10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • mucsácsó
    Samsung Galaxy ACE 2 vs. Sony Xperia U? :)
  • GregSB
    Attól függ, hogy neked melyik rendszer a megfelelőbb, iOS, vagy Android.
  • schumimodells
    Drága.
  • passatgt
    ipad 4?
  • schumimodells
    Szerintetek melyik tablettet érdemesebb megvenni?
    Apple iPad 3, vagy Samgung Galaxy Note 10.1
  • Fehercsoki
    Vaterán van pár G3, de nagyon pofátlan áron...
  • allock #9587
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egyből ez ugrott be..

• a.carkey
    Biztos jó. Sajna későn linkelted, én meg ebben a kiszerelésben nem gondolkoztam egyáltalán. Az ára kompletten nem rossz. Talán valami hasonló később. :)

(Jónak tűnik a kamerája is.)
  • Stig95
    Felénk jó ár érték aránynak hívják :D
  • Fehercsoki
    Elég hihetetlennek tűnik:D
  • Stig95
    Mit gondoltok pl. az ilyen telókról? Jó áron kínálnak telókat erős hardverrel. De ezek a nevek :/ Elég gagyinak hangzanak...
  • Borg
    Én már egy hete használom :)
    A legjobb telefon a piacon most. Hát még ha a tablettel együtt nézzük.
  • a.carkey
    Mondjuk a mérete nem az igazi. :(
  • a.carkey
    Ha pár nappal korábban írod be ...

Nem is gondolkoztam ilyen megoldáson, de tény, hogy van benne lehetőség, és még kapni is itthon. Eszméletlen kombó. :)
  • Borg
    Padfone2...
    13MP-es sony exmore izé van benne. Kurvajó képet csinál, és 1080p@60fps videót is...
  • Fehercsoki
    Vagy megbízható embertől vásárolni.(pl. ph-n meg vaterán is van megbízhatóság)
  • precision
    hát ja, bizonytalan... ezért kell olyat venni amit kártyás csomagra vettek és ezt számlával is tudják igazolni... ilyenkor nem kell félni a letiltástól
  • mucsácsó
    Tuti nem a szolgáltatónál vennék, borzasztó, hogy milyen árak vannak (legalábbis a vodafone-nál biztosan...). Szóval vagy független, vagy használt - bár az utóbbitól ódzkodom egy picit, kicsit fosok az ilyen letiltásos dolgoktól, igazából kitudja honnan van a készülék...
  • a.carkey
    Symbian, folyamatos megerősítések telefonszinten, bejelentkezések, belassulások, stb.

Én imádom a Nokiát, de itt a 41MPs kamera sem hatott meg, pedig azt kipróbáltam egy Nokia buzi barátomnál, és tényleg brutál.

Most E75 után - egyelőre - vettem egy áthidaló megoldást, mert főleg melóra kellett, és telefonálásra, és sürgősen, de ha 1x ez a kamera bekerülne valami értelmesebb modellbe, akkor nem sajnálnám rá a pénzt és megvenném, a mostanimat pedig megkapná a nejem.
  • Fehercsoki
    Milyen hülyeségekre gondolsz?
  • a.carkey
    808, IP5, SG3 jelenleg a három legjobb kamerás mobil.
    A 808é überbrutál, de ugye Nokia, minden hülyeségével együtt.
  • precision
    Szolgáltatónál vennéd kártyás csomagban vagy esetleg használtan jó állapotút? Érdemes meggondolni a második lehetőségen és pl. hardverapro.hu -n szétnézni. Nem kis árkülönbségek vannak.
  • mucsácsó
    Klasszik kérdés a topicban gondolom,de azért megkérdeznélek titeket. Ha 40-50 ezer Ft-os keretben kell gondolkozni, akkor melyik telefont ajánlanátok? Eddig a SONY Xperia U tűnt a legjobb választásnak, de mostmár nem vagyok biztos a dologban...
  • Gyöször
    Én megvárnám a g4et..
  • dragon11
    az lg optimus G2 pl nagyon szimpatikusnak tűnik, és elvileg nemsokára jön max jövőhónap.. vagy nem igaz ?
  • Fehercsoki
    Amúgy mivel sosem csinálnak olyan játékokat ami csak a csúcs hardvereken fut, ezért kár aggódni szerintem, most sincs semmi ami kihasználná a mostani csúcskészülékek hardverét.
  • dragon11
    neked is köszi!
  • dragon11
    jól van, köszi.
  • Fehercsoki
    Gyakorlatilag nagyon nagyon közel van hozzá, nézz csak utána, hogy melyik mit tud, látni fogod, hogy nincs nagy különbség. Az iPhone mindig középkategóriás telefon volt tudásban... Szerintem ha neked megfelelne egy iPhone 5 akkor egy Xperia P-vel nagyon boldog lehetnél.
  • whiskeyman
    Vegyél egy olcsóbb, de jó minőségű mobilt. Vegyél egy PSP-t és egy kompakt kis fényképezőt és győzd ezeket egyszerre cipelni :DDDDD
    Viccet félretéve, várj még pár hónapot. Elvileg még ebben a negyedévben, kijön az Xperia Z, S4, az Optimus G. Aztán akkor gyere vissza, elmondjuk mindegyikről a véleményünk és mehetsz a boltba megvenni
  • dragon11
    az iphone 5től jobb egy középkategóriás sony?:S

ne viccelj :))
  • Fehercsoki
    Hát iPhone 5-nek pont hogy nem valami jó a kamerája, amúgy meg bármit is veszel, fél év múlva mindig jön majd valami ami lenyomja az árát, szóval sosem lesz jó megoldás, azt meg nem tudom, hogy miért gondolod szarnak az Xperia P-t, iPhone 5nél azért jobb... Szerintem csak azt nézd, hogy melyik az ami kielégítené az igényeidet, és vedd meg, aztán meg szard le hogy mi jön ki, majd ha már lassúnak érzed vagy ilyesmi akkor újra szétnézel és veszel mást.(mert biztos, hogy bármelyik mostani csúcstelefon évekig elég lenne)
  • dragon11
    de nem szeretném folyamatosan cserélgetni.. szeretnék egy nagy pixelsűrűségűt, hihetetlen érzékeny és menő full hd kijelzőt v ettől is jobbat.. ezért várok appleékre..

nem merem megvenni az i5-t, mert az 5S le fogja nyomni nagyon az árát.. és azért appleék kamerája elég rendben van.feléjük húzok nagyon vagy google felé az androidhoz..de ott nemigen tudom mi lenne jó.. ilyen xperia P S sola meg ilyen szrokban nem bízok.. galaxy s2 lejárt lemez, az s3 is sajnos nem sokára itt az s4, zuhanni fog az s2 és a 3 is..
  • Fehercsoki
    Xperia P is jó lehet, 2 magos 1gHz CPU, ezen is szépen fut minden, 8 megapixeles a kamerája, HD videót vesz fel, és csak 65k függetlenül. Amíg várod a világ legjobb mobilját addig ezzel is ellehetnél.
  • Guren
    eddig nem találkoztam olyan játékkal, ami a galaxy nexusomon szarul futott volna, és azért egy one x+ teljesítményben kicsit odaver neki (a padfone 2-ről nem is beszélve, ami benchmarkokban jelenleg odabasz mindennek). ezért nem érti itt senki, hogy minek neked ezeknél bikább mobil.
  • dragon11
    jogos, igazad van elvetettem a súlykot. bocs.

egyébként az iphone 5S már hírben van mobilarenan is, júniusra jönni fog.. nekem a telefon nem mutogatásra kell hanem mondjuk egy rohadt jó kamera nem árt bele meg játszani szeretnék rajta sokat, kb ennyi
  • a.carkey
    "Mire fogom használni?" Egy telefon nem olcsó. A vásárlásnak mindig ez kell, hogy a lényege legyen.
    (Kivéve persze, ha valaki divatból vesz márkás cuccokat, mert az más kategória.) Nem könnyű döntés, mert kiegészítőkkel egész komoly összeget ki lehet adni érte. De el lehet dönteni. Én öt nap alatt tudtam eldönteni és tök más lett, mint amit eredetileg akartam. De el lehet dönteni. Ha nem lehet, akkor vagy nincs az embernek elég zsetonja rá, vagy nem is kell neki annyira.
  • matyi0323
    Ha venne egy Z-t, akkor menne a csápolás 2 hét múlva, hogy miért nem mondtátok, hogy ez fos , például ha valami nem tetszene neki benne.. vagy jönne egy hónap múlva egy "jobb, ami megeszi reggelire a Z-t", akkor is ti lennétek a hibások, hogy miért nem szóltatok XDDDD
  • Gyöször
    Hehe veled vagyok, gondold végig, azt vettem le, hogy a Z bejön neki, ha kicsit rágyúrtok és megvetetitek vele, akkor kijön a srác a végtelen kérdezős ciklusból :)
  • precision
    Én nem ajánlottam neki a Z -t, hanem s3at vagy note2őt... esetleg i5 ha az iOS jobban bejön neki
    De felesleges bármit is ajánlani neki nemtom feltűnt e :P