedve

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Pyotr
Remélem lesz még a Pannon szutyoknál mert szétcsapomõket😊
Tapolcán egyikbõl sem volt hétfõn kiderül Veszprémben mi a helyzet.

██

Ha még symbianról lenne szó, de akkor se... Mondom én h még nem látott nokiát.
Vannak olyam hülyék akik a legegyszerûbb dolgokat se látják át....
Firerock
5800😊
nekem olyan van,nagyonjó😊

Pyotr
Nem vettem meg a 6303-at mert véletlen lelöktem a malacperselyt a szekrényrõl<#eplus2>
úgyhogy hétfõig 5800 kontra Samsung jet lesz nálam a téma<#vigyor1>

&#9608;&#9608;

fifi
mit ne mondjak te szerencsétlen?
köztudott, hogy a Nokia menük mind teljesen érthetõ, logikus módon vannak felépítve.

ha te ezt nem látod be, az a te bajod, én egy pillanatig sem foglak gyõzködni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Firerock
mindenki ellened a szar Se-ellen van,szóval fail pubi😊

Benny04
na ne mondjad már...

oliwwer
😄😄
fifi
a nokia menürendszere átláthatatlan?
na ekkora ökörséget régen olvastam; éppen a legáttekinthetõbb, legértelmesebb menürendszerek hírében állnak.

más kérdés, hogy neked feladja a leckét.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Benny04
csúnya, menürendszere átláthatatlan és lassú (ez mondjuk nem mindegyikre igaz)

Régen felváltva használtam nokiát és se-t, elõbbi mert osztálytársaimnak olyan volt és nagyon megtetszett, utóbbit mert nagyon bejöttek, Nagy se párti voltam. Most viszont majd 2 éve használok egy s40es finnet, és nem tudom megmondani miért, de legközelebb is csak ezt a márkát venném ha a 100e feletti csodákat nem számolom.
De erre nem fog egyhamar sor kerülni mert nincs olyan teló 50 alatt ami:
-nokia😉
-fém
-hibátlan kijelzõs
-3g képes

Nekem most galaxy spicám van de komolyan picit néha hiányzik az 5800, androidtól többet vártam kicsit.
És miért nem szereted a nokiát? Mi nem jó benne?
Benny04
anyámnak van nokiája...
és legszívesebben azt hajítanám ki... 😊

Amúgy ja... Omnia 2-t az SE simán letolja. Samsung mobilokkal én szívtam már eleget a 2 havonta szervizelés miatt...
Helló! tegnap megvettem a SE vivazt az omnia II helyett, és el kell, hogy mondjam idáig az omnia II a vivazhoz képest egy hatalmas nagy határ sz....😉 lehet, hogy itt sokan nem szeretik a se-t de a samsungnál biztos jobb...😛
Ne foglalkozzatok vele, szenvedjen csak a szarjával.Szerintem az az 1. mobilja de h nokiája még nem volt az is 100 mert akkor már rég kihajította volna azt a fost.
oliwwer
csak uszítani akarja a többit, mert ennyi esze van.
mateus33
Ha már vki így fogalmaz h "mert rohadt szar mindegyik" már nem olvasom tovább 😄 Bár lehet kipróbálta az összeset, aztán valóban szar volt mindegyik 😄D
(Nekem volt már Sony, Motorola, Samsung meg Nokia, de a leggyorsabb mûködés terén a Nokia volt nálam)

Pyotr
Ha a bõvebben nálad ebben kimerült akkor én kurvára nem adok a véleményedre,telefonban meg másban sem!

&#9608;&#9608;

tugyiti
még jó hogy nem mindenki látja ezt így....
Benny04
undormány az összes nokia

Firerock
nemtudja
mert buta mint a föld
azt hiszi (0 tapasztalat mellett)hogyha betegesen ragaszkodik a szarhoz akkor az jó lesz😊
hagyjuk meg ebben az álomvilágában

Pyotr
"a büdös élet"az mindig nézõpont kérdése😊
vagy fejtsd ki már bõvebben....

&#9608;&#9608;

Benny04
nekem w705 van, és én se vennék soha a büdös életben nokiát, mert rohadt szar mindegyik

ja és ha gombosokat kedveled akkor e71 v e72 v n85 v innov8 v !n95!!! v n82.. ebben a kategóriában csak SE-t nem szabad venni ennyi pénzért.
250 euróért én nokia5800-t vagy galaxy spicát(i5700) vagy SE Vivazt vennék esetleg ha találsz annyiért HTC Hero-t akkor az is jó vétel. WM 6.5 mobilokat nem ajánlom. Esetleg még Iphone 2g-t is kapsz annyiért.
Nnnna, gondoltam! Nem olyan jó ez az omnia, csak mutatós... Azért ha ingyé vágnák hozzám elfogadnám, de ez így, amit leírtál elég para...
Nekem Nokia E72 van, azzal telesen elégedett vagyok.
Ahogy elnézem itt pár ember kezében nem volt még nokia, volt má mindenféle telefonom de a nokiákat szerettem legjobban persze csak az s60asokat. 5800át különösen ajánlom, nagyon jó telefon. Most galaxy spicám van és ez még annál is jobb kicsivel. Okostelefont mindenkinek!!
Nekem a SE-rõl megvan a véleményem szerintem eddig 2 jó telefont csinált(vivaz,xperia 10) w910em volt 2hónapig szerintem nagyon rosz h zárt operációs rendszer van rajta, mellesleg nagyon kopik.
Samsung Omniám volt, és soha többet nem is lesz. Lehet hogy csak én fogtam ki a rosszat, de 8 hónap alatt 2x cserélték az érintõkijelzõjét.(garanciálisan)
Egy héten legalább 1x újra kellett indítani, és a VM-rõl nem is beszélek. Lassú, lefagy, a navi az 2-10 perc között talált mûholdat...stb.
oliwwer
Én is így voltam a k508i-val, de aztán az beadta a kulcsot, és Nokiára váltottam. Nem bántam meg.
Nekem w910-em van és nem vennék nokiát... de hát kinek mi! 😊
Firerock
nekem Tube van😊és teljesen király

Megtörhetetlen
Olcsó oszt jó, mondani szokás (egyébként gondolom cinikus fenn hangú megjegyzésed nem talált ugyanis manapság 26 ezer egy telefonért nem pénz 😛 )
Egyébként meg nekem x6 van 😉 És az is nagyon jÓ😊 Lehet innen a nokia elfogultság?!?! 😄

fry day fry day sálálálláláá

Firerock
azért nem is olcsó egy olyan,bár ti gazdagok vagytok és megtehetitek😊

oliwwer
nekem is bevált a 6303. megéri a vételt.
Személyes véleményem az, hogy a Samsung mindenben respect, kivéve a telefonok... Telóban nagyon korán k.o-k, kb 2 havonta kell szervízbe vinni a nagyját. Jó, ez eléggé sarkítás, de lényegében a legmegbízhatóbb, leg strapabíróbb telefonok a Nokiák. Szerintem...
Megtörhetetlen
Szintén Nokia párti vagyok, ha már ezek közül választani kell akkor szintén 6303. Bár nekem nem volt ,de egy jó barátomnak olyanja van és tökéletesen elégedett vele! Tehát hajrá 😉

fry day fry day sálálálláláá

fifi
én a 6303-al nagyon elégedett vagyok...

Pyotr
köszi,S5230 on filóztam a legtöbbet ,de akkor marad a Nokia.

&#9608;&#9608;

Firerock
6303

Pyotr
lenne még egy:
Nokia 2730 Classic

&#9608;&#9608;

Pyotr
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hozzáértõkhöz ,akik ismerik jól a következõ készülékeket,hogy melyik lenne jó hosszutávra,megbizhatóság szempontok alapján:
Nokia 7230
Nokia 6303 classic
Samsung S5230

elõre is köszi!

&#9608;&#9608;

Ne vedd meg használtan. Annyi pénzért megkapod elõfizetésesen is. Vagy várd meg a szerencsédet és próbáld meg megnyerni a telót 😊
Ez természetes, de ha valaki kamerás mobilt vesz ne is akarjon profi fotósnak állni vele. Nekem az Omnia 2 jön most be, bár ahogy ugrál az euró talán használtam belefér a 250be.