Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
Két megoldás van:
1. Addig töltöd rá a jó csengõhangot, amíg felülírod az összes rosszat, ugyanis ha már nincs üres hely, akkor a legrégebben feltöltött íródik felül minden új hangnál.
2. Elviszed szervízbe és kiflash-elteted, azaz kérsz rá szoftverfrissítést. Ez ha garos a telefon ingyen van, ha nem, akkor kb 2500 HUF.
Hozzatennem hogy motorolabol is csak a V sorozat es a T720 a jo, a timeport es hasonlo olocskategorias telefonok ugyanolyan gagyik mint a nokiak.
Lehet, de mielott azt hinned hogy az emberek tobbsegenek a nokia tetszik jobban, inkabb nezz korul, mert en pont az ellenkezojet tapasztalom, meg a nokiasok koreben is. Aki nokiat vesz, leginkabb azert veszi, mert olcsobb (legtobben nem 7650et meg 9210et vesznek, hanem a 3xxx neptelefon sorozatot), es olcsobb hozza a szerviz, alkatresz; ha lenne ra tobb penzuk akkor nem nokiat vennenek, hanem motorolat, samsungot.

1altalan nem tulzas amit irtam, rakd 1mas melle a nokia telefonokat, mind ugyanolyan alaku, elrendezesu, alig kulonbozik vmiben. 1szeru kommersz neptelefon. Annyiban jobb az ericssonnal, hogy legalabb normalis menuje van, es megbizhatobb, de a kinezet az ugyanolyan fantaziatlan. En is azert valtottam motorolara, mert untam az ugyanolyan nokiakat, amik szinte csak a tudasukban kulonboznek.
Egy barátom gondja az lenne, hogy a Nokia 3510es telcsije, -miután wapról szedett le polifonikus csengõhangokat -némelyik leszedett csengésnél (gondolom a hibásaknál) csak sípol (de inkább idegesitõen búg) ha rámegy, és ez a sípolás nem is múlik el csak ha kikapcsolja a telefont.. A gond az, hogy ezeket a hibás csengéseket nem lehet kitörölni (mondjuk a többit sem lehet) így nem tudjuk a hibát sem korrigálni. Találkozott valaki hasonlóval, vagy tudnátok-e segíteni?

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

Pheel
A Sharp tényleg szép. A Samsung is, de a Pana. Na ne már! 😊
Pheel
Ha nem tudom a választ, mert sosem voltam elvetemült dominós, akkor hogyan válaszoljak? Írjam oda, hogy passz? 😊
Pheel
Izlések és pofonok. Mindenesetre elég nagy bátorság a Nokiákra kijelenteni, hogy "de mar 5 eve ugyanolyan fos ahogy kinez, 1szeruen keptelenek kulturaltan kinezo telefont csinalni". Sok embernek tetszik a kinézetük, míg a T720-ra a legtöbben azt mondják, hogy egyszerûen ronda. Tudod a bolondok is azért vannak bezárva, mert õk vannak kevesebben.
Ramore
Senki nem tudja, hogy az S45-re ajánlott rátölteni az S45í szoftvert? Egyáltalán lehetséges? Illetve egy síma gyári adatkábellel mit lehet kezdeni S45-nél?
Manta
Kösz a segítséget srácok!
A T720 a legdizajnosabb amit Magyarorszagon kaphatsz. Nezd meg eloben is, mert bar kepen is laccik hogy ez a nyero, a valosagban 2szer olyan jo. Lattam mar a samsungot is, az is eleg csepeli, nevetseges hogy a gombok olyanok mintha lombfuresszel lennenek kifureszelve a boritasbol. Ja, es nem veletlenul adjak gyarilag 2 aksival, mert 1 nap alatt lemerul, akarhogy kimeled (egyeduli elonye hogy csak annak van 64k szines kijelzoje). A panasonic se tetszik, elegge samsung koppintas, csak joval nagyobb. Ezekbol 1edul a T720 ami kulturaltan nez ki.
A kamerat nemtom milyen, de a T720 a legjobb telefon. Az ericsson 1 hulladek, ha nem kepes normalis telefont csinalni, hamar csodbe m1, a sonynak is 1re kevesbe bolt 1uttmukodni veluk. A nokia meg egy kozonseges tucattermek, a menuje jo, de mar 5 eve ugyanolyan fos ahogy kinez, 1szeruen keptelenek kulturaltan kinezo telefont csinalni.

Nemtom te mit nem tudsz kommunikalni a T720al, en most is arrol netezek. A T300 egesz 1szeruen 1 hanyas, nevetseges az a csepeli gagyi kulso, olyan mint egy KGST termek 50 evvel ezelott. A kijelzoje nemcsak hogy kicsi (101*80), de raadasul csak 256 szines (szemben a T720 120*160, 4096 szin). Akkor miben is jobb?
T720 nagyon dizájnos?:-)Jó oké a T300nak tényleg nincs dizájnnya de sajnos a T720 sem rendelkezik ilyen fícsörrel....nézz mellé egy samsung kinyitható telefont vagy egy sharp gx10-et vagy gd87-et....
tényleg kicsi csak az aksiját naponta töltheted úgy hogy 30 percet beszéltél:-)
amúgy aranyos
Az accompli nem telefon, hanem egy palmtop, amivel lehet telefonalni is, igy akarcsak a palm, ez se kell senkinek se, de ettol meg a motorola telefonok elegge keresettek.
T720 szerintem nevetséges fõleg az i változata...Hiába fotózól-roszabb a kamera mint az Ericssoné vagy a Nokiáé- nem teheted be háttérképnek, mert az minek.......only mms
A leggázabb számomra hogy pc-vel szinte sehogy se tud komunikálni.....hívóhoz nem rendelhetsz képet satöbbi....
Szar telefon egész jó kijelzõvel....a T300 meg király telefon kicsit roszabb kijelzõvel-bár még mindig jobban ki van használva a kijelzõ mint S55-nél...
a T300 kategóriájában most simán vezet
Pheel
Vagy a kutya se vitte drágán és megunták, hogy áll benne a pénz...
Viccnek jo, a Ludas Matyiba biztos beraknak a nap hirenek. A vodkafon akciozik, nem a motorola, ami azert nagy kulonbseg. A Westelnel vmi 110-120 akcioban a T720.

Mivel a T720at igy beakciozta a vodka, az nyilvan magaval rantotta a regebbi motorola cuccok arait is.
Manta
Üdv! A voda a heti akcióit valóban hetente változtatja? Accomplin töröm a fejem, de így szombat délután elég esélytelen.
Dominót át lehet irányítani?
Pheel
A Voda most a Motorola Acompli-is akciózza világba. Motoroláéknál végkiárusítás van vagy mi? Megszüntetik a cellphone érdekeltségüket és végre a processzorgyártásra összpontosítanak?
Azert nem olyan kicsi a memoriaja, azt viszont nemtom mire jo hogy csak 10et tud eltarolni, kozben 1 mega meg szabadon figyel jatekokra, hatterkepekre, vagy mms-re, lenne hova rakni. Viszont nagyon dizajnos, kulturalt kivul-belul, es nem tomegtelefon, bar a vodkafon most nagyon beakciozta.
Pheel
Az a baj a T720-szal, hogy a Motorola ezt felsõ-közép kategóriás telónak szánta és ahhoz képest elég gyengécske lett. A kedvencem az, hogy még mindig csak 10 sms-t tud tárolni a saját kis memóriájában. A 2 éves (2 év nagy idõ mobiltelefóniában) N6210-be már kb 120-150 fért anno! Kicsit nevetséges.
Ja, biztos király készülék, csak az a gáz, hogy nekem az elõfizetés nem éri meg😞
Egyébként elõfizetéssel már inkább T300-at vennék, mert ahhoz kamerát is adnak.
Igaz, elozfizetes kell hozza, kartyaval 80.
Ha mar vodafonos vagy, sztem vegyel inkabb motorola t720at, ami nemcsak hogy jelenleg a legjobban kinezo telefon, de 40 ropiert beakciozva igencsak alkalmi vetel. Mindent tud amit kell (egyedul infraport nincs rajta, ami igazabol nem 1 nagy hatrany), ra lehet tolteni az i-s szoftvert, amivel mms-t is tud (kamera kiegeszitovel). Nem utolsosorban 120*160-as a kijelzoje (4096 szin), mig a nokiakban altalaban csak 128*128 (a 7650 es a 9210ben persze nagyobb (az a'ra is)).
Mike at home
http://www.mobile-review.com/preview/siemens-sl55-1-en.shtml

mondjuk eleg csuf, de legalabb kicsi

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Siemens SL55

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ramore
Pedig többektõl is azt hallottam, hogy lehet rátölteni az í szoftvert és javat lehet így nyerni.
Cheky
Megnéztem a Siemens honlapját, de a S45i nem tud javat. Legalábbis a honlap szerint az S45i-ben nincs. Emilt is küldtem a Siemensnek, de szerintem ez nem lehetséges. Persze lehet, hogy csak nem "tudtak róla". Ha találsz egy helyet, ahol csinálnak ilyet, akkor dobj meg egy maillel: [email protected]

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

Sziasztok! Légyszi írja meg valaki (ha látott valahol) hogy hol lehet kapni Nokia 3510-ös készüléket VitaMax csomagban. Már minden hülye bevásárlóközpontban próbáltam, de sehol sincs. A honlapjuk szerint még kapható, az üzletekben viszont sehol sincs.
Ramore
És mire jó a Java a játékok letöltésén kívül? Illetve így lesz egy új menûpont a telón?
Ramore
álítólag lehet, de kíváncsi vagyok, hogy tényleg lehet-e. És mennyit kérnek egy ilyen beavatkozásért?
Cheky
S45i ben van java? Én nem így tudtam. Utána is nézek.
Különben lehet fríssiteni egy S45öt S45i-vé? 😊)

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

Ramore
Tudja valaki, hogy mi a különbség az S45 és az S45í szoftverek között?
[Walaki]D`Lair
nincs TV-m, videóm sem, a számítógépem nem az, a cipõm esetleg...

Ok nem 1 példányban legyártott modellre gondoltam, de mégsincs belõle annyi mint pl a 3210-esbõl...

Amúgy szerintem a kinézete miatt nem fogyott annyi...Elég sokmindenkinek nem teccik...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Pheel
ad1: valami oka csak van, hogy nem fogyott kellõképpen. Esetleg ennek lehet köze a kinézetéhez és/vagy tudásához és/vagy árához.

ad2: Dehogynem. Nézz csak körül! A tévéd is tömegcikk, a videód is, a számítógéped is, az autód is, a cipõd is, stb. Amúgy a Siemens az ME45-öt is több tízezres szériában gyártotta, szóval nem éppen egy egyedi, kézzel formára kalapált nagy mûgonddal összerakott telefonod van, ami megismételhetetlenül eredeti.
[Walaki]D`Lair
ad.1 - Az ME45-öt nem nevezém én annyira vacaknak...
ad.2 - Legalább nem vagyok tömegtermékekkel körülvéve...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Blasta
Köszi :-))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Mnemomic
Szerintem tuti megegyeznek mert az nekik is üzlet.

mért csak vodás lehet?Vodáról küldhetsz bárhová MMS-t csak az illetõ WAP-on kapja meg
Hát akkor tényleg nagy szar az egész. Másnak nem tudok MMS-t küldeni, mert még alig van valakinek ilyen telefonja, és az is csak Vodafone-os lehet. Egyáltalán terveznek hasonló megállapodást, mint ami a Westel és Pannon között létrejött? A gépemre meg nem tudom kimenteni a képeket, mert nincs hozzá kábel.
Pheel
Vigyázz, mert a régi Ericssonok más protokollal használják az Infrát, mint az újak! Legalábbis ezt hallottam. 😊
Pheel
Az Alcatel könnyebb, kisebb, olcsóbb, viszont nehéz megszokni a joystick gombját és sokan panaszkodnak a lassú menüre valamint nincs benne memória.
A Nokiában van GPRS, Java és saját memória több bejegyjés egy névhez tudással.
A többi jellemzõjük majdnem ugyanaz.
Én a Nokiát vinném a tudása miatt, de ha csak a súly a lényeg, akkor az Alcatel a nyerõ.
Pheel
Az, hogy egy telefon vacak szar divattelefon lesz-e, azt csak az eladott példányszám határozza meg. Ha valami olcsó vagy kiemelkedõen jó, akkor abból sok fog elkelni és divattelefon lesz. A drága és egyben béna modelek meg maradnak a különcöknek. De legalább nem divattelefonok. Csak vacakok és szarok
Pheel
Volt a kezemben egy kicsit. Lakótársamé. Amit láttam tetszik. Eltalálták a méretet, a billentyûzetet, a kijelzõ méretét, a súlyt, a kinézetet, mindent. Kicsit lassúcska benne a Java, de miben nem az? 😊 A kijelzõ nem a kedvencem, nagyon látszik rajta, hogy LCD, ezért a látószöge alacsony. A polifónikus csengõhangok nekem nem tetszenek, de akinek ez kell, annak megfelel. Összességében a Nokia hozta a formáját. Akinek az eddigiek tetszettek, ezzel sem lesz baja, akinek nem, annak ez sem fog. Az ára kicsit magas, de lesz az még olcsóbb is, ha kijön a 6100 meg a 6200 😊
Lehet infra lesz belõle s nem eredeti Ericcson kábel....mert ez így nem jó semmire
Vettünk egy utángyártott adatkábelt s a SE-image Editorrral SEM a t28-al és r320-al sem tud komunikálni
Cheky
Egy Nokia után még egy Alcatel is jó. 😊

Sziasztok!

Valaki légyszi ajánljon már egy helyet, ahol tudnak mobiltelefonokat függetleníteni.
Anee: Hello! Sikerült valahogy a számítógépre kivinni a képeket?
petee
3510-est vegyél inkább ne Alcatel-t!

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01