10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
Pavlo #2161 Így már értem. nekem ez eszembe sem jutott...
Mikor elolvastam felment bennem a pumpa, de nagyon!
(Nem azért mert a wc mellé ültem...)
Akkor bocsi.
Ha a WireCom-ból rendelek Sony adatkábelt az jó lesz?
Mi a váleményetek? -
#2160 csak poénból írta -
#2159 szerintem csak poénból írta -
Pavlo #2158 Csak a " sok barom gazdag seggfej"-ek akarnak P900-ast venni?
Te véletlenül nem olyat akarsz? Akkor most saját magad alá ásod a gödröt? Leírtad magad is. -
#2157 Sok barom gazgad seggfej, hát nem elkapkodták a Westel üzletekből az összes P900-ast? Most várhatok csütörtökig. :) -
Pavlo #2156 Köszönöm a segítségeteket.
Időközben találtam egy honlapot, ahonnan meg lehet rendelni a működőképes adatkábelt. Véleményt is írtak róla páran ígéretesnek tűnik. Én is építettem egyet, de sajnos nem működött.
Köszi mégegyszer mindenkinek. -
#2155 Figyeltünk, de nem tudtunk segíteni. Illetve azok, akik látták a postot.
Egyébként én nem vagyok nagyon otthon tartozékok beszerzésében, a gsm.lap.hu-n szét lehet nézni. -
#2154 Sony CMD-xxx adatkábel épitési segédlet rajz leirás -
#2153 Sony J7-es telefonhoz műkösőképes adatkábelt
anno én építettem 1et magamnak, adat-szervíz kábelt, de szerintem olcsóbb ha rendelsz 1et a szpídsoptól, nem ? -
icecave #2152 Megnézem, egyik haverom ilyennel pöcsöl mostanában. -
#2151 _Még mindig nem tud senki semmit a Nokia 3510 VS JAVA ról?? -
#2150 Nézd meg ITT! -
Pavlo #2149
Már írtam egyszer, de senki nem figyelt rám. Most megpróbálom mégegyszer.
Ha valaki tud Sony J7-es telefonhoz műkösőképes adatkábelt eze a fórumon, az legyen szíves írjon!
Köszönöm. -
#2148 :) -
#2147 De ha csak privát FTP-n lenne az sem lenne gond, nem igaz? -
#2146 Lesz az SMSweb-en is, nyugi :)
Szóval mondjuk, hogy ez nem gond...
Mit kell csinálni vele a szokásos telepítésen kívül? -
Anee #2145 jó először le kellene szedni a játékokat amiket én eddig csak privát ftp-n láttam...
-
#2144 És ha igen, akkor igazán linkelhetnél valami konkrétumot, el nem tudod képzelni, hogy mennyire örülnék személy szerint neki :) -
#2143 Jól értem, van külön installáló program, amivel fel lehet nyomni az N-Gage-es játékokat P800/P900-ra? -
MrTressy #2142 nagy ügy csak az installer kell hozzá meg csinálva symbian os 7es re ami a p800ban van.Nem össze keverendö a Nokia 6600 symbian 7esével úgyanis nem kompatibilisek... -
#2141 Csak nekem tűnik úgy, mintha a P800 valami irtózatosan gagyi műanyag házban lenne?
Vizuálisan tényleg úgy néz ki, de a P900-ra ez már nem igaz :) -
#2140 Srácok, nagyon örülnék, ha tudna nekem valaki segíteni, vagy esetleg valami információval szolgálni. A problémó a következő:
Adott egy nokia 3510 telefon. Köztudottan nem tudja a JAVA-t viszont megtudtam, hogy nem azért nem tudja, mert nem képes rá, hanem, mert a sofvare-jét lebutították picit, és az első szériák még tudták. Állítólag van valami "java port kiüttetés" vagyí valami ilyesmi, aminek következtében én is tudok majd java-zni, de nem tudom, hogy hol keresgéljek. Ha valaki bármit is tud a téémáról, kérem segítsen, vagy dobjon egy privit. Nagyon köszönöm előrre is. -
#2139 Amúgy az a vicc az N-Gage-ben, hogy a rá készült játékok egyáltalán nem speciálisak, hiszen a mobilnak nincs semmi speckó hardvere (semmi 3d gpu, stb), csak eccerű javas progikat futtat. -
#2138 Crystal Media Player mobilra is (Nokia 3650, 7650 & N-Gage) -
#2137 A Lego az nagyon atom dolog, lehet harapdálni, ugrálni rajta és nem lesz semmi baja. Mondjuk nem mindenki örülne neki, ha a mindennapi cuccai olyan műanyagból lennének :) -
#2136 Csak nekem tűnik úgy, mintha a P800 valami irtózatosan gagyi műanyag házban lenne? Utoljára ilyet Lego-éknál láttam, de ott azért volt ilyen, hogy lehessen harapdálni :) -
#2135 Na ja, csak nem látod :)) -
#2134 francAAA :)
-
#2133 most perverz leszek :)
-
Zoldalma #2132 Kevesert....30-35e korul van az ara. Ha rossz alapot, akkor alatta -
Zoldalma #2131 Ezt irtam Neked, ez mar vagy feleve megjelent 7650esre meg 3650esre....rendes HTML bongeszo....szal ebben sem huz el a P800 :o)
De mondom, az akksi idot nezted meddig birja? -
#2130 egy újszülöttnek :) -
#2128 -P800-on?
-BIZTOS, hogy az speciális N-Gage-es játék volt?
-Nem valami mezei Mophun, vagy Java játék?
-Ki ölte meg Laura Palmert?
-Melyik játék volt az konkrétan?
-Kapcsolatba tudsz lépni a tulajával, hogy megkérdezd: HOGY A FRANCBA? :)
-Egyszerűen rátelepítette a warezt, és futtatta? -
Anee #2127 Ngage-es játékokat már -képről- láttam futni P800-on s 7650-en is....A P800 procija még így is hogy nem erre van kihegyezve erősebb...:-)
jha meg az excel és word dokumentumok megnézése is hasznos főleg ha árlista valamelyik boltnak úgy van fennt, bár p900 már szerkeszteni is tudja........... -
Pavlo #2125
Sony J7 (soros) adatkábelt vennék, működőképeset. Rendeltem már internetről kettőt is, de sajnos mindegyikkel jól befürödtem... :(
Ha valakinek van és már nincs rá szüksége, én megvenném. Segítségeteket előre is köszönöm. -
#2124 Hoppá hoppá, ezt láttátok?
Mobilos opera.
Összenyomja neked kicsire a weblapot, hogy olvashasd a mobilon :)
-
#2123 Na jó, de az két készülék :)
Különben örülök is, hogy nem jött a Westel webshoppos, mert terjed a pletyka, hogy hétfőtől lesz náluk P900 a P800 árának közelében :) Most hívtam a W. Enternetet, hátha tudnak valamit, de azt mondta a csávó, hogy nem tud semmit :) -
Zoldalma #2122 En is felvaltva hasznalom a 6650est meg a 6310it....megis inkabb a mono kepernyo. Az uj telcsik rovid akksiideje elegge lehangolo...Ha nagyon akarok valamit szinesben, akkor inkabb egy Bluetoothos PDA meg egy 6310i aztan megoldva minden :o)
-
#2121 A 6310-nek én is nagy szerelmese vagyok, meg a 3-as class-t kivéve minden monokróm kijelzős nokiának.
Mondjuk az 5510 már annyira nem jön be.
Van egy 7210-em is, de a régi 6310-et használom, nem lehet lecserélni, úgy ragaszkodom hozzá :)) Nagyon bevált. -
Zoldalma #2120 "Itt miért mindenki ennyire Nokia-mániás? :)"
Ilyenre meg mindig csak az a valasz szokott jonni, hogy bizonyara tapasztalat hozza ezt.