Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van valakinek tapasztalata Nokia5510 és Win XP - kapcsolatáról? Szóval az van hogy rádugom a telefont az USB-re és a windows felismeri, de a Nokia audio manager nem... Egész pontossan azt írja, hogy nem tud kommunikálni az eszközzel húzzam ki, majd dugjam be újra stb, stb...
Az egyik haveromnál próbáltam és Win 98 alatt nincs gond vele. HELP!
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Ez már korrekt😊
Siemens S45re hogy (honnan) lehet feltenni "i" szoftvert?
Más: a fent említett 1/2 éves telcsi mennyit érhet a piacon? Cd+kábel+leírás+garancia+doboz stb. minden megvan.
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

Nincs benne java, ez megfelel? 😊 - Oké, jó lesz! 😊)
"Nem, pont felutaon van. T720 90 mm, GD87 97, 7650 114" - nade nem csak a hossza határozza meg a méretét.😊) Meg mivel a t720 meg a Pana mérete antennával ennyi, maguk a telefonok azért sokkal kisebbek, mint a 7650-es. A 7650 egész pontosan 138 köbcenti, míg a t720-as kb. 70-80, a pana meg úgy 5-6-tal több, de nincs 90.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Nincs benne java, ez megfelel? 😊
"Sokkal közelebb van a 720-ashoz nem"
Nem, pont felutaon van. T720 90 mm, GD87 97, 7650 114. Nyaron meg hozzajon a ho"tagulas, azzal mar inkabb 7650. ;DD
Motorola T720: 98 ccm
Pana. EB-GD 98: 109 ccm
Nokia 7650: 165 ccm
Sokkal közelebb van a 720-ashoz nem? Igaz egyik se ennyi pontosan, mert a méreteikbõl számoltam ki, ott meg a legnagyobb adatokokat adják meg, és egyik telefon se sima téglatest. Emiatt mind kevesebb, de akkor is marad a helyzet.
Ráadásul egy érdekesség: eddig ugye a NOKIA 6610-eshez hasonlítgattuk a 720-ast. Az ugyanígy kiszámolva 83 köbcenti (a valóságban csak 71, ennél megtaláltam a hivatalos adatot), vagyis 15-tel kevesebb a 720-asnál. Mivel 11 (109-98)-re már azt mondtad, hogy jóval nagyobb, akkor itt az ideje beismerni: A 720-as a jóval nagyobbnál is nagyobb a 6610-esnél...
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Nemtom, nekem nem tetszenek, bar attol meg be is valhat valakinek
Egesz fenti resz idezojelbe. En nem ertem, miert nem kepesek Motorolaek feltarni a telefonok reszleteit is?!? Olyan semmitmondo dolgokat mondanak az uj modellekrol, hogy csak na.

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/

http://k-tai.impress.co.jp/ktai/contents/resource/image/20020315/sharp02.jpg
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Akkor már inkább a Sharp GX10 melynek nagyobb a telefonmemóriája, VAN JAVA- gd87 nem rendelkezik vele- s emellett minden jó Pana tulajdonsága van...a kamera és a kijelzõ is ugyanaz...
Amúgy több mint egy hónapja van magyarországon 87es pana...de árban mivel ugyanannyi a GX10 ilyen szinten már jobb azt venni, külsõ ide külsõ oda
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Azert a 3650est meg az 5100est elnezve (v 2100es, mar nemtom) a Nokianal is vannak erdekes izlesu emberek.
Nokianak eleg designes keszulekei lesznek mostansag ahogy neztem. Van az a szethajthato (tipust nem tok), az is jopofi
Egyenlõre nem lehet kapni MO-n, lehet hogy nem is lesz.
Szerintem nem lesz nagyon huzos a 7250es. Foleg h a 7210es Grazban kb 110-120 fuggetlenul.
nekem (netes fórumok alapján) a legújabb t68SW van benne, és még nem fagyott... pedig szórakozok a BT-al is :o) rengeteg 6310 meg 7650es nem kapcsolja ki, és defaultból be van náluk kapcsolva a felfedezhetõség... már repül is hozzájuk a 'SonyEricsson T68i RULZ :o)' felirat 😉
szóval mindenesetre még nem fagyott, nem akadt... pedig nyúzom rendesen mindenfele... GPRS, Wap, BT... lehet csak új SW kellett volna neked bele 😊
SE 68i nekem nem jott be, pedig szep naon. Sokat fagyott, meg BTooth befagyott
van egy saját Alca OT701, meg egy céges SE T68i
amúgy teccik, csak másfél nap alatt lemerül... 😞
A panasonic mindig is profi telefonokat csinált.
Több ismerõsömnek is volt, a legrégebbi tipusok óta, és mindig is tetszettek.
Karácsonyra egy GD75öst vettem asszonynak, és hát erõsen elgondolkodtam párszor, hogy nem õ kapja meg😊))