Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem Siemens ME45-ön van és nagyon tuti.Nagy kijelzõ,jojo most már egyre gyakarobbik az elég nagy kijelzõs mobilok de akkor is,jo dolgokat tud adnak hozzá adatkábelt(legalábis pannonál adtak).Csepp por és ütés álló(ez teszteltem😊 )
Én specko pannon parterprogramban vettem szal a csomagokrol nem tudok mit mondani😊De ha ritka telefonálás és pár sms akkor szvsz ahoz mindegy mien csomagot veszel😊itt szerintem inkább az a kérdés hogy a haverjaid (többségben) mien szolgáltatónál vannak mert ugye álltalában halázaton belül joval olcsobban tudsz dumcsizni.
Én specko pannon parterprogramban vettem szal a csomagokrol nem tudok mit mondani😊De ha ritka telefonálás és pár sms akkor szvsz ahoz mindegy mien csomagot veszel😊itt szerintem inkább az a kérdés hogy a haverjaid (többségben) mien szolgáltatónál vannak mert ugye álltalában halázaton belül joval olcsobban tudsz dumcsizni.
Az palesztin kft? 😊
Én vagyok a gonoszember már megint, látom. Én mindig csak válaszolok vagy tényeket írok. Ha más nem fikáz alaptalanul, akkor nekem nincs mire írnom, tehát megszûnik az egész. Ha ez a cél, akkor nem kell szappantartózni, meg hülyeségeket magyarázni. :-P
Pheel úgysem látja be😊))))
Nem lehetne ezt az enyém a jobb, a többi mint kacat vetélkedõt felfüggeszteni?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Nekem már 2 évvel ezelõtt😊
N100 már illuminatoros (kékeszöld) asszem akkoriban nem is volt más ilyen telefon még.
N100 már illuminatoros (kékeszöld) asszem akkoriban nem is volt más ilyen telefon még.
Kínaisárga?!? A LED-es telefonok ideje lejárt. Nézz már meg egy hasonló korú Nokiát, mint amilyen az MT50!
Segítek: 3510, 3510i, 3650, 6310i, 6510, 6610, 7210, 7650, 8910i
Ezek közül van, ami régebbi modell. Szerintem te kevered a Nokiát az Alcatellel! Vagy csak nem láttál még mást, csak 3310-est 😊
Segítek: 3510, 3510i, 3650, 6310i, 6510, 6610, 7210, 7650, 8910i
Ezek közül van, ami régebbi modell. Szerintem te kevered a Nokiát az Alcatellel! Vagy csak nem láttál még mást, csak 3310-est 😊
Mondtam is én rá bármi rosszat? ;-))))
Amúgy az én telefonomban van egy kis anomália. A Dátum és idõ beállításoknál csak az idõt lehet beállítani, a dátumot a Naptár->Dátum beállítás-nál kell. Logikus mi? 😊 Minden egyéb szempontból kiválló a menüje 😊
Amúgy az én telefonomban van egy kis anomália. A Dátum és idõ beállításoknál csak az idõt lehet beállítani, a dátumot a Naptár->Dátum beállítás-nál kell. Logikus mi? 😊 Minden egyéb szempontból kiválló a menüje 😊
Az MT50-esben az a legnagyobb "újítás", hogy csináltak egy Java-képes telefont és mindent igyekeztek Java-ban megoldani (WAP browser például). Ez jó ötlet lett volna, csak éppen a sebessége a béka (Breki
) segge alá került általa. Persze lehet, hogy 4-5 év múlva már csak ilyen telefonok lesznek, de addig is maradnék a régi (és gyorsabb) módszer mellett.
Mellesleg, igaz, hogy ez már csak esztétikum, de nekem nagyon nem tetszik az a csúnya kék megvilágítása 😊
Ja és a menürendszere és a gombjai õrzik a jó öreg "olcsóSiemens" hagyományokat. Legalább nem csak az érzés olcsó, hanem a telefon is 😊
) segge alá került általa. Persze lehet, hogy 4-5 év múlva már csak ilyen telefonok lesznek, de addig is maradnék a régi (és gyorsabb) módszer mellett.
Mellesleg, igaz, hogy ez már csak esztétikum, de nekem nagyon nem tetszik az a csúnya kék megvilágítása 😊
Ja és a menürendszere és a gombjai õrzik a jó öreg "olcsóSiemens" hagyományokat. Legalább nem csak az érzés olcsó, hanem a telefon is 😊
Azert egy 7210es v 6610es melle odaraknam az MT50esed. :o) De nem is kell ennyire uj, meg a 8210/8310 is jobban nez ki.
De mindenkinek mas tetszik.
De mindenkinek mas tetszik.
igaz, az SL55 meg aztán teljesen
elég gusztustalan, ahogy kinéz, de lagalább kicsi
elég gusztustalan, ahogy kinéz, de lagalább kicsi
Akkor moss kezet! Hogy is mondjam ... elég nagy képzelõerõ kell egy 6210-6310-6310i-7110-6800-8110-3650 tipusú telefon szappantartónak nézéséhez. Ha ez neked megvan, akkor menjél a képzõmûvészetire továbbtanulni! :-PPPP
bár talán rögzitett hangot csengõhangként lejátszani nem tudnak
sharpot még megkuksizom, köszi
sharpot még megkuksizom, köszi
Nem mindenki bomlik az osszehajthato telcsikert (szerencsere). Nekem vhogy sosem tetszettek a lentebb emlitett okok miatt.
Motorola V600 vagy Sharp GX10. Ezek allnak a legkozelebb, es a legdizajnosabbak.
#720 -> T720 😄D
Hu bazz eddig nem láttam GD67et, de ilyen ocsmány nokia dizájnnal nem is akarom közelebbrõl látni...
A Panaszkodik telefonokkal csak a baj van. Ez a teszt valósághû képet fest az új fejlesztésekrõl:
Itt!
Oké, ez csak a GD67 és nem a 87, de én még nem láttam "3-as az 5-bõl" értékelést csak Alcatelnél meg Sagem-nél...
Itt!
Oké, ez csak a GD67 és nem a 87, de én még nem láttam "3-as az 5-bõl" értékelést csak Alcatelnél meg Sagem-nél...
Hát talán a Panasonic GD87 bár abba talán nincs java meg mp3, a sharp gx10be van java de szerintem nincs felvehetõ csengõdallam
ja és mindkettõ 100 gramm fölött van kicsivel bár szerintem ez a legkevesebb
ja és mindkettõ 100 gramm fölött van kicsivel bár szerintem ez a legkevesebb
A N6610 közel áll ehhez, bár csak 300 bejegyzés, nem kihangosítható és nincs mp3. A felvett hang dolgot nem tudom, mert szerintem az egy sípolásnál nincs jobb csengõhang, így érdektelen számomra 😊
Mondjon vki olyan mobiltelefont, ami:
- szines
- 80 gramm körüli
- telefonkönyvben 500 név, több bejegyzéssel
- 100-300 sms, rendezhetõen
- polifon
- kihangosutható
- infra vagy bluetooth
- GPRS
- java
- mp3
- felvett hangott is le tudf játszani csengõhangként, vagy mp3-mat
mert szerintem ilyen telefon nincs, de mondjuk én lennék a legboldogabb ha lenne
- szines
- 80 gramm körüli
- telefonkönyvben 500 név, több bejegyzéssel
- 100-300 sms, rendezhetõen
- polifon
- kihangosutható
- infra vagy bluetooth
- GPRS
- java
- mp3
- felvett hangott is le tudf játszani csengõhangként, vagy mp3-mat
mert szerintem ilyen telefon nincs, de mondjuk én lennék a legboldogabb ha lenne
Jo lenne. Kar hogy tudok. 😊
Lehet ez a hosszu elet titka, azzal is csak jol jarok. 😊
Most képzeld el, nem tudnál mibe belekötni😊
Annyiban korrektebb, hogy az ovalis csepeli gagyi eltunt a billentyuk felett, viszont ahogy elnezem, a lombfuresszel kivagott gombok maradak.
"Egyszerûen a láthatóan és érezhetõen olcsó mûanyagok és az összeszerelési pontosság teljesen hiánya süt le a telefonról."
Ugy latom te az ericssonrol beszlesz, na az valoban gagyi. En 1 kicsit brutalisan banok a telefonommal, es meglepo modon mindent tulel (na jo, a kulso kijelzot sikerult betorni, amikor a folhoz kurtam, de ennyi, karcolas se esett rajta). Szal inkabb nezd meg meg1szer azt a telefont!
Ugy latom te az ericssonrol beszlesz, na az valoban gagyi. En 1 kicsit brutalisan banok a telefonommal, es meglepo modon mindent tulel (na jo, a kulso kijelzot sikerult betorni, amikor a folhoz kurtam, de ennyi, karcolas se esett rajta). Szal inkabb nezd meg meg1szer azt a telefont!
"Az még hagyján, hogy az alsó rész elõ és hátlapja mozgott egymáshoz képest, de hogy még a kettéhajtást szolgáló csukló is kotyogjon oldalirányba!"
Sze'tto:rted? 😊
"És ez a legigényesebb Motorola telefon jelenleg?"
Mar nem, van V600 is. Az mar mindent tud, amit akartatok: 65k szines kijelzo, beepitett kamera, MMS, infra, J2ME 2.0, meg le is szop. 😊 Egyeduli hatranya, hogy megmaradt a csak 10 hivas tarolas, ugy laccik ez mar hagyomany. De ezen kivul atomjo.
Sze'tto:rted? 😊
"És ez a legigényesebb Motorola telefon jelenleg?"
Mar nem, van V600 is. Az mar mindent tud, amit akartatok: 65k szines kijelzo, beepitett kamera, MMS, infra, J2ME 2.0, meg le is szop. 😊 Egyeduli hatranya, hogy megmaradt a csak 10 hivas tarolas, ugy laccik ez mar hagyomany. De ezen kivul atomjo.
Csupán kíváncsiságból nem értem be egy dummy nézegetésével és a kezembe kaparintottam egy Motorola T720-as telefont. Egy mûködõ, eladott darabot. Hááááát. Az még hagyján, hogy az alsó rész elõ és hátlapja mozgott egymáshoz képest, de hogy még a kettéhajtást szolgáló csukló is kotyogjon oldalirányba! És ez a legigényesebb Motorola telefon jelenleg? Komolyan mondom kétségeim támadtak, hogy mibõl él a Motorola mobiltelefon részlege...
Egyszerûen a láthatóan és érezhetõen olcsó mûanyagok és az összeszerelési pontosság teljesen hiánya süt le a telefonról. És ez nem szépség kérdése. Ez minõségi probléma. Méghozzá óriási. Anno a Dacia-kat rakták így össze. Na ennyit akartam. Igazából lényegtelen az egész, csak gondoltam leírom már, ha vettem a fáradtságot és mászkáltam utána. Csõváz!
Egyszerûen a láthatóan és érezhetõen olcsó mûanyagok és az összeszerelési pontosság teljesen hiánya süt le a telefonról. És ez nem szépség kérdése. Ez minõségi probléma. Méghozzá óriási. Anno a Dacia-kat rakták így össze. Na ennyit akartam. Igazából lényegtelen az egész, csak gondoltam leírom már, ha vettem a fáradtságot és mászkáltam utána. Csõváz!
Passz, amit adtak hozzá.
Amúgy itthon mást jelent a dzsunka😊
Amúgy itthon mást jelent a dzsunka😊
Egyébként a dzsunka jelentése: maláji, hajó Kelet-Ázsiában, fõképpen Kinában használt, elõl-hátúl magasra ívelt kis vitorlás hajó... 😊
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.