10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Pavlo
    Szerintem megvan zöldalmának...
  • Zoldalma
    Tudtommal meg mindig shareware szal nem csoda h fagy. Bar en probaltam egy ideig, nalam nem jott elo fagyi...
    Apropo, nehogy valaki elkovesse azt a hibat mint en, 6600bol visszarakta az MMC-t 3650/3660ba....
  • Pavlo
    Én Nokia 3650-en láttam, de mindig lefagy... Túl sok már egy ilyen "komoly" program egy mobilnak...
  • bandia
    Ericsson sorry:)
  • bandia
    Sziasztok! Nem tudja valaki honnan lehet letölteni, a Sony Ericcson T610 re a doomot? Megvan valakinek? Köszi
  • Pheel
    Fogsz egy webszervert, pl fw.hu, regisztrálsz, felrakod a txt fileodat, aztán fogod a telefonod, beírod a pontos címet (GPRS-WAP feltételezve van) és olvasol. Örülsz :)
  • Blasta
    Oks, kösze!
    Akkor ha kérhetem kicsit részletesebben írd le plz!
    Hogy oldhatom meg, hogy egy TXT doksi elérhető legyen?
  • Pheel
    GPRS-WAP és egy WML weboldal...
  • Blasta
    És még1 kérdés!

Létezik-e olyan Java progi N6610-re (vagy 7210-re) amivel apró TXT doksikat lehet feltölteni a telcsire és olvasni azokat??

(gondolom úccse, de megpróbálom) :-D
  • Blasta
    Szasztok!
    Szerintetek képes valaki SPV mobilt kikódolni itthon?

Egy ismerősöm svájcban melózik és ilyen telója van. De jön majd haza és szeretné használni.
    Van-e rá esély????

Sajna svájcban senki nem foglalkozik kikódolással, és egyelőre csak ott, francia o-ban meg angliában forgalmazzák azt a telót...
  • Gabesz89
    Szívesen, nem tesz semmit.
  • Taranov
    Pl. számítógépes játékok még az Auchanban meg a Corában is sokkal olcsóbbak, pedig ezek nem műszaki üzletek, és szintén multik.
  • Taranov
    Na ja. A számítógép-alkatrészekről nem is beszélve.
  • Taranov
    Ez tényleg profi bolt, még egy boltban ennyi márkát sosem láttam. Thx a címet!
  • Taranov
    Köszi szépen, szétnézek az oldalukon!
  • sniper
    Te'ny. 600 eves jatekokat is teljes aron adnak.
  • Gabesz89
    Taranov! A PPCom nevezetű bolt egy nagyon profi mobilárúsító kóceráj. www.ppcom.hu - Nézd meg!
  • Zoldalma
    Koszi, rendes vagy, de nekem nem kell meghackelni...de a lentebb levo kolleganak talan segitett az info :D
  • Taranov
    És nem csak mobiltelefon-alkatrészekben biztosítanak kétszeres árat.
  • Taranov
    A Media Markt és a Fotex talán összes hely, ahol drágábbak a telefonok, mint a szolgáltatónál.
    GSM-boltokban olcsóbbak szinte mindig, mint a szolgáltatóknál kártyafüggetlenül vagy kártyásan.
    Nekem már van előfizetésem, szóval előfizetéseset nem akarok venni.
  • Taranov
    Mert kártyafüggetlenül akarok venni, mert az olcsóbb, mint szolgáltatónál megvenni.
  • sniper
    A westendben az also szinten, kozel a bejarathoz van 1 mobilos bolt, ott meghekkelik neked a telefont. Nekem olyat javitottak, amire a motorola szaxervizben azt mondtak hogy panelcsere, 30 rongy - ebbol lett 1.5k javitas, nem mind1.
  • sniper
    Nekem az hogy inkabb vegyel motorolat. :D
  • Narancs
    Tudom, hogy ezért az árért vannak jobb telók, de bevallom nekem volt már Alcatelem (525), Nokiám (3310, 5510), és Ericssonom (T20e)...
    Ezek közül a T20e volt a legjobb, és a legelső!
    Régóta vágyom egy hasonló Ericssonra, T39eset szerettem volna, de sehol sem kapható...
    Viszont rengeteg T28asat találtam 5K-10K ig...
  • Zoldalma
    Nincs mitosz, szeriahiba. Bar feketen lehet olcson vegfokot venni, nem sokan bugykolik. Amugy ezen az aron mar vehetsz hasonlo tudasu jo keszuleket. De ez egyeni velemeny.
  • Narancs
    Kössz, időközben már beleástam magam a témába komolyabban...
    Elég rizikós ez a T28 -as vásárlás, 1ik fórumon olyat olvastam, hogy srácot átverték, vett egy rosszat, de nem szart be, vett még egy rosszat és összerakott egy jót, amivel semmi gondja nincsen...hát nem tudom...
    Mindenféle mítosz is kering, miszerint az Angliában gyártott T28-asok PLATINÁBÓL (!!!) készülnek, míg a svég gyártmányokban sosem ment tönkre a végfok...
    Nektek nincs vmi tapasztalatotok a telefonról?
  • sniper
    Az erosito szokott tobb fokozatu lenni, ennek a kimeneti vegen levo utolso tagja a vegfok~.
  • SoDI---
    Mindegy, a lényeg, hogy az ár, amit adok a telcsimért megfelel a debütálás utáni időszakban a külföldi árlisták árainak úgy, ha átváltjuk forintba...
    És ez már áfával van.

Tehát nem járok rosszul.
  • Narancs
    Ne aggódj, nem vagy egyedül az analfabétaság érzettel, eddig én sem találkoztam a 'végfokos' szóval, de régebbi Ericsson telók betegsége volt, hogy a végfok kiegyenlítő (asszem ez a helyes megnevezés) tönkrement és ez által térerő problémái lettek a telefonnak...
    Nekem sokáig volt T20 -asom, de nem volt ilyen baja, viszont az 1ik ismerősömnek a T39-ese a 2. napon elvérzett a szokásos Ericsson vészben...
  • sniper
    A media markec nem viszonyitasi alap, kb dupla aron adjak mint 1 boltban. 1szer kerestem naluk aksit v66-hoz, aztan mondtak 1 olyan arat hogy kirohogtem oket. Azota meg se nezem a kinalatot.
  • sniper
    Lehet kapni toltos adatkabelt is, kinai hamisitvanyban meg az ara is elfogadhato. :)
  • dhs
    Sziasztok volna egy kérdésem van egy T65-ös telefonom amit netezésre használok (vodafone GPRS).A gond az az aksi, kérdezem meg lehet oldani, hogy rákotom a tőltő vezetékét a csatira. Olvastam pár helyen, hogy ezt megcsinálják, engem az tart vissza, hogy ha szétszedem a telcsatit akkor látni, hogy a tőltőnek szánt érinkezők be vannak kötve, és igy nem merem direktbe ráforrasztani mert félek hogy tönkrevágja a serial portot. Ha valaki tud valami infót azt nagyon megköszönném.
  • SoDI---
    jó vicc.
    nem feltétlenül jelent ez ráfizetést.

én a westeltől így veszek 50 ezer forinttal olcsóbban egy telcsit, mintha a fotextől rendeltem volna, vagy a media markban vettem volna meg.
    (kezdő részlet + összes többi részlet összegével számolva)
  • sniper
    Talan mert nem akarja a duplajat kifizetni.
  • sniper
    Van a vegen 1 fokos (hosszu nyelu balta). :)
  • SoDI---
    Mobilok tekintetében technikai analfabétának érzem magam.
    Mi az hogy "végfokos"?
  • SoDI---
    Miért nem lízingeled?
    Miért kell egy összegben megvenni egy telefont?
    Nem tudom megérteni.
  • Zoldalma
    Pesten nem :o) Osztrak sogoroknal lattam uj aron, ugy 500 EUR kozott volt ha jol emlexem. Esetleg olyat keress, aki ilyennel foglalkozik nagy tetelben, marmint kintrol behozni, kint meg van. Magyar allapotok siralmasak felhozatal szempontjabol (szerintem), 8910bol fekete-feheret nem is lattam itthon.
    Viszont tudtommal a telcsit a "flippel" (v hogy hivjak e model eseten) osszekoto folia hamar megtorik, es a csereje nem olcso...
  • Taranov
    És nem tudsz mondani olyan helyet, ahol lehet?
    Néztem néhány GSM boltot, de mindenhol csak használtan volt, vagy 8910i volt úgy 140 ezerért.
  • Zoldalma
    De ha nem is az, nagy valoszinuseggel majd az lesz :D