Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wayteq N770BT mindent tud amit kell és tört IGO-val végigvitt fél Európán, Olaszországtól Hollandiáig.
Várakozós idõben meg tudok rajta filmet nézni, transzmitterrel a kocsi hangcuccán.
ja kb 22.000Ft.
minek ez telefonba szarabb navi szoftverrel, kisebb kijelzõre?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Új telefon vásárlása elõtt állok sok tesztet el olvastam már, de nem tudok dönteni, hogy miylet vegyek a Samsung i8000 Omnia II és a Nokia 5800 tetszik.
Mik ezekkel a készülékekkel a tapasztalatok és melyiket ajálljátok?
Ezen kívül minden javaslatot szivesen fogadok max. 70-80 ezer FT-ig (csak új teló jöhet szóba, használt nem)
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Szeretném a segítségeteket kérni. A nejem szeretne venni egy MyPhone 6670 ezüst Dual-SIM-es mobilt. Mi errõl a telefonról a véleményetek? Jó telefon, megéri megvenni? Válaszotokat elõre is köszönöm. <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
nem is hívnám okostelefonnak,inkább drágadebuta telefonnak
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
meg amúgyis,samsung,ha érintõset akarsz akkor vegyél 5800-at 30ért már lehet kapni használtan,anyniért a hülyének is megéri,nagyon jó telefon
iPhone 3G
A HTC Desire majdnem tetszik, csak kicst draga, Facebook, FM radio, stb nekem felesleges.
Vki tud segiteni? Koszonom.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
annyi pénzért már normálisat is kapsz,iphonnál csak az almát fizeted meg
n95-öst vegyél vagy esetleg E52-est
amúgy, akinek van iphone 2g-je vagy tud vlki vlmit róla lécci küldjön egy privit, mert lenne pár kérdésem róla, vagy ha tudtok fórumot azis jól jönne, csak 3g fórumot találtam...e71-et ismerem, tetszik, mert igazából nekem szükségem van qwertyre, de megint vissza symbianra kicsit félõs(n95 volt, most kaiserem van hétfõig). szval aki tud segíteni nekem megköszönném😊 (ja aki tud ilyen árfekvésbe (használt) telókat akkor annak szívesen várom javaslatát)
iPhone 3G
titkon biztos megtartanád!
egyszerûen csak kurvára nem logikus...
mindegy, részemrõl le van zárva a vita, többet nem válaszolok ilyesmire, mert semmi értelme ennek
Szar a menürendszere....
akkor neked nem szabad bonyolult dolgokba vágni ha a nokia menüje fejtörést okoz neked. Megsúgom neked akkor,hogy nehéz életed lesz.
A haverodnak beszart az 5800-a....kérlek mindennél elõfordul ez. Murphy törvénye: ami el tud romlani az el is romlik. Az meg,hogy valóban egy selejtet fogott ki az meg szintén benne van a pakliban mindennél. Volt már több nokiám is és a legstrapabíróbb és legjobban összerakottabb telefonnak látom. Ár/érték arányában nagyon jó a kínálata.
Másik.
Írta valaki h van X6-ja...és az milyen is?😊
nagyon szemrevaló készüléknek tûnik!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A pannon miatt jött szoba mivel ez van ugyanannyiért náluk ha egyáltalán van😛
---------------
Firerock viszont adott egy labdát amin most agyalok.
Te melyiket vetted meg amugy és mennyi idõ alatt kézbesitették?
A másik gondom ,hogy megnéztem a Nokia szervizeket hol vannak, hát nem a szomszédomban😞
██
Miért nem olvasol utána, mit veszel?
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
a gyártói garancia az azt takarja hogy miután megvetted a telót nem függsz a bolttól hanem minden nokia márkaszervízbe beviheted és megcsinálják ott,
ha csõdbe megy a bolt vagy megszûnik akkor nem szopsz,ez megér ~3ezer forintot😊