Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
az EMS az elsõ probálkozás volt a hang és képküldésre, de úgy tudom, hogy egységes szabvány nem igaán született ezen a téren (a különbözõ gyártók mobiljai nem kompatibilisek ezen a téren)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Grafikát nem, de a névjegy nem baromság. Fõleg ha sok információt irkáltál be valakihez.
mit kell szereznem !!!
pontosan...
kurvára kell mert biztonsági kódom elbaszta tesóm... és elvileg függetlenítéssel meg lehet oldani... szervízbe meg nem viszem...
3210-nél nem kell levenni az aksit, csak a hátlapot.
3410-nél és 3510-nél ki kell venni még a SIM-et is, nem csak az aksit. És az bizony szervízkábel, nem adatkábel. Hogy mi a különbség, ugye nem kell magyaráznom...
és hogy a 3510 és a 3510i hez ugyan az kell ?
3510i van...
meg ugyebár ugyanannyi mint a sms
Taranov:
1: kurvamind1, nokia átveréssel képes reklámozni valamit....
2: De bazdmeg ha egyszer nem arra találták ki hogy gépen nézd hanem egy 101*81/120*160 vagy nagyobb kijelzõn akkor mi a f@sznak nagyobb kijelzõ....vegyé fényképezõt bazze arra de senki se úgy prezentálta propagálta a telefon fényképezõjét mint ami helyettesít egy koplett digitális fényképezõt....Zakkant a hozzáállásod
Amúgy fejlõdés a te féle emberek kedvéért:
"P810-bõl természetesen az integrált digitális fényképezõgép sem hiányozhat, mely esetében immár nem kevesebb mint 1,3 megapixeles felbontással rendelkezik. Összehasonlításképp, a P800-zal legfeljebb 640x480 pixeles, a P810-zel viszont akár már 1280x1024 pixeles felbontású fényképek is készíthetõk.
"
3: Még mindig azt mondom hogy le vagy maradva....de kurvára
4:legyen...nem láttam még S55-ös északai képet viszont 7650-nes sötétet igen
5:nekem van ilyen telefonom vagy neked?
Te vakon kamuzod és hinted a hülyeségedet
Tök jó, hogy itt senki soha nem küld névjegyet, mert baromság...
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
amit nem tud a telefon, azt max letõltöm java-s alkalmazásként
igazából normális dolgokra kell, nem érdekl se a játék, se a fényképezés
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ez csak menõzésre jó, ez a véleményem.
1., a magyarázatod baromság
2., Magyarul te is jól tudod, hogy nem tudom szépen nézni gépre, csak valamivel védened kell, mert ugyebár azt nem írhatod, hogy "ebben igazad volt"
3., Nem igaz.
4., Baromság ez is, az éjszakai mód nem helyettesíti a vakut, hát a vaku csinál fényt. remélem ezt 21. századi emberként megérted. Éjszakai mód a fényképezõgépeken is van, de attól még vaku is kell. És az sem véletlen, hogy a Siemens S55 kamerájában van vaku.
5., A te magyarázatod, a valóságban nem igaz.
Te komolyan meg akarsz gyõzni akárkit is arról, hogy a fényképezõgép kamerája milyen jó?
Vagy magadat akarod meggyõzni?
Vagy csak ellenkezel? Mert ezt a kötözködést nem értem.
Annak szerintem meg nincs értelme,ha készítek egy fényképet, jót röhögök és letörlöm.Én szeretem megõrizni a fotókat,jót röhögni, majd egy évvel késõbb megin elõvenni....Ja az fontos hogy valamit lássak is rajta, ne csak homályt.
De semmi baj,aki megvesz a samsungnak a kamerás változatát,az örülhet mert legalább úgy érezheti, hogy belépett a redszerbe, és õ NEO.
Bocsi a telefon digitális kameráját a sima digitális kamerával
1: Nokia reklám, nokia politika....
2:Nem tudom mit hiszel....aki fényképez az általánosságban MMS-re használná s csak kijelzõn nézi...arra a 640x480 bõven elég, felesleges itt tépni a szádat
3:Mr információ vagy......ugyanúgy bõvíthetõ a memóriája mint a digitális telefonoknak, akár 256mb-ra vagy fölébb is...arra fér azért elég sok
4: Az szív...én is tudom MCA-25 elég fényérzékeny...a többin amúgy van olyan hogy éjszakai mód stb, szóval megkerülték a dolgot vaku nélkül
5:Most megint jön az mire használod a telefont....tényleg nem tudsz rajta szuper képeket nézni, de jópár kép gyönyörû rajta...
amúgy ment el egy természetképet 256 szinesben na azt látnád telefonon is...
Ismét csak meg kell említeni a memóriakártyát...a digitális zoom pedig a MCA-25ösben korrekt, egy rosz szót nem lehet róla mondani
BBking: Mér az jobb hogy veszek évente egy szaros Siemes Cxx-et és akkor is épppen hogy csak nem elavult...így veszek egy telefont 3 évre vagy négyre....
De basszátok meg ti keveritek a digitális fényképezõgép használatát a digitális fényképezõgéppel....az csak azért van hogy MMS-sezz a digitális fényképezõgép meg az utókorra gondol...
Árba szerintem most egyértelmûen a T68 éri meg...bruttó 40 függetlenbe újonnan i szoftverrel...csak a java-ban szenved hiány de ára 2/3-da sincs...függetlenbe..s többet tud
Válaszolok most.
Színes: A laptopomnak és a fényképezõmnek sokkal nagyobb a láthatási szöge, mint a Sharp GX10-esnek.
Fényképezõ:
1., Nevetséges, a 640×480 szánalmas, nem lehet vele normális fényképeket csinálni, a hülye Nokia reklámban az van, hogy elküldi a csaj E-mail címre a 640×480-as képet, és a gépe szépen megjeleníti, de mi ugye tudjuk, hogy egy 640×480-as kép nagyon pixeles lesz, csúnya.
2., Lol, az 5 megapixeles még szebb képet csinál. A 7650 (ami ugye egy elég híres fényképezõs telefon) még 1 megapixel sincs, ami ugye azt eredményezi, hogy nem lesz olyan szép a képünk, mondhatni minden fényképezõ képénél rosszabb lesz.
3., És mennyit tud a 3650? Szerintem nagyon keveset, gondolom csak pár másodpercet. És még sosem hallottam, hogy a 7650 külön szoftverrel tudna mozgóképet rögzíteni.
4., És a többi fényképezõs telefon??
5., A 256 színû kijelzõn nem lesz olyan szép pl. egy természetrõl készített kép.
És a legnagyobb baromság a telefonban, hogy jó kevés képet lehet benne tárolni, és szar a zoom.
A telefon mellékesen nem azért van, hogy szar órákat tölts el vele, hanem hogy telefonálj, és minden olyan dologra használd amire szükséged van, illetve ami segít téged.
Szines😛heelnek igaza van a láthatási szög tényleg vacak, ezt be kell látni de az összes TFT ilyen..
Fényképezõ: azért más az otthoni használat és az MMS...ok meg lehet csinálni hogy felveszed külön fényképezõvel átkúrod gépre s onnan átküldöd pl infrán telefonre...
De ez ha egy kamera 10 ropi s 640*480ba fényképez , elképzelehetõ hogy megéri...
2- hol érdekel....van 5 megapixeles is...és? amúgy most fognak jönni 1.3 MP-es fényképezõk mobilba...
Amúgy a canonodnak az ára is megvan....
3-Tényleg? A telefon is....P800, 3650,7650 is tud...igaz utóbbi csak külön szoftverrel...
4- Siemens S55höz van....de Sony Ericssonhoz is lehet majd venni kiegészítõnek beépített kamerás mobilokhoz
5-elképzelhetõ...legalább a T300 a 256szint szépen tudja....elmosódás nélkül..amúgy T720/i/ is elmosódott, de Samsungok és a GD87 penge képet produkálnak
Ezzel nem mondasz újat....de senki sem azért veszi..egy 640x480-s kamera nem több 10 ropinál s nem kell telefon hozzá....
Hát a szines kijelzõ nem csak poénnak jó.....lassan a fejlõdéssel annyi mindent lehet csinálni egy telefonon /Pl P800/ hogy ahoz kell a szines kijelzõ mint a számítõgéphez...
Szines kijelzõt megunni?????ez badarság....annyi lehetõség van benne hogy mindig fel tudja dobni a szar órákat s a témákkal folyamatosan pofozhatod ha unod egy idõ után...lehetetlen megunni...
S ha hosszú ideig használsz szines kijelzõt hidd el nem cseréled majd vissza egy szürkeárnyalatosra....
Csak a saját fényképezõgépemet tudom összehasonlítani a Nokia 7650-nel és a Sharp GX10-zel.
1., Hát a fényképezõ 2048×1536-os felbontást tud, és a Nokia 7650 pedig csak 640×480-ast.
2., A Canon A300-as fényképezõ 3.4 Mpixeles
3., A fényképezõ tud mozgóképet is felvenni
4., a mobiloknak nincs vakujuk
5., a Sharp GX 10 nagyon elmosódott képet produkál
Ezekután fényképezõs telefont venni fényképezés céljából butaság, a sima színes kijelzõ meg maximum poénnak jó szerény véleményem szerint.
Aztán ha már egyszer olyan mobilod lesz, AMI szines, megunod lassan.
És ne haragudj, de azt nem hiszem, hogy az egész, illetve majdnem az egész mobilt körbe kellett volna ragasztania.
Én azért ajánlottam neked a 6310i-t, mert azért olcsóbb 60 ezernél, és van rajta minden ami kell, Java, Bluetooth, infra, és látod, hogy az ilyen gyerekes színes kijelzõsökbe, mint a 6610, nem tesznek Bluetooth-ot, hisz az nem gyerekjáték, a színes kijelzõ meg (azért valljuk be) csak játék, poén.
Az mégiscsak a 6-os sorozatból van.
Egyébként nekem az 5110-zel volt ez, ami neked a 3410-zel, a megoldás az volt, hogy az akkumulátorát leragasztom cellux-szal, de tudom, hogy a 3410-nek nem tud kiesni az akkuja.
Max bruttó 60-70 ezer lehet, lehetõleg színes, bluetooth-al és java-val. Ja és lehetõleg Nokia. Csak a 3650-es ilyen?