10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Zoldalma
    Pl. neha leszakad a halorol, aztan mikor visszaall max a terero.
  • Zoldalma
    Lehet.
  • Taranov
    Hali!

Szerintetek lehet még valahol újonnan venni sima, monokróm kijelzőjű Nokia 8910-est?
    Mert nekem külsőleg marhára tetszik, de a 8910i drága is, meg nem tudja azt, ami nekem kéne (rádió, mp3, esetleg diktafon, hangtárcsázás) szóval csak a sima 8910 jöhetne szóba.
  • Narancs
    Hi!
    Nem tudjátok véletlenül, hogy legegyszerűbben hogyan lehet megállapíani, hogy egy telefon végfokos-e?
    Mert vételre kínáltak Ericsson T28ast, ám tudom hogy ennek a típusnak betegsége a végfok hibája...
  • Mike
    így van, és ha linkre kattinktok (a kép link) akkor a jobboldaliról jön az info
  • Balli
    Annak teljesen más gomjai vannak
  • 0ppika
    Szerintem ugyan az, mint a jobboldali.
  • Mike

szerintetek a baloldali melyik telefon lehet )amin a gördeszkás gyerök van)
  • Pavlo
    Egy tanács:

Nézz körül! "Forgalmazók (magyar)" menü.
  • Pavlo
    Hát ez szopás...
  • Gabesz amd64
    Háj valaki meg tudná mondani mennyiért lehet kapni SGH V200-ast?
    kössz
  • Narancs
    Kössz, már MINDET (!) megnéztem, 3 helyen volt kiírva, de fölhívtam őket és persze már elvitték...
  • Pavlo
    Sajna nem. Talán nézz még meg pár mobilüzletet! Itt találsz egy csomó linket a "Forgalmazók (magyar)" címszó alatt!
  • Narancs
    Nem tudja vki hogy melyik boltban lehet kapni Ericsson T39 -est?
    APróhirdetés nem az igazi, mert ott nem számítják be a régit, én pedig úgy szeretném...
    Dregelyvárban azt mondták 13kilóért beszámítják az ALcatel 525-öst, de nem vott nekik T39...:(
    Nem tudja vki hogy hol lehet kapni?
  • Balli
    Kb.: fél éve van már t610-em. Azóta jelent már meg rá valami újabb szoftver? Úgy hallottam, hogy valami olyan szoftvert lehet már rátölteni mellyel a képek fele annyi helyet foglalnak el, igaz ez?
    myt610-en kivül tud valaki mondani olyan oldalakat ahonnan játékokat lehet rá letölteni?
  • Laalee
    a régebbi RXon okban volt hivástiltás gondolom az ujakban is van.
  • steweee
    köszi
  • Pavlo
    *#06# OK?
  • Narancs
    Ez tuti?
    Ericssonban nincs?
    Mert adódott egy lehetőség hogy elcseréljem az Alcatelt egy Ericssonra, abban nincs?
  • 0ppika
    Nokiáknál van ilyen lehetőség.
  • Narancs
    Hi!
    Lenne egy nagy problémám!
    Az a helyzet, hogy a volt barátnőm barátnői állandóan zaklatnak és hivogatnak!
    Percre sem nyugosznak!
    Az lenne a kérdésem hogy nem lehetne-e valahogy letiltatni a számukat, hogy ne tudjanak hívni?
    Tudjátok, úgy mint az e-maileknél?
    Lécci segítsetek, megőrülök!!!
  • steweee
    melyik kóddal is kell kiíratni az imei számot? már elfelejtettem.tudja vki?
  • sniper
    Filenev az lehet akarmi (pl. 2. kep a telefonrol), a cuccon viszont sima xda szerepel, a masikon meg xda ii.
  • Pavlo
    Már értem.

Sajnos semmiféle cuccom nincs. Még az én Sony J7-es, sőt még a Samsung C100-as telefonomra sem tudok semmit se felrakni, nem hogy egy Motorola V600-ra! Meg nem tudom, hogy egyáltalán kivitelezhető lenne-e a dolog, mert én Sopron mellett lakok...
  • Tufa16
    lehet!
  • Tufa16
    V600-on nincs infra! Téged szerettelek volna megkérni hogy rakjunk rá valamit4 én küldtem volna neked zenét hogy rakjuk fel az én telcsimre mert nekem nincs itthon Bluetooth adapterem...
  • Breki33
    asszem HIX
  • oneal1
    szevasztok
    sony ericsson z600 ast lehet kikódoltatni??
  • Pavlo
    Fogalmam sincs...
  • Pheel
    Alap. Mégis hogyan írsz be & jelet a szokásos Nokia kódokba? :)))))
  • Pavlo
    Honnan való az idézet?
  • Pavlo
    Szerintem a rádióban kamuztak... Úgy átb@asztak mindenkit ezzel a pletyóval, mint más sz@art a palánkon...
  • 0ppika
    Hova kell írni?
  • Pavlo
  • Breki33
    Mivel szerencsére nincs Nokiám nem P
  • Pavlo
    Nincs Bluetooth-om. Amúgy nem nagyon értem, hogy mit szeretnél. Vagyis értem, csak azt nem, hogy hogyan.
    Max e-mail-ben tudok küldeni dolgokokat, amit aztán vagy adatkábellel vagy infával nyomsz fel a telefonodra. Nekem nincsenek ilyen cuccaim...
  • Pheel
    És kipróbáltad már? :-P
  • Breki33
    "A radioban hallottam ma a Nokia egy titkos jelsorozatat.
    Ha infrakapu van a mobilodon akkor ird be a kovetkezo
    jelsort a menu oldalra
    #&//remote=&#
    es ekkor megnyilik egy eddig rejtett menusor amivel
    a telefon radio es TV taviranyitova valik. Magadnak
    kell beprogramozni milyen gombokra teszed a csator-
    navaltast, hangerot, satobbit."
  • Tufa16
    Pavlo! Van bluetooth-od? felkéne nyomni valami faxa csengőhangot a V600-amra! Van valakinek bluetooth-os laptopja? Átküldenék egy rövid mp3-at amit szeretnék telcsire rakni. mivel nekem nincs bluetoothom de szar a csengőhangom ezért szeretnék valamit!
  • Pavlo
    Milyen típusú fájlt használ a telefon? (.mid, .mmf)

Nekem nincs meg, de lehet, hogy tudok segíteni. Amennyiben .mid-et játszik le, akkor meg tudom csinálni, ugyanis .mid zenéket gyártok szabadidőmben. De ha kell .mmf-re is át tudom alakítani, de nem garantálom, hogy az működni is működni fog.

Ha felkeltettem az érdeklődésd, írj privát üzenetet az e-mail címeddel együtt!