10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#2861 milyen mobilt tudtok ajánlani (0-15ezer max 20ezer ig)
amin van infra port és nem alcatel715 és nokia 7110-es? -
#2860 az e710-et lehet függetleníteni??? -
G_ArchAngel #2859 Egy kis segítség lenne, mert láma vagyok:
azt tudom, hogy miben különbözik a Samsung E700 a 710-től és 715-től, de azt nem, hogy a 715 miben különbözik a 710-től...
710 vodafone-os, a 715 pedig általános változat?
jah és melik teló a jobb (plázában villogni): az E715 vagy a Motorola v600...? -
#2858 ok,majd jövö heten,mert most nincs nalam,addig meg nem is megyek haza(szhelyre) -
#2857 PRIVIBE KÜLD! -
#2856 Küld el nekem az imei számod és függetlenítem neked a telcsit! -
#2855 Hello(sztok)!
Az lenne a kérdésem,hogy 3650-es mobilra van e valami java,vagy más progi,amivel lehetne fuggetleníteni.
Egyebkent vodafone-os. meg hallottam,hogy van vmi alkalmazás,ami generál egy kódot és ugy is lehetséges a függetlenítés. ez működik 3650-hez? el tudná valamelyikőtök küldeni a progi linkjét privátban? köszi! -
#2854 Nem 4 szólamú, mivel a letöltött csengőhangok 16 szólamban szólnak. -
#2853 Fent találod az apróhirdetések linket! -
#2852 Van ám nékem egy eladó NEC e606-os független 3G-s telcsim! Itthon is müködik(gsm-en). Tud videót felvenni, mp3at,wma-t lejátszani. tud még mpeg,3gp,mp4,avi és hasonlókat is lejátszani! Van benne bluetooth ja és a legnagyobb extra a KÉT KAMERA! Érdekel valakit? -
#2851 Szerintem ennek az lehet az oka, hogy sajnos csak 4 szólamú! -
#2850 Nekem nem sikerült. A wap.mobilforum.hu-n van egy kis választék, ott ingyen lehet letölteni.
Rátölteni nekem nem sikerült, az első 4 szólam megy csak. -
#2849 Hi
És nem tudod hogy hogyan tudnék rátölteni cseng hangot??, -
enigma2 #2848 A samsungban 9MB memoria van, a siemensben 3.5, a samsung 1000 nevet tarol, a siemens 255-ot, valamint a samsung meg kisebb is, samsungnal 230h / 3h a standby / beszed ido, siemensben 140h / 4.5h. Dizajnban meg 1ertelmuen a samsung a nyero. -
#2847 Nekem is ezt írja, 7210-esem van.
A telefon 16 szólamot támogat, csak a szoftver lehet rossz, mert a letöltött csengőhangok rendesen 16 szólamúak. -
#2846 Szasztok
Van 1 nagy problémám:
Adott 1 Nokia 7250í telcsi+ PC suite 516 progi.
Na mondom letőltöttem a netről egy jósok csengőhangot (polit.) gondoltam 1-2-őt rátöltök a telefonra.
Elindítom a Nokia sound convertert ... ki írja egy részénél válassza ki a céltelefont ok 7250í
A lényeg allatta ki írva :
EZ A TELEFON EGYIDEJÜLEG LEGFELJEBB 4! HANGOT TÁMOGAT.
az az nem 16 hanem 4 szólamút na nekem ez új mert eddig azt hittem hogy ez a telcsi 16 szólamú igy a csengő hangokat amiket raknékrá eléggé furákk.
Tud valaki nekem ezzel kapcsoltban SGÍTENI? -
blazini #2845 De miért? Rossz a másikban valami? -
enigma2 #2844 710 az rulez, de abban asszem nincs vaku, csak a 715-ben. -
blazini #2843 Hi!
Valaki segítsen már hogy melyik a jobb!
A Samsung SGH X-710 vagy a Siemens ST55?
Ha lehet indokoljátok már meg.
Előre is KÖSZI!!! -
AMD rula #2842 2 napja vettem egy SE Z600-at, nekem nagyon bejön a cucc (a 2 éves 6210-esemet cseréltem le). Egyedül a fényképezőjére lehet mondani, hogy még mobilok között is sz@r (288*352).
Alapból 2 szett elő/hátlap jár hozzá egy ronda és egy metálkék ;). A külső kijelzője aránylag nagy felbontású, és hasznos dolog. Kinyitásnál/becsukásnál katanás hallható, ami nekem elég szokatlan, de nem zavaró. A készülék maga elég nagy, és összecsukva közel 3 cm vastag, ezért nem is tudtam még venni hozzá tokot...
A gombelrendezése szerintem nagyon jó, és szép a kék hátérvilágítása, viszont az "irányítókör" melleti gombokat néha kicsit nehéz benyomni, mert be vannak kicsit süllyesztve.
A szoftvere azonos a T610-esével.
Én nekem bejön a telcsi és csak ajánlani tudom.
-
#2841 Na igen, azt akartam én is venni a 6310 előtt, csak elfogyott. -
#2840 Jogos, bár az tényleg elég furcsa teló volt azzal a sok gombbal meg a hülye alakjával. -
#2839 van egy eladó 8310! ha érdekel keress! muteromé de eljött a pillanat hogy beruházzon valami ujra. Én is ma cserélek valószinűleg. eladtam egy esztergagépet ugyhogy lett pénzem! csaó -
#2838 6510-es: monokrom és van rádió! -
#2837 Köszi! Asszem veszek egyet. Két hónapja nincs telefonom, eddig vártam vmi értelmesre :) -
Zoldalma #2836 5510es mono + radio volt -
enigma2 #2835 Nem mondom hogy minden full szines benne, meg foleg a jatek miatt kell a szines (+ kamera), de azert wapozasnal se hatrany, elvalnak 1mastol a kulonbozo tartalmak (na persze ha ugy irjak meg), latod a kepeket is rendesen. Nem kotelezo, de jo ha van. -
#2834 :) Meglehet, de ez eddig nem okozott gondot :) -
#2833 Munkahelyre nem, de ezeket a játékokat köszönöm nem kérem.
Wapnál nem tudom mi a helyzet, mondjuk én 7210-essel a PannonWAP-on semmi színeset nem láttam a főoldalon lévő képen kívül. -
enigma2 #2832 Lehet, de a mozibol kibasznak ha szolsz a gepesznek hogy tekerje mar vissza a franko jelenetet. :D -
enigma2 #2831 1. ok.
2. Persze szg-n jobb a jatek, de azt nem viheted magaddal a retyora, vagy a munkahelyre. :)
3. Viszont waphoz nem hatrany a szines. -
#2830 Ez engem is idegesít, de meg sem említem, mert nem a mobiltelefon témával kapcsolatos. -
#2829 Hát én még DVD-t se nagyon nézek min. 100 centis TV hiányában, inkább csak moziban, ami után azért elég szomorú lenne visszafejlődni a telefonos filmnézésre :) -
#2828 1., Nem azt mondtam, hogy nem jó a színes kijelző, azt mondtam, hogy nekem nem tetszik, fölöslegesnek találom, nekem jobban tetszene egy rádióval ellátott monokróm kijelzőjű telefon, csak a monokrómoknál nincs rádió. (Nokiánál)
2., Én csak a Moto GP-t és Fifa 2004-et próbáltam ki telefonon, de azért nekem számítógépen jobban bejön :) Inkább az mosolyogtat meg, hogy milyen buta grafikával és játékélménnyel működnek a telefonon elérhető játékok.
3., Mivel legalább 6 éve e-mailezek a számítógépen, néha ígényt tartok arra, hogy nyaralás során megnézzem telefonon az e-mailjeimet. Ehhez nem kell színes kijelző.
Ezáltal semmilyen előnyét nem tudom kihasználni, szóval nekem nem szükséges a színes kijelző. -
Zoldalma #2827 Ebben egyetertunk, en sem irhattam volna le jobban :o) -
Zoldalma #2826 Attol meg hogy nem irok ekezetesen, nem jelenti h nem tudok. De ajanlom a netikett tanulmanyozasat...meg nem kellene elmenni szemelyeskedesbe. -
enigma2 #2825 Van aki angol billentyuzeten szocializalodott, es nem all kezre a magyar, ahol minden megszokott billentyu el van dugva vmi ertelmetlen helyre. En is vagy 5szor lassabban gepelek magyaron, nem is hasznalom ha nem muszaj. -
#2824 Ja, szerintem Enigmával nekünk van igazunk!!! -
enigma2 #2823 "szerintem teljesen logikus amit Zöldalma és én írtunk"
Sztem meg nem. :) Neked speciel lehet hogy nincs ra szukseged, a tobbieknek viszont igen. Filmet nezni is tokeletesen lehet Junosztyon, de valahogy megse ugyanaz az elmeny mint egy hazimozirendszeren. -
#2822 Ez nem lejáratás, csak kurvára idegesítő ha valaki lusta ékezeteket használni!!! Vagy ilyen szar a helyesírása???
És amit írtatok az egyáltalán nem logikus!!!