10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • rooney8
    csak az iphone!! :)
  • Barnabyka
    Egyik osztálytársamnak Samsung Ace telója van, nemrég vette és én is próbálgattam(nekem Samsung Wave van)... ha tehetném már most lecserélném arra, bár imádom ezt a telót de ugyebár Brada van rajta :D..csak ajánlani tudom az Ace-t elég jó kis kütyü!
  • whiskeyman
    Igazából csak egyszer volt a kezemben, pár órára. Nekem nagyon tetszik, szép, kicsit ájfón 4 koppintás, de az egyetlen negatívum az a kijelző felbontása :|
    Nem olyan vészes, de látható, hogy nem olyan, mint egy hasonló méretű készüléknek. Viszont az érintőfelületnek nincs párja, gyors, pontos, könnyen kezelhető
  • Sponnyabob
    Sziasztok!
    Olvastam lentebb a hozzászólásokat, de a Samsung Galaxy Ace-ről nem sokat írtatok eddig. Mi a véleményetek róla? Bármi tapasztalat vagy bármi jöhet főleg jót olvastam róla és most lenne rá lehetőségem hogy megvegyem. Igazából egy megbízható és gyors telefon kellene és eddig ez tetszik a legjobban. Szóval várom a véleményeket.
    Köszi!
  • whiskeyman
    Én azért írtam, hogy ne az X8-at vedd, mert ismerem az össze SE típust, mindegyiknek tudom mi a nyűgje.
  • szobipeet
    8698ra esetleg valami hasnos tanács ha már így belekezdtél?:)
  • Büdös Bohóc
    Jobb anyag, gyorsabb proci, több memória és maga az android os is olyan, hogy nem teljesen ugyanaz minden telefonon. A gyártók a telefonhoz igazítják, némelyik telerakja saját kinézettel meg extra programokkal.

Hardware fícsörökben már kicsit kötött a keze a gyártóknak, maga az android os kikötései miatt pl. wifinek kötelező lennie minden androidos telefonban (ha jól tudom), általában van bennük gyorsulásérzékelő is stb, nem tudom pontosan mik azok, amik kötelező elemek a telefonban, de vannak ilyenek, ahogy fent is írtam.
  • candejj
    Átolvasom majd, köszi! Aztán még egy olyan kérdésem van, hogy elvileg amelyik telókon android van, az ugyanannyit tud, ugyanolyan progikat lehet feltelepíteni rá ugye? Akkor miért van több tízezer ft-os árkülönbség? Gyorsabb, jobban látni a kijelzőjét, ütésállóbb talán?
  • Büdös Bohóc
    galaxy s szerintem árban nem ez a kategória. Miniről nem tudok semmit, olvass utána, van 1-2 olyan oldal, ahol kimerítő teszteket szoktak róla írni
    mobilarena az egyik kedvenc ilyen oldalam
  • candejj
    LG-t valszeg amúgy sem választanék, mert pár hétig használtam az Arénát és abban nagyon csalódtam.. Samsung Galaxy S-t és minit reklámozzák nagyon, arról mi a véleményed?
  • Büdös Bohóc
    40 körül kártyásan kapsz pl. ZTE Bladet, mostanában folyamatosan ez folyik a szájából mindenkinek :) De jönnek új modellek is, meg nem ismerem annyira ezt az árkategóriát, lehet van még pár jó alternatíva

Ami biztos nem valami jó választás az az LG GT450, bár ugyanazt tudja kb mint a Blade, de (szvsz) rondább + ez nem kapacitív, hanem rezisztív érintőképernyős. Utóbbi sérülékenyebb dolog (értsd, előbb tönkremegy ELVILEG), plusz nem pontos és kényelmetlen kezelni. Csak megutálja az ember az érintőképernyőt ilyen kijelzővel.
  • candejj
    Sziasztok! Telefonvásárlás előtt állok, mert egyre több hibája van a Nokia 6230-asomnak.. :D Szempontok: szép, wifis, GPS-es, lehetőleg androidos. Kinézetileg nagyon tetszik a Nokia C3-01, hogy ilyen klasszikus, de erről kezdek lemondani, mert nem Androidos. 40e-t szánnék rá, lehet Djuice-os vagy független. Várom, hogy mit ajánlotok! :)
  • whiskeyman
    mert egy hulladék :)
    lesz vele bajod bőven, wifit eldobálja, érintő baja is lesz, rövid használat után, meg nem nagyon szereti a gyári 2 GB-nál nagyobb memóriakártyát, újraindulgat tőle
  • szobipeet
    Miért?
  • whiskeyman
    X8 felejtős
  • szobipeet
    Sziasztok!
    Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy milyen telefont vegyek. LG GT540 vagy Sonyericsson X8 között vacilálok. Szinte ugyan az a 2, lg jobban tetszik, sonynak meg talán jobb a kijelzője. Mi a véleményetek? melyiket ajánlanátok? előre is köszi!
  • lsebestyen
    hello! milyen telefont ajánlotok 60-65ért? androidos érdekelne főként, és használt piacra gondolok!
  • Büdös Bohóc
    na akkor nem fikázódok tovább :) mondjuk valahogy alapnak éreztem eddig is, hogy ez menjen
  • rooney8
    az megy abban az esetben is ha nem aktiválod a multitasking-ot. de 1 számot kell átírni egy fájlba és van is multitask :D
  • dragon11
    hali srácok,

sztetek melyik lenne a legjobb választás?:))

-HTC Touch Diamond ( 1 )
    -SE X8
    -Vagy vlmi hasonló áron kapható érintőképernyős teló?

köszi.:)
  • bardocz
    Én nem tudom, ezért kérdezem:)
  • Büdös Bohóc
    Nem tudom hogy vagy vele, de én szeretek zenét hallgatni a telefonomon,miközben netezek is. Vagy ez m.t. nélkül is megy szifonon?
  • bardocz
    És ebből én milyen hátrányt érzek? Be kell zárnom az egyik futó alkalmazást ahhoz, hogy egy másikat megnyissak?
  • rooney8
    hivatalosan nincs, de meg lehet oldani
  • Büdös Bohóc
    két szó: nincs multitasking
  • bardocz
    Használt iPhone 3G jobb annyival egy ZTE Blade-nél, mint amivel többe kerül? Kb 10k-val lenne több egy normális állapotú.
  • Barnabyka
    HTC Desire HD

Ha van rá keret akkor szvsz ez nem kérdés, nekem a piacon lévő telefonok közül ez az álom. (:
  • opre2174
    Sziasztok szerintetek milyent mobilt vegyek ?
    eddig ezeket néztem HTC Desire HD, HTC Desire S, Google Nexus S. Ezek közül szerintetek még a legjobb vagy ha tudtok valami hasonlót ajánlani ebben a kategóriában megköszönném.
  • EnxTheOne
    Szolgáltato mindegy, csak kártyás legyen :D
  • Barnabyka
    Tmobile,Telenor,Vodafone, vagy kártyafüggetlen?..vagy az mind1?:D
    meg előfizusan összesen vagy dominósan vagy mégis hogy?(:
  • EnxTheOne
    Sziasztok, milyen telefont fegyek? :D
    Max. 55-60 ezer creditem van rá. "Sima" érintö kijelzöset szeretnék, vagy olyat amin van ilyen kicsusztathato qwerty billentyüzet.
    Elöre is köszi.
  • Dobronski
    OFF:

Nincs valami program android-ra amivel WiFi password-jét ki lehet deríteni? :D
  • simon7108
    üdv.
    el szeretném adni a Nokia N95 8GB-omat.fel is tettem a netre 70 euroért de mit ne mondjak nem igazán kaptam értékelhető ajánlatot.igazából csak 2 ajánlat van rá.
    az egyik 50 eurot akar adni érte amit semmiképpen nem fogadok el a másik pedig adna érte 1 új Nokia C3-at.megéri elcserélni rá?azért tobbet kaphatok 70 euronál ha felteszem?
  • Barnabyka
    adom ezt a lehetőséget, mert másra tényleg nem jó épeszű ember egy fabatkát nem ad azért a telefonért a mai világban..mert ha körülnézek a baráti körömben ajándékba tudnának régen használt telefont adni ami az általad árult telónál jobb.
  • Neoncsoves
    szerintem rakd el tartalék telónak, jól jöhet még az...
  • whiskeyman
    Többet ne is várj érte, max 1 ezrest, ha ér, de még annyit se. Mit hittél?? Majd ezreket kapsz egy 3 éves sz@rért? Se bluetooth, VGA kamera, gagyi kijelző, ráadásul Sony Ericsson, nem ér semmit. Ja és használd a 'válasz erre' gombot pubi.
  • aqa
    Aha, ha neked lenne és éppen szükséged lenne a pénzre(nem mert csóró vagy, hanem mert épp jól jönne), valaki megakarná venni, annyiért adnád?
  • Dobronski
    Már nem azért, de kb. annyit ér...
  • aqa
    Köszönöm a válaszodat. Nagyjából tükrözheti az értelmi szintedet, hogy ilyen ócskák a poénjaid, mivel ilyet bárki az ég adta világon "be tud vágni".:) (Jaa, amúgy tényleg, múltkor az öcsém - aki 11 éves - mondott válaszul valami ehhez foghatót. Vele még együtt is nevettem, mer' mondom magamba' korához képest milyen jó poénokat vág be. De szerintem te már nem elemista vagy... bár lehet tévedek)
    Üdv és köszönöm még egyszer a reakciódat.:) Azért ha akad rá normális válaszoló, akkor annak megköszönném, ha írna PM-et.

• Dobronski
    :D:ASD_:A:D_ASDASD