Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Addig töltöd rá a jó csengõhangot, amíg felülírod az összes rosszat, ugyanis ha már nincs üres hely, akkor a legrégebben feltöltött íródik felül minden új hangnál.
2. Elviszed szervízbe és kiflash-elteted, azaz kérsz rá szoftverfrissítést. Ez ha garos a telefon ingyen van, ha nem, akkor kb 2500 HUF.
1altalan nem tulzas amit irtam, rakd 1mas melle a nokia telefonokat, mind ugyanolyan alaku, elrendezesu, alig kulonbozik vmiben. 1szeru kommersz neptelefon. Annyiban jobb az ericssonnal, hogy legalabb normalis menuje van, es megbizhatobb, de a kinezet az ugyanolyan fantaziatlan. En is azert valtottam motorolara, mert untam az ugyanolyan nokiakat, amik szinte csak a tudasukban kulonboznek.
\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

Nemtom te mit nem tudsz kommunikalni a T720al, en most is arrol netezek. A T300 egesz 1szeruen 1 hanyas, nevetseges az a csepeli gagyi kulso, olyan mint egy KGST termek 50 evvel ezelott. A kijelzoje nemcsak hogy kicsi (101*80), de raadasul csak 256 szines (szemben a T720 120*160, 4096 szin). Akkor miben is jobb?
amúgy aranyos
A leggázabb számomra hogy pc-vel szinte sehogy se tud komunikálni.....hívóhoz nem rendelhetsz képet satöbbi....
Szar telefon egész jó kijelzõvel....a T300 meg király telefon kicsit roszabb kijelzõvel-bár még mindig jobban ki van használva a kijelzõ mint S55-nél...
a T300 kategóriájában most simán vezet
Mivel a T720at igy beakciozta a vodka, az nyilvan magaval rantotta a regebbi motorola cuccok arait is.
Dominót át lehet irányítani?

Egyébként elõfizetéssel már inkább T300-at vennék, mert ahhoz kamerát is adnak.
mondjuk eleg csuf, de legalabb kicsi
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"
Különben lehet fríssiteni egy S45öt S45i-vé? 😊)
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"
Ok nem 1 példányban legyártott modellre gondoltam, de mégsincs belõle annyi mint pl a 3210-esbõl...
Amúgy szerintem a kinézete miatt nem fogyott annyi...Elég sokmindenkinek nem teccik...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
ad2: Dehogynem. Nézz csak körül! A tévéd is tömegcikk, a videód is, a számítógéped is, az autód is, a cipõd is, stb. Amúgy a Siemens az ME45-öt is több tízezres szériában gyártotta, szóval nem éppen egy egyedi, kézzel formára kalapált nagy mûgonddal összerakott telefonod van, ami megismételhetetlenül eredeti.

ad.2 - Legalább nem vagyok tömegtermékekkel körülvéve...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
A Nokiában van GPRS, Java és saját memória több bejegyjés egy névhez tudással.
A többi jellemzõjük majdnem ugyanaz.
Én a Nokiát vinném a tudása miatt, de ha csak a súly a lényeg, akkor az Alcatel a nyerõ.

Valaki légyszi ajánljon már egy helyet, ahol tudnak mobiltelefonokat függetleníteni.