Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a t-nél ennyi hûségnyilatkozattal
Szerintetek megér a wifi 2 telefon közt +10000 Ft mert most néztem 5230 Navi és az 5800 között annyi a különbség hogy roszabb a kamera de az engem egyátalán nem érdekel viszont a naviban nincs wifi
amit linkeltem miért nem jó?
annál olcsóbban kevés helyen kapsz
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ajánliom a gyári garanciás készülékeket
Telefonváltás elõtt állok, de nem vagyok otthon a mobilok világában. A limit 60-65k lenne, és olyan telefont szeretnék amit még sokáig nem kell lecserélnem. Fõbb szempontok: jó kamera és zenelejátszás, hosszú üzemidõ, wifi, + ha GPS van benne az jó pont. A QWERTY nem nagyon tetszett azokon a készülékeken, amiket eddig láttam, illetve az érintõ sem az én világom, de szívesen megfontolnám ha tetszetõs a készülék.
Mit ajánlanátok ?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
az csak azért meg azért a szar gömb miatt taszított
HTC Legend-et ajanlom mindenkinek.
Én abban szeretnék segítséget kérni hogy közel jövõben szeretnék venni egy telefont én BlackBerry 8520-ra, vagy egy sony ericsson xperia x10 minire gondoltam szerintetek ez jó választás vagy kb havi 2000-3000Ft kapok jobbat?
De ne számíts csodára, telefon nem tudja pótolni (még) a fényképezõgépet.
Különben ahogy elnéztem semmi különbség nincs a két telefon között, csak a kinézet, meg persze még pár apróság. 😊
már egy ideje új telón gondolkodok, most volt egy kis idõm átnézni milyen a piac e téren 😊
szóval nokia mindenképp
no érintõképernyõ, no szétcsúsztatható...
kamera a legfontosabb, hogy jó képeket lehessen készíteni
két telefonra redukáltam le a dolgokat, de ha tudtok ajánlani jobb lehetõséget, szívesen veszem 😊
Nokia 6720 classic
Nokia N79
nos, vélemények? 😊 pro kontra 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Szerintetek mennyibe kerül az ha én a T-mobilnál netstart csomagba vagyok..ami azt jelenti hogy ingyenes ugyan de 13 Ft / 10 kB - onként....és pl ha csak E buddyzok ami java alapu és nem böngészek...ugy pl ha kapok vmi üzenetet az nekem letölést nem?:S és akkor máris nincs ingyen
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Én abban szeretnék segítséget kérni hogy közel jövõben szeretnék venni egy telefont én BlackBerry 8520-ra, vagy egy sony ericsson xperia x10 minire gondoltam szerintetek ez jó választás vagy kb havi 2000-3000Ft kapok jobbat is?
Thrash \'Till Death
Azt honnan lehet megtudni netes oldalakon, hogy a telefonnak fülhallgatójának/headsetánek milyen kimenete van? Engem konkrétan a Nokia 3720-é érdekelne!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
melyik telefon válasszam,ha nincs a telefontól semmi extra igényem,csak megbízhatóan mûködjön,sokat sms-zem ,telefonálás,stb,....
Samsung S5230,Samsung S5620 Monte,Nokia 5230 navi ?
A nokiához adott navigációs rendszer mennyire megbízható? kell érte fizetni pluszba,ha használni akarom a gps-t?
A monte-ról azt hallotam,hogy nincs benne qwerty,ez mennyire hátrány sms-nél?
Másik kérdésem egy nagyobb kaliberü telókhoz kapcsolódik:
Samsung Omnia2,Nokia X6,HTC Legend ?
nagyjából egy árban vannak, adatok alapján mindegyik sok mindent tud,de szeretnék véleményeket hallani felhasználói szemszögbõl is...
köszi a segítséget?
R U Ready?!?!? ...broken soul...
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
LINK