10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#2611 www.redboss.net
amugy a baj a com porttal az volt hogy fater palm szoftvere betelepitett vmi hotsync nevu programot ami teljes egsezben lefoglalta a com portot, akar hasznaltuk a palmot akar nem. kiolottem, es most epp toltom fel a tobb ezer jatekot kepet csengohangot:) -
#2610 Hi. Tudnátok adni WAP címeket, többszólamú csengóhangokról és színes képekről, (esetleg játékokról). Előre is kössz. -
Zoldalma #2609 Az a butorszovet szeru valami egesz igenytelen rajta -
Zoldalma #2608 Nem a Mot T720 - Nokiabol indult a dolog? :o))
Na mind1, izlesek es pofonok. -
#2607 Na megvan, hogy melyik a szétnyitható Nokia: 7200. Tessék megcsekkolni! -
#2606 szétnyithatórol nem beszéltem -
Zoldalma #2605 A tied is tejet iszik? :o) -
Zoldalma #2604 Hat ez a szetnyithato inkabb szappantarto...vagy sminkkeszlet.:o) -
#2603 nem
csak igaza van a srácnak sztem
persze akinek szappantartója van jóhogy védi P -
#2602 Ez már ilyen ovis szint, hogy az én apukám erősebb... -
#2601 de tudom P
Nemsokat
-
Zoldalma #2600 Nem tudod mit vesztettel... :o))
-
#2599 énse
hálisten nemis volt P
-
Zoldalma #2598 En is....Nokiaban meg nem csalodtam. -
#2597 Hát, nagyon nem hiányoztál, az tény :P
Egyébként mi lett a régi nickeddel? Ki lett tiltva? -
I94 #2596 Elment? :) -
I94 #2595 En elegge megbizok a telefonomban. :) Van miert. -
Zoldalma #2594 Beszolok bazze :o))))
Jobb volt es kesz....meg mik ezek a noi kezek....:o))) -
#2593 Szójjál be baze ;-))))))))))))
Nekem tetszik ez is és már többen dícsérték :P -
Zoldalma #2592 Pheel, a regebbi logod jobb volt :o))) -
Zoldalma #2591 Viszont a 9x sorozat jol hasznalhato is....igaz h zsebben hordva a gatyat is leszedi rolad, dehat :o)))
A masik h nem hinnem h valakit is lehulyeztem azert amilyen telcsit hasznal....csak velemenyem szerint igenytelen h nem tudnak egy olyan osszehajthato telcsit sem csinalni ahol rovidebb-hosszabb ido mulva ne dorzsolne a kepet a bill. Ez van.
T720at volt szerencsem hasznalni, hat mit mondjak, a Nokia menuje meg mindig kezreallobb...lehet h regen toppon volt a motorola telcsik telen, most is megbizhatobb, de felhasznaloi szemmel meg van mire gyurniuk...nem cserelnem le a 6650esemre...
Masreszt a designrol csak annyit h van aki kinezet miatt vesz, van aki azert mert megbizhato telcsit akar. Es ez utobbi temakorben meg a 6310es Nokianak nem igazan talaltam parjat.... -
#2590 A szám legalább 2x szerepel a telefonkönyvben legalább 2 lülönböző névnél, így nem tudja a telefon, hogy melyikhez társítsa a számot. Töröld ki a felesleget és jó lesz! -
#2589 Csak nem magyar ember 2 tért vissza közénk? :-P -
#2588 sziasztok! plíz help! NOKIA 3510 es telóval van olyan gond, hogy kizárólag egy embernél, de nem írja ki az illető eltárolt nevét, az adott számhoz, amiről hív.
tehát:
telefonkönyvben:
IKSZ BÉLA - 06/20/666-6666
erre, ha hív béla, csak a számát írja ki, --- de sms nél is így műxik.. vagyis, hogy így nem műxik :)
én 70-es vagyok, ő 20-as... de többi huszasnál, meg egyébként is... mindenki másnál műxik rendesen... mi a fene lehet vele? szoftihiba? megcsinálható? vagy... mi ez... at all?
-
I94 #2587 Nezd meg mongyuk a t720at! Nekem epp az van, tapasztalatbol mondom.
Nekem is volt nokiam, meg is untam, amig meg nem tanul designolni, nem is veszek tobbet olyat. -
I94 #2586 A 9xxx sorozat baszottnagy, mar johogy nem hatizsakot is adnak hozza mint a haborus filmekben a kurblis hitlermobilhoz. -
I94 #2585 A "hulye emberek" nem igazan a nokia. -
#2584 Jól látod :) -
Zoldalma #2583 Nem velem kellene lerendeznie, elvegre O a Nokiakrol beszelt, en meg arrol h a telcsi maga karcolja ossze a kepernyojet a bill-el. -
Zoldalma #2582 Meg nem lattam olyan hajtogatos mobiltelcsit aminek a kepe nem karcolodott volna ossze a gomboktol...beleertve a motorolatol, a samsungig, egeszen az uj SE-kig...idovel mind hozzanyomodik...ha nem 1 honapon belul, idovel.
A Nokia teglarol csak annyit h az meg most is design, sok embernek bejon, masreszt XPress-on elolapcsere aztan mar nincs karcolva -
#2581 Hát, ha szerinted ettől lesz valami designos és ebben látszik az innováció, akkor ott a 9110, 9210, 9210i. Azokat is ketté lehet hajtani. Valamint nemsokára jön ki vmi 7xxx-es Nokia is, ami már a klasszikus kettéhajthatós modell. -
#2580 Érdekes volna minden burkolatát kicsrélni. Miből van ez hogy nem kell? -
I94 #2579 Motorolara is lehet venni boritot, meg mindent, de epp az a lenyeg hogy nem kell. -
I94 #2578 "A hülye emberek karcolják össze a telefonjaikat"
Ezt rendezd le Zoldalmaval... -
I94 #2577 Legalabb 2e lehet hajtani, nem ugy mint a kurblis telefon ota ugyanolyan kinezetu nokiat. -
#2576 Nokia -
#2575 Ja, igazad van, ha csak a telefon van a zsebbe, akkor az mitől karcolódik össze?
I94:Meg ha egy Nikia összekarcolódik akkor veszek rá egy másik előlapot pár ezerért. A motorolán hogy cséréled ki? -
#2574 Évek óta zsebben hordom a "szappantartós" telefonom és NEM karcolódik. A hülye emberek karcolják össze a telefonjaikat és nem a kialakítás az oka. -
#2573 Ez már design ja! 10 éve változatlanul kettéhajtós. Ez aztán az inniváció. Semmivel sem designosabb, mint bármelyik másik mobil... -
I94 #2572 "osszehajtva meg mindig kozel a kepernyo es a billentyuresz"
Lehet hogy mas telefonoknal megszokott, de a motorolanal nem. A T720-nal is kb 0.5-1 mm van kozte csukott allapotban, kikepzesenel fogva eselye sincs osszeerni. Arrol meg ugye nem is beszelve hogy 1 nokiat beteszel a zsebedbe, es mar magatol is osszekarcolodott mindene, nem kell meg osszecsukni se. Ez mindenkepp kimeletesebb.