Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És azis 31Rúgó? 😛
Különben mennyibe is kerül ez a csoda?
Különben mennyibe is kerül ez a csoda?
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"
Most olvastam a Panasonic EB-GD 87-rõl. Ha a Motorola t720 csúcskategória, akkor ezt jelenleg nem lehet jellemezni, mert fölötte van még vagy 2 osztállyal.😊
Ugyanaz a félbecsukható design, méretre is kb. ugyanaz. Szerintem sokkal szebb, mondjuk nekem ellenszenves az ezüst szín, ez szép szürke. 132*176-os, 65ezer színes TFT kijelzõ, a szokásos extrák (3 sávos, GPRS, MMS, WAP, infraport, háttérképek, polifónikus dallamszerkesztés, satöbbi), plusz a kicsikébe belepaszírozták még a fényképezõgépet is, utólagos szerkesztéshez meg szerkesztõprogit. Nem gyenge.
Ugyanaz a félbecsukható design, méretre is kb. ugyanaz. Szerintem sokkal szebb, mondjuk nekem ellenszenves az ezüst szín, ez szép szürke. 132*176-os, 65ezer színes TFT kijelzõ, a szokásos extrák (3 sávos, GPRS, MMS, WAP, infraport, háttérképek, polifónikus dallamszerkesztés, satöbbi), plusz a kicsikébe belepaszírozták még a fényképezõgépet is, utólagos szerkesztéshez meg szerkesztõprogit. Nem gyenge.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Leven, hogy meg a 3210es idejen kerult forgalomba, nagy tudas nem varhato tole. Bar azert egy infraval tobbet tud egy 3310esnel.
Nekem csak telefonalni kell, tudast nem varok tole, arra ott a tobbi.
A gond az, hogy neha megcsinalja, mikor lapozok a menubol, vagy csinalok valamit vele, akkor minden gombnyomas utan egyre halovanyabb lesz a kepe. A masik, hogy van (volt nemreg), hogy elcsuszott a kepe, meg a betu pontjai osszevissza cserelodtek.
A gond az, hogy neha megcsinalja, mikor lapozok a menubol, vagy csinalok valamit vele, akkor minden gombnyomas utan egyre halovanyabb lesz a kepe. A masik, hogy van (volt nemreg), hogy elcsuszott a kepe, meg a betu pontjai osszevissza cserelodtek.
A 8210 butább, mint a 3310, olyan 3210 szinten van. Egy elõnye volt, hogy az volt a legkisebb (legkönnyebb Nokia). Mi baja amúgy?
Nagy? Biztos vagy benne? 😊 Osszecsukva vagy kinyitva talalod annak?
Nekem a 6210essel sem volt gondom, de a 6310 sem rossz.
8210est hasznalok most, de neha van vele gond, s nem tudok rajonni mitol.
8210est hasznalok most, de neha van vele gond, s nem tudok rajonni mitol.
T720. 😊
A 6210-esnél újabb 6-os Nokia szériákkal nagyon elégedett vagyok én magam is és a környezetem is. (kinek mije van ezek közül)
Akar, nem ismerem. Freemail szuri a virusokat, azert hasznalom.
Telcsikre visszaterve. Kinek melyik valt be legjobban az eddig hasznaltak kozul?
Telcsikre visszaterve. Kinek melyik valt be legjobban az eddig hasznaltak kozul?
Van egy egyszeru megoldas. Nyitsz egy freemailes email cimet, atvezeted oda a leveleidet, es wapon megnezed. :o)
Az a bajom vele, hogy elég nagy...
Vitamaxra csak a gprs wap megy, azon keresztul leveleket tudsz nezegetni, de bongeszgetni nem igazan, ahhoz elofizetes kell.
300 ft a gprs wap, a gprs internet az 2500+afa (olyan 3100 korul bruttoban).
Ennek ellenere en naphosszat ezen netezek, mert csak ez van. 😊 Bongeszni, ejszaka mp3-akat, kisebb utilokat letolteni alkalmas, kb olyan modem sebessegu. Nappal soxor leterhelt a halozat, vasarnap este meg inkabb nezz tvt, mert csak felbasszod az agyad a 0 sebesseggel. 😊
Koreaba koltozni es 7500 ft erteku helyi suskaert 8Mb/s internetre elofizetni. 😊
Nalunk meg gprs dolgok kozul a vodafon elofizetes, gprs szolgaltatassal.
Nalunk meg gprs dolgok kozul a vodafon elofizetes, gprs szolgaltatassal.
Hat igen, arban a vodafonnak nincs konkurrenciaja. De lehetni lehet. 😊
Dominot nemtom, csak a vitamaxot, azzal lehet. Havi 300 ft-ert korlatlan gprs wap. Gprs internet viszont csak elofizetessel megy (kb 3 rugo btutto), gondolom a tobbi szolgaltatonal is.
Annyiert a hulyenek is. Ez most a motorola csucskeszuleke, alig 1-2 honapja arulnak ilyet.
Korlátlan WAP-GPRS 375 Bruttó havonta.
A korlátlan NET-GPRS meg valami 3250 Br vagy ilyesmi. De az csak elõfizetõknek jár.
A korlátlan NET-GPRS meg valami 3250 Br vagy ilyesmi. De az csak elõfizetõknek jár.
ADSL, bérelt vonal, ilyesmi 😊))))
Na komolyan. Szerintem valamelyik RockAndRoll díjcsomag, de sajnos többek tapasztalata szerint sem igazán alkalmas egy GPRS-es netkapcsolatra alapozni az elérést a Vodánál. Alapvetõen a GPRS nem arra való, hogy naphosszat netezz róla.
Na komolyan. Szerintem valamelyik RockAndRoll díjcsomag, de sajnos többek tapasztalata szerint sem igazán alkalmas egy GPRS-es netkapcsolatra alapozni az elérést a Vodánál. Alapvetõen a GPRS nem arra való, hogy naphosszat netezz róla.
Épp most nézegetem ezt a t720-at. 31.000-ért vesztegetik. Megéri?
Dominóval nem tudom, Vitamaxszal igen, de csak WAP-ozni, netezni nem. Beállítások a Voda honlapján vagy a 1270-es számon (ingyen).
Itt nalam speciel en vagyok a tobbseg. 😄
"Eleg leterhelt a vodka gprs halozata"
Erre szamitottam, ezert irtam, hogy a kornyeken tuti nem volt leterhelve. :o)
Ha Nokia akcio lenne, kiabaljon valaki. :o)
Erre szamitottam, ezert irtam, hogy a kornyeken tuti nem volt leterhelve. :o)
Ha Nokia akcio lenne, kiabaljon valaki. :o)
"Volt h max tereronel sem birta a folyamatos adatatvitelt, pedig nem hiszem, hogy a kornyeken sokan tartottak fent kapcsolatot akkor"
Eleg leterhelt a vodka gprs halozata, igazan korrektul csak olyan hajnali 1 utan mukodik, vasarnap este mar pl az is eredmeny ha 1altalan felkonnektal. Ez van sajna.
"Nem szeretni vagottszemu autot."
En ige, csak a 40% buntetovamot (nem EU szajre) nem.
"Nem is hallottam rola. :o) Bar nem hiszem, hogy rohantam volna venni. :o)"
En igen, mert nekem jol jott hogy a v66ot eladtam 45ert, aztan 40ert megvettem a t720at. Amugy is azt akartam, de igy meg a penzem is meglett ra. 😊 Elsonek el se akartam hinni hogy ennyiert nyomjak, mivel csucsmodellkent olyan 120 vagy 160 ropi korul volt a listaara, ilyeneket altalaban nem nagyon szoktak beakciozni. Hat most ez kimerult, de majd bizto lesz mas telefon is akcioban.
"V66ban mi tetszett? Iszonyu ocsmany volt sztem"
Kicsi, es nem ocsmany. 😊 Eloszor 3699at vettem, az azelotti 6150esemhez kepest volt feleakkora, nem kellett leraknom ha leultem 1 szekbe (a 6150 altalaban katapultalt az ovcsipeszrol), igy nem is hagytam ott sehol. Innen 1enes uton jott a v51, majd a v66.
"Mar le nem vakarod, hogy Motorola hivo vagy. :o)"
Nem is kell, most ez teccik legjobban. Majd ha kijon a nokia vagy barmelyik masik olyannal ami ennel is jobban teccik, akkor majd atpartolok. Nem a markanev a lenyeg, hanem a telefon.
Eleg leterhelt a vodka gprs halozata, igazan korrektul csak olyan hajnali 1 utan mukodik, vasarnap este mar pl az is eredmeny ha 1altalan felkonnektal. Ez van sajna.
"Nem szeretni vagottszemu autot."
En ige, csak a 40% buntetovamot (nem EU szajre) nem.
"Nem is hallottam rola. :o) Bar nem hiszem, hogy rohantam volna venni. :o)"
En igen, mert nekem jol jott hogy a v66ot eladtam 45ert, aztan 40ert megvettem a t720at. Amugy is azt akartam, de igy meg a penzem is meglett ra. 😊 Elsonek el se akartam hinni hogy ennyiert nyomjak, mivel csucsmodellkent olyan 120 vagy 160 ropi korul volt a listaara, ilyeneket altalaban nem nagyon szoktak beakciozni. Hat most ez kimerult, de majd bizto lesz mas telefon is akcioban.
"V66ban mi tetszett? Iszonyu ocsmany volt sztem"
Kicsi, es nem ocsmany. 😊 Eloszor 3699at vettem, az azelotti 6150esemhez kepest volt feleakkora, nem kellett leraknom ha leultem 1 szekbe (a 6150 altalaban katapultalt az ovcsipeszrol), igy nem is hagytam ott sehol. Innen 1enes uton jott a v51, majd a v66.
"Mar le nem vakarod, hogy Motorola hivo vagy. :o)"
Nem is kell, most ez teccik legjobban. Majd ha kijon a nokia vagy barmelyik masik olyannal ami ennel is jobban teccik, akkor majd atpartolok. Nem a markanev a lenyeg, hanem a telefon.
Az antenna meg tok aranyos kis bubus. :o)
De rajottem mi zavar. Igy kinyitva szinte semmi valtozas a tobbi Motorolahoz kepest.
De rajottem mi zavar. Igy kinyitva szinte semmi valtozas a tobbi Motorolahoz kepest.
Hat antennanak antenna, de tok pici, olyan 1.5 cm kb. Inkabb 1 kis kupak.
Mind1, Sztem meg a legkiralyabb telefon, en mar megvettem, ez a lenyeg. 😊
Masodik aranyosabb, de a tetszesemet igy sem nyerte el. Antenna, meg olyan szokvanyos alak. Nem?
Ahogy elnezem a kepet, mintha a t20i kameraja forgathato lenne, ami nem hulyeseg, foleg ha magadrol akarsz kepet kuldeni.
Nezdd meg inkabb ezt, ez a t720i, ami abban ter el a sima 720tol hogy nincs a 720mogott az i betu a feliraton. 😊 (Meg persze a kamera is kulon tartozek, amugy a 720ra siman ratoltheto az i-s szoftver.) Ezen a kepen azert valamivel tobb laccik a telefonbol
http://www.motorola.hu/telefonok.php?mid=31
http://www.motorola.hu/telefonok.php?mid=31
T720:
http://www.motorola.hu/telefonok.php?mid=29
BAr igy sem rossz, de eloben 10szer jobban nez ki, itt elegge olyan muanyagosnak laccik. Pl. a kijelzo koruli csik nem ilyen muanyagos szurke a valosagban, hanem kromozott fem, benne a motorola felirat hologramosan. A billentyu is eleg csepeli froccsontott muanyag szarnak nez ki, mig valojaban attetszo feher (ha vilagit, nagyon kulturalt feher), kromozott szelekkel. A kijelzoje is csak a kisfelbontasu kep miatt laccik olyan 2*3 pixelesnek, valojaban 160*120, kb olyasmi keppontmerettel mintha monitort neznel (a kepen meg mintha a C64 lendulne akcioba). Ezert erdemes eloben megnezni, sokkal kulturaltabb mint amilyennek ezen a szerencsetlen kepen (nem epp a legjobb onreklam a motorolanak ez a kep).
http://www.motorola.hu/telefonok.php?mid=29
BAr igy sem rossz, de eloben 10szer jobban nez ki, itt elegge olyan muanyagosnak laccik. Pl. a kijelzo koruli csik nem ilyen muanyagos szurke a valosagban, hanem kromozott fem, benne a motorola felirat hologramosan. A billentyu is eleg csepeli froccsontott muanyag szarnak nez ki, mig valojaban attetszo feher (ha vilagit, nagyon kulturalt feher), kromozott szelekkel. A kijelzoje is csak a kisfelbontasu kep miatt laccik olyan 2*3 pixelesnek, valojaban 160*120, kb olyasmi keppontmerettel mintha monitort neznel (a kepen meg mintha a C64 lendulne akcioba). Ezert erdemes eloben megnezni, sokkal kulturaltabb mint amilyennek ezen a szerencsetlen kepen (nem epp a legjobb onreklam a motorolanak ez a kep).
"Emberek! Közeledtek az álláspontok! Mágneses vihar közelít?"
Lehet hogy valaki megis elokapta a hitlermobilt? 😉
Lehet hogy valaki megis elokapta a hitlermobilt? 😉