10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#3181 az is lehet, hogy a szoftverfrissítésből adódóan, az új szoftver esetleg nem támogatja azt az opciót, azért nem lehet lelőni. De ha mégsem, akkor keress egy régebbi Oxygen-t, és próbáld meg azzal is... -
#3180 Szasztok!
Kérdésem lenne!
6610-esem van. A minap egy kis bugból adódóan szoftver frissítést kellett rajta csinálni. Ebből adódóan minden adat eltünt a telcsiből. Ez nem lenne gáz, mert oxygen-nel elötte lementettem mindent. :-)
A gondom a következő.
A régi beállításaival meg volt csinálva, hogy az operátor logót ABSZOLUTE eltüntettem. Tehát semmit nem írt ki a képernyőre, így a háttérnek kirakott képet lehetett rendesen látni.
A szoft.frissités után ez a dolog is visszaállt a gyári beállításra és azóta NEM TUDOM MEGCSINÁLNI, hogy a kurva operátor logó eltünjön.
Ha jól emléxem anno szintén az oxygen-nel kapcsoltam ki a dolgot, de most akár mennyire kutatom, nem találom ezt az opciót.
Ha feltöltök rá egy akármilyen oplogót, akkor azt természetesen mutatja.
De ha a telefonban kikapcsolom, akkor szépen visszajön a vodafone felirat és ez régen nem volt ott.
Tudnátok ebben segíteni, hogy milyen úton tudnám az oplogót teljesen eltüntetni?????
Anno totál ki volt valahogy kapcsolva, és bármilyen képet háttérnek rakhattam, nem zavart be a hülye oplogó.
Gyanítom, hogy egy régi verziós oxygene-nel kapcsoltam ki, mert most a 2.1.5-öst használom és ebben nincs benne ez a fícsör!
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
#3179 Ahhát csak gyorsan írtam be. :)
Kösz a linket, ezt az oldalt én is néztem csak pont azokról nincs teszt amik érdekelnek.
5510 teszt pl. van :) -
#3178 Gondolom az a N5150 inkább 5510 akart lenni :)
Ez meg itt tesztelő oldal. -
#3177 Na végre idetaláltam (hogy kinek az ötlete volt a Hardware fórumba tenni...). :)
Ötleteket, tippeket szeretnék tőletek én nem vagyok benne annyira a témában.
Van egy téglám (Nokia 5150) szegényke jól bírja csak már két éves és amiért vettem arra szinte alig használtam (mp3, és fm rádió) és lassan megérett egy cserére.
Felizgattak ezzel az akcióval, hogy most a voda a Panasonic X60-ast ad 40ért kártyával. Egyik jelölt ez a telefon lenne csak kicsit utánaolvastam és csodálkozva láttam, hogy rengetegen el akarják adni és egy tesztben is írták, hogy pár hét alatt már meglátszik rajt a használat nyoma.
Akik szintén X60-ra pályáztak azoknak a Motorola v525-öt ajánlották ez már szimpatikusabb nekem is és elég sokat is tud csak az ára kicsit magas a Vodánál de már láttam pár kerekedőt, ahol újonnan 50-55 körül adják ennyit már talán megér(?).
Szóval összességében ehhez a kettőhöz hasonló telefonokat ajánljatok nekem, amik nem olyan nagyok, kinyithatóak és sokat tudnak. Van olyan hasonló telefon esetleg amin nincs fényképező? Mert én arról a kis szar kameráról szívesen lemondanék ha cserébe más téren fejlettebb a telefon.
Van valami nagyobb tesztoldal ahol telefonokat tesztelnek?
Tudtok ajánlani valami tuti helyet ahol olcsón lehet vadiúj telefonokhoz hozzájutni?
Kösz a válaszokat előre is. -
ALCAPONE #3176 ok. -
#3175 félreértetted! Én nem a 6600át hasonlítottam a V600hoz leginkább hanem a 6230ast.
Ja és nem a felbonts terén gondoltam a méretkülömbséget hanem mondjuk cm-ben... és ugy azért nem sok teló van aminek nagyobb a kijelzője mint a 6600nak! -
#3174 Kellemetlen :)
6800 kifutó darab, 6230 meg éppen csak befutott. Szerintem sokba kerülne. -
#3173 Hali!
vettem egy Nokia 6800-át.Szép is jó is, tetszik is.De megláttam egy havernál a 6230-ast.Fú apám, mondom ez kell nekem.Szerintetek mennyiből úsznám meg legolcwsóbban a cserét, és hogy/hol érdemes érdekődni?Köszi -
ALCAPONE #3172 a v600 és a 6600 sztem nem ugyanoylan képeket csinál, rázósabb körülmények (kevés fény), a v600 sofwtare nem tudja kezleni a helyzetet, pedig maga a hardware csaknem megyezik a két készülékben kamera téren. a v600 6 MB arra nem elég h tovább bőívstem a aprogramokat, és nem biztos h a motorola által mellékelt alkalmazásoktól majd hanatvágódóm.
pont egyszerre volt v600am és 6600ám - tv, hifi kérdést nem értem, eszembe se jutott, ezeket csinálni a 6600-val, de a nokia okostelefonja valóban szabadabb és tovább lehet fejleszteni, míg a v600-at szó szerint kézhez kapod és innentől egy zsákutca. ettől függetlenül egy remek készülék, és biztos vannak oylan felhazsnálók akiknek megfele a v600 tárháza.
gx20-30 - ha fontos a multimédia és a divat akkor ezeket választanám, de a korlátozások miatt nem ajánlom egyiket se
Sharp GX30-al készített fotók és a véleményem is egyben
6600 - v600 kijelző
sokkal nagyobb? mindkettő TFT LCD, 65k színnel, V600 176x220, 6600 176x208 pixeles, ez sztem elhanyagolható, más kérdés h a valóságban mennyi a különbség, sztem megegyezik. -
#3171 köszi! -
Anee #3170 A 6600 nagy döci de milió progi van rá meg kifort, én szerintem azt választanám. A GX20v GX30ból inkább utóbbi, bár nekem a fényképező nem lényeg, de mp3 lejátszó bővíthető mem...
Ha a mérettel megbarátkozol akkor 6600 -
#3169 Helo mindenki 1-2 kérdésem lenne:Tel vásárlás elött állok lecserélm a jóöreg 3310-est,a pénz is számit de ha azon múlik zsebbe nyúlok theát a 2-ill. 3- versenyzö a GX-20 (Olcsobb mint a többi 2),a GX-30 ,Ill a NOKIA 6600 .tehát melyik a a nyerő ill mi a föbb jo ill. rossz tulajdonságaik.Ha valaki ajánlani tud még másfajta telefon szivesem meghallgatom ! előre is köszi -
Anee #3168 V600nak sokkal nagyobb és szebb a kijelzője, ha meg bővíthető memória kell akkor GX30 vagy P800/900 mert nem kell kikapcsolni -
#3167 én lehet hogy tudok! mi kőne? -
joe69 #3166 naaaaaaa -
joe69 #3165 Hi!
t100 unlockban tudna valaki segiteni plz... -
#3164 hát azért azt nem mondanám hogy a V600 kamerája gyatra. a 6600 ugyanilyen képeket csinált.
A másik hogy sztem mindenre elég az a 6 mega ami a v600ban van. Minek ennél több??? Hogy tudjál videózni telefonon? Arra ott a TV. Ezek telefonok, nem hifik vagy Tv-k... na mind1... -
ALCAPONE #3163 hi all
6230 vs. V600 - mindkét telefon gazdagon felszerelt, mindkettőhöz volt szerencsém 2-2 hétig, de a 6230 bővíthető memóriája mindenért kárpótolt. és a V600 kamerája gyatra >>>
V600-al készített képek
6800 soft. series 40 - 6600 series 60 (symbian)
a series 40 sztem is az egyik legjobb menürendszer, igaz én P800/900 használó vagyok
a series csak a kezelőfelület, amit a nokia talált ki és csinált meg, ezt licence-elte pl a siemens (SX1)
a symbian meg symbian - egyedi oprendszer, igaz most akarja megvásárolni a finn óriás
t310 - sztem 15.000 ft alatt lehet manapság megvállni tőle, én spec szeptemberben adtam el 18ért -
#3162 Hi,
szal van egy Ericcson T68-am . Szereztem hozzá soros adatkábelt, meg letöltöttem a Mobile Phone Monitort .
Felraktam(?), van benne 10 exe, abból 3 elindul, abból 1 mutat annyit, hogy Connected, illetve Disconnected . Egyszer magától konnektált, de azóta semmi, akármit indítok, nem akar csatlakozni .
Szóval elárulná valaki hogy a fenébe kell ezt a hülye programot használni ? -
ten155 #3161 Sajna a PC Suite ennyit er.. En is tobbszot akartam ongyilkos lenni amikor a felesegem 6100-asara akartam csengesnek midiket feltolteni. Aztan megelegeltem. Megmutattam neki, hogy hogyan kell, sznvedjen vele O. Nekem nem volt hozza turelmem.
20 midibol kb 3 vagy 4 ment fel, es ezekbol jo ha 1-2 megszolalt (de hogyan, atyauristen, broaaaf) a tobbire ervenytelen fajl formatum volt a jutalom...
Nokia suxx... -
Zoldalma #3160 Oxygen Phone Manager II-t probaltad mar? -
#3159 Most fogok megőrülni...Reggel óta hekkelek.Mégsem tudom összehozni, hogy egy nyavajás mid filet a nokia által mellékelt konverter segítségével a 6800-ásomra pakoljak.
Nincs valami más értelmesebb progi?Vagy mit csinálok rosszul?Aki jártasabb a dologban, kérem szépen segítsen, mert magamra nyitom a gázt:) -
Redfox #3158 Segítséget szeretnék egy motorola v300-ashoz. Azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet pontosan beállítani hogy kép jelenjen meg valakinél, ha egy illető hív? Mert egy ismerősömnek beállítottuk a leírás szerint, és nem működik! Előre is köszi! -
Easy Rider #3157 sztetek egy t310 mennyiért megy el??
-
Zoldalma #3156 Nincs gond az S40el...hasznalhato a menuje nincs tele minden szarral... -
#3155 Series 40, de ez miért is para? -
kasika #3154 hmm, nemtom, az nem S40-es? Mert akkor para... Manapság... -
#3153 Köszi -
#3152 V600 szvsz jobb. nekem v600-am van és tökkéletes jó!
elötte 6600 csak hát az nagy igy nyárra...
-
#3151 Végre egy telefon, amiben minden benne van. :) -
#3150 mi a véleményetek a nokia6230-ról?
nekem tetszik marmint kulsőre. -
#3149 Matávos vezetékes a király!:DDDDDDDDDD -
steweee #3148 nagymamának vettem egy motorola T210-t 2002 karácsonyára, mert már nem bírta ki mobil nélkül. igaz, próbáltam tanítgatni rajta, de másnapra mindig elfelejtette, teljesen süti hozzá. még a telefonkönyvet sem tudja használni, úgy tárcsáz rajta mint a hagyományoson. most hogy fél éve lejárt a garancia, rögtön meg is halt a feltöltő része, pedig nincs sérülés a telefonon, víz/szörp egyéb sem folyt bele, mégsem jó a feltöltőkábel aljata. biztos hogy a telefonba van a hiba, mert az egyik telefonkereskedő ismerősömnél kipróbáltuk más motorolákkal a töltőt, azokat szépen töltötte, és másik töltővel is ugyanúgy nem töltötte az enyémet.elmondása szerint vittek már neki vissza motorolát csak más típust aminek ugyanígy a töltő része romlott el. kérdésem hogy hogyan mehet tönkre egy ilyen alapvető és egyszerű alkatrész, és hogy érdemes e és lehet e javíttatni. ő nem tudta megmondani, csak értékesítéssel foglalkozik. mennyibe kerülhet valyon? -
Zoldalma #3147 Hmm, ha csak telefonalni kell, akkor inkabb a 6310i mint a 6800. Szines meg minden de....azert a 6310 az tenyleg telefon. -
#3146 Aha ok, köszi:)
Utánanéznék én, de a helyzet az, hogy a pannon volt olyan drága és ajánlott nekem akciós készülékeket, valamilyen vállalkozói kedvezmény, vagy mifene.
6310i 13 ropi, 6800 31rongy.Tehát jutányos.Tudom, a 6310-nél nem kell jobb telefon,de mondom ha már váltok (6210-ről), akkor ne erre:) -
#3145 jah, nekem is is telcsi kell és lesz is. ;)
igényünk azonos. ;)
Erre alternatíva a Sony P800, P900, Motorla A920, A925, árban még elég brutkók kivéve ha "baráttól" veszed. -
Zoldalma #3144 Azert nezz utana a 6820nak. Sztem designosabb, vekonyabb...meg a gombjai is jobbak. Mennyi az ardifferencia koztuk most? -
Zoldalma #3143 Mammut II alagsor, Nokia szerviz...4000 Ft korul lehet...nekem egy 3660as szoftveret 4500+FA-ert raktak rendbe mikor megfekudt egy 6600as kartyajatol...30 perc alatt megcsinaljak, attol fuggoen mennyi melojuk van, korrektek voltak velem.
De ha garancias, akkor ingyen kerheted a szolgaltatot h marpedig Te szoftvercseret kersz, kotelesseguk elkuldeni. Ha kekeckednek, felsorolsz par hibat, elviszik megnezni, de szoftfrissites ugyis meglesz... -
#3142 Vennék én 6820ast, de csak 6800-hoz jutok hozzá áron alul:)
Akkor érdemes szoftverfrissétéssel kezdeni.Ezt hol lehet/érdemes megtenni és mit kóstál?