Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aha, a spica 52000 teljes ár kezdõ részlet 7241Ft havi 4500 van gps wifi nagy kijelzõ ha hivatalosan frissíted (szerintem úgy csináld) akk nincs live walapper se multi touch am jó készülék viszont nem bittos hogy lessz 2.2
ez a t-nél ennyi hûségnyilatkozattal

t mobilnál
kb 50.000 Ft de azért a havi tölesztõrészlet is számít
hol veszed? mennyit szánsz telefonra?

szerintem mindegy de én akkor is az 5800nál maradnék mint mondod nagyobb kijelzõ másrészt a montébe én nem vagyok kibékülve a touchwizzel bár van akinek tetszik nekem amúgy samsung galaxy spicám van android 2.1-el

köszi de most nézem hogy samsung montet is kapok olyan áron mint a navit és abban van wifi de kisseb a kijelzõ szerinted melyik fontosabb?
szerintem meg mivel plázákban, hotelekben stb. ingyenesen lehet vele netezni max lehet hogy hotelbe meg kell a jelszót venni párezer forintért de nem sokért

Üdv!

Szerintetek megér a wifi 2 telefon közt +10000 Ft mert most néztem 5230 Navi és az 5800 között annyi a különbség hogy roszabb a kamera de az engem egyátalán nem érdekel viszont a naviban nincs wifi
Firerock
egyértelmû hogy nokia
amit linkeltem miért nem jó?
annál olcsóbban kevés helyen kapsz

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

még 1 kérdésem lenne hogy samsung monte s5620 vagy nokia 5800, és hogy a samsungba milyen gps van(arra gondolok hogy mondja e hogy merre kell menni😊?
köszi de t mobilost nem lehet kapni csak azért mondom mert a függetlenek drágábbak kicsit
Firerock
én innen vettem az 5800-at
ajánliom a gyári garanciás készülékeket

Megnéztem jobban az 5800 de se t mobile oldalán sem telenor oldalán nem lehet kapni pedig ez lenne a pont ideális készülék tudnátok ajánlni valami boltot vagy oldalt ahol lehet kapni?
kovacsgellert
Igen. Az 5800 gyártását beszüntették, így a forgalmazását is(de csak a szolgáltatóknál) kártyafüggetlenül kapható még.

kovacsgellert
Azt írta, hogy a kamera fontos neki. Én Nokia párti vagyok, de nem tartom valószínûnek, hogy az a kamera kielégítené az igényeit, amelyik az 5800-ban van. Amúgy GPS szempontból jó választás.

Ez most nekem válasz vagy fizzlenek írtad? Ha nekem írtad akkor köszi (megnéztem T mibile oldalán de ott azt írják hogy már nem lehet rendelni :/)ha nem akkor legyetek szívesek nekem is megválaszolni PLS
A felsorolt paramétereknek a Nokia 5800 felelne meg a legjobban.

Van benne minden és ennek ellenére átkozni fogja a TouchWiz miatt amíg csak megvan😊

kovacsgellert
Ha jó kamera kell, ott a Samsung Pixon. Olvass utána, szerintem elég korrekt telefon és van benne minden. 😊

én is kb így vagyok csak nekem a gps a sújpontos és a kamera nem fonotos
Üdv.

Telefonváltás elõtt állok, de nem vagyok otthon a mobilok világában. A limit 60-65k lenne, és olyan telefont szeretnék amit még sokáig nem kell lecserélnem. Fõbb szempontok: jó kamera és zenelejátszás, hosszú üzemidõ, wifi, + ha GPS van benne az jó pont. A QWERTY nem nagyon tetszett azokon a készülékeken, amiket eddig láttam, illetve az érintõ sem az én világom, de szívesen megfontolnám ha tetszetõs a készülék.

Mit ajánlanátok ?
Firerock
True,true😊

Tetsuo
A Bravia TV-k nem rosszak. 😉 😄 😛 <#idiota>

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Firerock
például melyik nem?

kovacsgellert
Nem az összes, de ha általánosítunk, akkor igazad van. 😊

Firerock
Sony-t meg nehogy vegyél,az egy szenny az összes

Akkor felteszem máshogy a kérdést 😊. Milyen telefont ajánlatok azal feltétellel hogy kb havi 2000-(max)3000 Ft keljen fizetni?
Tetsuo
😊 Milyen gomb? Optikai trackballja van. Zsebben pedig elfer..

Firerock
háde azt hogy rakod be a zsebedbe?😄
az csak azért meg azért a szar gömb miatt taszított

Tetsuo
Blackberry az szar, nezzel be a topikjaba. 😉

HTC Legend-et ajanlom mindenkinek.

Üdv midenki!

Én abban szeretnék segítséget kérni hogy közel jövõben szeretnék venni egy telefont én BlackBerry 8520-ra, vagy egy sony ericsson xperia x10 minire gondoltam szerintetek ez jó választás vagy kb havi 2000-3000Ft kapok jobbat?
jointo
mobilt!

Tetsuo
na ja, fenykepezo vs telefon.. teljesen mas alkatreszek, az egyik a legalja, a masik meg csak a meret szerint is jobb minoseg alapbol.

kovacsgellert
Ha jobb képeket akarsz szerintem az N97 a jobb vásár. 😊
De ne számíts csodára, telefon nem tudja pótolni (még) a fényképezõgépet.
Különben ahogy elnéztem semmi különbség nincs a két telefon között, csak a kinézet, meg persze még pár apróság. 😊

stargatelost
üdv!

már egy ideje új telón gondolkodok, most volt egy kis idõm átnézni milyen a piac e téren 😊
szóval nokia mindenképp
no érintõképernyõ, no szétcsúsztatható...
kamera a legfontosabb, hogy jó képeket lehessen készíteni
két telefonra redukáltam le a dolgokat, de ha tudtok ajánlani jobb lehetõséget, szívesen veszem 😊

Nokia 6720 classic

Nokia N79

nos, vélemények? 😊 pro kontra 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

kovacsgellert
Az eBuddy használja a netet, tehát fizetsz.

FlyHigh
mi az a havi 2-3e forint? Részletre akarod venni?

Thrash \'Till Death

Balazs15
hello!

Szerintetek mennyibe kerül az ha én a T-mobilnál netstart csomagba vagyok..ami azt jelenti hogy ingyenes ugyan de 13 Ft / 10 kB - onként....és pl ha csak E buddyzok ami java alapu és nem böngészek...ugy pl ha kapok vmi üzenetet az nekem letölést nem?:S és akkor máris nincs ingyen

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Üdv midenki!

Én abban szeretnék segítséget kérni hogy közel jövõben szeretnék venni egy telefont én BlackBerry 8520-ra, vagy egy sony ericsson xperia x10 minire gondoltam szerintetek ez jó választás vagy kb havi 2000-3000Ft kapok jobbat is?
FlyHigh
Miért nincs magyar nyelv a gm750-ben, pedig wm 6.5 pro fut rajta? Utólag azért valahogy csak rá lehet rakni, mondjuk még így angolon is megéri ez a tudás 40ezrt bõven, nem is tudom miért nem sikeresebb.

Thrash \'Till Death

Tetsuo
Nekem Legend van, egy hatranyat latom eddig, a gyenge akksit, amugy egesz jo minden mas szempontbol.

lippet
Hali!

Azt honnan lehet megtudni netes oldalakon, hogy a telefonnak fülhallgatójának/headsetánek milyen kimenete van? Engem konkrétan a Nokia 3720-é érdekelne!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Vanek
két külön kérdésem lenne:
melyik telefon válasszam,ha nincs a telefontól semmi extra igényem,csak megbízhatóan mûködjön,sokat sms-zem ,telefonálás,stb,....
Samsung S5230,Samsung S5620 Monte,Nokia 5230 navi ?
A nokiához adott navigációs rendszer mennyire megbízható? kell érte fizetni pluszba,ha használni akarom a gps-t?
A monte-ról azt hallotam,hogy nincs benne qwerty,ez mennyire hátrány sms-nél?

Másik kérdésem egy nagyobb kaliberü telókhoz kapcsolódik:
Samsung Omnia2,Nokia X6,HTC Legend ?
nagyjából egy árban vannak, adatok alapján mindegyik sok mindent tud,de szeretnék véleményeket hallani felhasználói szemszögbõl is...
köszi a segítséget?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

FlyHigh
Ebben van gps vevõ is? Amúgy olcsó és win-es, ami nem rossz.

Thrash \'Till Death

lg gm750-et mindenhol kártyafüggetlenül árulják. Vodafone üzletben nem is kapható 😄

zyndar
Köszi a válaszokat.<#email>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

kovacsgellert
Félreértettél: Azt írtam, hogy: Ha 1.6-os androidnál újabb fut rajta, akkor már minden rendben...

Máté94
2.1 fut rajta és jön a 2.2-rá. Le vagy maradva...😄D
kovacsgellert
Ez a bizonyos LG GM750 nem csak a Vodafone számára lett kiadva?
LINK

kovacsgellert
Hát igen..Vannak elég gyengék, de a KU990 és a KC910 Renoir(ilyen van nekem) azért elég tûrhetõek már. 😊