Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az hogy nem az a 10 eves nokia szocreal csepeli "dizajn". Ez legalabb formatervezett, nem pedig "jol lesz ugyanaz mar megint a po'rnepnek" nokias felfogas.

"a flipes keszulekek az elso leejtes utan gyakorlatilag szarok."
Vagy nem. Persze ha az emeletrol ejted le, akkor ja. De azt 1 feltegla nokia se birja ki.
Epp aze' kulonleges a sok efltegla nokiahoz kepest. 😊
Pheel
Te nem unod még, hogy minden telefon, ami neked tetszik kettényitható? 😊
Taranov
Igen, ezért is írtam, hogy utálom a kihajthatós cuccokat, egyébként ezek közül a sony a szebb, de legjobb lenne egy olyan, ami nem kihajtható, de asszem helyszûkében az nehezen megoldható lenne.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Laalee
mar nemazert de ezen a samun mi a dizanjnos? 😄 kihajthato negyszog ez is. a telefon legyen, hasznos, megbizhato, strapabiro mint dizajnos. a flipes keszulekek az elso leejtes utan gyakorlatilag szarok.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Taranov
Nem :-)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Nem unod + hogy mind ugyanolyan kocka, soha semmi dizajn?
Taranov
Szuperek, kár, hogy én utálom a kihajtható telefonokat, mert a kedvencem a N5110 és 6110, 6210, 6310 😊
Egyik sem kihajtható...

Na ehhez mit szoltok?

Samsung D700. Ebbe a dizajnba is belekot vki? 😊 Eleg sokat tud (16MB memoria, kamera, Symbian OS, le is szop 😊), de azt furcsalom hogy a Javat nem tuntettek fel a leirasaban (http://www.gsmarena.com/index.php3?sRedir=http://www.gsmarena.com/phone.php3?idPhone=439), lehet hogy "nem fert bele"?

Aze' esse rossz:

Sanyi-Erikfia Z1010. Ez is 16 megas, javat is irjak, viszont dizajnban aze' a samsung veri. (Info: http://www.gsmarena.com/index.php3?sRedir=http://www.gsmarena.com/phone.php3?idPhone=421)
Taranov
😊

Pheel
Erre a kérdésre konkrétan a www.nokia.com a legideálisabb információforrás, csak hát az emberek okosok és inkább kérdeznek és várnak napokat a válaszra, mintsem megkeressék maguk mintegy fél perc alatt. 😊
Taranov
A www.mobilforum.hu -n meg lehet nézni ilyen jó pofa dolgokat.

Pheel
Cheky
Nemtugytátok nokiaz 6610 és 6100nek milyen GPRS-e van? 3+1 v. 4+1?

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

Taranov
Jaja

Blasta
Ha tugsz esetleg nagykerben vásárolni, akkor ajánlom az EXPERT computert!!!
Itt most 5600+áfáért van USB-s port, ami nagy szó!
Annyi a gond vele, hogy ha nincs a gépeden elöl USB port, akkor venned kell hozzá egy USB HOSSZABBÍTÓ kábelt és máris remek USB-s infrád van, és elég olcsón, mert 10e fölöt szoktak lenni ezek az eszközök!!!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Taranov
Akármilyen infraport jó, szvsz.
Infraport <--> Infraport 😊
Ugyanaz, csak a márka, és elvileg a minõség küldönbözõ.
Akármelyik boltban kapsz ami nem olyan falusisas, mint amilyenek Kaszásdûlõn vannak 😊
Szóval például az Acompban.
gondolok ismered, mert nagy, jó, és elég ismert bolt.
www.acomp.hu

Taranov
Fogalmam sincs.
Biztos az official homepage-rõl.

Sziasztok!
Nem tud valaki Alcatel OT Club -hoz letölthetõ kézikönyvet?

Taranov
nemtom

A holnapi napon ki kéne függetleníteni egy Samsung R210-es telót szervízkábelem van, milyen programmal kezdjek hozzá? Sürgõs lenne!!!
Köszi

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Hi,

Nem tudom, hogy van itt valaki aki tud segíteni, de leírnám a problémámat:

A Samsung V200-as készülékembõl nem tudom a csengõhangokat kitörölni, sem felülíratni: tehát feltöltöttem az adatkábelen négy dalt, majd az ötödiknél memória megtelt üzenentet kapok.
Innen sehová sem jutok, a legújabb EasyGPRS verzió sem tartalmaz törlés opciót.
A Samsungnál nem tudnak segíteni, mert állítólag még nem ismerték ki a telefont.
Vicces hogy egy felsõkategóriás készülék ilyen hibán bukjon el.
A régi T100-asom szoftevere tartalmazott törlés opciót - így felettébb érdekes a Samsung programfejlesztési tendenciája.

Ha tudna valaki segíteni, elõre is megköszönném.

http://gaborszantai.co.uk/

Pheel
BattleCom. Jobb is, kisebb is és nem is MS. Ill már az, de akkor még nem volt az. 😊
Cheky
most is GPRS netet használok, csak meguntam a telcsimet, S45öt 😊 gondoltam kipróbálok egy Nokiazt! 😊
Akkor errõl ennyit! 😞

Vodafonnál elõfizuba 10k a t68m lehet, hogy az lesz... Ugye tudd javat? 😊

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

Taranov
én szeretem a Messengert, praktikusnak tartom, és az "élõszó" dolog benne nagyon jópofa. A mIRC azért nincs olyan jó, mint a Messenger, sztem.

Pheel
Mégis sokkal inkább messenger, mint ICQ, de ha lehet, akkor messenger se 😊
Taranov
Messenger elvbõl nem????

I luv meszindzsörr :-)

Taranov
Hát szerény véleményem szerint kicsi az esélye, bár megeshet, hogy nem csak a GPRS miatt akar venni 7650est 😛

Pheel
izé. R600-ast, nem T600. 😞
Pheel
Ha GPRS miatt akarsz telefont, akkor vegyél T600-as Ericsson-t, ne 7650-es Nokia-t...
Pheel
Up to 40.2 kilobits per second in GPRS networks

Nokia 7650 spec page

Másszóval 3+1 - 2+2, azaz Class 6.
Cheky
Hát ez az...

Nemtudjátok a 7650 is 3+1es? Ugyanis olyat akarok venni de ha class 6 a gprs 😞

Pheel
Messenger elvbõl nem, IRC-re meg utaltam, csak olvasni kellene tudni :-PPPP
Pheel
Mármint az összes kapható GPRS-es telefonja... 😊
Pheel
A Nokia jelenleg kapható összes telefonja Class6-os. A nemsokára megjelenõ 6200-ás és 6220-as lesz fejlettebb, az EGRPS-es lesz. (128kbit)
Cheky
Asszem Class 6.
Csak annyi, hogy a 8 már rég általános, (4+1), sõt mostanában a 4+2õt kezdik használni, csak a nokiaz az "olcsobb" telcsijeibõl ezeket kifelejti...

Taranov
Pl. Messengeren vagy mIRC-en tudod elküldeni Blastának.

Pheel
Részemrõl nincsmit és szívesen 😊
Blasta
Hát srácok!
Köszi a törõdést meg a segítséget!
Le vagyok nyûgözve az Oxygen által!!!!
Ez a stuff mindent tud (amit nem azt csak a trial version miatt, de úgyis feltöröm :-))))))

Szal istencsászár meg minden, PC suite sux!!!!!

Mégeccer köszi a segítséget!!!!
:-)))))

Blasta
na már jönik le a Phone Manager 2....
Kiváncsi vagyok...

Pheel
Nekem meg 6510-em van és Oxygen-t használok, sõt megvan az is, ami kezel 6610-et, csak éppen 9 mega és levélben ez elég vicces, ICQ-t meg nem használok. Viszont a #supergamez csatin megtalálsz, tudod hol. 😊
az M nem képes kezelni kamerát meg nem tud MMS-t de beviszed egy mezei GSM boltba rátöltenek egy I szoftvert és kész.....ennyi a különbség..
Taranov
Nem, nekem 6310-esem van, és PC suite-t használok. sry

Blasta
Neked nincs meg ez a 2.0-ás Oxy???
Mert átlökhetnéd ha megvan pl. ICQ-n, vagy mélben....
Nagyon megköszönném!

Blasta
nem akarózzik.
Ott van az új funkció, ezt Nokia Phone Browser-nek híjják, de üres mappákat látok ha rámegyek....
Nem vágom miért, de ezt az Oxygen-t mindenképp ki akarom prószálni...

Taranov
pffff
PC suite-tal nem megy egyáltalán?

Blasta
Baszik mûködni a site, ahonnan tölthetném....
Fucking fuck....

Taranov
NEM! 😊 Szerintem felesleges ezt megkérdezned!

Blasta
izé...
"Works under Microsoft Windows'95, 98, Windows NT, Windows ME and Windows 2000 operating systems family"

nem gáz, ha XP-m van????

Blasta
Jóvan, csak azért voltam eltévedve, mert kb 2 hete szólt a kollégám, hogy van ez a szoft, de 6610-est nem támogat, de már látom kijött az új verzió....