10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
I94 #2571 Inkabb kiraly! Ez mar design, nem 1 "10e'vevaltozatlan" nokia te'gla. :) -
Zoldalma #2570 Hatarozottan nemszep....osszehajtva meg mindig kozel a kepernyo es a billentyuresz...az a ket gumipocok semmit nem er. -
#2569 Köszi! Már le is szedtem ami kellett! -
I94 #2568 -
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy hol találok a Motorola v66i csengőhang szerkesztőjéhez billentyű kódokat??
-
#2564 sztem a terminalon kérdezd -
#2563 Hu legyszi segitsetek nagy problemam van:( Nos, van egy 6610es mobilom. Kölcsönkértem haver COM portra köthető infráját, hogy felpakoljak rá cuccokat. Nála ment az én telefonommal, láttam, nálam meg nem. Felraktuk, felismerte, minden, pont ugy mint havernal, de nem sikerult mukodesre birni. egyszeruen enm isemri fel a telefont. Jo, akkor veszunk adatkabelt, biztos az infraval van baja. Vettünk egy adatkabelt, bedugtuk, semmi. Két gépen is megpróbáltam. Linuxon vmit felismer belőle, de az egy masik regebbi szoftver, linuxra nincs Nokia Pc Suite. Vmi ötlet, jó lenne ha tudnátok segíteni:( -
#2562 fordítva? P
ravasz -
#2560 és kicsit jobban néz ki mint a Nokiák
és nemis recseg ropog P -
#2558 :D
Jó is a nokia, csak most nem akaron 40ezret adni egy darab telóért :] -
#2557 ja ;)
Én már csak ilyen Nokiapárti vagyok, bocs ;P -
#2556 Az meg hogy ki veszi meg, az az MVP, igaz? :D -
#2555 Véleményt kértél, adtam. Én nem venném meg se a Siemenst, se a Samsungot, de ez már az én problémám. -
#2554 Jó játék a kamera, de sztem még drága
Java :(
4096 is jobb, mint a 2 szín
Meg talán kicsi is az én trampli kezemnek :D
Az ára fogott meg engem is. Ellenben ha a Samsung SGH-C100 tudna mms-t, gondolkodás nélkül azt venném... (egyedi hangú csengőhang cool :D) -
#2553 4096 színű kijelző nem éppen a jövő
nincs benne Java
nincs benne kamera, csak csatlakoztatható és nem jár hozzá alapbóé
a Siemensek billentyűzete legendásan gyenge
viszont olcsó! -
#2552 Link?
A siemens oldala
Linkelném a Westelest is, de egy héten belül már másodszor veszik le a listáról a telót -
#2551 Egy link sokat segítene... -
Egyébként utánanéztem, de a marketingdumán kívül érdekelne más... -
#2549 válaszolnék magamnak
a Vodafone-nál kapható akciósan 19.000-ért
Fenébe most filózhatok melyiket vegyem a Samsung-ot vagy ezt P -
#2548 Tetűlusta vagyok utánanézni, hogy az melyik telefon :P -
#2547 Tetűlusta vagyok visszaolvasni :P
Siemens c62-ről vélemények? -
#2546 Az állapotától függ persze, de szerintem mondjuk 5 ezret kártyafüggetlenül. -
davos80 #2545 Szerintetek mit ér meg egy Siemens C35i, ezüstös kivitelben?
-
#2544 Pontosan -
#2542 Én ott telefonkönyv szerkesztőt nem találtam! Logo meg csngőhang már van. -
#2541 Bármikor rá lehet. Egyedül az ajánlott, hogy havi rendszerességgel süsd ki teljesen, majd töltsd fel rendesen az akkumlátorát. -
Zoldalma #2540 SonyEricsson oldalan biztos megtalalod, mindig felrakjak az ujabb verziokat.... -
#2538 Huhh, én sajnos nem. Talán az ericsson oldalán van, vagy ha nincs, akkor nem tudom. -
#2537 Adapterem van de progim nincs! Valamit tudsz adni??? -
#2536 Úgy érted számítógépre? A hivatalos Ericsson szoftverek ismerik, csak kell a gépedre Bluetooth adapter. -
#2535 Valaki tud Ericsson T610 -es telefonhoz adi olyan progit ami a Bluetooth -t is ismeri??? TElefonkönyv szerkesztő, dallamszerkesztő, logo szerkesztő stb..!
Valaki please! -
#2532 attól függ,hogy a készített képnek mekkora a felbontása és ebbol adódóan a mérete. -
icecave #2531 SAMSUNG E710est nehéz függetleniteni??? -
#2529 Nekem már annyi összejött, hogy képet fel tudok kűldeni a Telre, de a progi nem támogatja a telcsiről letőltést! Ericsonom van és ehez keresek egy prg-t!
Köszönöm! -
davos80 #2528 Szerintetek mit ér meg egy Siemens C35i, ezüstös kivitelben? -
#2527 ST55-höz keresek szoftware-t..... -
#2526 Ezt a telcsit lehet itthon kapni?
-
#2525 vmi ötlet? -
#2524 Kössz. -
#2523 Nem kell formázni, de az első töltés után nem bírja még annyi ideig, mint a későbbiek során. velem legalábbis a 6310 és 7210-nél is így volt.
Bár 6310 Lítium-Polimer.