10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • icecave
    Nekem is volt olyan, de csak néhány játknál, képeknél csak 1szer. A képeket jpeg-ben szoktam nyomatni, a játékok meg jar, v. jad kiterjesztésűek.
  • t. Füly
    Nem tudtok olyan oldalt ahonnan le lehet szedni olyan többjátoks gameket amik jok nokiára meg sony ericcsonra is?
  • t. Füly
    Haljátok az mitől van hogy amikor küldeném át infrán a képet kiirja hogy hiba történt nem lett átküldve, érvénytelen adatok..ez mitől van?Hogy lehet kiküszöbölni?kösszi előre is
  • icecave
    Igen, még mikor kijöttek az első 6610ek, akkor volt ez a fagyás dolgog, de nyugi, most már nyugodtan vehetsz, a fagyós szoftverrel rendelkezők már elkeltek...
  • Taranov
    A 6610-en van rádió, ha arra van ígényed, ha nincs akkor talán a 6100 komolyabb. De mittudomén.
  • Taranov
    Nincs saját tapasztalatom, de szerintem a rossz software meg a fagyások csak az irigyek által terjesztett pletyka, mert én ilyennel még sosem találkoztam.
  • t. Füly
    1ébként kösszi a helpet:)
  • t. Füly
    De ha van egy jó digi fényképeződ az olyan 60-80 plusz egy jo mobil, az azért drága:)Nekünk egy videjo kameránk van(analog nem digi sajnos)azzal kamerázunk aztán bedigizem és kivágjuk belőle a képeket:)nah mind1 végül is egy t610-t vettem:)Olyan jopofa a kamerája meg minden,okos mobil meg tetszik is.Ha vettem volna egy 7210-t akkor ha még veszek hozzá egy kamaerát akkor ott vagyok hogy annyi mint ezszal i1m very happy now:)
  • Taranov
    Az jó :)
  • icecave
    Ja, de barátnőm tablóképe iszonyat jól mutat a háttérben...
  • Taranov
    Hát én is, de nekem nem is kell telefonon a kép. Ott a digifényképező, azt a képet felrakhatom a netre, vihetem pen drive-on, cd-n, mutogathatom a fényképezőben, kinyomtathatom, előhívathatom, e-mail-ben elküldhetem stb.vagy ha mégis, felrakom a mobilra. És így sokkal jobb minőségű képet tudok mutogatni, mint amit mobillal lehet csinálni.
  • icecave
    Én spec nem használnám...
    Inkább, ami tetszik, azt lefényképezem digifényképezővel, aztán meg infrával rárakom a telóra.
    Sztem, 100szer jobb...
  • Taranov
    De kérdés, hogy az esetleges jövőbeli 7250i tulajdonos akarná-e használni a kamera funkciót.
  • Stann
    Nem tudom, mennyi most az árkülönbség, de a 7250i-ben már kamera is van. Igaz, nem VGA, de ilyen bulis képekhez elég...
  • Taranov
    www.nokia.hu
  • ollie
    3200-t ismeri valaki?
  • t. Füly
    Értem kösszi,asszem 7210 lessz belőle:)
  • Taranov
    Na én is boldog 7210 tulajdonos vagyok és én személyszerint ragaszkodom a Nokiákhoz, de az MC60 és a 7210 más kategória, mind árban, mind minőségben.
  • icecave
    Meg ne vedd!!!!
    A kijelzője akkora sz*r, hogy fényképezhetsz vele, csak nem fogod felismerni a displayon, mi is fényképeztél...
  • t. Füly
    És a siemen mc60ról tuccc vmit?Abba van beépített akmera is
  • icecave
    Pontosan, szkennelés, aztán infra.
    Ja, infrát csináltattam, mert boltban kb. 7 rugó, igy meg csak 200 volt, csak nem néz ki olyan jól. Egy tikk-takk-os dobozban van.
  • t. Füly
    1ébéknt hogy raktad be?beszkenelted aztán adatkábel?
  • t. Füly
    :) kösszi, jo cakkát
  • icecave
    A gyári, az kék, mikor vettem, gondoltam, lecserélem majd, de sztem nagyon megy hozzá a gyári szín.
  • icecave
    A kijelző nagyon jó, beraktam háttérnek a barátnőm tablóképét, király, neki is tetszett, pedig azt hittem, letépi a fejem, hogy "Ő van a telómban".
  • t. Füly
    Jah télleg neked melyik szinben van?:)
  • icecave
    Meg lehet szokni, sőt, minél régebb óta megvan a telóm, annál jobban "szeretem"...
  • t. Füly
    Hirtelen nem jut eszembe semmi,kösszi szépen.Igazság szerint nekem most egy siemens me45-öm van sza lcsak a szines kijelzőben meg az fm radioban külömbözik(legalábbis enem ezek érdekelnek)
  • icecave
    Semmi extra, kapsz hozzá egy nokia headsetet, amivel rádiót is hallgathatsz. Egész jó, én pl. buszozáskor azt hallgatom.
    Egyéb?
  • t. Füly
    Meg milyen azaz az fm radio?
  • t. Füly
    Most a 7210 az olcsobb de milyen dolog hogy elkérnek +10ruppot mert más a kinézete:S1ébként kérdés: Nem idegesitő vagy nem nehéz megszokni a kicsit furcsa bill elosztást?
  • icecave
    Jó teló, nekem is 7210em van. Nem különbözik tudásban semmiben.
    Csak a design más. Spec, én azért vettem, mert bár a 6610 olcsóbb volt, a 7210 nekem k*rvára tetszett.
    Ha van kérdésed a telóvak kapcs., tedd fel!
  • t. Füly
    Hello mi a véleményetek a 7210ről?Jo mobil,Miben különbözik a 6610től?Én eddig a 10ezer forintos árkülönbségen kivül mást nem találtam:s
  • ollie
    A pannonnál szerintem 3k körül kapsz hozzá új aksit.
  • Taranov
    www.speedshop.hu-n talán van adatkábel és gsm.lap.hu-n szét lehet nézni.
  • HUmanBandi
    Hali! Tud valaki nekem mondani egy olyan helyet ahol lehet venni adatkábelt Motorolla E365-höz?
    Esetleg olyan helyet ahonnan software letöltés lehetséges. :-)
  • Pavlo

Olyan adatkábel kéne Sony J5/J6/J7/J70/Z7- hez, amin nem csak a gyári QN-3DS programcsomaggal működik, hanem minden "nem szonis" szoftverrel.
    Valakinek mond az valamit, hogy GBP-mód?

Segítsetek!
  • Russ!an
    Valaki nem tudja véletlenül, hogy a Nokia 7650-es aksiját lehet-é (1 éves) újra formázni? Már elég szar és nincs kedvem million $ adni érte.
  • Pavlo
    Koszos volt a képernyő...

Ugye nincs harag?
  • SoDI---
    Így már értem. nekem ez eszembe sem jutott...

A végén ott volt egy vigyorgó szmájli.