10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
goso #8993 *gyűjteni -
goso #8992 nekem minden vágyam ilyen undorítóan hatalmas kijelző, valahogy megfog, akkor viszont várni fogok és pénzt gyüjteni. -
#8991 biztos kell neked akkor telefon? :D
hatalmas az tény, de már kellemetlenül nagy...legalábbis nekem nagyon furcsa volt
szerintem fél év kelleni fog, hogy ennyire lemenjen az ára, bár ki tudja, lehet, hogy hamarabb lesz olcsóbb
esetleg nézd meg a többi gyártó kínálatát, azoknál is van nagy kijelzőjű telefon, 4"-os, vagy akár nagyobb
-
#8990 Galaxy S II, ez nem kérdés...
hogy jobb-e? :D
2 magos processzor, fényévekkel jobb kijelző, már ezek miatt megéri a Samsungot választani -
FairCO #8989 *val -
FairCO #8988 samsung galaxy s II vagy SE xperia arc S .. samsung egy picit drágább, nem tudom megéri-e ..
jobb annyivel? -
goso #8987 Sziasztok szeretnék venni egy telefont és ebben szeretnék segítséget kérni, most jelenleg egy Nokia N97-em van (2.5 éves) és kinéztem magamnak a samsung galaxy note-ot (nagyon megfogott a nagy kijelző) csak az árát ne láttam volna azt szeretném kérdezni, hogy úgy kb mikorra fog lemenni az ára 120e-130e körülire? Egyáltalán megéri megvenni, vagy van más javaslatotok?
(időm rengeteg, tehát várni tudok) -
#8986 Üdv!
Egy gyors kérdésem lenne, mivel éppen telefonváltás előtt állok. :)
Jelenleg egy Xperia Arc-om van, de nagy valószínűséggel lecserélem egy LG Optimus 3D-re.
Szerintetek megérné?
[A 2 magos dolog miatt gondolkodok leginkább, a 3D-s megjelenítő csak luxus, de elviselem :D ] -
#8985 még egy évig lesz rá szoftvertámogatás, avagy a következő iphone-ig (valószínűleg :D) -
#8984 köszi..
viszont a 3GS már nem elavult..?[omnia 7hez képest időpontilag stb..]
4esre nincs kerete.:S -
#8983 Nekem baromi átláthatatlan a menüje, bár megszokás kérdése. De amúgy sem tetszik a win mobile. De aki egyáltalán nem ismeri a win7-es mobil verziót, annak nehéz lesz használni -
#8982 köszi szépen a választ.. te azért szakértőnek nevezhető vagy.:D:)
mi a baj az omnia 7tel tulajdonképp ? -
#8981 Omnia 7-en sajnos elég nehezen tudtam kiigazodni, 3GS szerintem jobb választás lenne -
#8980 Munkatarsamnak van, szerintem egesz jo. Szep, elenk szineket produkalo kijelzo, konnyu, gyors. Teljesen megeri az arat. -
#8979 haver venné:
iPHone 3GS vs Omnia 7 ?
köszi
-
IVU #8978 HTC Wildfire S-ről mi a vélemény? -
#8977 Nekem Optimus Black van, teljesen jól használható a GPS, gyorsan talál jelet és netezésre is tökéletes. 2X-et nem ismerem, arról nem tudok nyilatkozni. -
Peti28 #8976 Sziasztok!
Lg optimus black és optimus 2x között gondolkodok. Szerintetek melyik éri meg jobban? Az optimus blackal is lehet gördülékenyen internetezni? A GPS- e milyen gyorsan talál jelet? Autós navigációra is lehet jól használni?
A válaszokat előre is köszönöm! -
#8975 Samsung galaxy ace-ről mi a vélemény?
Gondolkodok, hogy veszek egyet, de 2 ismerősömnek is van, de csak panaszkodnak. ( igazából nem tudják miért, de nem szeretik..)
Több oldalon én meg olyat olvastam, hogy a kijelzője miatt nem a legjobb választás.
Szóval vélemény? -
#8974 Arcot felejtsd el! Rengeteg jön be hozzánk. Galaxy S plus-t inkább, a kijelzője miatt főleg...
Nekem Optimus Black-em van és tökéletesen működik. -
TomBond #8973 Nekem Arc-om van. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve! -
I Petike I #8972 Sziasztok!
LG Optimus 3D telefont vettem 2hónapja kb. viszont 2 hét után visszavittem az üzletbe garanciális szervizre mivel gyakran nemvolt térerőm és bekapcsolt állapotban is pint kért többször is, sőt full térerőt jelzett és nemvoltam elérhető:S Második visszavitel után, most felajánlották h. választhatok másik készüléket de kikötötték h. miből választhatok egyik a Samsung Galaxy S Plus, másik a Sony Ericsson Xperia Arc vagypedig várok 1 kicsit amíg kapnak új LG Optimus 3D-t. Aki ismeri a Galaxy S plust v. az Arc-t adjon pár tanácsot, megéri-e lecserélni az LG-t v. maradjon.(Térerő problémán kívül megvagyok elégedve az LG-vel)
Válaszokat előre is köszönöm, most léptem melózni, holnap visszanézek aztán irány a bolt.
Üdv: Peti -
#8971 szerintem az nem baj, ha van
azt hiszem kell valamilyen közüzemi számla is, az se baj, ha a legfrissebb
bár kérdezz rá esetleg mail-ben a T-Mobnál -
#8970 Sziasztok. Lenne egy kérdésem, igaz nem témába vág, de hátha tudja itt valaki.
T-Mobilenál milyen okiratok kellenek a részletfizetéshez? Ugyan az mint a sima előfizetéshez, vagy kell még pluszba munkáltatói igazolás? -
balcsi70 #8969 Sziasztok. Melyik telefon jobb? A HTC Inspire vagy a iPhone 4 .Előre is köszönöm a válaszokat. -
#8968 Üdv!
Motorola Defy-met páromnak ajándékoznám, e helyett keresek valamit max 50-60 ezer Ft-ért (akár használtan is, maradék hazai garanciával), először Samsung Galaxy S és htc HD2-ben gondolkodtam de utóbbi "androidításával" :) nem szeretnék szórakozni, eleve android platformos telefon kellene.
Kérdés: Minek érdemes utánanézni most?
Szempontok:
- ne legyen lassabb mint a defy (800Mhz) 2.2-vel
- nagy kijelző
- lehetőleg könnyedén mehessen rá 2.3 vagy újabb droid is..
Nem szeretnék rootolni, nem szeretnék tuningolni, nem szeretnék cyanogen modokat stb (max a droid frissítés) kézbe kell egy megbízható gyors, fluid telefon.
Tippetek van-e a Galaxy S-en kívül? -
#8967 nokia selejt
keress andoidot, vagy iphone -
#8966 Hello!
N8 megéri az árát? Vagy esetleg vmi android ajánlás ilyen árkategoriában? -
#8965 Igen, így is lehet mondani, ebben a kategóriában (ha most az árat is nézzük) nehéz lenne mást mondani, hirtelen nem is jut eszembe olyan, ami kimondottan megérné az árát a hasonló árú telefonok közül. -
#8964 Kompakt kategóriában ami tényleg minőségi is, a SE Xperia mini-n kívül nincs más! Ebből kifolyólag nem kell rosszra gondolni, csak egyszerűen nincs vetélytársa. Nagyon jó telefon, gyors, jól összerakott, könnyen kezelhető! Ahogy a mobilarena.n is írják "Öt főképernyőnk van, a négy sarokban pedig most is gyorsindító ikonokat találunk" . így gyorsan lehet navigálni, minden könnyen elérhető. Szerintem ez a legfontosabb egy olyan embernek aki annyira nem ismeri vagy még nincs kibékülve az érintőképernyős telefonokkal. A másik dolog meg hogy most nagyon jó tempóban jönnek ki rá a frissítések, szóval sok új funkciót adnak a készüléknek ami megkönnyíti a használatot. Édesanyádnak egy jó választás lesz ez!
@GyaxyBoy:
1 kérdésedre a válasz: Ingyenes navigáció általában szolgáltatóknál elérhető, tehát bizonyos készülékekhez biztosítanak ingyenes szoftvert, ennek a szolgáltatónál nézz utána. Androidra is van elérhető ingyenes navigáció de azért hozzá kell tenni hogy nem teljesen ingyenesek mivel a többséghez szükséges internet! Szóval rosszul tudod, nem csak Nokia-hoz van!
2 kérdésedre a válasz: Az igényedtől függ, főleg attól hogy mire szeretnéd használni a telefonod mi az ami fontos.
Android egy nagyon jó oprendszer: Nyílt, így nagyon sokan fejlesztenek rá, rengeteg elérhető program van, szinte mindent meg lehet oldani, az egész rendszert át tudod alakítani! A programok mennyisége sok, de azért van rengeteg szemét is közte!
iOS: Zárt oprendszer, ez fut az iPhone-okon, itt is rengeteg alkalmazás van, itt általában a zártságból adódóan jobb minőségű programok vannak, viszont a rendszert nem tudod úgy átalakítani mint az Androidnál. Rengeteg nagyon nagyon jó minőségi játék van.
Symbian-t nem írom le mert azt ismered, illetve manapság egy halott dolog. Idejét múlt!
Van még a Bada ami a Samsung saját készítésű oprendszere, ezt annyira nem ismerem szóval keress rá!
Windows Phone 7: Véleményem szerint pár év múlva nagyon jó oprendszer lesz, gördülékeny, könnyű kezelni! Az alkalmazások száma még kevés, de nagy tempóban növekszik ahogy egyre több ilyen telefon kerül a piacra!
összességében el kell dönteni mit szeretnél, keresgél az interneten. Hogyha rám hallgatsz akkor van Androidot választasz vagy iOS-t, de az Android olcsóbb, és nagyobb a választék! Sony Ericsson nagyon jó telefonokat csinál, azokat is nézd meg!
-
#8963 Sziasztok!
Hallottam sok okos dolgot így össze zavarodtam és segítséget szeretnék kérni.
Eddig Nokia párti voltam/vagyok, legfőképpen az ingyenes GPS miatt! De tetszenek még a HTC telefonok is.
Előbb két számomra alap fontosságú kérdésre kérnék választ!
1 kérdés! GPS (hackelés nélkül) milyen telefonon ingyenes még? Jól tudom, hogy csak NOKIA telefonoknál van ez így?
2 kérdés! Milyen oprendszer ajánlatos telefonon! Itt ugye már sokkal több lehetőség van! Én eddig Symbiant ismertem a Nokia miatt, de az Androidot nagyon nyomatják és most jött a Win8! De mivel nem vagyok jártas ebben, így lehet még van jócskán! Szóval melyik oprendszerhez van a legjobb kiegészítők?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! -
#8962 Ha kicsi telefon kell, akkor a Minihez képest legfeljebb az X10 mini jöhetne szóba, bár egyrészt látom, hogy az nem annyira vonz, másrészt szerintem az már-már túlságosan is kicsi, ami annyira nem előnyös (bár nem tudom anyud látása milyen vagy mennyi idős, de mindenképpen jobb egy picivel nagyobb kijelzőn szöszmötölni, különösen akkor, ha esetleg ez lesz az első érintős telefonja). Androidosok közül ebben a kategóriában nem nagyon tudnék most jobbat mondani, van néhány olcsóbb, de azok nem annyival olcsóbbak, mint amennyivel gyengébbek...
Tehát, ha biztos vagy benne, hogy édesanyád megbirkózik egy érintős, Androidos telefonnal, akkor ez megfelelő lehet számára. -
#8961 Ohh hai!
Édesanyámnak keresek egy kicsi, kompakt Androidos telefont. A saját telefonomon már beletanulgatott a rendszer alapjaiba. Amire főleg kellene neki, hogy mobilnettel a mostani főleg SMS küldözgetésből álló kommunikációt ki tudja váltani. Nem akar olyan tepsit mint ami nekem van szóval most egy SE Xperia Mini lett kinézve neki (nem összetévesztendő az X10 Minivel). Néztem a kezelőfelületét és a méretéből adódóan nagyon szépen le van egyszerűsítve, hogy minden könnyen elérhető legyen, ezért is lenne jó neki.
Vélemények? A Mobilaréna tesztet olvastam eddig, ott "Különösen ajánlott" készüléknek kiáltották ki. Van még más készülék (ilyen vagy hasonló paraméterekkel, ebben az árban) ami még megérheti? Nem akarok bonyolult rendszert, HTC Sense meg hasonlókkal... az már lehet nagy falat lenne neki.
Előre is köszi! :) -
SaphireDraco #8960 Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Eddig egy iphone 3gs em volt , szerettem is nagyon de sajnos meg kellett válnom tőle. Akkor amikor azt vettem úgy nagyjából otthon voltam a mobilok világában ( kb 2éve ) és akkor még nem mertem bevállalni valamien más érintős telefont mert a közvetlen környezetembe sokan vettek "iphone killert" és nem túl pozitív tapasztalatok voltak velük. Mostmár azért látom hogy megváltoztak az erőviszonyok és a többi gyártó is felzárkózott viszont nincs kedvem megint 1 hónapig a telefonokat nézegetni meik mit tud, meik romlik el , stb stb stb.
Nagyon hálás lennék hogyha írnátok pár telefont amit érdemes mostanában számításba venni. A pénz nem lényeg mert a cég fizeti :))). Az azért valószínű hogy azért beváróm az iphone 5 öt, így ha tudtok olyan telefont ami érkezőbe van és érdemes tudni róla az is jöhet :)
Előre is köszönöm! -
Andrew72 #8959 Sziasztok tudnátok segíteni? Nemtudom eldönteni melyik telót vegyem meg nokia n8 v. samsung galaxy s1. Az n8-nál vonzó a fényképező tudása és az, hogy tudja kezelni a pendrive-t. Az sgs viszont nem tudja ezeket, viszont a kijelző csodás. Szerintetek? -
#8958 egyébként írtam, hogy örülj neki, hogy a tiéd még működik...
de tényleg nagyon sok jön be x8-ból, x10 mini, mini pro-ból...sőt, már Arc, Neo is érkezik rendesen :|
elég szomorú
ma egy ilyen volt nálunk...igaz ez még pár hónap múlva jelenik meg -
Borg #8957 Aszittem megismered arról, hogy ez működik, a többi meg nem :) -
#8956 Küldd :DD
de akkor valamilyen ismertetőjelet adj meg, hogy tudjam, hogy a tiéd :-D -
Borg #8955 Beküldjem az enyémet is, hátha találtok rajta valami hibát?:) -
#8954 Samsung Galaxy S Plus?