10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Zoldalma
    Na itt az egyik link, neminemu leirassal: http://www.freefonetones.com/software.htm
  • icecave
    SAMSUNG E710, I LOVE....

Bocsi, nagyon kellene...
  • GAAMMEER
    A Simens nekem nem igazán tetszett főleg a menüje.Meg úgy az egész telefon.Nekem egy S55-ösöm volt,de a kijelző...
    Nem a legjobb inkább NOKIA-t vegyél.
  • Stann
    Siemensre nincs hasonló "trükk"? (c55)
  • AMD rula
    Tudsz hozzá adni egy linket, vagy el tudod küldeni mailben a [email protected] -ra?
    Régebben kerestem, de nem találtam ;)
  • Vez
    Köszi már meg is van :)
  • Zoldalma
    Jah, es ingye' van :o)
  • Zoldalma
    Az uj Nokiaknal a fuggetlenito kod generalhato IMEI es szolgaltato szam alapjan....ha korbenezel a neten, megtalalod hozza a progit is :o)
    Garantaltan es kiprobaltan muxik
  • Taranov
    Lehet, persze. Bár akkor elveszik a garancia. El kell vinni egy GMS-boltba, ahol vállalnak kártyafüggetlenítést.
    2000-ből megvan, ha minden oké.
  • Vez
    Sziasztok!
    Nem igazán értek a mobilokhoz, bocs ha hülyét kérdezek. Hogy lehet, vagy lehet-e egyáltalán egy Nokia 3510-est kártyafüggetlenné tenni? Vagy tudna ebben valaki segíteni? Privátban is írhat. köszi
  • 0ppika
    Nem csalódtam a Nokiában, eddíg 3210-em volt már majdnem 3,5 éve, most is tökéletes működik, csak akksicsere kéne (még a gyári van). Ha nem beszélek vele semmi, akkor a készenléti ideje még most is 4-5 nap.
  • Taranov
    Manapság már ez a divat, másrészt pedig enélkül nem lenne használható a telefon (szerintem) ugyanis a hívás megszakító gombbal mindig ki lehet lépni a menüből, akárhol is vagy, a hívásindítóval meg a WAP-on meg lehet nyitni egy linket közvetlenül. A 4 nyíl középen az SMS-ben való lépkedéshez nagyon fontos, a vissza és az OK gomb meg ugye nyilvánvaló miért kell.
    Engem az 5110-ben nagyon zavart, hogy csak 4 kezelőgomb volt.
  • 0ppika
    Én most akarok beújitani egyet 3,5 év után, a 6610 mellett döntöttem. Csak azt nem értem minek kell külön hívás fel-és lerakakó gomb.
  • Taranov
    Igen, sajnos sokmindent kifelejtettek belőle.
    Nekem 7210 van, végülis jó, főleg a rádió miatt, meg nekem a billentyűzet nagyon tetszik, ez az első telefonom, amin 4 nyíl van, jól lehet lépkedni vele SMS-írás közben.
  • 0ppika
    Nekem nagyon tetszik a 6610, csak hangtárcsázás nincs rajta :(
  • Taranov
    Igaz, én partnerprogrammal néztem.
  • 0ppika
    Előfizetéssel egyforma az áruk, ja és a 6100 is tök ugyan az, csak azon nincs rádió.
    Árlista
  • Taranov
    Végülis majdnem egyforma, mert a 7210 csak 5 ezerrel drágább a Pannonnál, mint a 6610.
  • 0ppika
    No. Egyforma az is.
  • Pheel
    Semmi.

Ja de! Az ára :)
  • 0ppika
    Hi.
    A kinézeten kívül mi a különbség a Nokia 6610 és 7210 kötött?
  • Taranov
    Hááát, szerintem azért ez nem volt linux téma, csak szapulta a linuxot, aztán reagáltam :))
  • Zoldalma
    Pedidg de.... :o)
  • Taranov
    Jogos, csak reagáltam az üzenetre. Szerintem egyébként el sem kezdődött a linux téma.
  • Pheel
    A Linux téma innnentől lezárva. Aki folytatja, kimoderálom. Van erre fórum éppen elég.
  • Zoldalma
    Amugy warez PDA tele van progikkal....de korbenezhetsz legalisan a Nokia SoftwareMarketen is....ennyit a "nincs ra eleg progi"-rol
  • Zoldalma
    :o))) Fogalmazzunk ugy h labkompatibilis :o)))
    De az igaz h egy 6600ason formazott kartya hazavagja a 36xx/7650es telokat ;o)
  • Taranov
    Ez egyáltalán nem így van, nem igaz, hogy a linuxra egyetlen egy épkézláb program sincs. Megnézed mondjuk a Suse Linux Standard Server 8-at, akár még a Windows Server 2003-at is veri.
    Egyébként meg vannak programok, max. neked nem arra kell a linux, mint amire tervezték, mondjuk azt mondom, hogy összességében nem tudja verni a windowst, de pl. Linuxon simán felteszel egy Bind nevű programot és máris tudsz DNS-eket csinálni, mondjuk ahhoz kell persze domain meg 99,9%-os rendelkezésre-állás, de legalább egyszerű és ingyen van, a Windowsban meg persze nem, szóval bizonyos tevékenységekre a Linux azért ászabb.
  • Pheel
    "mivel minden eszközöm sd/mmc kompatibilis "

A 6600-ád nem :-P
  • Zoldalma
    SD masfelszer vastagabb kb., valamint lenyegesen gyorsabb...
    Linux flamet meg nem itt kell elkezdeni,v an eleg topic ra...amugy meg ez az allitasod szinten nem helytallo <-- "megsincs ra 1 épkézlab program sem..."
  • Zoldalma
    Lehet h nem mond Neked semmit, de a Symbian mint oprendszer elegge tamogatott es relative stabil is....csak ugy mellesleg megjegyzem :o)
  • Zoldalma
    Ez nagyon tetszett:
    "lassu nehéz nagy, sd kártyának látszó memóriabövitője van"

Azt a kartyat MMC kartyanak nevezik...:o)
    A lassu nehez meg relativ..indulaskor kicsit lassu a menuje, de utana magahozkap....a nehez meg hat...nem hasznaltal meg 9210est...
  • AMD rula
    És a PC-t csak a zsebedbe rakod és viszed minehova :D:D
  • AMD rula
    Szerintem dobd ki...
  • steweee
    lehet, de még csak most szombaton találtam a diszkóba.ha beviszem az ügyfélszolgálatra (westel) szerintetek foglalkoznak vele?mármint ha bejelentette a tulaj hogy elveszett akkor szólnak neki?vagy nyugodtan dobjan ki a szemétbe?
  • NeoMaN
    ennyi pénzé már PC-t kapni vazz.
    sosem értettem a mobilbuzizókat...
  • Russ!an
    Azt már rég letiltották.
  • steweee
    találtam telefonkártyát.gondoltam visszaadom, felhívom a telefonkönyvből vmi ismerősét hogy szóljon a barátjának hogy megvan.beleraktam a telcsimbe de pin kódot kér, mit lehet velet tenni?ki lehet kódolni vhogy?
  • Pheel
    Ja és ha nem tudsz különbséget tenni az SD és az MMC kártya között még a magyar nyelvű használati útmutató alapján sem, akkor lehet mégsem csak a telefonban van a hiba... :-P
  • Pheel
    Szerintem kár belémkötnöd, mert nem azt írtam, hogy használható, hanem, hogy nagy tudású. Ez pedig vitathatatlan.