10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
Cvd #2901 Viszont ha jól emlékszem neked 6650-esed van ugye? Az az első olyan típus, amire le tudnám cserélni. Megköszönném ha röviden leírnád a talpasztalataidat.:) -
Zoldalma #2900 Igen, viszont bizonyos dolgokat szerviztapasztalatok is megerositenek. Mindamellett nem lett lehuzva :) -
#2899 Szvsz. a szines kijelzőnek van 1 előnye:
jobban olvasható/látható mint a kék vagy a zöld mono megjelenítők, főleg az idősebb korosztály szokott csodálkozni "jéé ezt jobban látom háhh" :-)
Egyszerűen kellemesebbek és jobban láthatóak a fehér alapon fekete betűk, főleg ha egy hosszabb emailt vagy sms-t olvasol
-
Cvd #2898 Csak azért írtam le a saját tapasztalataimat mert lejjebb szépen le lett írva hogy milyen problémái lehetnek olyan stílusban, mintha ezt a típust fél év múlva ki lehetne vágni az ablakon. A helyzetet tisztázandó lehet gyenge darabot kifogni belőle, meg lehet rendeset, csakúgy mint minden másból. Ez sem rosszabb minőségre mint a többi, sőt szerintem felette áll. A lenti kép meg csalóka róla, a valóságban nyúlánkabb.:) -
Zoldalma #2897 Lehet hogy nalad nem romlott el, azonban szerviz alapjan nagyon sok jott vissza vegfokhibasan, es az elso szeriaban nem volt tul strapabiro a naviroller. Mindenesetre a telefon egy kellemes es hasznalhato, designes telcsi :)
-
Zoldalma #2896 Szerintem csodaszep telcsi, foleg hasznalni....Cvdvel ellentetben nekem volt negativ tapasztalatom a hibasodast illetoen vele
-
#2895 Én 2000Hufért vettem USB adatkábelt Siemensemhez(c55-höz, de az A60-al is műxik),töltő is 1ben!
Cím:
www.dregelyvargsm.ini.hu -
blazini #2894 Helló!
Keresnék mindenfajta linket,progit,kódokat meg egyebeket a SAMUNG X600-as telefonhoz!
KÖSZI! -
#2893 VAn még egy bolt ahol minden ilyen van én ott vettem a Siemensemhez kábelt amivel mindent lehet.
Csak nem ugrik be a neve, de a terminálon a mobilos fórumokban megtalálod ezt is. -
#2892 köszi, megnéztem, hát még gondolkodok, hogy megveszem-e, mert elég borsos (de ez így szokott lenni) -
#2891 -
Telefon: 06-1 / 471-2471
Fax: 06-1 / 469-2007
[e-mail]: [email protected]
-
#2889 Valaki? -
#2888 Ennél?
Ennél még Nokiában is van szebb P -
#2887 helyes írás télleg csapnivaló
-
#2886 Hát nem csoda, hogy újat akarsz, ezek pont az ilyen divatos telefonok, de ha akarsz egy jó mobilt, ami komoly meg minden, nem ilyen divatos polifonikus meg kamerás, akkor rosszul állsz, hogy csak 20 ezret tudsz rászánni max. de akkor vegyél 6210-et vagy 7110-et, de ennyi pénzért hiába foglalkozol vele, hogy nagy darab-e.
Nem azt mondom, hogy nem lehet jó mobilt kapni 20 ezerért haszáltan, de komoly Nokiák között sok a nagy darab, el kell döntened, hogy mit veszel, mert vehetsz valami szétesős kamerás szart is.
A kisgyereket nem arra értettem, hogy nem volt elég mobilod 1 év alatt. Pont amiatt hiszed magad nagy gyereknek, mert sok mobilod volt 1 év alatt.
A kisgyereket nem is csak a korod miatt mondtam, hanem a hülye kérdések, 10 ezer Ft-os notebook, csapnivaló helyesírás... -
#2885 6600? -
Cvd #2884 Nekem lassan 4 éves lesz a 7110-esem. Abszolút rendben van rajta minden, a naviroller tökéletes, a flip ugyancsak, mégcsak ki sem lazult. Szinte gyári állapotban van és tökéletesen működik. Csak a festés kopik már a sarkain. Igaz egyszer volt vele gondom, egy hónapra rá hogy megvettem meghalt a rugó az ajtaján, de garanciás volt. Egyébként cserélném már mert tudásra elavult, de egyszerűen nincs olyan típus ami jobban tetszene külsőre. -
#2883 Miféle rossz tapasztalatod volt a Nokiával? -
#2882 Hali. Nem tudjátok, hogy hol lehet Mo.-n Siemens A60-hoz USB DCA-510 adatátviteli kábelt kapni? Köszi előre is! -
#2881 A nokiával már volt 1-2 rossz tapasztalatom, szóval csak végszükség esetén...
Ez a mostani motorolám már lassan 1 éve megvan, csak nagyon tönkrement az akksija. Sehol nem lehet kapni, csak originalt a márkaszervízben. Lassan többe kerül egy új orig akksi, mint az egész telefon. Fájó szívvel, de gondolkodom rajta, hogy eladom... -
#2880 pfff kisgyerek
nekem már volt alcatel 311, siemens mt50, sonny erisccon t300+kamera, Alcatel 715
ez a 4telóm volt 1év alatt!
pff kisgyerek :DDD -
#2879 NE vegyél te semmilyet, kisgyereknek nem kell.
Egyébként megnézed a Nokia weboldalán, hogy nagy darab-e. -
#2878 a 7110-es nagy darab? -
Zoldalma #2877 :o) Ha valtani akarsz, sztem a Nokia9500as egesz jol nez ki. -
Zoldalma #2876 A telefon jo is volt, szerintem a design is toppos...:o) Csakhat rossz nezni h kikopik a "flip" (v hogy hivjak), lehal a naviroller, illetve ahogy mondtad, elszall a vegfok...viszont terero van rajta rendesen. -
#2875 jó az a 7110-es. Nekem is volt anno pár hónapig. Szép világoskék volt rajta a világítás :) Csak egyszer koppant egyet, és végfokos lett. Szerencsére egy mókus megvette majdnem árában :) A mostani Mortorola Accomplimmal meg vagyok elégedve. Csak nem színes :I -
#2874 nyah! tegnap megislett vásárolva! gyönyörűszép vadi ujjat vettem 100ezer forintért! éljen! -
#2873 És a 710 és 715-ösnek nem színes a külső kijelzője, és a wirc is javitva van.
-
Zoldalma #2872 7110est nem ajanlom, naviroller nem birja sokaig
be szokott szarni, gyari hiba....nem javitottak, ki is vontak, cserelte a 6210es -
#2871 71.???? Olyan nincs :)) -
#2870 na! én holnap veszem meg a 71. telcsimet. egy 6600-át. Tul nagy nekem ez a NEC e606os! szurkoljatok hogy minden rendben menjen! :) -
#2869 Hát hogyne. Tök komoly. -
#2868 akko 6210!
az amugy is rrrrruuuuulllllleeeeeeeezzzzzzzzz! -
#2867 Nagyobb, mint a 6210, bár szerintem nem sokkal. Meg a 7110-nél lehetnek gondok a billentyűzetvédő mechanikus lehajtójával. -
#2866 1épként én is a 6210re gondoltam pont :)
a 7110 az nagy? -
sniper #2865 Sztem a samsung 715 es a 710 ugyanaz, pl. asszem a motorola 525 is azonos az 500-zal. Abban mas mint a sima 700, hogy van benne vaku a kamerahoz, sotetben is jobban fenykepez. Motorola 525-ben nincs vaku, viszont vagy 2szer nagyobb a kepernyo felbontasa, es bar csak 5 MB ram van benne, mig a samsungban 9 MB, a samsunsnal szinte az osszes lefoglalt kepeknek meg mms-nek, es csak 600k a java alkalmazasoknak, a motorolaban mind az 5 MB univerzalisan felhasznalhato. -
#2864 Drégelyváréknál:
Nokia 6210 gyári kaméleon előlap,karcmentes független 18000 Ft
Ez komoly telefon bár régi -
#2863 használtat
kártyásat -
#2862 Újat vagy használtat? Kártyásat vagy számlásat?