Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát szerintem egy 3410-essel nem lehet megitélni a Nokia telefonok jó minõségét...mert ha egy 6610 vagy 6100 akkor ok azok tudnak valamit....vagy 5ös széria felett-kiv 3650-....
Mondjuk az infra port és fájlküldés rettentõen túl van bonyolítva T300-hoz képest-6310i volt az ellenfél- szóval azért vannak hiányok...
de kinek mi kell
Taranov
én sem vennék mást.
Egyedül a 3330-as nem vált be nekem, de mindegy.
Minden Nokia nagyon jó volt, a többi telefonommal mindig volt probléma, de eddig életemben az 5110 volt a legjobb telefonom szerintem, és a 6310 is nagyon bejön.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Munch
Én Nokián kívül más telefont nem vennék...
Volt már mindenféle, de nem leszek hülye, hogy mást vegyek mégegyszer. Jelenleg 3410-est nyúzom, felirat már félig le van kopva róla, háta tiszta karcolat, de az aksija még nagyon jó, 5-6 nap egy csomó telefonálás mellett.

Taranov
Nem igaz már, mit kell mindig a Nokiát szídni, mocskolni. Mindig ki tudnak találni valamit a Nokiára.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Pheel
Ha egyszer lemented, már csinálhatsz belõle OGG-ot is, olyan mindegy. Fér 3 perc, akinek nem elég, az vegyen diktafont 😊
meg de ebbe 2 perc 25kb....nemhiszem hogy "fos" Nokia ilyen módon tömörítene
Taranov
"Az európai piacon értékesített mobiltelefonok felét a finn Nokia gyártja, a társaság 6310i készüléke pedig az üzleti felhasználók alapkellékévé vált."

Ez innen az SG-rõl van, az egyik cikkbõl.

Pheel
Most ugye megemlíthetném, hogy az a fos Nokia persze WAV-ban ment, amit tök egyszerûen le lehet játszani... 😊
Munch
Van "Kurvahalk pitty" is, de azt csak Halk módban használom.

Taranov
Halál kell nekik! 😊)

Laalee
a rohadékok!

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Hmm AMR-t lejátszó programról van tudomásotok?
A T300-as ilyen fájlba menti el a hangjegyzetet s szeretném gépen is meghalgatni s meghagyni az utókornak
Pheel
Sajátgyártmányú "Kurvahangos Pitty"

wahahahahaha! Ezen mekkorát röhögtem 😊 Nekem "simple beep" a neve, de a funkciója ugyanaz.

A polifónikus csengõhang tipikusan annak lett kitalálva, akit szinte sosem hívnak fel. Ugyanis napi 20x hallgatva azt a $#%@$#@-t nem hiszem, hogy élvezné bárki is...
Taranov
Igen, így van, évente egyszer felhívja õket a mami.
És folyton pofátlanul csörgetik, még buszon és áruházakban is.
pff.

Munch
Mi a jó abba, ha polifónikus izé a csengõhangod??? Halljam meg a csengést az a lényeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sajátgyártmányú "Kurvahangos Pitty" nevû csengõhangom van egy jó ideje, hogy halljam. Gyûûûûûûlölöm amikor a sok kis fasz a csengõhangjait pittyegteti az úton!! De persze nem azért mert csörög, hanem mert próbálgatják, hogy melyiknek van jobb. Természetesen évente egyszer érkezik bejövõ hívásuk... 😊

Taranov
Igazad van teljesen, és attól, hogy nem polinfónikus a csengõhangja, és nem színes a kijelzõje.
ez a két dolog csak játék.

Taranov
Tudod ez egy felsõkategóriás telefon, ez biztos, hogy miért, azon gondolkozz el!

Taranov
Jaja, a méretével nekem speciel nincs bajom, de rádió egy ilyen komoly telefonba nem kell.

Lehet vele fotozni is, nagyon kiraly. Multkoriban volt egy cikk, hogy ausztraliaban betiltottak a furdokben a mobilokat, mert az oltozokben a kameras mobilok veszelyesek voltak :-)

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/

Pheel
Pedig szerintem sorolható. Elegáns és amikor kijött, nagy tudású volt. Ha az idõ múlása zavar, akkor már régen nem felsõkategóriás pl a 6150, pedig mikor kijött, olyan dolgokat tudott, ami azzá tette. Mellesleg a Nokia nem adott még ki újabbat a 6110-6150-6210-6310-6310i sorozatban, tehát jelenleg ott ez a legjobb telefonjuk. És ezek az igazi business phone-ok.

Egy jóérzésû felsõ- vagy középvezetõ nem fog 6610-zel rohangálni 😊
Pheel
Hogyne lenne! Egy nagyon jó játékszer, de nem telefon, legalábbis nem napi használatra. 😊
ollie
van vélemény a 3650-esrõl?

ollie
valaki tud írni olyan wap oldalakat, melyekrõl ingyenes játékokat lehjet letölteni? ja és ha igen, akkor légy szíves tedd is közzé... 😉

Laalee
azt nem irtam hogy gond lenne vele, egesz egyszerüen én mar nem sorolom a felsokategorias keszulekek koze, es a nokianak sem kene. a mai alapkeszulekek szinte ugyanezt nyujtjak fel-negyed aron.

Laalee
alapjába véve semmiben, az m en regebbi szoftver fut es az i nek mas az elolapja. kb ennyi

Laalee
na ez pont ugyanaz amit mondtam 😄 a t68m re ratoltottek az i szoftvert. es ebbol lett a sony t68m, mar ha letezik ilyen. bar ez tok meddo vita.

Pheel
"de a javatamogatason kivul semiben sem kulonboznek ha joltudom"

Nem jól tudod! A kijelzõ mérete és felbontása, valamint a háttérvilágítása is más.

A méretét én is sokallom, de ezenkívül egy nagyon jól használható, problémamentes telefonnak tartom. Egyedül a rádió hiányzik belõle, bár nem csodálom, hogy anno nem tették bele.
Taranov
A T68-cal pedig az a helyzet, hogy van Sony Ericsson T68 (vagy Sony Ericsson T68 i van? ) és van sima Ericsson T68. Ezutóbbi kevesebbet tud.
A vodánál pedig Sony Ericsson T68i-t árulnak, nem az Ericsson T68-asat árulják i szoftverrel.

"a t68ra 500 ft ert ratoltik t68i szoftvert, bar ugyhallottam, hogy a vodas telokra alapbol i szoftvert toltve aruljak.""

- ez a rátöltik, meg i szoftvert töltve árulják, úgy hangzik mintha valami barkácsmagazinba írnál, hát ez nem így mûködik, hanem 3 fajta telefon van T68-ból, a vodánál az egyik típust árulják.

Van Ericsson T68, sony Ericsson T68i és Sony Ericsson T68M

Taranov
Ne gyere már a méretével folyton pls, mert nagyon nem szempont ez egy telefon besorolásánál.

Taranov
Ne haragudj, de az, hogy tetszik-e neked, nem határozza meg, hogy felsõkategóriás-e.
Ha tényleg a mérete és a formája miatt nem tartod felsõkategóriásnak, akkor nem nagyon tudod kategóriákba sorolni a telefonokat.

Pheel
Infraport és számítógépes menedzselhetõség a 15000 Ft-osoknál? Két kezemen meg tudom számolni az ilyen telefonokat...

Ráadásul az összes Motorola 10 sms-t tárol például. Egy ilyen telefon nekem máris alsókategóriás...

Neked 6310-ed vagy 6310i-d van?

Amúgy van naptár a T68i-ben. A simát nem tudom.
Laalee
nemtom honnan veszed hogy nincs naptar a t68 ban 😄

amugy amit felsoroltal az inkabb alap kovetelmeny, es a modemtol eltekintve mar szinte az osszes telefon tudja 15000ft-tol kezdve.

a ceges telefonom 6310es szoval van fogalmam a tudasarol, de en nem szeretem, otromba, olyan mint egy aranyozott raketa, a gatyazsebemben sem fer el kenyelmesen 😊

Womb
Köszi,Pheel!
Ezek szerint érdemes beruháznom rá.Olvastam róla egy-két infót az elõbb,remélem megbízható jószág.

Womb
Pheel
Árához képest nagyon jó vétel, volt már a kezemben, egészen pofás is. Tudása megfelel a mai szintnek, persze nem a legjobb, de hozza azt, amit ebben a szegmensben lehet. Páran panaszkodtak már rá, hogy instabil a szoftvere, de lehet hogy ez csak gyermekbetegség volt, vagy éppen vaklárma, mint jópár más telefonnál is. Elsõ telefonnak több, mint jó.
Pheel
Nekem a bioritmus mutogató app tetszett eddig a legjobban. Na ha valami felesleges, akkor az az 😊
Petyus_
Van Java web-böngészõ is pl., világóra, számológép, pémzváltó meg mittudoménmi. 😊

De a legjobb persze a Pacman mobilon színesben! 😄

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Womb
Sziasztok!
Az Alcatel 715-ös telefonról tudnátok némi infót mondani?Egész korrekt ára van a Vodafone-nál.
Elõre is köszönöm a válaszokat.Ja,az lényegtelen hogy milyen kategóriát képvisel.Az ár-érték viszony érdekel,hasznos funkciók stb...
Kezdõ mobilos vagyok,ne üssetek!

Womb
Taranov
Bocsánat, nem nagyon voltam magamnál 😊)
Engem is érdekel egyébként.
Laalee, ne haragudj, nem nagyon gondolkoztam, hogy mit írok.
Nem értek egyet az #1036-os üzenettel, de a többiért elnézést kérek.

Pheel
Mondjuk Taranov téged sem igazán értelek, hogy miért bántod. Hadd fejtse ki az érveit! Engem igencsak érdekel és fogadni mernék, hogy Frenzy-t is.
Taranov
korrekt

Taranov
én meg téged alsókategóriásnak

Taranov
A C55 és az LG B1200 a felsõkategóriás, mert polifónikus a csengõhangja, mi? 😊))9

Taranov
Uhh, de nyomi vagy barátom 😊)

Pheel
Egyszerû WML weboldal, GPRS-es WAP és kész. Ehhez felesleges a Java, de tény, hogy azzal is meg lehet csinálni 😊 Bocs 😊
Mondjuk szerintem mar most is nagyon sok ertelmes dologra lehetne hasznalni a mobilokban a Javat, (ertelmes, hasznos), de az teny, hogy jelenleg a legnagyobb piaca a jatekoknak van, mas senkit sem erdekel :-)

De pl. a nokia weboldalan ami van pelda alkalmazas ra, az szerintem mutatja, hogy azert lehetne neki haszna. Abban egy futar ceg futarai egy Java midleten keresztul kerik le, hogy honnan hova vigyek a csomagot, illetve azon keresztul tudjak visszaigazolni a kiszallitast vagy megjelolni, hogy nem kezbesitheto.

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/

Pheel
Nem tiltakozom. Jó játék az is, de jelenleg még mindig csak játék. 😊
Ugyan nem vagyok benne biztos, de lehet hogy Java-t is lassan emliteni lehetne mint felsokategorias elvaras, bar Pheel valszeg tiltakozni fog.

Pheel
Soksok SMS tárolásának lehetõsége. Ebben sem kell szégyenkeznie a 6310-nek. 150 már éppen sok is 😊

Hangrögzítés. Kissé kényelmesebb, mint papírfecnikre firkálni...
Amugy szerintem attol felsokategorias valami, amit nyujt, nem pedig attol, hogy mennyibe kerul. Pl. a naptar, amit az elobb irtam, szerintem tipikusan olyan dolog, ami a felsokategoria egyik ismerve. A szines kijelzo pedig nem. A nagy telefonkonyv megintcsak ilyen (igen, igen, mind a 6310i mind a T68 kozel 500 nev kezelesere kepes ... azt mondjuk nem tudom, hogy a T68-ban hogy van, de 6310(i)-ben minden nevhez soksok szam es szoveges megjegyzes is elmentheto. Ez egyebkent megintcsak a felsokategoria ismerve).

De nezzuk tovabb, ha mar itt jarunk. Infraport, kabelkapcsolat. Ezek is kellenek.

WAP/GPRS manapsag mar muszaj.

Szamologep, penzvalto program. Ezek is milyen hasznosak birnak lenni.

Rezgo hivas. Ez fontos lehet. Csakugy mint a sajat csengohang, hogy valami diszkretet is lehessen belepakolni, nem csak a gyari pruncogeseket :-)

Mindenkeppen elvart, hogy szamitogeprol is lehessen managelni a telefont, esetleg szamitogepes levelezo/szemelyi segito programokkal pl. szinkronban tartani a telefonkonyvet/contactokat.

Beepitett modem (szamitogeprol lehessen netezni vele). ((ezzel sem tudom hogy all a T68))

Hmm .. talan meg eszembe jut valami, de ki lehet egesziteni ha valaki meg gondolja.

Bahh, T68-ban meg naptar sincs. Amugy a T68 es T68i kozott mennyi kulonbseg van, mert arban oriasi :-)