10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
Pavlo #2781 Kérlek szépen ne érts félre!
Akkor milyen telefont érdemes most venni? Ami régi lehet benne az maximum az akksi. Hogy egy példát említsek, manapság nem érdemes megvenni a 10 éves használt kocsitat sem.
Innentől csak az olvassa tovább, akit érdekel, hogy miért nem a csúcs telefonok iránt érdeklődök!
OFF
Sajnos és vidéki kisvárosban élek. Szeretnék munkát vállalni, de a legközelebbi diákmunka-szövetség tőlem 55 km-re van. Az 1 óra busz oda, meg egy óra busz vissza. Miért nem megyek kocsival? Azért, mert elautóznám a hasznot, és különben isvan a tanuló bérletem (67,5%). Sajnálom, de nem tudom előteremteni az alaptőkét a másodlagos szükségletem (mobil, robogó, stb...) fedezéseihez évközben, kizárólag csak a nyári melókra támaszkodhatok. És igaza van Édesapámnak! Jobban meg fogom becsülni azokat a dolgokat, amiért én dolgozok meg. De arról nincs szó, hogy fizessek lakbért, mert itthon lakok.
Csak ennyit szerettem volna. Kérlek Titeket, az én világnézetembe ne kössetek bele, ez a fórum nem erről szól.
ON -
#2780 Nem rossz, csak már régi, nem érdemes ilyen telefonokat venni manapság. -
#2779 ezt nézted már?
link -
Pavlo #2778 A szmájlit fordítva akartam... :) = :( -
Pavlo #2777 T28-ról végleg letettem. Amennyi üzletben voltam, mindenhol azt mondták, hogy már csak szar létezik belőle a piacon, és még az a pár ezer forint is sok értük. :)
Gondolkod még a Nokia 8210-es típusán. Arról tudtok valamit? Igaz, egy rakat tesztet elolvastam róla már én is a neten. De csak az a baj, hogy azokat akkor írták, amikor még új volt ez a telefon.
Várom válaszotokat!
Mellékelek egy képet Nektek!
1. ábra: Nokia 8210 -
#2776 Van egy eladó NEC e606-os telcsim! két kamera (videótelefonálás miatt!), mp3lejátszó(wma is). videó felvevés, lejátszás. 65ezer szinü kijelző és még sok szir szar. doboz, cd, adatkábel, töltő, plusz aksi, headseat van hozzá!(minden ami gyárilag volt...) Csere is érdekelne! 8910i, 6600, X70 esetleg E700-710 is érdekel! Ja a teló ára 80ezer jó magyar pénz. de ez csak irányár! [email protected] -
Kockásfülűnyúl #2775 Sziasztok
Tud valaki mondani valamit a Samsung X100-asról, mert ilyet szeretnék venni és érdekelne hogy milyen. Ha van valakinek tapasztalata akkor kérem ossza meg velem is. Köszönöm -
#2774 ja bocs azt hittem 8850/tényleg/ -
#2773 hát nem tudom, de munkámból adódóan rengeteget telefonálok és nekem eddig semmilyen gondom nem volt vele, csak némelyik töltőt nem szereti, úgyhogy nem kell sztem általánosítani, mert te pont egy szart fogtál ki ki tudja honnan.
A 8850 igenis jó telefon és MEGBíZHATÓ! -
Zoldalma #2772 Jah bocs, aszittem T28rol van szo :o))) -
Zoldalma #2771 "megbízható"
Legalabb ezt ne mondtad volna ;o))) -
Zoldalma #2770 Jot es rosszat fogni.....hmm, hat amikor mar a szaxerviz is azt mondta anno h szeriahibas, akkor nemtom mennyire jo v rossz kifogas kerdese....
A T39est ajanlom, annal nem volt vegfokproblema, es pofasabb mint a T28, ha mar ennyire ilyet akarsz venni...
-
#2769 Én fél éve vettem 28-ért.Most 20-22 körül van. Csak ajánlani tudom, ha megbízható/ritka tel. kell. -
Pavlo #2768 Úgy látzszik ebből is ki lehet jót és teljesen rosszat kifogni. Bizonyára az idő vasfoga is kikezdte azt a modellt (T28s), ezért lehet több hibás példány.
Még az aktív flip érdekelne. Jellemző mindkét modellnél a kopás? -
Pavlo #2767 Most már 20-23-ért lehet kapni. Igaz, nem mai gyerek már ez a 8850, de ha kicsit kopott is, talán találok jó állapotban lévőt, nagyon megtetszett.
Az előbb olvastam tesztet a T28-ról a neten. Valaki azt írja, hogy megbízhatatlan, teljesen hibás + már 6x volt szervízben vele térerő és mikrofon problémák miatt. Viszont egy másik használó szerint teljesen hibátlan. -
Zoldalma #2766 Hat gondolhatsz ra, de mondom szeriahibas....
J6on sztem meg kifejezetten jol nez ki az az antenna...dehat izlesek es pofonok
8850es ritka es altalaban le is van strapalva, ujonnan sem volt olcso, es aki megvalik, az hasznalta boven.
Fel eve akartak egyet adni 50 korul....de annyit nem er. Ujonnan meg nincs mar. -
Pavlo #2765 Szerintem a J7 azért néz ki jobban mint a J6, mert sokkal kisebb, és antennája sincs. Mennyiért adják most a 8850-es Nokiát? Még gondolkodok egy kicsit a T28-on. Amúgy köszi. -
#2764 az 1. telefonom egy alcatel 311 es volt 1év mulva
azt le cseréltem egy siemens mt50-esre pár hónap mulva le cseréltem egy SonyEricsson T300 nem sokkal késöbb vettem egy kamerát hozzá 3hónap múlva le cseréltem egy alcatel 715-ösre (rá fizettek még elég szépen és így a zsebpénzemből vettem egy 433mhz-s gépet)
és most 1enlőre az alcatel 715-nél tartok de tervezem hogy le cserélem valami nokiára. -
Zoldalma #2763 Nokia 8850es ekszeresdoboz telcsi, az aratol fugg megeri-e, bar altalaban dragabban adjak mint a tudasa...
Sonynak sosem voltak igazan jo telcsijei....J7 helyett nem tetszik jobban a J6? -
Zoldalma #2762 T28at ne, fel ev es vegfokhibas....szeriahiba, nem javitottak, az elso 2t talan meguszod gariba (ha garis), amugy 20 korul cserelik szaxervizben -
Pavlo #2761 Ha tudtok pozitívumokat és negatívumokat az utóbbi két telefonokkal kapcsolatban, írjátok le légyszíves!
Kösz. -
Pavlo #2760 Vagy inkább ez?
-
Pavlo #2759 A Nokia 8850 jó?
-
Pavlo #2758 Most J7-est használok, de azt hiszem lecserélem.
-
#2757 nekem a T28 jobban tetszik. nekem az érne többet... -
Pavlo #2756 Szerintetek melyk telefon ér többet? Egy Sony J7 vagy egy Ericsson T28s? Mit gondoltok? -
AMD rula #2755 Miért tünt el a Djuice árlistából a 3660? -
Cvd #2754 "Talan mert nincs adat, amit be lehetne irni?" - A jelenlegi helyzetből kiindulva valszeg pár órát bír a V1000 videolejátszással, vagy még annyit se, eleve a kijelzője kegyetlenül zabál.
"El van szallva mert olcsobb mint a nokia? Ezt te legalabb erted? :)" - Vagy egyedül te nem érted? Tény, hogy Motorola éveken át messze drágábban adta a telefonjait a konkurenciánál, meg is lett az eredménye. Mostanában már barátságosabbak az áraik, különben sehol sem lennének az eladásoknál. De a csúcskategóriájuk (mármint a Motorola kínálatában) most is sokkal drágább a többinél.
"1 csucskategorias motorola kb 130-150 megjeleneskor. Ennyibe csak a pda belekerul, amihez jon meg a nokiad, meg az adatkabel. Arrol ne is beszeljunk par honap mulva mi lesz mikor felaron megkapod a motorolat (vagy beakciozza neked a vodafon 70 forintert :))." - Gyanítom hogy nem igazán vagy képben. Esetleg nézz meg egy árlistát. a terjedő okostelefonoknak hála már bőven 100ezer alatt lehet nagyon jó PDA-kat venni. Pl. egy ASUS Mypal 6600 Deluxe olyan 70ezer áfával, és a V1000 tudása nevetséges hozzá képest. Aztán egy 6310i teljes áron jelenleg olyan 50ezer. Adatkábelra talán ne hivatkozz a Bluetooth/infra korában mert kiröhögnek. Ez ugye alatta van az általad írt összegnek, plusz ha telefont cserélsz akkor buktál mindent, míg a PDA megmarad, nem kell többet megvenni. Az akciókat meg hagyjuk, mert az ilyen "70 forint"-os akciókhoz elég keményen hozzájön a törlesztőrészlet mega hűségszerződés is..
-
#2753 Áruld már el hogy mi a bánatnak kell neked olyan telefonkönyv, amibe 1000 név fér? Beakarod írni a környék összes lakóját? -
Cvd #2752 Azért a készenléti/beszélgetési időt csak sikerült kifelejteni. Azonkívül a videolejátszás jó dolog lesz majd akkor ha nem bélyegméretű kis kijelzőn kell nagyítóval sasolni. Ráadásul a Motorola elszált árképzése miatt a V1000 többe fog kerülni mint egy 6310i meg egy PDA együtt. Márpedig annyit nem ér, habár a külseje nekem is tetszik. De még mindig nem képes túllépni a Motorola az unalmas kagyló dizájnon. -
Zoldalma #2747 Na ha mar itt tartunk, egy Jornada 720+Nokia Cardphone aztan szevasz, ott nem 32+32 van.....
Nem kellene mar elmenni ennyire...
Mutasd mar meg nekem azt a samsungot ami hasznalhato WCDMAban....na latod, az en 6650esem meg tudja. Ennyit a szar Nokiakrol. -
Zoldalma #2746 Figyeld, mondom kinek a pap, kinek a papne....azert ezek az osszehajthato szirszarok elvesznek egy 6310i mellett....a nagy reszet ugysem hasznalod a dolgoknak. Szep az az MPG4 support, csak nezd mar meg az akksi meddig birja. Ha filmet akarok nezni nem ekkora kepernyon es nem ekkora akksi mellett teszem. -
Zoldalma #2745 Olvass vissza.....nezz meg par honap utan egy osszehajthatot....leginkabb a display-t -
#2744 Nokiában is van érintőképernyős! -
#2743 Ezt miért mondod? Biztos nem láttál még kicsi Nokiát! -
#2740 Nekem mindíg is az összehajtható tetszett!
-
#2739 Milyen betegségekre gondolsz? -
Zoldalma #2738 Nyem savanyu a szolo csak mint parszor mar feltunt, nem mindenkinek jon be az osszehajthato, igy nekem sem. Bar az a fekete, az elso, egesz izlesesnek nez ki.
De ez az osszehajthato style tovabbra is rendelkezik a gyermekbetegsegeivel. -
Zoldalma #2737 Nokia PCSuite -
#2736 Szasztok
Kérdésem a köv:
Adott egy NOKIA 7250Í telcsi van a gépemhez infra port hogyn tudok átőlteni csengőhangokat a telcsimre kell hozzá valamijen progi???