Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem hiszem hogy anyazas lenne a vitabol, legalabbis remelem senki nem olyan elvakult hogy magar vegye a kedvenc haziallatara tett - nem mindig hizelgo - +jegyzeseket. Az 1 dolog hogy 1mas kedvenc markajat fikazzuk (mi lenne itt ha mindenki 1etertene), ezzel nem 1mast minositjuk, csak a velemenyunk kulonbozik.
Vesszetek össze rajta, hogy melyiknek milyen gombjai vannak. Mintha bármit is számitana, azon túl hogy nyomkodni lehet vagy sem..
Fogadok, anyázás lesz belõle, de megérte.

""Komolyan nem látod az innovációt pl. a 6800-esnél?"
De. Roviden osszefoglalva az "innovációt": "Tényleg iszonyat eredeti, az elsõ mobilok is így néztek ki." - Akkor talán mondj egy típust, amelyiknek így nyílik a billentyûzete, és az QWERTY billenytûzet..
""Made in Albania." - Made in Finland."
Nem laccik rajta." - De bizony meglátszik. A kinézete SZVSZ nagyon eltalált, azóta se készült olyan telefon, ami nekem jobban tetszene. A kidolgozás minõsége is átlagon felüli, még mindig újszerû állapotban van, csak a sarkai kezdenek megkopni az övtáska miatt (ráadásul a spéci festés miatt minnél kopottabb, annál élénkebb a szín rajta), egy tucattelefon burkolata ennyi idõ alatt háromszor is lekopik. Azonkívül hülyét tudok kapni az olyan telefonoktól, amik egy erõsebb markolásra recsegnek (tudtommal a 720-as is ilyen), a 7110-es egyáltalán nem csinálja.
"Ugy a nokiak neznek ki. Antenna, kijelzo, billentyuk, viszlat. Ahogy elnezem 30 ev mulva is csak az arcimkerol lehet megkulonboztetni a nokia telefonokat." - Én most is megmondom bármilyen általam ismert telefonról a típusát (nem csak nokia). Így ez a mondat tökéletesen ráillik a motorolákra is.
"Mondj 1et ami ilyen volt. (Inkabb linkelj rola be 1 kepet, hadd lassuk a "hasonlosagot"!)" - itt szerintem félreértés van köztünk, én a kockaformára gondoltam, meg a közel szögletes, egyforma gombokra, és nem konkrétan a 720-asra. Ilyet meg nem nehéz találni, mondjuk már nem G1-es, de példának Ericsson GH198.
""Ebben mi az általánosítás?"
Nevezzuk akkor tulzasnak." - Túlzás lenne? A 720-as számbillentyûzete tök egyforma gonbokból áll, csak a festés más rajtuk. Nézd meg a 7110-es billentyûzetét, nem egyengombokból áll, ráadásul a szélsõ oszlopok nem is szimetrikusak, hanem "kifelé hajlanak". A középsõ oszlopban ugyan tényleg téglalap alakúak, viszont ezt megtörik azzal, hogy a legfelsõ gomb, a 2-es trapéz alakú. Feljebb meg gyönyörûen néz ki a megoldás, ahogy a naviroller meg a két funkciógomb "elõbukkan" az ajtó alól.
"Meg a 8xxx, 6xxx, es a tobbi." - Bárki megkülömbözteti õket egymástól, ami lehetetlen lenne, ha egyformán néznének ki. Pont ennyire egyforma a teljes motorola V-széria, akkor azokat se tudod megkülönböztetni egymástól?
"Sõt van egy 5510-esem is, igaz hogy szerintem is ocsmány, de ötlet volt benne."
Lehet hogy csak a gyartasnal hagytak ki belole." - Az ötlet az QWERTY billenytûzet volt, szerinted kimaradt a gyártásnál? Más kérdés, hogy gyenge lett a végeredmény, kicsik a gombok, ráadásul teljesen át kell szokni rá, mert a külön billentyûzet ellenére én pl. a "B"-t folyamatosan az "A" nyomogatásával akartam elõhozni mint hagyományosan. Venni nem is vettem volna, nyertem az 5510-est.
"Az a baj a nokiaval, hogy csak a tudasra osszpontosit, a designt meg elhagyta valahol utkozben..." - szerintem pont a Nokia az, aki a legtöbbet fejleszti a kinézet terén. Mit tud felmutatni a motorola? a "Tipikus telefon" designt (pl. timeport), meg a Startac designt. Ezt a kettõt nyomatja a kezdetek óta. A nokiánál volt pl. a 7110 az aktív ajtajával, a 7650-es a szétcsúszó megoldással (igaz ezt a SONY alkalmazta elõször), a kommunikátor a szétnyithatóságával, a 6800-es lesz a szétnyitható, teljes billentyûzettel, az 5510 az "elfordítva" fogásával, lesz a 3650 a kerek billentyûzetével, soroljam még? Persze ezek egy része megbukott, de részben pont a szokatlansága miatt. A motorola mikor újjított ekkorát?
"5lethianyos ketyeret kapja mint amilyet lecserelni szeretne, pedig kozben eltelt 5 ev." - észre is lehet venni. Hol volt 5 éve beépített Symbian oprendszeres, videokamerával rendelkezõ (persze nem ér fel egy rendes kamerával, de akkor is kamera), MMC kártyával bõvíthetõ, nagyfelbontású (176*208) és 4096 színû kijelzõvel felszerelt, az összes jelenleg használt GSM technikát támogató telefon? A 3650-es ilyen. Ilyet nyertem nemrég, februárban kapom meg. Igaz az is szörnyem néz ki SZVSZ, úgyhogy meg is szabadulok tõle rögtön.😊
Egyébként úgy érzem hogy kezd kifulladni a vitánk. Nem mondanám, hogy közeledik az álláspontunk, így meg nem látom sok értelmét az egésznek, de ha gondolod folytathatjuk így is. Meg természetesen te még jöhetsz egy válasszal, ha akarsz.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Ezzel szemben a nokia 10 ev alatt nem volt kepes uj format kitalalni.
"Komolyan nem látod az innovációt pl. a 6800-esnél?"
De. Roviden osszefoglalva az "innovációt": "Tényleg iszonyat eredeti, az elsõ mobilok is így néztek ki."
"Made in Albania." - Made in Finland."
Nem laccik rajta.
"Mert nem így néztek ki 8-10 éve a mobilok? Szögletes formák, egyszerû billentyûzet."
Ugy a nokiak neznek ki. Antenna, kijelzo, billentyuk, viszlat. Ahogy elnezem 30 ev mulva is csak az arcimkerol lehet megkulonboztetni a nokia telefonokat.
"mondj egy G1-es telefont, ami nem ilyen volt"
Mondj 1et ami ilyen volt. (Inkabb linkelj rola be 1 kepet, hadd lassuk a "hasonlosagot"!)
"Ebben mi az általánosítás?"
Nevezzuk akkor tulzasnak.
"Az összes "ugyanúgy" kinézõ NOKIA a 3310 és a 3330, ennyi."
Meg a 8xxx, 6xxx, es a tobbi.
"Sõt van egy 5510-esem is, igaz hogy szerintem is ocsmány, de ötlet volt benne."
Lehet hogy csak a gyartasnal hagytak ki belole.
Az a baj a nokiaval, hogy csak a tudasra osszpontosit, a designt meg elhagyta valahol utkozben, igy aztan hiaba tud tobbet az uj cuccos, az ember megunja hogy ugyanazt a befaradt, 5lethianyos ketyeret kapja mint amilyet lecserelni szeretne, pedig kozben eltelt 5 ev.
"Mint ahogy a mostani nokiak... Valoban. 1ik nokia ugyanolyan mint a masik, fantazia=0, 5let=0." - Komolyan nem látod az innovációt pl. a 6800-esnél? Az összes "ugyanúgy" kinézõ NOKIA a 3310 és a 3330, ennyi. Ráadásul ezeket viszoik mint a cukrot, valszeg emiatt nem válloztatott a NOKIA a kinézetén. De ha szerinted minden nokia egyforma, akkor minden MOTOROLA is egyforma, azoknál sincs nagyobb különbség. Meg pl. minden autó egyforma, minden TV egyforma, folytassam? Sõt van egy 5510-esem is, igaz hogy szerintem is ocsmány, de ötlet volt benne.
""A 3 éves 7110-esemnek sokkal tervezettebb billentyûzete van.."
Made in Albania." - Made in Finland.
"Ilyen altalanositasokra gondolsz, ugye: "az elsõ mobilok is így néztek ki." - Mert nem így néztek ki 8-10 éve a mobilok? Szögletes formák, egyszerû billentyûzet. Ha cáfolni akarsz, akkor cáfolj, mondj egy G1-es telefont, ami nem ilyen volt.
"A 3 éves 7110-esemnek sokkal tervezettebb billentyûzete van.." - Ebben mi az általánosítás? Egy konkrét típust említettem. Ha megnézed, a MOTOROLA-nál se általánosítottam, kivéve a legutóbbi példámat, de ott szándékosan tettem, hátha észreveszed magad. Ezt szembeállítva a te szokott "Minden nokia..." fogalmazásoddal, nem hiszem hogy én általánosítanék.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
"Tényleg iszonyat eredeti, az elsõ mobilok is így néztek ki."
Mint ahogy a mostani nokiak... Valoban. 1ik nokia ugyanolyan mint a masik, fantazia=0, 5let=0.
"A 3 éves 7110-esemnek sokkal tervezettebb billentyûzete van.."
Made in Albania.
"Még mindig általánosítasz, ideje lenne leszokni róla."
Ilyen altalanositasokra gondolsz, ugye: "az elsõ mobilok is így néztek ki.", "A 3 éves 7110-esemnek sokkal tervezettebb billentyûzete van.."
Motorola billre: túl jó lett volna dzsodzsit alkalmazni t720-nál....:-)szóval te sem beszélhetsz igazán...magyar ember 2...
"A nokia billentyuzetrol meg ne is beszeljunk, annal alapabb nem is letezik." - Megint általánosítasz. De akkor egy szavad se lehet, ha én meg azt mondom, hogy a MOTOROLA a legszarabb telefonmárka, mondjuk a timeport szériára alapozva ugye?
De csak azért tûnik olyannak, mert a bill-nek erõsebb a megvilágítása. Meg lehet szokni...

Kepen mar lattam az i95cl-t, amig nem volt T720, az teccett a lagjobban, aztan lecsuszott 2. helyre. Nekem ezelott v66-om volt, az i95cl pedig inkabb arra hasonlit kulsoleg, a t720 ezert nagyobb valtozatossagot jelent nekem. Sztem nagyon kulturalt, letisztult formaja van, mig egy tamagocsi alaku samsungrol ugyanez nem mondhato el, nekem nagyon nem teccik hogy kinyitott allapotban olyan mint 2 heregolyo (a fantasztikus teljesitmenyu akkumulatora meg alapbol vasarlasra alkalmatlanna teszi). A nokiaban meg az nem teccik, hogy mind ugyanaz a hasab alaku, 1ik legombolyitettebb, masik kevesbe, de alapjaban veve ugyanaz a forma. 1szeruen semmi extra. (Ettol fuggetlenul a menuje fasza, de ezen 1etertes miatt nem is volt vita.) Nokiabol legjobban meg a 7650 teccik, csak tulsagosan nagymeretu. Ha nem lenne nagyobb egy T68as ericssonnal, akkor meg el is gondolkodtam volna a vasarlasan.
"Ha mar vodafonos vagy, sztem vegyel inkabb motorola t720at, ami nemcsak hogy jelenleg a legjobban kinezo telefon.." - Ez is hihetetlen meggyõzõ erõvel bír... Ez a te saját véleményed, de akkor miért fikázol minden NOKIA telefont, amikor másnak meg az jön be külsõleg? SZVSZ a 720-as szarul néz ki. Nem tudom miért csinálnak külön design-t az európai piacra, mint az USA-ba, ott egy halom Startac designos MOTOROLA van, ami szerintem lazán veri kinézetben a 720-ast, nézd csak meg a i90c, i60c, i95cl vagy i1000plus típusokat. Azokkal szerintem kaszálhatnának itt is. De az ide gyártott telefonjaik harmatgyengék kinézetre. A NOKIA-kat meg ne vedd egy kaptafára, ráadásul a tömegtelefonjai alapján. Ajánlom figyelmedbe a nemsokára kapható 6800, 7250 vagy 6650-est. Egytõl egyig gyönyörûek.
Ez is hihetetlen meggyozo erovel bir, bizonyitekokkal megdonthetetlenul alatamasztott.
Kiraly, eladom atombombanak. Mekkora biznisz.
"hangtárcsázást meg hajadra kenheted, gyorsabban beütöm a számot vagy kikeresem mint te bemondod...hú de nagy elõny a T300-zal szemben"
Pont mint a polifoniad, infrad, es a tobbi bohjockodas.
"T39/R520 hamarabb volt mint a V sorozat..."
Ebbol 1ik se nokia. Legalabb 4+1?
"olyan szarul hogy a 4096szin TFTben jobban fest mint a 65ezer nem TFT-ben"
Ajanlhatok 1 optikust? 😊
"de legalább dizájnos téglák"
Falazashoz jo a kockategla is, de en nem komuves vagyok.
"Sajnos nincs kivétel"
Pedig de.
"helyette fazsa jenkiket nyomod"
A nokianak sincs megtiltva hogy kulturalt telefont csinaljon, elotte a lehetoseg.
"kameramemória-egyátalán van olyan motorolában" Ha rtod az i-s szoftvert, osszeszed neki annyit ami kell (persze mashonnan meg levesz. De legalabb megoldhato.
"no infra"
Infraportom sincs.
-kevesebb polifónia
-jóvalta kisebb memória
-no infra
-no HSCSD
-a fénykép nem lehet háttérkép
-no WAP 2.0
-nem csatolható hang MMS-hez így képüzenetnek felel meg...dia küldése sem lehetséges
-csak 320*240-es képeket tud a kamera
-no zoom
-kameramemória-egyátalán van olyan motorolában?-
-jóval erõsebb aku:-)
1-no comment
2-ki tudod dobni de mivel "tégla" dizájn ezért nem lenne baja...púderdoboz már atomjaira esne
3-Ha annyira méretbuzivagy akkor T66/T600/GD55 vonaat kellene erõltetned......hangtárcsázást meg hajadra kenheted, gyorsabban beütöm a számot vagy kikeresem mint te bemondod...hú de nagy elõny a T300-zal szemben
4-a fent felsoroltakban
5-T39/R520 hamarabb volt mint a V sorozat...
6-azért kerül 70 forintbe egy nokia telefon vodánál...
7-de legalább dizájnos téglák
8-Nokiába csak 4096 szines van...Ericssonnak van 256-T68,T300- és 653xx-es -P800-
9-olyan szarul hogy a 4096szin TFTben jobban fest mint a 65ezer nem TFT-ben -S100-..ás neked 4096 van LCD-ben
10-helyette fazsa jenkiket nyomod
11-Sajnos nincs kivétel...................
12- Jó a nagytöbbség Nokai buzi de azért van aki máshogy látja a világot-mint ahogy te meg én-
no comment
Legalabb tenyeket kozolnel. Osszes Nokia telefon 4096 szinu (amelyik szines).
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
Azert mert a hatalmas szemelygepkocsinkkal lehet diot torni, ha athajtok rajta, nem fogom azzal csinalni ... egesz egyszeruen mert nem arra lett kitalalva es hujeseg.

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
A lehulyezest meg nemtom honnan veszed, ne magadbol indulj ki!
Kivancsi lennek mit sozlna hozza a baratnom. 😊 Viszont a nicked alapjan arra tippelek te csaj vagy, akkor neked nagyon be kell hogy jojjon a motorola.
"Amúgy nézd azt hogy egy T300-at simán fel tudsz dobni egy komoly elõlappal illetbe billentyûsorcserével"
Anelkul is ki tudom dobni a kukaba, ahova valo. A tegla meg epp a nokiakrol mondhato el, az olyan bata'r.
"Ok kijelzõje jobb, ezt be kell látnom de akkor veszek egy pda-telefon kombót s ugathatsz ahogy akarsz..."
Pontositsunk: a kijelzoje IS jobb. Vegyel PDA-t aztan orulj neki! Vagy meginkabb egy nokiat, az legalabb 2szer akkora. A meret a fontos... 😊
"a T720 hiába high-endnek készült kevesebbet tud mint a T300 ami elvileg felsõ-középkategóriás....."
Miben is?
"A V sorozat tartom Pheel szavát ugyanolyan vackok mint a T720 ráadásul azoknál még a kijelzõt sem hozhatod fel mentségül mert az kb egy A50 szintû."
Viszont mar akkor tudott 4+1 gprst, amikor a nokianal meg azt se tudtak mi az.
"Várjál....hányan vettek CSAK a gprs net miatt -amúgy tényleg nem túl ász- R600-at?nem kevesen voltak....."
HAt nem is a kinezete meg az elbaszott menurendszere miatt vettek, az biztos. Egyedul az ara miatt. 10 ropiert barmilyen hulladekot el lehet sozni.
"BÁR úgy igazán olyan telefonnal, ami fel tudná venni a versenyt a P800/3650/7650 vonallal sajnos nincs...."
De, a 197es Ericcson megnagyobb feltegla. 😊
"HA felsõ kategóriás akkor a 4096 szin se sok "
Irigykedik a sok 256 szines nokia, ericsson...
"nézd meg egy T100 4096 szinjét a T720-ad mellett, azt fogod mondani hogy csak 3000 szines...."
Ilyen szarul sikerult a T100? 😊
"Máshogy látod te a világot.....de súlyosan"
Szerencsere. Nem vagyok rakenyszerulve a fantaziatlan, gagyi neptelefonokra.
"Nokia ócsó telefon....lehet, de akkor is veri ár/szolgáltatás arányban az ÖSSZES motorolát"
Kiveve amikor nem.
"a kegyelemdöfés a 3510i lesz-és szerintem nemcsak azért piacvezetõ mert ócsó telefon..."
Hanem mert nokia cimkevel aruljak. Mondjuk Alcatel vagy Sagem marka alatt a 10edet nem vennek meg. De megha egy Cray II tudasa lenne benne, akkor sem valtoztatna semmit azon hogy fantaziatlan es szarul nez ki. Tudod, "1szeru a lany mint az 1*1".
Na hülyézz le nyugodtan és küldj el a francba a következõ inteligens kinézetû hozzászólásodban, akkor biztosan méginkább igazad lesz.

A headset egyben antenna is, ezért kéri a rádió mindenképpen.
A kijelzõ LCD, az LCD meg már csak ilyen "homályos".
A hívócsoportoknál nem látható csengõhangok hiányosságot remélhetõleg egy új software orvosolni tudja majd. Ez kb 4-6 hónap várhatóan.
Sajnos megint igaz az a régi megállapítás, hogy nem érdemes rohanni és megvenni drágán az új dolgokat, szopjon csak vele más...

Ez 1 megnyugtato erzes amikor nem tudod hasznalni.
"A 10 SMS logikája egyszerû: valszeg ennyire futja..."
A nokianal lehet hogy ez a divat, de a motorolanal nem sporoljak ki a memoriat a telefonbol.
"De hidd el, azért sokkal kényelmesebb a telefont csak a PC mellé tenni, mint dugdosni."
Foleg amikor elmozdul a telefon es bontja a kapcsolatot. Vagy csak ugy szimplan magatol megszakad, ahogy az a nokiaknal nagy divat (a vodafon connectme faq-ban kulon ki is emelik).
"A GPRS-rõl pedig elég annyit mondani, hogy arra, amire kitalálták, sokkal alkalmasabb a Nokia automatikusan változó 2 fel - 2 le és 1 fel - 3 le csatornája, mint a 8-as osztály 1 fel - 4 le csatornája."
Majd legkozelebb elhiszem... Biztos nagyon jo a 2+2 amikor epp letolteni szeretnek.
"Ja és hogy mit akcióznak? Most láttam a TV-ben, hogy a T720 már csak 32EHUF. Ennyit a minden szökõévrõl..."
Orulj neki, a westelnel 107 ropiert kinaljak. Ennyiert csak 1 alsokatgorias nokia hulladekot kapsz, ami biztos nagyon megeri... Szar, de legalabb nokia. Ha neked ez kell...
"Az egy dolog, hogy kishazánkban mire használják a GPRS-t. Nem erre lett kitalálva."
Ki nem szarja le mire lett kitalalva? A dinamitot se az iszlam terroristak igenyeinek kielegitesere fejlesztette ki Nobel. Csak az szamit hogy mire tudom hasznalni.
"Ajánlom figyelmedbe a 6200-ás EGPRS-ét a maga 114kbit/s-ével, ha innovációt akarsz."
Biztos jo hogy van meg1 kihasznalhatatlan funkcio a telefonodban. De legalabb kifizettetik veled.
Amúgy nézd azt hogy egy T300-at simán fel tudsz dobni egy komoly elõlappal illetbe billentyûsorcserével és az ahoz kapcsolódó elõlapmódosítással-ami nem nagy meló- adddig a szaros kis T720 burkolatcsere után is egy kihajtható tégla.
Ok kijelzõje jobb, ezt be kell látnom de akkor veszek egy pda-telefon kombót s ugathatsz ahogy akarsz...
Másik ok viszont a tudás....ide oda nyomhatod a rizsádat a T720 hiába high-endnek készült kevesebbet tud mint a T300 ami elvileg felsõ-középkategóriás.....nem gondolod hogy ciki hogy motoroláéknak csak ennyire futja....A V sorozat tartom Pheel szavát ugyanolyan vackok mint a T720 ráadásul azoknál még a kijelzõt sem hozhatod fel mentségül mert az kb egy A50 szintû.
"ericsson 1 hulladek, ha nem kepes normalis telefont csinalni"
Várjál....hányan vettek CSAK a gprs net miatt -amúgy tényleg nem túl ász- R600-at?nem kevesen voltak.....
A másik hogy a P800 is kintvan már bár csak korlátozott számban -Voodoo 5 6000:-) -de februárra már ide is eljut...csak az a bibi hogy az túl nagy falat lesz a motorolának BÁR úgy igazán olyan telefonnal, ami fel tudná venni a versenyt a P800/3650/7650 vonallal sajnos nincs....
Meg az a baj hogy bennevan a sok fícsör de nem teljesen...MMS-hez nincs hang-bár Nokiánál sincs-,semmi vezetéknélküli kapcsolat, közepes kamera, NO ZOOM -T300hoz adott MCA-25 után ez már minimum- s HA felsõ kategóriás akkor a 4096 szin se sok -P800/GD87/S100- ráadásul azok is fakók...nézd meg egy T100 4096 szinjét a T720-ad mellett, azt fogod mondani hogy csak 3000 szines....
Máshogy látod te a világot.....de súlyosan
Nokia ócsó telefon....lehet, de akkor is veri ár/szolgáltatás arányban az ÖSSZES motorolát/bár a kegyelemdöfés a 3510i lesz-és szerintem nemcsak azért piacvezetõ mert ócsó telefon...
Az infrák totál ugyanolyanok (IrDA), csak a kommunikációs forma változik gyártónként. De hidd el, azért sokkal kényelmesebb a telefont csak a PC mellé tenni, mint dugdosni.
A 10 SMS logikája egyszerû: valszeg ennyire futja...
A GPRS-rõl pedig elég annyit mondani, hogy arra, amire kitalálták, sokkal alkalmasabb a Nokia automatikusan változó 2 fel - 2 le és 1 fel - 3 le csatornája, mint a 8-as osztály 1 fel - 4 le csatornája. Az egy dolog, hogy kishazánkban mire használják a GPRS-t. Nem erre lett kitalálva. Ajánlom figyelmedbe a 6200-ás EGPRS-ét a maga 114kbit/s-ével, ha innovációt akarsz.
Ja és hogy mit akcióznak? Most láttam a TV-ben, hogy a T720 már csak 32EHUF. Ennyit a minden szökõévrõl...
Kizarolag szerinted. Miert is fogtam melle? Mert nem egyezik az izlesunk? Ez tenyleg komoly erv...
"Egy kaptafára készülõ telefonokról szerintem nem beszélhetünk, maximum annyira, hogy ha valami jó, kár elrontani. A labda is kerek, mert az a legjobban használható alakja, minek tennének rá sarkokat?"
A labdaval ellentetben a Nokia telefonok kinezete tavolrol sem tokeletes. Ugyanolyan 1szeru es igenytelen mint az ericcson vagy a motorola timeport.
"Ha neked a letisztult, ergonómikus és elegáns design nem tetszik, akkor tényleg váltanod kellett."
Nemnem, nekem a T720 igenis teccik.
"A V sorozatú Motorolák meg ugyanolyan ultragagyi tudásúak, mint a T720, csak a V sorozatban még van némi forma is, nem csak egy kettéhajtható tégla. Ez az én meglátásom. A tudásához szerintem elég ha az infra hiányát vagy a MAXIMUM 10 SMS tárolási képességet mondom."
Ugy latom te is csak papiron lattal V sorozatot. Infra tenyleg nincs rajta, de mivel mindegyik gyartonak mas a szabvanya, gyakorlatilag a hajadra kenheted. A 10 SMS is egy ertelmetlen korlat, ennek logikajat en se ertem, mert memoria az van boven. Az "ultragagyi tudasrol" eleg annyit, hogy a V66-ban mar reg 4+1 GPRS volt, mikor a nokiakban meg csak 3+1.
"A Nokia, mint olcsó telefon... Ne viccelj már! Aki olcsó telefont akar az vesz valami olcsó Motorolát vagy Siemenst, de nem Nokiát!"
Marpedig a legtobbet a nokia 3xxx sorozatot akciozzak be, 40 ropiert T720 nem minden szokoevben van, ellenben a nokiak 20asert ropkodnek.
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"
motorola accompli 008 features
és válogatsz annak megfelelõen, hogy milyen nyelven tudsz olvasni. A német oldalak kimerítõbbnek tûnnek.
Egy kaptafára készülõ telefonokról szerintem nem beszélhetünk, maximum annyira, hogy ha valami jó, kár elrontani. A labda is kerek, mert az a legjobban használható alakja, minek tennének rá sarkokat?
Ha neked a letisztult, ergonómikus és elegáns design nem tetszik, akkor tényleg váltanod kellett.
A V sorozatú Motorolák meg ugyanolyan ultragagyi tudásúak, mint a T720, csak a V sorozatban még van némi forma is, nem csak egy kettéhajtható tégla. Ez az én meglátásom. A tudásához szerintem elég ha az infra hiányát vagy a MAXIMUM 10 SMS tárolási képességet mondom.
"Aki nokiat vesz, leginkabb azert veszi, mert olcsobb"
A Nokia, mint olcsó telefon... Ne viccelj már! Aki olcsó telefont akar az vesz valami olcsó Motorolát vagy Siemenst, de nem Nokiát! Azok feleannyiba-harmadannyiba kerülnek. Én még emlékszem 70 Ft-os telefonra is és az is Motorola volt.
A kinézetrõl továbbra is az a véleményem, hogy izlések és pofonok. Szóval kár rajta vitázni.