10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Pavlo
    Így már értem. nekem ez eszembe sem jutott...
    Mikor elolvastam felment bennem a pumpa, de nagyon!
    (Nem azért mert a wc mellé ültem...)
    Akkor bocsi.

Ha a WireCom-ból rendelek Sony adatkábelt az jó lesz?
    Mi a váleményetek?
  • Taranov
    csak poénból írta
  • ollie
    szerintem csak poénból írta
  • Pavlo
    Csak a " sok barom gazdag seggfej"-ek akarnak P900-ast venni?
    Te véletlenül nem olyat akarsz? Akkor most saját magad alá ásod a gödröt? Leírtad magad is.
  • SoDI---
    Sok barom gazgad seggfej, hát nem elkapkodták a Westel üzletekből az összes P900-ast? Most várhatok csütörtökig. :)
  • Pavlo
    Köszönöm a segítségeteket.

Időközben találtam egy honlapot, ahonnan meg lehet rendelni a működőképes adatkábelt. Véleményt is írtak róla páran ígéretesnek tűnik. Én is építettem egyet, de sajnos nem működött.

Köszi mégegyszer mindenkinek.
  • Taranov
    Figyeltünk, de nem tudtunk segíteni. Illetve azok, akik látták a postot.
    Egyébként én nem vagyok nagyon otthon tartozékok beszerzésében, a gsm.lap.hu-n szét lehet nézni.
  • ReTeK
    Sony CMD-xxx adatkábel épitési segédlet rajz leirás
  • ReTeK
    Sony J7-es telefonhoz műkösőképes adatkábelt

anno én építettem 1et magamnak, adat-szervíz kábelt, de szerintem olcsóbb ha rendelsz 1et a szpídsoptól, nem ?
  • icecave
    Megnézem, egyik haverom ilyennel pöcsöl mostanában.
  • SaWo
    _Még mindig nem tud senki semmit a Nokia 3510 VS JAVA ról??
  • czky
    Nézd meg ITT!
  • Pavlo

Már írtam egyszer, de senki nem figyelt rám. Most megpróbálom mégegyszer.

Ha valaki tud Sony J7-es telefonhoz műkösőképes adatkábelt eze a fórumon, az legyen szíves írjon!

Köszönöm.
  • SoDI---
    :)
  • Taranov
    De ha csak privát FTP-n lenne az sem lenne gond, nem igaz?
  • SoDI---
    Lesz az SMSweb-en is, nyugi :)
    Szóval mondjuk, hogy ez nem gond...
    Mit kell csinálni vele a szokásos telepítésen kívül?
  • Anee
    jó először le kellene szedni a játékokat amiket én eddig csak privát ftp-n láttam...
  • SoDI---
    És ha igen, akkor igazán linkelhetnél valami konkrétumot, el nem tudod képzelni, hogy mennyire örülnék személy szerint neki :)
  • SoDI---
    Jól értem, van külön installáló program, amivel fel lehet nyomni az N-Gage-es játékokat P800/P900-ra?
  • MrTressy
    nagy ügy csak az installer kell hozzá meg csinálva symbian os 7es re ami a p800ban van.Nem össze keverendö a Nokia 6600 symbian 7esével úgyanis nem kompatibilisek...
  • SoDI---
    Csak nekem tűnik úgy, mintha a P800 valami irtózatosan gagyi műanyag házban lenne?

Vizuálisan tényleg úgy néz ki, de a P900-ra ez már nem igaz :)
  • SaWo
    Srácok, nagyon örülnék, ha tudna nekem valaki segíteni, vagy esetleg valami információval szolgálni. A problémó a következő:
    Adott egy nokia 3510 telefon. Köztudottan nem tudja a JAVA-t viszont megtudtam, hogy nem azért nem tudja, mert nem képes rá, hanem, mert a sofvare-jét lebutították picit, és az első szériák még tudták. Állítólag van valami "java port kiüttetés" vagyí valami ilyesmi, aminek következtében én is tudok majd java-zni, de nem tudom, hogy hol keresgéljek. Ha valaki bármit is tud a téémáról, kérem segítsen, vagy dobjon egy privit. Nagyon köszönöm előrre is.
  • ollie
    Amúgy az a vicc az N-Gage-ben, hogy a rá készült játékok egyáltalán nem speciálisak, hiszen a mobilnak nincs semmi speckó hardvere (semmi 3d gpu, stb), csak eccerű javas progikat futtat.
  • ollie
    Crystal Media Player mobilra is (Nokia 3650, 7650 & N-Gage)
  • Taranov
    A Lego az nagyon atom dolog, lehet harapdálni, ugrálni rajta és nem lesz semmi baja. Mondjuk nem mindenki örülne neki, ha a mindennapi cuccai olyan műanyagból lennének :)
  • Pheel
    Csak nekem tűnik úgy, mintha a P800 valami irtózatosan gagyi műanyag házban lenne? Utoljára ilyet Lego-éknál láttam, de ott azért volt ilyen, hogy lehessen harapdálni :)
  • Taranov
    Na ja, csak nem látod :))
  • SoDI---
    francAAA :)
  • SoDI---
    most perverz leszek :)

• Zoldalma
    Kevesert....30-35e korul van az ara. Ha rossz alapot, akkor alatta
  • Zoldalma
    Ezt irtam Neked, ez mar vagy feleve megjelent 7650esre meg 3650esre....rendes HTML bongeszo....szal ebben sem huz el a P800 :o)
    De mondom, az akksi idot nezted meddig birja?
  • SoDI---
    egy újszülöttnek :)
  • SoDI---
    -P800-on?
    -BIZTOS, hogy az speciális N-Gage-es játék volt?
    -Nem valami mezei Mophun, vagy Java játék?
    -Ki ölte meg Laura Palmert?
    -Melyik játék volt az konkrétan?
    -Kapcsolatba tudsz lépni a tulajával, hogy megkérdezd: HOGY A FRANCBA? :)
    -Egyszerűen rátelepítette a warezt, és futtatta?
  • Anee
    Ngage-es játékokat már -képről- láttam futni P800-on s 7650-en is....A P800 procija még így is hogy nem erre van kihegyezve erősebb...:-)
    jha meg az excel és word dokumentumok megnézése is hasznos főleg ha árlista valamelyik boltnak úgy van fennt, bár p900 már szerkeszteni is tudja...........
  • Pavlo

Sony J7 (soros) adatkábelt vennék, működőképeset. Rendeltem már internetről kettőt is, de sajnos mindegyikkel jól befürödtem... :(
    Ha valakinek van és már nincs rá szüksége, én megvenném. Segítségeteket előre is köszönöm.
  • SoDI---
    Hoppá hoppá, ezt láttátok?
    Mobilos opera.
    Összenyomja neked kicsire a weblapot, hogy olvashasd a mobilon :)
  • SoDI---
    Na jó, de az két készülék :)
    Különben örülök is, hogy nem jött a Westel webshoppos, mert terjed a pletyka, hogy hétfőtől lesz náluk P900 a P800 árának közelében :) Most hívtam a W. Enternetet, hátha tudnak valamit, de azt mondta a csávó, hogy nem tud semmit :)
  • Zoldalma
    En is felvaltva hasznalom a 6650est meg a 6310it....megis inkabb a mono kepernyo. Az uj telcsik rovid akksiideje elegge lehangolo...Ha nagyon akarok valamit szinesben, akkor inkabb egy Bluetoothos PDA meg egy 6310i aztan megoldva minden :o)
  • Taranov
    A 6310-nek én is nagy szerelmese vagyok, meg a 3-as class-t kivéve minden monokróm kijelzős nokiának.
    Mondjuk az 5510 már annyira nem jön be.
    Van egy 7210-em is, de a régi 6310-et használom, nem lehet lecserélni, úgy ragaszkodom hozzá :)) Nagyon bevált.
  • Zoldalma
    "Itt miért mindenki ennyire Nokia-mániás? :)"

Ilyenre meg mindig csak az a valasz szokott jonni, hogy bizonyara tapasztalat hozza ezt.