Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szóval ennyi a nokia 😄
Én innen rendeltem és teljesen meg voltam velük elégedve
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Tapolcán egyikbõl sem volt hétfõn kiderül Veszprémben mi a helyzet.
██
úgyhogy hétfõig 5800 kontra Samsung jet lesz nálam a téma<#vigyor1>#vigyor1>
██
köztudott, hogy a Nokia menük mind teljesen érthetõ, logikus módon vannak felépítve.
ha te ezt nem látod be, az a te bajod, én egy pillanatig sem foglak gyõzködni...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
na ekkora ökörséget régen olvastam; éppen a legáttekinthetõbb, legértelmesebb menürendszerek hírében állnak.
más kérdés, hogy neked feladja a leckét.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
De erre nem fog egyhamar sor kerülni mert nincs olyan teló 50 alatt ami:
-nokia😉
-fém
-hibátlan kijelzõs
-3g képes
(Nekem volt már Sony, Motorola, Samsung meg Nokia, de a leggyorsabb mûködés terén a Nokia volt nálam)
██
mert buta mint a föld
azt hiszi (0 tapasztalat mellett)hogyha betegesen ragaszkodik a szarhoz akkor az jó lesz😊
hagyjuk meg ebben az álomvilágában
Nekem Nokia E72 van, azzal telesen elégedett vagyok.
Nekem a SE-rõl megvan a véleményem szerintem eddig 2 jó telefont csinált(vivaz,xperia 10) w910em volt 2hónapig szerintem nagyon rosz h zárt operációs rendszer van rajta, mellesleg nagyon kopik.
Egy héten legalább 1x újra kellett indítani, és a VM-rõl nem is beszélek. Lassú, lefagy, a navi az 2-10 perc között talált mûholdat...stb.
Egyébként meg nekem x6 van 😉 És az is nagyon jÓ😊 Lehet innen a nokia elfogultság?!?! 😄
fry day fry day sálálálláláá
fry day fry day sálálálláláá
Lenne egy olyan kérdésem hozzáértõkhöz ,akik ismerik jól a következõ készülékeket,hogy melyik lenne jó hosszutávra,megbizhatóság szempontok alapján:
Nokia 7230
Nokia 6303 classic
Samsung S5230
elõre is köszi!
██