10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Pavlo
    Csatlakozom. A 3510i kijelzője sokkal csúnyább a rajta megjeleníthető 4096 színhez képest, mint a 256 színű SonyEricsson T310-é. Pedig az utóbbi felbontása is 101×80. Akkor ez most hogy is van?
  • Pavlo
    Gondolom nem a 3510i kijelzőjére gondoltál... Az ugyanojlyan csúnya. Múlt héten vettem egy Samsung C100-ast. A display fogott meg a leginkább (128×128 + 65k szín). Középkategóriás készülékhez képest nem is rossz...
  • icecave
    Sziasztok. Vettem egy motorola V525öst.
    Kérdés: képeket szeretnék rátenni számgépről. Kell hozzá ugye usb-s bluetooth. De azt hallottam, hogy ezt a vodafone korlátozza. Hogyan??
  • Stann
    A telóm pár napja, ha sms-t irok v. játszok, magátol kikapcsol, amugy ha nem nyúlok hozzá, semmi baja! Mit lehet a baja? Ha USB-s adatkábellel használtam(a Java portja csak akkor volt nyitva, amikor rajta volt a kábel, tehát nem sütöttem ki), Westel szervizbe visszavihetem? Amugy egy C55-ös!
  • 0ppika
    Ja a 3210 király volt!
  • Taranov
    Ezt elhiszem, a 3510i a másik ilyen rosszhírű telefon.
    Talán a legrosszabb Nokia.
    Mondjuk az egész 3-as sorozatról nem vagyok túl jó véleménnyel. (3210-et és a régebbieket leszámítva)
  • mycso
    Nekem M55-öm van, és 3510i-vel összehasonlítva/kb egy kategória/
    3510i:csúnya kép,csúnya hang, kevés memória,de gyors.
    M55:szép kép,szép hang, sok memória,de elég lassú
  • Taranov
    Egy normális színes kijelzős telefonnal összehasonlítva egy nagy rakás szar.
    Kimondottan gyerekeknek találták ki, ez látszik azon is, hogy tud ezt-azt, pl. fényképező van benne, de mindezt szar minőségben.
  • 0ppika
    Szép is volna, ha ilyen lenne, mint a képen van. Egy Nokia kijelzővel össze sem lehet hasonlítani.
  • 0ppika
    A kijelzője iszonyat csúnya, teljesen látszanak atéglalap alakú pixelek.
  • Adam5
    nem tom én még új vagyok ebben a topicban :)
  • Adam5
    3300 detto...
  • Adam5
    ami azt illeti nekem sosem jöttek be az ilyen extra gomb elrendezés az n-gage sem tetszik abbol a szempontból hogy telefon lenne de gameboyt csináltak belőle
  • Breki33
    Azt már leszóltuk egyszer nem? P
  • Pavlo
    Én még nem láttam élőben, de nem is tetszik... Az egyik szaktársam anyukájának van olyan, de szerinte egy mocsok. Őszintén, neked tetszik?

• Adam5
    Mi a vélemyétek a Siemens MC60-ról?
    ahoz képest hogy beépitett a fényképezője ólcsó de én amikor először megláttam olyan volt mint egy játék...
  • Zoldalma
    :) Akkor meg szolgaljon mire beersz :)
  • Taranov
    Nem tehetem, hisz némi ellenszolgáltatás fejében már hűen szolgál 2000 óta :)
  • Zoldalma
    Legyel hutlen, csald meg :)
  • Taranov
    Hát a percdíjakat a szolgáltatók weboldalán látod, én amikor előfizus kártyát akartam venni, augusztusban, akkor árban a Westel tűnt a legjobbnak, de a Pannonos hűségnyilatkozatom még tart.
  • Breki33
    Engem inkább olyan szempontból érdekelne a parcdijjak miatt megéri-e.

Mivel úgyis akartam tecsit venni csak nem előfizust.
    De iotten szó van letétről, meg miegymásról.
    Meg áll. a live-s tarifák is drágábbak.
  • Cvd
    Nagyon szépen köszi, asszem ez meggyőzött! :)
  • sniper
    Akkor atnevezik hutlensegnyilatkozatnak, es minden megy tovabb ugyanugy. :)
  • Tufa16
    a hűségnyilatkozat az eu miatt megfog szünni...
  • Taranov
    Szerintem ez nem így van.
    Nem fog megszűnni a hűségnyilatkozat, de az akció arra megy ki, hogy minél többen írják alá.
    Érthető, hogy nem vitamaxosat kell hozni, hisz abból nincs akkora haszon a legtöbb esetben.
    A feltöltőkártyás telefonnál az az idegesítő, hogy simán lemerül mindenkinek az egyenlege és akkor nem tud telefonálni, nem tud odaszólni, ha késik példának okáért.

Egyébként biztos mondtam már, de szerintem a magyar mobilpiac ott van a elszúrva, hogy az előfizetéses telefonálás drágább, mint a pre-paid.
  • Tufa16
    Ha megfigyelitek az apró betüs részt akkor az van hogyha te vitamax-os vagy akkor nem egy uj vitamaxosat kell hozni, hanem egy előfizetéses embert, aki aláír egy 2-3éves hűségnyilatkozatot. Tehát a voda készül arra hogy megszűnika hűségnyilatkozat. De akik még alírtak egy ilyet azok továbbra is benne maradnak abban a hűségnyilatkozatban! Remélem érthetően mondtam el! :)
  • Taranov
    Hát csak elég nevetségesen hangzik, hogy hozz még embert. Ez ilyen beszervezősdi. Általában ezek a projektek sose jöttek be. Legnagyobb beszervezés az internetes "pénzkeresetnél" van, ott is szervezz be ennyi meg ennyi embert, kapsz ennyi meg ennyi kreditet...
    Most akkor lépjek fel ügynöknek és dumáljak meg mindenkit, hogy legyen vodás?
  • Breki33
    Why?
  • Taranov
    Én csak azt a következtetést vontam le, hogy nagyon nevetséges.
  • Breki33
    Van valakinek tapasztalata az Orbán módszer vodafonoss alkalmazásáról?

Magyarul hozz még egy embert
  • blazini
    Hi!

Olyan kérdésem lenne hogy honnan és melyk progit kéne letölteni samsung x-600-as telefonhoz hogy infrán keresztül tudjak ide oda pakolgatni a gép és tel között!
    Mert van a honlapján egy pár csak nem tudom hogy melyik és hogyan működik!

Lehet hogy az infrát nem jól használom. Az elég ha bekapcsolom az infrát? ,de akkr nem történik semmi a gépen!
    Valaki segítsen.
    KÖSZI!!
  • sniper
    Motorola E680
  • blazini
    Hi!

Valaki segítsen már abban hogy samsung x600-as telóhoz honnan tudok letölteni csengőhangokat meg más egyebeket!
    Lehet ingyenes is.

Előre is köszi!!!
  • Pheel
    Uraim! Mobiltelefonok a cím, nem Ki a hülyébb? ;)
  • Taranov
    Valóban, 3 évvel vagyok idősebb Adamnél, de nem azért mondtam, hanem a helyesírása és a hülye kérdései miatt, ezt vele is tisztáztam.
  • Pavlo
    Tudom, hogy offtopic a dolog, de minketten egy korosztályba tartoztok. Vagy nem?
    Nem akarok erről vitázni, de meg kellett kérdeznem, mert igencsak b@szta a csőröm...
  • Taranov
    Nem.
  • Pavlo
    Mert te nem vagy kisgyerek?
  • Zoldalma
    Hmm...mire vagy kivancsi? A szokasos specifikaciok a Nokianal vannak kiirva. Azon felul ami szemelyes....:
    Ami tetszett hogy 2 es fel perc videot kepes rogziteni...es egesz jol elfernek az alap 7 megaban...persze hangot is felvesz :) 6310nel alig erezhetoen nehezebb....szerintem annyira megbizhato is. Nalam volt h resetelte magat (de ez mas Nokiaknal is eloferdult mar), de ez eleg ritka. WCDMAt kint probaltam volna, de az istennek sem akart felmaszni...pedig osztrakoknal mintha menne mar...mindenesetre UMTSre kivancsi leszek.
    Na mi is van meg...jah, fenykepezogep. Kb. mint a 7650/3650/6600...nem csinal rossz kepet (ehhez viszonyitva), es legalabb a toloresszel eltakarhato, igy nem serul. Attol feltem hamar kikopik, de eddig egesz jol tartja magat hatul. Akksi....BLC-2es, szokasos darab....4-5 napot elmegy vele atlagos beszelgetesi ido mellett. A kozepso "joystickgomb" egesz hasznalhato, a 6610eset elegge felre lehetett nyomni, ez viszont megbizhato. Az elejen az antenna volt szokatlan de jol megcsinaltak, eddig nem akadt bele sehova. Pattogott is parszor a telcsi eleg magasrol...de jol birja.
    Menu: hmm, nekem elsore hirtelen szokatlan volt, de hamar megtetszett. Persze nehany dolog hianyzik (pl. infran kep kuldes), de szerintem szoftverfrissites megoldana. Magyarrol nemtok nyilatkozni, mivel ez kulfoldi darab, de alapban be volt kapcsolva a netmonitor (vmi kiallitasi darabkent hoztak be anno). Hangvezerlest egesz jol alkalmazza, meg kihangositon keresztul is eleg precizen felismeri.
    Szo mi szo, hasznalhato darab, szerintem. Bluetooth kapcsolatot frankon kezeli, meg nem szakadt meg menet kozben. Hangja szep, es legalabb nem kis telcsi, rendesen leeht fogni telefonalas kozben. Jah, alapban kihangosithato, ami eleg jo hangerot ad. Hmm, egyenlore ennyi. Ha esetleg erdekel vmi, kerdezz.
    Jah es meg valami....nemtom milyen aron van mostanaban a 7110es, de fel eve akartak egyet hozzamvagni 20 korul. Annal azert tobbet er az a telcsi. Foleg ha jo szeriabol fogtad ki, szal tartsd meg mellette. Persze ez egyeni velemeny.
  • sniper
    Motorola V525-hoz honnan lehet letolteni USB drivert, ha mar a motorolarol nem?