10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
Zoldalma #3061 Pl. neha leszakad a halorol, aztan mikor visszaall max a terero. -
Zoldalma #3060 Lehet. -
#3059 Hali!
Szerintetek lehet még valahol újonnan venni sima, monokróm kijelzőjű Nokia 8910-est?
Mert nekem külsőleg marhára tetszik, de a 8910i drága is, meg nem tudja azt, ami nekem kéne (rádió, mp3, esetleg diktafon, hangtárcsázás) szóval csak a sima 8910 jöhetne szóba. -
#3058 Hi!
Nem tudjátok véletlenül, hogy legegyszerűbben hogyan lehet megállapíani, hogy egy telefon végfokos-e?
Mert vételre kínáltak Ericsson T28ast, ám tudom hogy ennek a típusnak betegsége a végfok hibája... -
#3057 így van, és ha linkre kattinktok (a kép link) akkor a jobboldaliról jön az info -
Balli #3056 Annak teljesen más gomjai vannak -
#3055 Szerintem ugyan az, mint a jobboldali. -
szerintetek a baloldali melyik telefon lehet )amin a gördeszkás gyerök van) -
Pavlo #3053 Egy tanács:
Nézz körül! "Forgalmazók (magyar)" menü. -
Pavlo #3052 Hát ez szopás... -
#3051 Háj valaki meg tudná mondani mennyiért lehet kapni SGH V200-ast?
kössz -
#3050 Kössz, már MINDET (!) megnéztem, 3 helyen volt kiírva, de fölhívtam őket és persze már elvitték... -
Pavlo #3049 Sajna nem. Talán nézz még meg pár mobilüzletet! Itt találsz egy csomó linket a "Forgalmazók (magyar)" címszó alatt! -
#3048 Nem tudja vki hogy melyik boltban lehet kapni Ericsson T39 -est?
APróhirdetés nem az igazi, mert ott nem számítják be a régit, én pedig úgy szeretném...
Dregelyvárban azt mondták 13kilóért beszámítják az ALcatel 525-öst, de nem vott nekik T39...:(
Nem tudja vki hogy hol lehet kapni? -
Balli #3047 Kb.: fél éve van már t610-em. Azóta jelent már meg rá valami újabb szoftver? Úgy hallottam, hogy valami olyan szoftvert lehet már rátölteni mellyel a képek fele annyi helyet foglalnak el, igaz ez?
myt610-en kivül tud valaki mondani olyan oldalakat ahonnan játékokat lehet rá letölteni? -
#3046 a régebbi RXon okban volt hivástiltás gondolom az ujakban is van. -
steweee #3045 köszi -
Pavlo #3044 *#06# OK? -
#3043 Ez tuti?
Ericssonban nincs?
Mert adódott egy lehetőség hogy elcseréljem az Alcatelt egy Ericssonra, abban nincs? -
#3042 Nokiáknál van ilyen lehetőség. -
#3041 Hi!
Lenne egy nagy problémám!
Az a helyzet, hogy a volt barátnőm barátnői állandóan zaklatnak és hivogatnak!
Percre sem nyugosznak!
Az lenne a kérdésem hogy nem lehetne-e valahogy letiltatni a számukat, hogy ne tudjanak hívni?
Tudjátok, úgy mint az e-maileknél?
Lécci segítsetek, megőrülök!!! -
steweee #3040 melyik kóddal is kell kiíratni az imei számot? már elfelejtettem.tudja vki? -
sniper #3039 Filenev az lehet akarmi (pl. 2. kep a telefonrol), a cuccon viszont sima xda szerepel, a masikon meg xda ii. -
Pavlo #3038 Már értem.
Sajnos semmiféle cuccom nincs. Még az én Sony J7-es, sőt még a Samsung C100-as telefonomra sem tudok semmit se felrakni, nem hogy egy Motorola V600-ra! Meg nem tudom, hogy egyáltalán kivitelezhető lenne-e a dolog, mert én Sopron mellett lakok... -
#3037 lehet! -
#3036 V600-on nincs infra! Téged szerettelek volna megkérni hogy rakjunk rá valamit4 én küldtem volna neked zenét hogy rakjuk fel az én telcsimre mert nekem nincs itthon Bluetooth adapterem... -
#3035 asszem HIX -
#3034 szevasztok
sony ericsson z600 ast lehet kikódoltatni?? -
Pavlo #3033 Fogalmam sincs... -
#3032 Alap. Mégis hogyan írsz be & jelet a szokásos Nokia kódokba? :))))) -
Pavlo #3031 Honnan való az idézet? -
Pavlo #3030 Szerintem a rádióban kamuztak... Úgy átb@asztak mindenkit ezzel a pletyóval, mint más sz@art a palánkon... -
#3029 Hova kell írni? -
Pavlo #3028 -
#3027 Mivel szerencsére nincs Nokiám nem P -
Pavlo #3026 Nincs Bluetooth-om. Amúgy nem nagyon értem, hogy mit szeretnél. Vagyis értem, csak azt nem, hogy hogyan.
Max e-mail-ben tudok küldeni dolgokokat, amit aztán vagy adatkábellel vagy infával nyomsz fel a telefonodra. Nekem nincsenek ilyen cuccaim... -
#3025 És kipróbáltad már? :-P -
#3024 "A radioban hallottam ma a Nokia egy titkos jelsorozatat.
Ha infrakapu van a mobilodon akkor ird be a kovetkezo
jelsort a menu oldalra
#&//remote=
es ekkor megnyilik egy eddig rejtett menusor amivel
a telefon radio es TV taviranyitova valik. Magadnak
kell beprogramozni milyen gombokra teszed a csator-
navaltast, hangerot, satobbit." -
#3023 Pavlo! Van bluetooth-od? felkéne nyomni valami faxa csengőhangot a V600-amra! Van valakinek bluetooth-os laptopja? Átküldenék egy rövid mp3-at amit szeretnék telcsire rakni. mivel nekem nincs bluetoothom de szar a csengőhangom ezért szeretnék valamit! -
Pavlo #3022 Milyen típusú fájlt használ a telefon? (.mid, .mmf)
Nekem nincs meg, de lehet, hogy tudok segíteni. Amennyiben .mid-et játszik le, akkor meg tudom csinálni, ugyanis .mid zenéket gyártok szabadidőmben. De ha kell .mmf-re is át tudom alakítani, de nem garantálom, hogy az működni is működni fog.
Ha felkeltettem az érdeklődésd, írj privát üzenetet az e-mail címeddel együtt!