Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
soha, de soha nem fogom tudni felfogni, mi a pöcsömnek izmoztok azzal a tetves GPS-el telefonban...
Wayteq N770BT mindent tud amit kell és tört IGO-val végigvitt fél Európán, Olaszországtól Hollandiáig.
Várakozós idõben meg tudok rajta filmet nézni, transzmitterrel a kocsi hangcuccán.

ja kb 22.000Ft.

minek ez telefonba szarabb navi szoftverrel, kisebb kijelzõre?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Samsungal mi a probléma?
Firerock
két telefon között elvileg nagy különbség van,Samsungot nem ajánlom. Az 5800 nagyon jó,nekem is ez van,semmi problémám nicns vele de 80ért ha emlékeim nem csalnak X6-ost is lehet kapni,hogy mivel jobb azt nemtudom,gyanítom semmivel,de mégis újabb meg lapos😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

ja és csak érintõ kijelzõs 😊
Sziasztok!
Új telefon vásárlása elõtt állok sok tesztet el olvastam már, de nem tudok dönteni, hogy miylet vegyek a Samsung i8000 Omnia II és a Nokia 5800 tetszik.
Mik ezekkel a készülékekkel a tapasztalatok és melyiket ajálljátok?
Ezen kívül minden javaslatot szivesen fogadok max. 70-80 ezer FT-ig (csak új teló jöhet szóba, használt nem)

Segítségeteket elõre is köszönöm!
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. A nejem szeretne venni egy MyPhone 6670 ezüst Dual-SIM-es mobilt. Mi errõl a telefonról a véleményetek? Jó telefon, megéri megvenni? Válaszotokat elõre is köszönöm. <#worship><#worship><#worship>

Firerock
lehet hogy jobb az érintõképernyõje de kb annyi a tudása mint egy nokia 3210esnek
nem is hívnám okostelefonnak,inkább drágadebuta telefonnak

Azt írta, hogy "a pakliban van iphone 2g", ezek közül biztos, hogy azt választanám. gyorsabb, mint a nokia, az érintõképernyõk közötti különbségrõl nem is beszélve😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Firerock
az nincs normális árban,és mint mondtam az alma kb 100ezer forint,amit csak a hülyék a trendi srácok vesznek,nameg a gazdagok akik nem tudják hova rakni a pénzüket😊

Sziasztok. Tanácsot szeretnék kérni. Jelenleg samsung omniam van. Szeretnék váltani. 2 telefon között gondolkodok. Nokia n97 mini vagy Samsung Omnia 2? Melyik a jobb, megbízhatóbb, kezelhetõség, internet kezelés stb...? Mert én már nem tudok dönteni. Ahány fórumon olvasgatok annyi félét írnak mind a kettõrõl. Köszi a segítséget.

Ha érintõset akar és normális áron tud szerezni, akkor inkább iphone.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Firerock
én viszont sok rosszat hallottma a Galaxy Spicáról,így nem ajánlom
meg amúgyis,samsung,ha érintõset akarsz akkor vegyél 5800-at 30ért már lehet kapni használtan,anyniért a hülyének is megéri,nagyon jó telefon

Hát én a galaxy spicát ajánlom neked gps nagyon jó strapabírást nem tudom angol magyar szótár van rá kijelzõje nagyon jól látható napfénynél is, és hát videólejátszásban majdnem a legjobb kategóriájában biztos a legjobb. Hd videót lagg nélkül lejátsza. Szerintem nem rossz mobil sõõt.. ajánlom h nézd meg egyszer
Az E71, Blackberry üzleti kategória, így a qwerty ellenére nem hiszem, hogy kielégíti az igényeidet.

misterkrisz
lsebestyen kérd már meg firerock kollégát, támassza alá érvekkel miért ne az iPhone-t 😊 kiváncsi vagyok mit mondana. az az érv hogy az alma szar. próbáld ki huzamosabb ideig ha teheted, rájössz hogy az a legjobb, legstabilabb. n95 hány éves modell már? 😄 az e52 meg teljesen más kategoria. mire szeretnéd használni? ha kis képernyõn, gombot nymkodni akkor nokia, ha nagy képernyõt szeretnél, érintõssel, abszolút multifunkciós eszközt, akkor iPhone 2G 😊 ha kérdésed van nyugodtan irj 😊

iPhone 3G

Tetsuo
Nos, olyan telefont vennek, ami nagyon jo GPS-szel rendelkezik, strapabiro, megbizhato, angol-magyar szotart ra lehet rakni, jo a kijelzoje, sokfele videot le tud jatszani.

A HTC Desire majdnem tetszik, csak kicst draga, Facebook, FM radio, stb nekem felesleges.

Vki tud segiteni? Koszonom.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Firerock
az egy szar.
annyi pénzért már normálisat is kapsz,iphonnál csak az almát fizeted meg
n95-öst vegyél vagy esetleg E52-est

misterkrisz
iPhone 2G. nem bánod meg, az tutibiztos. 😉

iPhone 3G

oliwwer
ha veszel vipet igen.
uppá, az n95 8gb kihagytam...off lehet szerkeszteni vlhogy az elõzõ hsz-t? on
hello! nagy döntés elõtt állok😄 1xûen nem tudom eldönteni milyen telefont válasszak😄 van telefonra 40E forintom. nem újat vennék, hanem használtat. a pakliban van iphone 2g, e71, i900, n85, blackberry 9000, és androidos telefonokba nem vagyok otthon, h használtan mennyit dukálnak...
amúgy, akinek van iphone 2g-je vagy tud vlki vlmit róla lécci küldjön egy privit, mert lenne pár kérdésem róla, vagy ha tudtok fórumot azis jól jönne, csak 3g fórumot találtam...e71-et ismerem, tetszik, mert igazából nekem szükségem van qwertyre, de megint vissza symbianra kicsit félõs(n95 volt, most kaiserem van hétfõig). szval aki tud segíteni nekem megköszönném😊 (ja aki tud ilyen árfekvésbe (használt) telókat akkor annak szívesen várom javaslatát)
Benny04
rendben <#wink>

misterkrisz
benny hallod, valakinek a szarabbat is meg kell vennie értsd már meg 😊 ez az élet rendje. te örülj a SE-nak, én örülök az SE-nak és az Apple-nek 😊

iPhone 3G

Benny04
lehet, hogy megtartanám...
de lehet, hogy vennék az árából egy x10-et 😄

joki5
a megszokást megértem mondjuk....de ha öledbe pottyanna egy nokia - mondjuk x6 ha errõl volt most szó - nem hiszem,hogy eladnád, elajándékoznád. Ha azt mondod,hogy igen...hazudsz 😄
titkon biztos megtartanád!

Benny04
ami minden SE-n van

CaptainJack
Szerintem kár ezen vitázni, nem felépítés kérdése sok esetben a dolog, hanem hozzászokás ki mit használ napközben. Ha nekem a kezembe adnának egy samsungot én se igazodnék ki rajta egybõl, lehet, hogy nem is tudnám megszokni, hiába logikus , ha nem jön be, ez ízlés kérdése.

Firerock
valami kula egyen Sonyericsson,már kb 5éve nem tudnak újat mutatni...

joki5
és milyen telefonod van?
érdekelne,hogy mi a logikus neked.

Benny04
ki mondta, hogy fejtörést okoz nekem??
egyszerûen csak kurvára nem logikus...
mindegy, részemrõl le van zárva a vita, többet nem válaszolok ilyesmire, mert semmi értelme ennek

CaptainJack
Az x6 nekem az 5800 továbbfejlesztésének tûnik. Szerintem ha elérhetõ árban lesz akár még sikeres is lehet, mert jól néz ki és zeneileg is rendben van. De amennyiért most árulják, nem valószínû, hogy venni fogok, addig marad 5800.

joki5
nem bírom megállni,hogy ne álljak a nokia pártjára.
Szar a menürendszere....
akkor neked nem szabad bonyolult dolgokba vágni ha a nokia menüje fejtörést okoz neked. Megsúgom neked akkor,hogy nehéz életed lesz.
A haverodnak beszart az 5800-a....kérlek mindennél elõfordul ez. Murphy törvénye: ami el tud romlani az el is romlik. Az meg,hogy valóban egy selejtet fogott ki az meg szintén benne van a pakliban mindennél. Volt már több nokiám is és a legstrapabíróbb és legjobban összerakottabb telefonnak látom. Ár/érték arányában nagyon jó a kínálata.

Másik.
Írta valaki h van X6-ja...és az milyen is?😊
nagyon szemrevaló készüléknek tûnik!

triplet
Már tegnap óta meg van, csak kiváncsi voltam a véleményetekre😊

Firerock
még jó hoyg 2órával ezelõtt kérdezted...

triplet
Már mindegy😄
Meg van az LG GD510 POP és kurva jó😊

Firerock
Mamzi Lg-t ne vegyé'

fifi
fúúú de ostoba vagy...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

triplet
A LG GD510 pop-ról mi a véleményetek?

Benny04
nagyon nem barmolta szét
hiába frissített a szoftot, ugyanolyan szar volt...

*rezisztív (sose tudtam megjegyezni)
Jet-em még nem volt de nem is vennék, nagy a telefon, soknak elromlik az érintõpanelje, elég régi, és ZÁRT op rendszer. Ha ez neked nem zavaró akkor nyugodtan vedd meg, ha a tudás is fontos akkor a Spicát ajánlom esetleg T-mobile pulse vagy 5800 errõl mind3ról tudom, h nagyon jók. 5800nak annyi baja van h gagyi anyagokból készült. A recesszív érintõ panelt nem mondanám hátránynak mert sokkal pontosabb. Vagy ha ráfutsz ennyiért htc herora akkor azt is nyugodtan vedd meg. A legjobb ha utána olvasol a készülékeknek mert mindnek van hátránya és neked kell eldöntened h mi fontos számodra.
Gondolom a haverod is annyira értett a mobilokhoz mint te és jól szétbarmolta az 5800át am meg azt otthon is lehet javítani.
Firerock
nekem a kék gyári garanciás van és én bementem a boltba és megvettem,de két nap alatt kiviszik

Pyotr
Már olvastam róluk de csak felszinesen.Annyit tudok hogy a Jet zárt op rendszerü ami lecsökkenti a telefonra telepithetõ dolgokat.
A pannon miatt jött szoba mivel ez van ugyanannyiért náluk ha egyáltalán van😛
---------------
Firerock viszont adott egy labdát amin most agyalok.
Te melyiket vetted meg amugy és mennyi idõ alatt kézbesitették?
A másik gondom ,hogy megnéztem a Nokia szervizeket hol vannak, hát nem a szomszédomban😞

&#9608;&#9608;

Benny04
na persze 4 ezerért megcsinálták neki, de az a vicc, hogy már próbálta frissíteni a szoftvert otthon, de csak régebbi van a nokia oldalán, az újat nem rakják fel <#wilting>

franc0
Nehogymár Jet-et vegyél...
Miért nem olvasol utána, mit veszel?

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Firerock
bedobot a szervízbe és 2óra múlva már jó is lessz,gondolom az ostoba barátod karcolgatja vele a betont

Firerock
kártya jár mindegyikhez talán
a gyártói garancia az azt takarja hogy miután megvetted a telót nem függsz a bolttól hanem minden nokia márkaszervízbe beviheted és megcsinálják ott,
ha csõdbe megy a bolt vagy megszûnik akkor nem szopsz,ez megér ~3ezer forintot😊

Firerock
az ostoba pajtásaid voltak gondolom akik veled 1 értelmi szinten vannak<#wink>

Pyotr
Amugy a Black gyártói és a Black + 8Gb között mi a különbség?
Az oké hogy a kártya ,de a gyártói drágább.

&#9608;&#9608;