Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
végül is tényleg jobbnak néz ki a MediaMania S, a perc díjak is jobbak, egyedüli dolog, ami miatt ódzkodok tõle, hogy ott ha túllépem az 500 megát, akkor nem belassít, hanem pénzbe kerül...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

dragon11
Gondolom nem zárja ki egymást, így szerintem igen. Bár ezt meg kell kérdezni a T-sektõl, mert Én sosem voltam az. Azért gondolom nem a maguk ellenségük, így triviális lenne..<#fejvakaras>

Btw ha úgy gondolod sok a havi 5,000, HUF, akkor szerintem nézz szét a használtak között is. Találni normális állapotúakat kedvezõ áron, de mindenképp nézd meg, hogy kitõl veszed -ha e melett döntesz-.

Ha netalán mégis megelégszel úgy, akkor szerintem érdemesebb lenne 250 HUF-fal többet fizetni havonta, s a MediaMania S csomagot választani: olcsóbb percdíjak, illetve 10h mobil TV.

Shiwo
végül is ez a Mozaik S megoldás nem is lenne rossz, ha úgy veszem, hogy most is fizetem a mobilnetet, amivel havonta elmegy 4k, bár annak asszem 2 gigabyte a korlátja...telóval nem lenne kevés az 500 mega, de van, hogy a notit is rácsatlakoztatom, úgy meg pár youtube videó és elfogyott a fele... de azért beleférnék az 500 megába is tán...

ez a megoldás, amit leírtál, akkor is érvényes, ha átváltanék dominóról elõfizusra? (a számom gondolom megmaradna..)

dragon11
Nem vagyok aranykártyás, sõt, még csak 'T-és' sem, de Én mindig úgy tudtam, hogy ~2,500, HUF kedvezményt kapsz.

Itt le van írva minden: HA esetleg netán meggondolnád a dolgot, s mégis bevállalnál egy elõfizetést 3,000, HUF-ért havonta[mozaik xS(200mb net, hálózaton belül 34, kívül 37HUF, SMS(belföldre) 37HUF, MMS 80HUF)illetve havi egy extra-t választhatsz, amik nem is olyan rosszak(részletek ITT))], akkor WebShopon keresztüli kedvezménnyel 135,000, HUF a telefon, ami 0%-os THM részletfizetésen keresztül 12hónapig 9,750 HUF, illetve 17,991 HUF kezdõrészlet ellenében vihetõ el a telefon.

Szerintem jó választás lenne, viszont feltöltõkártyával már 171,000, HUF a telefon. Ami azért gáz, mert a GSMLine akciós áron 147,450 HUF ellenében kártyafüggetlenül adja:Részletek itt.

precision
én tudom, de ilyet kb. sehol sem adnak
mediamarkt -ban volt kiírva régebben ez a 0% thm részletfizetés... bementem mert venni akartam így egy iPad -et, egybõl elém nyomták a Cetelemes hiteligénylõ lapot :)

Bazinga!

Shiwo
valaki esetleg meg tudná nézni/mondani, hogy a T-Mobilnál mennyibe kerülne aranykártyával a Samu Galaxy SIII ? mert hiába vagyok náluk 10 éve, a dominosként nagy ívben tesznek rám, csak az elõfizetõsöket favorizálják...és az oldalukon aranykártyás telefonszámot kér... ha esetleg jó ajánlattal állnak elõ, akkor keresek egy aranykártyást a rokonságban :)

Precision: köszi neked is a választ, xxlgsm-nél nem láttam rá lehetõséget, az edigital-nál meg vagy 40%-kal kellene többet fizetni a telefonért, mint amennyiért máshonnan beszerezhetõ lenne

dragon11
Ne keverjük a részletfizetést a hitellel.:)
A részletfizetés lényege az, hogy 0% THM-mel fizeti.. azaz csak részletekben.

#9234: T-mobile, talán.:D

Krisztiam
samsung galaxy ace 2-rõl mi a vélemény? valakinek van esetleg olyan telefonja?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

precision
most hirtelen az edigital ugrott be, de szerintem itt drágább a mobil valamennyivel mint máshol (vagy nem :))
de arra készülj, hogy a dédnagyapád földjén élõ egércsalád üknagyapjának a sajtkészletét is be kell vallanod ha a cetelemtõl hitelt szeretnél kapni :D

esetleg mediamarkt, de ott nincs netes móka, csak személyesen
meg az ilyen nagyobb mûszaki áruházak oldalait megnézheted még

vagy nagyobb gsm üzletekét, pl xxlgsm vagy hasonló

Bazinga!

Shiwo
Hali!

Egy láma kérdés.

Van olyan bolt, aminél a neten tudok rendelni és lehet részletre fizetni?

whiskeyman

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

LeWyTy
ÉS hol a legolcsóbb most?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

whiskeyman
jó bizony!

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

LeWyTy
És a Motorola Milestone 2 jó?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

precision
van natív youtube kliens, szóval nem kell hozzá flash, hogy tudj youtube -ozni... csúnya is lenne ha egy google által tervezett oprendszeren nem mûködne a google tulajdonában lévõ youtube :)

én a ZTE Skate -et vagy a Huawei Ascend G300 -at ajánlanám neked ebben az árkategórióban

Bazinga!

Samsung Omnia W
LeWyTy
De mennyire?

Sati84
Sziasztok,

Okostelefon vásárlásán töröm a fejem, már sok tesztet olvastam a témában, de kellene még javaslat. Kritériumok:

- MAXIMUM 35k-ba kerüljön
- Androidos legyen
- Tudjon emberi sebességgel netezni, g-talkot, YouTube-ot futtatni

A Samsung Galaxy Pocket-tel szemeztem elõször, de arról a mobilarena tesztjében azt olvastam, hogy "nincs flash támogatás", azaz akkor YouTube sincs. Jól értem?

Köszi a javaslatokat/tapasztalatokat elõre is!

\"Meet me in Montauk...\" \"Elõtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Silány minõségû a mûanyag tokozása, és az összeszerelése is. Amilyen jól mutat ránézésre, olyan szar amint a kezedbe veszed...
LeWyTy
A Motorola RAZR MAXX -nál tudunk valami jellemzõ szériahibáról?

precision
használtan, aprod.hu, jofogas.hu, hardverapro.hu
esetleg gsm boltok akik árulnak használtan telefont, itt talán pár ezerrel drágább, de legalább tutira kipróbált készülékek és a normálisabb gsm bolt szokott adni egy kis garanciát is (általában 1 hónap)

Bazinga!

ez jónak tûnik, köszi. viszont nem nagyon látom, hogy kapható lenne. erre esetleg lenne valami tipped? köszönöm
GregSB
E52?

sziasztok!

nokia 6700 classichoz hasonló telefont keresnék, mivel azt ha jól tudom már nem gyártják. hagyományos kivitelû kellene, nem érintõképernyõs és semmi flancos funkcióra nem lenne szükség. telefonálásra lenne használva csak. fontos még az elegáns de masszív felépítés, lehetõleg fémházas legyen. az sem lenne baj ha jól bírná az akksija és sok név férne a telefonkönyvébe.

köszönöm!
LeWyTy
Ha úgy vesszük minden telefon szar...csak egyik-másik szarabb mint a többi.
Ez egyébként a Monster Beats miatt tetszene nagyon.

Ejj, az még mindig drága? Pedig már az unokája (SIII) is forgalomba van.

whiskeyman
Elképzelhetõ, mert az összes Sony Ericsson mininek (ST15) hasonló baja van. 32 fokos telefon hõmérsékletnél, úgymond beragad a vissza gomb és használhatatlan lett. Hulladékok....

dragon11
Nem mûködõképest igen.

Hello,

Max.20eHUF-ért lehet már kapni Samsung Galaxy S kamerásmóbilt?

precision
na egy ilyen videó után én nem biztos, hogy vennék ilyet :)
annyi alternatíva van, hogy elfáradsz mire végignézed az összeset :)

Bazinga!

LeWyTy

LeWyTy
Ilyennel találkozott már valaki? megéri az árát?
HTC ONE S

whiskeyman

precision
és egy strapabíró okostelefon? Motorola Defy vagy Defy Plus

Bazinga!

milyen strapabíró telefont érdemes venni? max 40e, okostelefon kizárva, elvárás: mp3 lejátszás
köszi
allock
<#idiota><#vigyor>

#hhwnd

passatgt
allock
Motorola RAZR XT910 vagy Motorola Milestone 3?
Mind a kettõ tetszik, szívás <#szomoru1>

#hhwnd

rooney8
arra meg van külsõ program, na de téma lezárva :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

dragon11
iPodra is géprõl tehetsz fel zenét.. de arról a gépre már nem.:)

dragon11
az pedig már más kérdés, hogy átküldeni/letölteni a gépre nem engedi, ahogy egyik iPod sem a beépített kalózvédelem miatt..:)

rooney8
jó, szerintem is hagyjuk abba, ezek után majd eldönti a kedves vevõ, hogy mit szeretne <#zavart1>

még az utolsó szó jogán élve; bármilyen mp3-at behúzol itunes-ba, mindenféle probléma nélkül szinkronizálja a szifonnal (és nem kel hozzá semmit mókolni) :)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

dragon11
Jó, nyilván igazad van, de azért azt tudni kell, hogy Neked már rég óta Apple mániád van..:)

Ami tényleg nem rossz, mert csak a marketingbõl nem jutottak volna el idáig, de nah.. észre kell venni a konkurenseket is a piacon, ha az ember telefont vesz.:)

Én nem ajánlom az iPhone-t, mert tényleg degradáló dolog az, hogy a kezedben egy majd negyedmillás készülék és pl. nem tudsz bluetoothon küldeni..:)
Jó, mondjuk ez spec megoldható a töréssel, de.. mondjuk letölteni egy számot INGYEN.. már bonyolultabb..

rooney8
egy restore eredeti állapotára állítja vissza a készüléket, na meg az egész mûvelet kb. 2 kattintás :)
vagyis elrontatni nem lehet, ha pedig mégis valami gubanc lenne egy kattintással restore-olni lehet.

ezt a "nem hazánkba lett tervezve" kijelentésedet pedig nem értem... az összes többi rendszernél ugyanúgy vannak fizetõs app-ok, árügyileg is kb. egy szinten vannak, azt pedig már nem is említem, hogy az ios-nek van a legnagyobb kínálata.
jó azt aláírom, hogy vannak bizonyos szolgáltatások, melyek részben, vagy egészben csak pl. amcsiban lehet kihasználni, de ez elenyészõ.

dragon11
Egy (számára) új telefonra szerinted törést akar tenni ?

Nem vagyok Apple ellenes, de szerintem az iPhone nem Hazánkba lett tervezve. Nem véletlenül van ott az A&T..

#9198: November körül!

webibebi
és a WP8 mikor fog érkezni?

msn:[email protected] bárki felvehet

rooney8
Jailbreak-el az osszes felsorolt problemara van megoldas

De a helyedben vagy ios, vagy android kozott valasztanek. A ketto kozul pedig inkabb ios :)
Ha viszont android, akkor valamilyen felsobb kategorias samsung, esetleg htc...(igen az is android)

dragon11
Csak akkor végy 4S-t, ha tényleg nem számít a pénz. Az AppStore-ban is vannak nyilván ingyenes cuccok, de a legtöbb fizetõs. Aztán picit furán veszi ki a dolog, hogy sajnálsz 1000Ft-ot egy negyedmilliós telefonnal a kezedben. Érted..:)

Nem beszélve arról, hogy iPhone csak iPhonenak tud BlueToothon keresztül küldeni, ami sok helyzetben kellemetlen, mivel nem sok embernek van iPhoneja..

Szerintem várj a WP8-ra, elég jónak ígérkezik.:)

webibebi
azt gondoltam h azt kéne... de van esetleg vmi más amit érdemes?

msn:[email protected] bárki felvehet

rooney8
ájfon 4s