Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 t200-at nezegettem minap, ilyen elbaszott menurendszert meg nem lattam, total logikatlan az egesz, nem csoda hogy lassan csodbe megy az ericsson.
nem hiszem hogy ilyet feltöltenek.:-)
Mond, jogosan mondhatod,mert tényleg kibaszás hogy nem adtak ehez:-)
Warezoljál egyet magadnak valahonnan. Hátha van olyan, akinek adtak. Ha nem, nem kommunikálsz.
Ha a T300-hoz semmilyen cd-t nem adtak akkor HOGY fogom én valaha is összekapcsolni a géppel-úgy hogy komunikáljanak is...-
Vagy esetleg T68-as szoftver kell neki????
Ez nekem a nagy kérdés
Asszem erre mondják hogy GET A LIFE MAN😊
Na majd eccer (addig csak barátnõt meg szines kijelzõs telcsit kell szereznem)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Bár azt sem értem minek egy mobilra szines kijelzõ, meg képek letöltése. Mintha egyesek kezdenék elfelejteni mire is való egy mobiltelefon. Ez az MMS meg hasonlók mizériája kezdi teljesen elvakitani a népet..
Megcsináltam az infrát, gyerekek!! 😊 Vmit bütyköltem és többek között levettem a sebességet 57-re. De én már kipróbáltam 57-tel...nem érdekel. Tök jó! 😊)
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"
Mi a véleményetek a Motorola T720ról? Nem mintha cserélni akarnék, de nagyon megtetszet az a teflon.
És Borg kedvéért: Ha mégis cserélnék, akkor elado egy Infrás neteznézre kiválóan alkalmas S45!! 😊))
Erre a célra ottvan az apróhirdetés rovat.
GPRSinternet megy kábelen.
Az infra is müködik.
De a kettõ együtt nem... 😊
Elkezdek csatlakozni és elkezdezdi:"Kapcsolat megszakadt,A PPP-kapcsolatveszérlési protokoll meg lett szakítva." Ja és más modem nincs beállítva a gépen.
Már másfél méterrõl is fekkant s nincs semmi baja szóval még masszív is:-)
Csak ajánlani lehet, de ha kicsit vársz akkor vodafonnál lesz a shrap gx10 na az lesz fasza telefon
Amúgy elég jól elmondja a Voda ügyfélszolgálata, hogy mit hogyan állíts be a telódon ha neteznél.
Vettem egy IrDa-t a gépembe egy Siemens S45-höz. Alaplapra kell csatlakoztatni, onnan megy a cucc. Minden jó ment, beállítottam a Bioszt, telepítettem, fel is ismerte az XP-m. Adatcsere is volt már de az internet nem müxik! (Vodkafone GPRS) Elkezd csatlakozni a ConnectMe és megáll, majd a "ppp- kapcsolatvezérlési protokoll..." üzenetel jön. Nem jutt eszembe a pontos üzenet, de biztos ismeritek. A mobilon az IrDa be van kapcsolva, ellenöriztem a csatlakozásokat, többször feltelepitettem a ConnectMe-t. Ja és a telefont is ki-be kapcsoltam.. 😊
Vmi beállítás hülyeség lehet, de még nem nagyon vagyok jártas ebben a témában.
Kérlek segítsetek, mert a net miatt vettem a Infrát!
Köszi!!
Olyat akarok én is !
Tényleg cool?
Már vagy 4-5 hónapja szemezek vele!!!!!
Mennyiért vetted????
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Üdv
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
ilyet szeretnék venni, fontos lenne mert most egy hete lopták el a telóm és nem tudom hogy most vegyek vmi telót vagy várjam meg a 3510i-t.
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
De szerintem 50 ezret nem ér meg...
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Már nemcsak 2 simkártyás hátlap van hanem van kétkártyás SIm kártya,mely két sim egy simben, de ugyanúgy ki/be kapcsolással lehet váltani...kényelmesebb bár még nem láttam, de nem is kerestem:-)
A polifónikus csengõdallamok jók- a 24 szólamú már egészen valósághû - bár én állandóan csendesen tartom a telefonom így nem is használom ki szinte:-)
"sõt.Ericcson-t nem vennék mert nem fejlesztett ugy mint a Nokia mert a hálozatot meg a központokat a Nokia építette ki"
Ja ezért olyan szar a Vodafone GPRS...Amúgy külföldön egálba van a z ericsson hálózat vs nokia..Csak emiatt romaság nokiát venni avagy nagyon függúnek kell lenni
Olyan, mintha egyszerre több teló nyomná, vagy mint pl a hangkártyák FM szintije? (DOS-os DUKE, meg hasonlók feelingje)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Készülékében felváltva használhat 2db SIM kártyát a kártyák manuális cserélgetése nélkül.
Automata átkapcsolású változat. A készülék ki- és bekapcsolásával válthatunk a 2db SIM kártya között úgy, hogy a ki-be kapcsolás után felváltva egyszer az egyik, egyszer a másik SIM kártyát használja a készülék.
A 2db SIM kártya egyszerre nem használható azaz a készülék egyszerre mindig csak 1db SIM kártyát lát.
A készülék (hátlap) vastagsága kis mértékben megnövekszik.
Felépítése: 2db SIM kártya tartó (ahová a SIM kártyák helyezendõk), elektronika, szalagkábel a végén egy SIM kártya méretû betéttel, amit az eredeti SIM kártya helyére kell tenni.
A szerkezet házilag felszerelhetõ.
én mobiltelefon téren nagyon amatõr vagyok ezért kérném a segítségeteket. adott egy független nokia 3310-es és két sim kártya valamint egy két kártyát kezelõ hátlap. megoldható-e hogy a kártyák között kikapcsolás nélkül tudjak váltogatni? ezt a nokia szoftveresen vagy a hátlap maga kezeli? elõre is köszi!