10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#8513 egyiket sem -
elvin #8512 Üdv! Segítségeteket kérném. Két telefon közül kéne választanom, de nem tudok. Egyik a Samsung I900 Omnia, a másik a Samsung Monte. Omnia már volt a kezemben, a képernyő reagálása érintésre részemről nem a legjobb. A wifi-vel,, a hangzással, a kamera képével, a képernyő felbontásával meg voltam elégedve. Monte készüléket még nem állt módomban kipróbálni, de úgy hallottam hogy a TouchWIZ felület jól fut rajta. Esetleg ha valaki meg tudná mondani nekem, hogy a wifi hogy veszi a jelet, a hangszóró hangos vagy halk, és a képernyő jól működik-e. Monte felé jobban hajlok, bár az Omnián windows van, ezért elgondolkodtató. Ti melyiket választanátok?
-
#8511 HTC Desire vagy Samsung S8500 Wave... ;) A Galaxy S-t nem tudom mennyire talalod megfizethetonek :) -
#8510 hello!300euért tudok szerezni én kb... -
#8509 Hi. A HTC HD2 100k HUF korul kaphato? -
#8508 Én is úgy döntöttem hogy kicsit még rágyűjtök a témára, végül is most Samsung Galaxy 3 at néztem ki magamnak, annak az árában tudtok jobbat mondani vagy ami szerintetek jobban megéri? -
#8507 Hi!
emberek telefon vásárlás előtt állok,és pontosan nemtudom h milyen telefont vegyek...eddig számitásba jött a nokia n97...de több barátom is azmondta h inkább vmi androidos telefont vegyek...és most kinéztem a HTC HD2-t...kb ilyen árkategoriában szeretnék telefont.mi a véleményetek róla?vagy esetleg vmi más? -
#8506 lehet az lesz :D -
Neoncsoves #8505 akkor mondd meg, hogy tartsák meg azt a 20ezrest és akkor majd később kérsz telót ha lesz több pénz és akkor már jobbat is, hogy tovább kitartson... ennyit tudok tanácsolni:D -
#8504 de karácsonyra akarom kérni és nem saját pénzből lesz... :D -
Neoncsoves #8503 Szerintem várjál még egy kicsit, hátha lesz több pénzed, és akkor minimum egy wifis telót vegyél, mert az sokat dob az élettartamán (mármint arra gondolok, hogy 1 év múlva nem fogod azt érezni, hogy hú új teló kéne) -
#8502 hát ennyiér nem hiszem h lenne benne, de előny ha van :d -
#8501 Kell bele wifi? -
#8500 ennyi van, de ez se biztos, karácsonyra akarom kérni és max ilyen 20k lehet :/ -
#8499 Hmm, nem ártana egy kicsit tornázni rajta :/ -
#8498 20k max :( bármi jöhet, csak ne előfizetéses -
#8497 Na komolyra fordítva a szót. Mennyit lennél hajlandó rá költeni? Csak szolgáltatós jöhet szóba? -
#8496 köcsög :d -
#8495 Ha igénytelen vagy akkor veheted. :D -
#8494 hali
T-Mobile Vairy Touch II-ről vélemények? olcsó érintős teló, szerintetek megéri ennyiért? :D -
#8493 Valaki kisegítene, hogy 25-30k tartományban (értve itt a legolcsóbb előfizuval) mi a legjobb teló ami kapható ? Lehetőleg Wifis legyen érintővel . -
#8492 Na igen, 3.5" WVGA (800x480) OLED... 99 brit fontert... :) Valamivel jobb mint a Galaxy 3 240 x 400-es 3.2" TFT-je... :) -
#8491 Hát nem tom, :S macerás, igazából semmiben nem jobb ,csak a kijelzőben.
Ma voltam a "hülyéknél" és hát a G3-nak is megfelel és azt egyszerűbb intézni.Volt már nem 1 szopás így külföldről...
Te meg kint laksz, neked nope...:) -
#8490 ;) Vagy £5 az unlock, neten keresztul is tudod intezni (paypal, google checkouot). Igy fuggetlenitettem a sajatomat (unlocks.co.uk). -
#8489 Unlockolva küldik, tehát tudod vodás simmel használni. -
#8488 Csá.Itt is vagy? :D
Amúgy olyan kell amit be is lehet szerezni és sajnos Vodkás kell, így meg van kötve a kezem. :( -
#8487 link -
#8486 Hello! Nemtom van e témája egy darabig olvasgattam a fórumkeresőt de nem találtam, az után érdeklődnék hogy a Samsung S5620 Monte nek van e rendes qwerty bill je valamilyen módon, illetve lehet e rá telepíteni, mert azt tudom hogy sms nél nincs, ezt olvastam. A másik pedig, hogy milyen hasonló telefont tudnátok mondani ebben az árban (23 k ért szándékozom előfizetéssel), ami szintén wifi s, érintős, 3,5 jack kimenetes, és lehetőleg gps+ min 3mp kamera. Valamint ha valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban, érdekelne, mert mobilaréna meg telefonguru tesztet olvastam, azt vettem le belőle hogy jó. Köszi előre is. -
#8485 Hello.: ezt vegyed. -
#8484 Sziasztok!
Szeretnék venni egy Galaxy 3-at és érdekelne, milyen véleménnyel vagytok róla, illetve tudtok-e hasonló tudás és árkategóriába alternatívát.
Illetőleg tudtok-e olyan mobilról, ami még idén jönne ki hasonló árban és felszereltségben.
Előre is köszi. -
cruso #8483 Sziasztok!
Már végig néztem az összes fórumot, de sajnos még mindig nem tudok dönteni 3 telefon közül: Samsung Wave, Samsung omnia II, Nokia X6.
Tudom, hogy ezek közül a nokia a leggyengébb, de mégis van előnye: pl. eddig mindig Nokiám volt, ezért nem kellene az újat tanulgatni, a másik meg az ingyenes navigáció!
A probléma csak a kijelzőjével és a kamerával van: VGA videok, gyenge képek, TFT kijelző!
A legjobban a Wave tetszik (főleg a Super amoled kijelzője, meg a fényképezőgépe miatt), de félek a Bada rendszertől: nehezen kezelhető menü (a symbianhoz képest), nincs navigációs program, csak fizetős. És ha a telefon árát, meg a navi program összeadom, akkor már túl drága!
Az Omniánál meg szintén a windowsos op. rendszer, meg a rezísztív kijelző, meg maga a telefon mérete az ami elgondolkoztat.
Teszteket sokat olvastam róluk, de jó lenne olyannak is a véleménye, aki már egy ideje használja őket.
Előre is köszi! -
#8482 samsung monte-ról (S5620) tudtok mondani valami okosságot amik a tesztekben nincsenek benne ?
köszi
-
ch13 #8481 Üdv!
NDrive 9.2.15 ezt akarom felrakni a telomra, de ahogy elindítom vissza dob a menübe...(fel van telepítve) -
#8480 Hali!
Itt van egy elég komoly összehasonlítás:
katt -
slayer007 #8479 kértem egy kimerítő választ, helyette csak osztasz pár lehúzást... sokra megyek vele már bocs... -
#8478 embeeer +100-es telón nincs blútúsz, folytassam ... -
slayer007 #8477 Számomra mezei használatra a beépített programok majdnemhogy elegek. Van mellé ingyen messenger, ingyen gps, ingyen mail, nekem más nem is kell.
Az, hogy vannak emberek akik képesek ekkora kijelző játszani, az meg már beteges...
A plusz programok igazából csak a fanatikusoknak vannak véleményem szerint...
szal nem feltétlen kell töltögetni minden szart hozzá az öngyújtóprogramtól kezdve a jedi kardon keresztül a sörkiöntő flashig...:) -
#8476 húha itt valakinek nincs humorérzéke ! jjja persze azt is le kell töltened 19$-ért -
slayer007 #8475 érdekes, nekem az iphone 3g-men is van ébresztőóra és tökéletesen működik... sztem te kicsit félre vagy informálva. -
#8474 nálam ott vérez el egy ájfon hogy 20$-ért kell letölteni hozzá egy ébresztőórát ismert még azt se tudja alapból