Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem Siemens ME45-ön van és nagyon tuti.Nagy kijelzõ,jojo most már egyre gyakarobbik az elég nagy kijelzõs mobilok de akkor is,jo dolgokat tud adnak hozzá adatkábelt(legalábis pannonál adtak).Csepp por és ütés álló(ez teszteltem😊 )
Én specko pannon parterprogramban vettem szal a csomagokrol nem tudok mit mondani😊De ha ritka telefonálás és pár sms akkor szvsz ahoz mindegy mien csomagot veszel😊itt szerintem inkább az a kérdés hogy a haverjaid (többségben) mien szolgáltatónál vannak mert ugye álltalában halázaton belül joval olcsobban tudsz dumcsizni.
Az palesztin kft? 😊
Pheel
Én vagyok a gonoszember már megint, látom. Én mindig csak válaszolok vagy tényeket írok. Ha más nem fikáz alaptalanul, akkor nekem nincs mire írnom, tehát megszûnik az egész. Ha ez a cél, akkor nem kell szappantartózni, meg hülyeségeket magyarázni. :-P
Mike
meggondolatlanul vettem 1-et
most fosok 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Pheel úgysem látja be😊))))
Mike
Nem lehetne ezt az enyém a jobb, a többi mint kacat vetélkedõt felfüggeszteni?

Mike
emberek, a cellect mennyire gyárt robbanós aksikat?

Sandy
Tamogatunk. :o))))
Sandy
Nem hiszem h a szervizesek hozzaallasabol kellene egy keszuleket megitelni.
Pheel
De legalább nem vagyok vele egyedül mikrohullámú-sütõ-kedvelõ barátom 😊)))))
Pheel
Nem is csoda! A Nokiánál nem nehéz gagyibbat gyártani. Eddig mindenkinek sikerült... :-P
Nekem már 2 évvel ezelõtt😊
N100 már illuminatoros (kékeszöld) asszem akkoriban nem is volt más ilyen telefon még.
Sandy
Milyen az a kinaisarga? Bekapcsolasnal egy kinai logo jon be?
Sandy
Tdom, hogy nem mondtal ra rosszat, en csak hozzatettem. :o)
Pheel
Kínaisárga?!? A LED-es telefonok ideje lejárt. Nézz már meg egy hasonló korú Nokiát, mint amilyen az MT50!

Segítek: 3510, 3510i, 3650, 6310i, 6510, 6610, 7210, 7650, 8910i

Ezek közül van, ami régebbi modell. Szerintem te kevered a Nokiát az Alcatellel! Vagy csak nem láttál még mást, csak 3310-est 😊
Pheel
kiváló 1 l 😊
Pheel
Mondtam is én rá bármi rosszat? ;-))))

Amúgy az én telefonomban van egy kis anomália. A Dátum és idõ beállításoknál csak az idõt lehet beállítani, a dátumot a Naptár->Dátum beállítás-nál kell. Logikus mi? 😊 Minden egyéb szempontból kiválló a menüje 😊
Sandy
Azert a Nokia menurendszeret anno nagyon jol kitalaltak. :o))
Sandy
Megdobaljalak hoemberrel? :o))
Pheel
Az MT50-esben az a legnagyobb "újítás", hogy csináltak egy Java-képes telefont és mindent igyekeztek Java-ban megoldani (WAP browser például). Ez jó ötlet lett volna, csak éppen a sebessége a béka (Breki) segge alá került általa. Persze lehet, hogy 4-5 év múlva már csak ilyen telefonok lesznek, de addig is maradnék a régi (és gyorsabb) módszer mellett.

Mellesleg, igaz, hogy ez már csak esztétikum, de nekem nagyon nem tetszik az a csúnya kék megvilágítása 😊

Ja és a menürendszere és a gombjai õrzik a jó öreg "olcsóSiemens" hagyományokat. Legalább nem csak az érzés olcsó, hanem a telefon is 😊
Sandy
Jah, tukrozi is a keszuleket. :o))
Sandy
Azert egy 7210es v 6610es melle odaraknam az MT50esed. :o) De nem is kell ennyire uj, meg a 8210/8310 is jobban nez ki.
De mindenkinek mas tetszik.
Pheel
Akkor neki valami 2010-ese lehet, ha a tied picit jobban néz ki 😉)))))
Mike
igaz, az SL55 meg aztán teljesen

elég gusztustalan, ahogy kinéz, de lagalább kicsi

Sandy
Ennyi erovel meg a Siemensek tenyleg hasonlitanak egy szappanhoz...
Mike
szerintem meg a nokiák elég doboz design-uak

Pheel
Akkor moss kezet! Hogy is mondjam ... elég nagy képzelõerõ kell egy 6210-6310-6310i-7110-6800-8110-3650 tipusú telefon szappantartónak nézéséhez. Ha ez neked megvan, akkor menjél a képzõmûvészetire továbbtanulni! :-PPPP
Mike
bár talán rögzitett hangot csengõhangként lejátszani nem tudnak

sharpot még megkuksizom, köszi

Mike
kicsit utánkerestem:

- Siemens SL55
- Neonode N1

Sandy
Nem mindenki bomlik az osszehajthato telcsikert (szerencsere). Nekem vhogy sosem tetszettek a lentebb emlitett okok miatt.
Motorola V600 vagy Sharp GX10. Ezek allnak a legkozelebb, es a legdizajnosabbak.
#720 -> T720 😄D
Pheel
Ez Nokia design?!? Nézz már meg egy Nokiát és ne sértegesd a finn céget! Köszi! 😊
Sandy
Hat tenyleg nem semmi. :o))
Hu bazz eddig nem láttam GD67et, de ilyen ocsmány nokia dizájnnal nem is akarom közelebbrõl látni...
Pheel
A Panaszkodik telefonokkal csak a baj van. Ez a teszt valósághû képet fest az új fejlesztésekrõl:
Itt!
Oké, ez csak a GD67 és nem a 87, de én még nem láttam "3-as az 5-bõl" értékelést csak Alcatelnél meg Sagem-nél...
Hát talán a Panasonic GD87 bár abba talán nincs java meg mp3, a sharp gx10be van java de szerintem nincs felvehetõ csengõdallam
ja és mindkettõ 100 gramm fölött van kicsivel bár szerintem ez a legkevesebb
Sandy
Ma neztem a Westelnel a 7210est, belevettek akcioba. 6610essel nem tervezik ezt, nem tudja vki?
Pheel
A N6610 közel áll ehhez, bár csak 300 bejegyzés, nem kihangosítható és nincs mp3. A felvett hang dolgot nem tudom, mert szerintem az egy sípolásnál nincs jobb csengõhang, így érdektelen számomra 😊
Mike
Mondjon vki olyan mobiltelefont, ami:

- szines
- 80 gramm körüli
- telefonkönyvben 500 név, több bejegyzéssel
- 100-300 sms, rendezhetõen
- polifon
- kihangosutható
- infra vagy bluetooth
- GPRS
- java
- mp3
- felvett hangott is le tudf játszani csengõhangként, vagy mp3-mat

mert szerintem ilyen telefon nincs, de mondjuk én lennék a legboldogabb ha lenne

Jo lenne. Kar hogy tudok. 😊
Lehet ez a hosszu elet titka, azzal is csak jol jarok. 😊
Most képzeld el, nem tudnál mibe belekötni😊
Annyiban korrektebb, hogy az ovalis csepeli gagyi eltunt a billentyuk felett, viszont ahogy elnezem, a lombfuresszel kivagott gombok maradak.
"Egyszerûen a láthatóan és érezhetõen olcsó mûanyagok és az összeszerelési pontosság teljesen hiánya süt le a telefonról."
Ugy latom te az ericssonrol beszlesz, na az valoban gagyi. En 1 kicsit brutalisan banok a telefonommal, es meglepo modon mindent tulel (na jo, a kulso kijelzot sikerult betorni, amikor a folhoz kurtam, de ennyi, karcolas se esett rajta). Szal inkabb nezd meg meg1szer azt a telefont!
"Az még hagyján, hogy az alsó rész elõ és hátlapja mozgott egymáshoz képest, de hogy még a kettéhajtást szolgáló csukló is kotyogjon oldalirányba!"
Sze'tto:rted? 😊

"És ez a legigényesebb Motorola telefon jelenleg?"
Mar nem, van V600 is. Az mar mindent tud, amit akartatok: 65k szines kijelzo, beepitett kamera, MMS, infra, J2ME 2.0, meg le is szop. 😊 Egyeduli hatranya, hogy megmaradt a csak 10 hivas tarolas, ugy laccik ez mar hagyomany. De ezen kivul atomjo.
Pheel
Csupán kíváncsiságból nem értem be egy dummy nézegetésével és a kezembe kaparintottam egy Motorola T720-as telefont. Egy mûködõ, eladott darabot. Hááááát. Az még hagyján, hogy az alsó rész elõ és hátlapja mozgott egymáshoz képest, de hogy még a kettéhajtást szolgáló csukló is kotyogjon oldalirányba! És ez a legigényesebb Motorola telefon jelenleg? Komolyan mondom kétségeim támadtak, hogy mibõl él a Motorola mobiltelefon részlege...

Egyszerûen a láthatóan és érezhetõen olcsó mûanyagok és az összeszerelési pontosság teljesen hiánya süt le a telefonról. És ez nem szépség kérdése. Ez minõségi probléma. Méghozzá óriási. Anno a Dacia-kat rakták így össze. Na ennyit akartam. Igazából lényegtelen az egész, csak gondoltam leírom már, ha vettem a fáradtságot és mászkáltam utána. Csõváz!
Passz, amit adtak hozzá.
Amúgy itthon mást jelent a dzsunka😊
gyraph
Egyébként a dzsunka jelentése: maláji, hajó Kelet-Ázsiában, fõképpen Kinában használt, elõl-hátúl magasra ívelt kis vitorlás hajó... 😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

gyraph
Én kipróbáltam sp1-el és nélküle is, de nem igazán törekszik ez a "dzsunkaság"... tesód milyen verziót használ a Nokia audio managerbõl?

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.