10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • GyaxyBoy
    Sziasztok!

USB adatkábelem van és nem tudom képet lementeni a szgépre az Ericson Z600 osomról!
    Milyen progit és milyen beállítást ajánlatok?

Köszi
  • Pheel
    Nem 1-2 töltés teszi tönkre, hanem a rendszeres rátöltögetés. Ez az, ami nincs a Li-Ion aksiknál.

Az elrontott aksikat is van esély megmenteni, de nem mindig sikerül. Néhány többnapos formázó töltés hozhat még sikert, de nem garantált a dolog.
  • Pheel
    Újabb tééééévedééééés!

Ha betartják az előírásokat, akkor a NiMH bírja tovább, ugyanis a technológia olyan, hogy több feltöltést visel el, mint a Li-Ion. Ennél is kevesebb ciklust bír egy LiPolimer aksi.
  • magus
    bar tesom gepen se ment, es ott viszont soros portra megy a tv tuner kartya, de lehet hogy ott elbasztam vmit, ott mar kicsit untam az egezset
  • magus
    lehet, de azt hol kell beallitani?
  • 0ppika
    Nincs letiltva?
  • magus
    Tudom, hogy nem ide tartozik, de végülis a mobil miatt kene. Kölcsönkaptam egy ilyen soros portra kotheto infrat. Actyisis 200L. felrakom, azt irja jo, de nem ismeri fel a telefont. a com1-en es 2-n is kiprobaltam. egyiken se megy. haver gepen azonnal minden zokszo nelkul megy. vmi zur lehet a comporttal, mert haver adatkabelje 3510i-hez se ment. de az is ment mashol. vmi ötlet miért?
  • Punker
    nem......
  • 0ppika
    Ha már itt tartunk: Lítiumos akksit kell először formázni? Meddíg, hányszor kell tölteni először? És az normális hogy a legelső töltés után két nappal lemerült?
  • Punker
    éppen ezért hosszabb az élettartalmuk.....
  • Pheel
    Tééééééééévedéééééés!

A Li-Ionosokat lehet akkor is tölteni, ha még nem sültek ki teljesen, mert nem jellemző rájuk az akkumlátor az akkumlátorban effektus. Ezzel szemben a Ni-MHek használata során ajánlatos arra törekedni, hogy mindig kisüssük és úgy töltsük fel újra.
  • Punker
    a Lítium-s aksik sokkal tovább bírják mint a nikkelesek....
  • Punker
    ST55-höz keresek szoftware-t.....
  • Taranov
    Bár lehet, hogy kezeli azt is.
  • Taranov
    16 szólamot tud, ha jól tudom.
    Neked a midiket kell rátölteni, az mmf más típusokra való, ha jól tudom.
  • magus
    ize, van egy 6610-esem, de mi az az mmf formatum? van egy csomo csongohangom gepen, fele midiben fele mmfben. a midivel az abaj hogy csak 4 szolamot tud ez a telefon, ott meg van vag y 30. az mmf-et meg egyaltalan nemtom attolteni ra.
  • magus
    ize, van egy 6610-esem, de mi az az mmf formatum? van egy csomo csongohangom gepen, fele midiben fele mmfben. a midivel az abaj hogy csak 4 szolamot tud ez a telefon, ott meg van vag y 30. az mmf-et meg egyaltalan nemtom attolteni ra.
  • 0ppika
    Ja én is próbáltam több típussal, de csak névjegykártya sikerült. Sőt most mondta egy haverom, hogy próbálták két Nokiával, de ott se sikerült hangot és képet sem, csak névjegyet.
  • Taranov
    A Nokia és az Ericsson képben és csengőhangban eddigi tapasztalataim szerint nem kompatibilis egymással, csak névjegykártyában.
    Nekem csak azt sikerült küldeni, pedig próbáltam több modellel is.
  • Pheel
    Esélyes, hogy az volt a baj.
  • 0ppika
    Jut eszembe: Itt valahol olvastam (volt egy ilyen topic) hogy le van tiltva valamelyik Nokia infraportja.
    Nekem 6610-esem van, próbáltam Siemensel és Sony-Ericksonnal képet és csengőhangot küldeni infrán, de nem sikerült (névjegykártya az ment). Miért nem ment a kép és hang? Nem kompatibilisek egymással?
  • 0ppika
    OK, értem. Kössz.
  • Pheel
    A kommunikációhoz kétirányú üzenettovábbítás kell. Ha a telefon nem érzékel jelet, akkor nem is fog adni és viszont.
  • 0ppika
    És akkor miért nem vette a telefon jeleit?
  • Pheel
    Mondjuk az lehet a baj, hogy az egy infra VEVŐ és nem egy ADÓ-VEVŐ....
  • GAAMMEER
    Nem tud-e valaki Nokia 7250i telefonhoz ingyenesen letölthető játékokat,appsokat ilyesmit?
  • 0ppika
    Hi. TV kártya infraportját hogy tudnám használni mobil összekötésre? Sehogy se akar sikerülni. A tv kártya távirányítóját letiltottam és telepítettem infavörös eszközt soros portra. A telefon programja látja is a portot, de nem akar csatlakozni. Mi lehet a hiba?
  • Pheel
    Három évig igen, és ebből egy évig még csomagot sem válthatsz. Megéri-e? Szerintem nem, csak ha amúgy is szeretnél előfizus lenni.
  • blazini
    Hi!
    Egy kérdés mind fölött. A vodánál ha aláírom a három éves hűségnyilatkozatot akkor három évig fizetem az előfizetési díjjat? Egy samsung E710-t akarok venni csak nem tudom hogy megéri-e a vodánál így megvenni!

Aki már vett ilyet vagy jobban tud valamit róla az írjon!

KÖSZI!!!
  • Taranov
    "hívjon kirobbanó örömmel " :))
  • Taranov
    Nekem is a rádió miatt :)
  • icecave
    Nem is lettem, de tény: nagyon tetszik az a telefon.
    És még mindig 7210em van, és nyilván az is marad.
  • Breki33
    modell
  • Breki33
    új NOKIA kampány

terroristáknak

NOKIA beépitett robbanos aksival
    robbantani akar?
    legújabb mudellünkbe bevan ezis építve
    véletlenszerű robbanások csupa izgalom

döntse el aztán hívjon kirobbanó örömmel várjuk hívását a tüzoltoság melletti uj bombabiztos szalonunkban :-)
  • AMD rula
    Köszi ;)
  • Zoldalma
    Akkor kezdhetunk mi is felni? :o)))
  • Taranov
    Érdekes, hogy pont Vietnam-ban történtek az esetek, illetve az is, hogy a Nokia szerint az utángyártott akkumulátorok a hibásak, viszont a vietnami csávónak nem utángyártott aksija volt.
  • Breki33
    Újabb jelentés érkezett arról, hogy felrobbant egy Nokia gyártmányú mobiltelefon - ezúttal egy vietnami üzletember volt a szenvedő alany.

Emberünk elmondása szerint a készülékhez nem illegális módon, a feketepiacon jutott hozzá, hanem teljesen legális módon vásárolta és a vásárlás óta eltelt időben nem cserélte ki a telefon akkumulátorát.

A Denangban egy kormányzati cégnél dolgozó - meg nem nevezett - üzletember egy Nokia 8310 típusjelzésű mobiltelefon tulajdonosa volt, mely készülék alig volt 10 hónapos. A telefon egyszer csak hirtelen felmondta a szolgálatot, az akkumulátor felrobbant és egy kis lyukat ütött az előlapon. Öröm az ürömben, hogy a robbanás nem okozott személyi sérülést.

A mostani immár a harmadik vietnami Nokia mobiltelefon robbanásos eset. A tavalyi év októberében egy vietnami hölgy kezében - kisebb égési sérüléseket okozva - robbant fel egy Nokia 8210-es készülék, decemberben pedig egy férfi 8310-es mobilja távozott el robbanás kíséretében a túlvilágra. A finn székhelyű gyártó hivatalos álláspontja szerint a sajnálatos robbanások hátterében az áll, hogy az emberek nem gyári, hanem gyenge minőségű utángyártott akkumulátorokkal használják Nokia telefonjaikat.

• Taranov
    Neked még múltkor nem 7210-esed volt? Csak csodálkozom, hogy hirtelen ilyen Samsung fan lettél :)
  • Zoldalma
    Sok cseresznyet.....