Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk az infra port és fájlküldés rettentõen túl van bonyolítva T300-hoz képest-6310i volt az ellenfél- szóval azért vannak hiányok...
de kinek mi kell
Egyedül a 3330-as nem vált be nekem, de mindegy.
Minden Nokia nagyon jó volt, a többi telefonommal mindig volt probléma, de eddig életemben az 5110 volt a legjobb telefonom szerintem, és a 6310 is nagyon bejön.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Volt már mindenféle, de nem leszek hülye, hogy mást vegyek mégegyszer. Jelenleg 3410-est nyúzom, felirat már félig le van kopva róla, háta tiszta karcolat, de az aksija még nagyon jó, 5-6 nap egy csomó telefonálás mellett.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ez innen az SG-rõl van, az egyik cikkbõl.
A T300-as ilyen fájlba menti el a hangjegyzetet s szeretném gépen is meghalgatni s meghagyni az utókornak
wahahahahaha! Ezen mekkorát röhögtem 😊 Nekem "simple beep" a neve, de a funkciója ugyanaz.
A polifónikus csengõhang tipikusan annak lett kitalálva, akit szinte sosem hívnak fel. Ugyanis napi 20x hallgatva azt a $#%@$#@-t nem hiszem, hogy élvezné bárki is...
És folyton pofátlanul csörgetik, még buszon és áruházakban is.
pff.
ez a két dolog csak játék.
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
Egy jóérzésû felsõ- vagy középvezetõ nem fog 6610-zel rohangálni 😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Nem jól tudod! A kijelzõ mérete és felbontása, valamint a háttérvilágítása is más.
A méretét én is sokallom, de ezenkívül egy nagyon jól használható, problémamentes telefonnak tartom. Egyedül a rádió hiányzik belõle, bár nem csodálom, hogy anno nem tették bele.
A vodánál pedig Sony Ericsson T68i-t árulnak, nem az Ericsson T68-asat árulják i szoftverrel.
"a t68ra 500 ft ert ratoltik t68i szoftvert, bar ugyhallottam, hogy a vodas telokra alapbol i szoftvert toltve aruljak.""
- ez a rátöltik, meg i szoftvert töltve árulják, úgy hangzik mintha valami barkácsmagazinba írnál, hát ez nem így mûködik, hanem 3 fajta telefon van T68-ból, a vodánál az egyik típust árulják.
Van Ericsson T68, sony Ericsson T68i és Sony Ericsson T68M
Ha tényleg a mérete és a formája miatt nem tartod felsõkategóriásnak, akkor nem nagyon tudod kategóriákba sorolni a telefonokat.
Ráadásul az összes Motorola 10 sms-t tárol például. Egy ilyen telefon nekem máris alsókategóriás...
Neked 6310-ed vagy 6310i-d van?
Amúgy van naptár a T68i-ben. A simát nem tudom.
amugy amit felsoroltal az inkabb alap kovetelmeny, es a modemtol eltekintve mar szinte az osszes telefon tudja 15000ft-tol kezdve.
a ceges telefonom 6310es szoval van fogalmam a tudasarol, de en nem szeretem, otromba, olyan mint egy aranyozott raketa, a gatyazsebemben sem fer el kenyelmesen 😊
Ezek szerint érdemes beruháznom rá.Olvastam róla egy-két infót az elõbb,remélem megbízható jószág.
Womb
De a legjobb persze a Pacman mobilon színesben! 😄
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Az Alcatel 715-ös telefonról tudnátok némi infót mondani?Egész korrekt ára van a Vodafone-nál.
Elõre is köszönöm a válaszokat.Ja,az lényegtelen hogy milyen kategóriát képvisel.Az ár-érték viszony érdekel,hasznos funkciók stb...
Kezdõ mobilos vagyok,ne üssetek!
Womb
Engem is érdekel egyébként.
Laalee, ne haragudj, nem nagyon gondolkoztam, hogy mit írok.
Nem értek egyet az #1036-os üzenettel, de a többiért elnézést kérek.
De pl. a nokia weboldalan ami van pelda alkalmazas ra, az szerintem mutatja, hogy azert lehetne neki haszna. Abban egy futar ceg futarai egy Java midleten keresztul kerik le, hogy honnan hova vigyek a csomagot, illetve azon keresztul tudjak visszaigazolni a kiszallitast vagy megjelolni, hogy nem kezbesitheto.
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
Hangrögzítés. Kissé kényelmesebb, mint papírfecnikre firkálni...
De nezzuk tovabb, ha mar itt jarunk. Infraport, kabelkapcsolat. Ezek is kellenek.
WAP/GPRS manapsag mar muszaj.
Szamologep, penzvalto program. Ezek is milyen hasznosak birnak lenni.
Rezgo hivas. Ez fontos lehet. Csakugy mint a sajat csengohang, hogy valami diszkretet is lehessen belepakolni, nem csak a gyari pruncogeseket :-)
Mindenkeppen elvart, hogy szamitogeprol is lehessen managelni a telefont, esetleg szamitogepes levelezo/szemelyi segito programokkal pl. szinkronban tartani a telefonkonyvet/contactokat.
Beepitett modem (szamitogeprol lehessen netezni vele). ((ezzel sem tudom hogy all a T68))
Hmm .. talan meg eszembe jut valami, de ki lehet egesziteni ha valaki meg gondolja.