Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Saor Alba
Ma voltam a "hülyéknél" és hát a G3-nak is megfelel és azt egyszerûbb intézni.Volt már nem 1 szopás így külföldrõl...
Te meg kint laksz, neked nope...😊
Saor Alba
Amúgy olyan kell amit be is lehet szerezni és sajnos Vodkás kell, így meg van kötve a kezem. 😞
Saor Alba
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Saor Alba
Szeretnék venni egy Galaxy 3-at és érdekelne, milyen véleménnyel vagytok róla, illetve tudtok-e hasonló tudás és árkategóriába alternatívát.
Illetõleg tudtok-e olyan mobilról, ami még idén jönne ki hasonló árban és felszereltségben.
Elõre is köszi.
Már végig néztem az összes fórumot, de sajnos még mindig nem tudok dönteni 3 telefon közül: Samsung Wave, Samsung omnia II, Nokia X6.
Tudom, hogy ezek közül a nokia a leggyengébb, de mégis van elõnye: pl. eddig mindig Nokiám volt, ezért nem kellene az újat tanulgatni, a másik meg az ingyenes navigáció!
A probléma csak a kijelzõjével és a kamerával van: VGA videok, gyenge képek, TFT kijelzõ!
A legjobban a Wave tetszik (fõleg a Super amoled kijelzõje, meg a fényképezõgépe miatt), de félek a Bada rendszertõl: nehezen kezelhetõ menü (a symbianhoz képest), nincs navigációs program, csak fizetõs. És ha a telefon árát, meg a navi program összeadom, akkor már túl drága!
Az Omniánál meg szintén a windowsos op. rendszer, meg a rezísztív kijelzõ, meg maga a telefon mérete az ami elgondolkoztat.
Teszteket sokat olvastam róluk, de jó lenne olyannak is a véleménye, aki már egy ideje használja õket.
Elõre is köszi!
köszi
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
NDrive 9.2.15 ezt akarom felrakni a telomra, de ahogy elindítom vissza dob a menübe...(fel van telepítve)
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Az, hogy vannak emberek akik képesek ekkora kijelzõ játszani, az meg már beteges...
A plusz programok igazából csak a fanatikusoknak vannak véleményem szerint...
szal nem feltétlen kell töltögetni minden szart hozzá az öngyújtóprogramtól kezdve a jedi kardon keresztül a sörkiöntõ flashig...😊
A nagy gurukhoz szólnék!
Telót készülök venni, és 2 között gondolkodom:
Iphone 4 és Samsung Galaxy S
Melyik éri meg jobban, és melyik szimplán a jobb?
Válaszaitokat kérlek kimerítõ indoklással írjátok, hogy le tudjam vonni a konzekvenciát!
Fontos az aksi élettartama (a mostani iphone 3g-m iszonyat jól bírja mai napig, pedig már több mint 2 éves), valamint rengeteget használtam zenelejátszásra, a jövõben is ezt tervezem.
Szoftver tekintetében jobb a samsung, vagy nem? (utálom az itunes-t, és minden alkalommal mikor uj iphone szoftver jön ki, kinyírja a telefont és restore-t kell nyomni néha többször is... szóval kösz apple)
Teljesen hozzászoktam az iphone-hoz, mennyire lenne rossz utána a galaxyt használni?
Mennyire más érzékenység terén a galaxy érintõképernyõje?
Ha van valami egyéb fontos különbség köztük, jelezzétek pls!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Mekkora letöltést generálok havi szinten körülbelül ha elolvasok naponta egy hírportált meg mellette pár forumot pl sg-t?
Szerintetek milyet vegyek? (fényképezõ része nem érdekes)
T-mobile Pulse mini egyenlõre bejön ( kedvezõ ár)
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
Amúgy szvsz Galaxy 3
Elõbbinek gyorsabban reagáló menüje, android op. rendszere, és jobb aksija van, míg az LG-nek elég faszántos kamerája van.
Melyiket?
nekem meg 50 alatt kéne LG KM900 pl megfelelne de nincs a panonná
Esetleg, ha van valakinek ilyen telója akk egy kis rövid véleményt írhatna...
elõre köszi! Üdv!
Samsung Wave S8500 -nak ugyebár Bada az oprendszere, de ezt tudom e Androidra installálni, vagy androidos appokat futtatni, vagy egyszerüen már badára is jönnek az appok rendesen?
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
ha már Androidos telót akar valaki, akkor Samsung vagy ha bõvebb a pénztárcája akkor HTC. Samsungból Galaxy 3-t és Galaxy S-t ajánlom így.