Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem tesomnak van ilyan dzsunkasaga, és XP(noSP1) alatt tökéletesen kommunikál vele.
gyraph
HELP!
Van valakinek tapasztalata Nokia5510 és Win XP - kapcsolatáról? Szóval az van hogy rádugom a telefont az USB-re és a windows felismeri, de a Nokia audio manager nem... Egész pontossan azt írja, hogy nem tud kommunikálni az eszközzel húzzam ki, majd dugjam be újra stb, stb...
Az egyik haveromnál próbáltam és Win 98 alatt nincs gond vele. HELP!

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Samsung V200

Ez már korrekt😊
ha fügetlen akkor 40 ha szolgáltatós akkor csak 35
Cheky
Hellosztok!

Siemens S45re hogy (honnan) lehet feltenni "i" szoftvert?

Más: a fent említett 1/2 éves telcsi mennyit érhet a piacon? Cd+kábel+leírás+garancia+doboz stb. minden megvan.

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

Pheel
Azzal a tempóval, amivel eddig haladt a Motorola, ez a szám úgy a 62. század környékén realizálódhat. Ha van türelmed várd ki, nekem nincs, maradok a Nokiánál.
Pheel
Mennyire nagylelkû ez a Motorola! Komolyan mondom sajnálni fogom, mikor eltûnik a piacról...
Sandy
Ha igy folytatjatok, lassan literben meritek a telcsiket. :o)
Sandy
asse nem rossz. :o)
"Tudtam hogy valamivel vissza kell vágni, csak ez nem jó, keress mást..😊)))"
Nincs benne java, ez megfelel? 😊 - Oké, jó lesz! 😊)

"Nem, pont felutaon van. T720 90 mm, GD87 97, 7650 114" - nade nem csak a hossza határozza meg a méretét.😊) Meg mivel a t720 meg a Pana mérete antennával ennyi, maguk a telefonok azért sokkal kisebbek, mint a 7650-es. A 7650 egész pontosan 138 köbcenti, míg a t720-as kb. 70-80, a pana meg úgy 5-6-tal több, de nincs 90.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

"Tudtam hogy valamivel vissza kell vágni, csak ez nem jó, keress mást..😊)))"
Nincs benne java, ez megfelel? 😊

"Sokkal közelebb van a 720-ashoz nem"
Nem, pont felutaon van. T720 90 mm, GD87 97, 7650 114. Nyaron meg hozzajon a ho"tagulas, azzal mar inkabb 7650. ;DD
Vagy nem akarjak eltuntetni az egyeb telefonok iranti keresletet. ;D
111111111111 😊
Sandy
Nem, de mivel pre-paid kartya, nem hiszem hogy nagyon kotottsegekkel jarna, hisz keszuleket sem veszel hozza. Eleve arra megy ki, h majd utana ugyis hasznalni fogod, es majd feltoltod...
Tudtam hogy valamivel vissza kell vágni, csak ez nem jó, keress mást..😊)))

Motorola T720: 98 ccm
Pana. EB-GD 98: 109 ccm
Nokia 7650: 165 ccm

Sokkal közelebb van a 720-ashoz nem? Igaz egyik se ennyi pontosan, mert a méreteikbõl számoltam ki, ott meg a legnagyobb adatokokat adják meg, és egyik telefon se sima téglatest. Emiatt mind kevesebb, de akkor is marad a helyzet.
Ráadásul egy érdekesség: eddig ugye a NOKIA 6610-eshez hasonlítgattuk a 720-ast. Az ugyanígy kiszámolva 83 köbcenti (a valóságban csak 71, ennél megtaláltam a hivatalos adatot), vagyis 15-tel kevesebb a 720-asnál. Mivel 11 (109-98)-re már azt mondtad, hogy jóval nagyobb, akkor itt az ideje beismerni: A 720-as a jóval nagyobbnál is nagyobb a 6610-esnél...

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Sandy
Nehez a vagyakat megfogalmazni. :o)) De ha nezted az oldalt, ott oda van irva a 725osrol (ami kicsivel jobb mint a 720as), hogy kozepkategorias. :o))
Nemtom, nekem nem tetszenek, bar attol meg be is valhat valakinek
Pheel
Hát ha õk így gondolják, akkor mégis mi alapján vegyek ilyet? Lehet ezért nem tudják az emberek, hogy erre vágynak csak nem tudják megfizetni? 😊 (c. magyar ember 2)
Sandy
Talan nem akarjak megmutatni, hogy mit nem tud. :o))
Meg "szerencse" hogy maris "tuti sok" hasznos informacio olvashato a telefonokrol, "beleertve" reszletes technikai leirast ...

Egesz fenti resz idezojelbe. En nem ertem, miert nem kepesek Motorolaek feltarni a telefonok reszleteit is?!? Olyan semmitmondo dolgokat mondanak az uj modellekrol, hogy csak na.

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/

Pheel
Most jelentettek be egy rakás új Motorola telefont. Kíváncsi vagyok, azok hány sms-t tudnak tárolni. 11?
Kep az volt a vodkanal is (mondjuk ez korrektebb), de engem a technikai parameterei erdekelnenek.
Sandy
A NECnek volt egy ilyen, talan kicsit a kepernyo is nagyobb volt. Viszont nem volt vmi hasznalhato. A Dorzsi effekt ott is elojott.
Dzsini
google-val rákeresve ad egy zsák oldalt ahol képes beszámoló van róla...
http://k-tai.impress.co.jp/ktai/contents/resource/image/20020315/sharp02.jpg

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Oldalt tucc mondani ahol + lehet nezni a sharpot? A vodafonnal csak pipalgatnak, enm laccik belole mit tud.
Nemigazan. 😊
Cserebe joval nagyobb is, majdnem 7650.
140 úgy hogy külföldrõl hozzák be, panasonictól vagy 180.000 lesz...169 vitamaxban...Azért vágom mert én is akartam csak a kijelzõn kivül semmi nagy dobás nincs benne...
Akkor már inkább a Sharp GX10 melynek nagyobb a telefonmemóriája, VAN JAVA- gd87 nem rendelkezik vele- s emellett minden jó Pana tulajdonsága van...a kamera és a kijelzõ is ugyanaz...
Amúgy több mint egy hónapja van magyarországon 87es pana...de árban mivel ugyanannyi a GX10 ilyen szinten már jobb azt venni, külsõ ide külsõ oda
Manta
Szerintem tudod hogy szar, csak nincs pénzed másra 😊
Sandy
Nem valami Gore v hasonlo neve van?
Dzsini
az a 6800 :o)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sandy
:o))) Majd meselek, mindenkepp szerzek egyet. :o)
Azert a 3650est meg az 5100est elnezve (v 2100es, mar nemtom) a Nokianal is vannak erdekes izlesu emberek.
Sandy
Az igaz, az az idetlen kortarcsazo szeru gombsor.
Nokianak eleg designes keszulekei lesznek mostansag ahogy neztem. Van az a szethajthato (tipust nem tok), az is jopofi
Dzsini
najóóó, hát a 3650 komolytalan... hogylehet olyan billentyûzetet????

Dzsini
majd amint meglesz mesélj róla... meg ha véletlenül 6800-t veszel akkor is 😉

Nem lehet bõviteni a memóriáját. Ha az kell, akkor várd meg a 3650-est, az gyakorlatilag ugyanaz, de lehet etetni MMC-vel. Viszont nagyon csúnya a 7650-eshez képest.

Nem valószínû hogy 35-be kerülne..😊)
Egyenlõre nem lehet kapni MO-n, lehet hogy nem is lesz.

Sandy
Na igen. De inkabb visszatertem a 8210eshez. :o) A tobbit meg egy Jornada720 ellatja.
Szerintem nem lesz nagyon huzos a 7250es. Foleg h a 7210es Grazban kb 110-120 fuggetlenul.
Dzsini
akkoris?? mondtam én bármi rosszat róla? szeretném látni élõben 😊 (meg megnézni az árcimkét 😉 )
nekem (netes fórumok alapján) a legújabb t68SW van benne, és még nem fagyott... pedig szórakozok a BT-al is :o) rengeteg 6310 meg 7650es nem kapcsolja ki, és defaultból be van náluk kapcsolva a felfedezhetõség... már repül is hozzájuk a 'SonyEricsson T68i RULZ :o)' felirat 😉
szóval mindenesetre még nem fagyott, nem akadt... pedig nyúzom rendesen mindenfele... GPRS, Wap, BT... lehet csak új SW kellett volna neked bele 😊

Sandy
De akkor is oan aranyos. :o))
SE 68i nekem nem jott be, pedig szep naon. Sokat fagyott, meg BTooth befagyott
Dzsini
7250 széééép 😊 kiváncsivagyok élõben hogy mutat az a fényes borítás... meg mennyire idõtálló 😊
van egy saját Alca OT701, meg egy céges SE T68i

Sandy
Azert koszi. Amugy milyen telcsit hasznalsz?
Sandy
Ah. akkor inkabb varok a 7250esre. :o))
Dzsini
nemtudom 😞 nemsokat szórakoztam vele.. asszem MMC-t nem eszik (ez nem 100%), csak pár ilyen tömörítõszoftver van hozzá, amit felinstallva lehet több helyet szerezni... a szoftver meg (a lenti cikk alapján) bugzos, én ezt nem láttam rajta, és kollega se panaszkodott nekem róla... kb karácsony elõtt 1 héttel lett neki, azóta nyúzza...

Sandy
MMC kartyaval nem lehet boviteni? Mennyire stabil az alaprendszer, mert a 9210es elegge labilis volt.
Dzsini
okos, értelmes, szerintem nagyon könnyen és jól használható...rennngetegsok memória benne, százszámra lehet a találkozókat meg a mindenféléket elrakni bele, és nemnagyon fog megtelni... a képernyõ (átlagtelóhoz képest) barominagy és nagyon szép képû, viszont a számbillentyûk kényelmetlenek (pedig szoktam már a pici gombokat (Alca OT701) 😉 )... egy alap, kicsi PDA-nak viszont nyomába se ér... valahogy ez az 'egy kicsit ez, egy kicsit az' dolog (telefon-pda-digitálisfényképelõ(ami elég vicceske benne)) nem akar összejönni... és ehez képest túl drága 😞 - és KELL mellé egy pc, amivel néha összekapcsolva (bluetooth/infra/drót) lehet le-felmásolgatni a dolgokat...

Sandy
A software-et nem lattam meg. Mennyire sokretu? Tapasztalatai vele (az akksit kiveve)?
Dzsini
nekem nincs, munkatársnak van...

Dzsini
apróbb szoftverhiba a 7650ben
amúgy teccik, csak másfél nap alatt lemerül... 😞

Sandy
7650essel van valakinek tapasztalata?
Osztom.
A panasonic mindig is profi telefonokat csinált.
Több ismerõsömnek is volt, a legrégebbi tipusok óta, és mindig is tetszettek.
Karácsonyra egy GD75öst vettem asszonynak, és hát erõsen elgondolkodtam párszor, hogy nem õ kapja meg😊))