Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
nekem még mindíg Siemens ME45-öm van....és még ez is lesz jó darabig..😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Taranov
Nokia boltban kell, és meg kell kérdezni, hogy hogyért adják

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ollie
hol lehet kamerát venni 6610-hez és mennyiért?

Taranov
ja, kezdenek kiközösíteni :-DDDDDDD

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

PResident Evil
mert fikáznak ? 😄

A legjobb,mert ilyen van 6610,felturbóztam egy adatkábellel,headsettel,camerával, és nagyon bejön! De amúgy is qrva jó,a driverek,softwarek! Jó kis gép!
Taranov
szar topik :-DDDDDDDDDDD

PResident Evil
lol topic 😄DDDDDDDD

Gladiator
Anee: Kösz

Taranov:

Taranov
Menj be anyucikád westel üzletébe és kérdezd meg a szakképzett eladót!

hát kábelt szerintem nem éri meg....amennyi egy kábel annyiért van infra port, s az a késõbbiekkel is mûködni fog..
Van USB-s infra amit külön meghajtóként lát, és van alaplapi kivezetése amihez fell kell tenni egy drivert utánna már megy.....
ez jobb mint a kábel szerintem
Gladiator
hopp, egy a-val több lett. csak fasz

Gladiator
neked meg fasza a szádba, hogy kussoljá...

Gladiator
nem tudja vki, hogy egy 7650-sel hogy lehet a gépre átteni a képeket? bluetooth kizárva, mert nincsen hozzá olyan vevõkészülékem. e-mailen átküldés pénz, kábellel hogy kell?

Blasta
Jó, nem csúnya, de nem egy tömör gyönyör. :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
De kissé csúnya...
Amúgy biztos klafa...

Szerintem ma a legjobb telefon a T610 bár én SE párti vagyok:-)
65k, 32szólam, java, mophun, bluetooth, beépitett camera, nagyobb memória és pofás külsõ
Gladiator
Szentem a legjobb telefon a 7650-es. Igaz nagy, és nehéz, de nagy, és szép képet csinál. Minden van benne. Egyedül a rádiót hiányolom belõle. Az a jó, hogy anyumnak westel boltja van, így minden telefont kipróbálok. A másik a 3650-es. Igaz, hogy nagy, és nem értem mért kellett körbe rakni a gombokat, de tud videót, meg nagy a kijelzõje. A legelegánsabb telefon pedig a 6100-as. A SAmsung is jókat csinál, de nem jön e a kezelõfelülete. Én a nokiákhoz vagyok szokva.

Blasta
Igen, ez az egyettlen NAGY hiányossága!
De én is szerettem volna, viszont simán megvagyok nélküle!
Még nagyon nem terjedt el ez a technológia!
1-2 év még simán, mire esetleg használjuk értelmes dolgokra is, nem csak gizdázásra (értsd: fizetés a telefonnal a supermarketben BT-t használva, stb...)

ollie
csak az a baj, hogy a 6610 nem tud bluetooth-t, ami miatt megrendült benne a bizalmam...

Blasta
3650 sux! Rettentõ randa!
És nagy is! Nemköll...
:-DDD

6610 RULEZ!
(csak ne lenne cserélhetõ az elõlapja, sokkal jobban szeretném...:-))))

ollie
egyébként úgy néz ki, hogy én is 6610-est veszek hamarosan

ollie
vegyél 3650-est ;D

Blasta
Az meg máris a szines kijelzõs technológia létjogosultságát bizonyítja, hogy én a 6610-est mobil fotóalbumnak is használom!
Rajta van pár kép (a PC-rõl feltöltve) a barátnõmrõl (õ a háttérképem is :-DDD), a családomról, meg pár kedvenc egyéb képem, wallpaper-em is ráfért! Tudom mutogatni ismerõsöknek, barátoknak, persze ez a kis kijelzõ miatt még nem túl ideális, de idõvel ez természetesen változni fog! Nekem mindenesetre bejön!

Blasta
Ez a szines kijelzõs mizéria egy olyan dolog, hogy valószínüleg rettentõ sok ember el tudná végezni a munkáját egy monokróm monitorral is.
De minek, ha lehet szines is, és az sokkal szebb. Persze egyelõre még nem sokkal, de azért szebb.

Kis idõ elteltével amikor a mobilok átveszik a PDA-k helyét, máris több értelme lesz a szines kijelzõnek. Mert hogy az egybeolvadás meg fog történni, az biztos (mobiltelcsi-PDA).

Most még kevés az értelme a szines kijelzõnek, ezt aláírom, hiszen max a játékok szebbek. A kamera egy rakás fos, de egy-két éven belül már alapfelszerelés lesz a mobilokon a kamera, amik ráadásul 1-2megapixeles képeket fognak majd csinálni! Kb erre tartunk most, ez az idõszak egy átmeneti idõszak, egy úttörés!
Valakinek ezt is el kell kezdeni, nem lehet egybõl mindenttudó készülékeket a piacra dobni...

Blasta
Most ugye viccelsz...

Taranov
Ebben igazad van, igazából én is elítélem a homoszexualitást, elõbb csak vicceltem.
Szerintem (akármennyire is furcsának tûnik) a homoszexualitást betegségnek tartom. Meg a Magyar Igazság és Élet Pártja is elítéli, tehát én is.

ollie
nekem sincs fogalmam, hogy te mirõl beszélsz itt...

Amiga
Szerintem meg tök mindegy, mindenki annyit beszél a másikkal, amennyit akar, fogalmam sincs, mirõl beszéltek itt.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
szerintem egy igazi barátságba belefér az is, hogy elbeszélgetünk, meg az is, hogy csak egy gyors infocseréért hívjuk fel a másikat.

Pheel
Ha haverok lennénk, akkor kétszer húznád nekem az idõt telefonban és jól seggbe is rúgnálak. A harmadik után meg már nem lennénk haverok ;-)
ollie
😄

ollie
persze, persze... az azonos nemhez való vonzódás természet- és Isten ellenes!

Laalee
mit tiszteljek egy farturoban?

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Taranov
A mássságot meg tisztelni kell!!!!!!!

Taranov
Ki beszélt itt végetnemérõ locsogásról?
Ha mi haverok lennénk, és te felhívnál engem fél percre, akkor úgy leszedném a fejed, hogy elszállsz, ember!
Mit beszélsz te arról, hogy nem illedelmes...?
áhh, hülyegyerek, nem érdemes rád idõt fecsérelni.

Taranov
Te vagy a hülye, nem azt mondtam, hogy fecsegni, hanem ha valakit felhívsz, el is beszélgetsz vele, ugyebár, megkérdezed, hogy hogy van, meg ilyenek, de mindegy, te még Schmitt Pál nevét se tudod leírni, szóval nem is gondolom, hogy megértenéd, hogy mire gondolok.

Laalee
komoly emberek annyit beszélnek amennyi szükséges, csacsogni a nõk szoktak, meg a buzik 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Mike at home
masreszt nem mindekinek van arra ideje, hogy masok vegetnemero locsogasat hallgassa

ugyhogy eppenhogy nem illedelmes

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
???

fel percre nem lehet felhivni, mert az nem illedelmes?

vegyel mar egy illemtankonyvet

halalom amikor valaki mielott elmondan miert is hivott/hivtam vissza, nekiall mindenrol fecsegni, ahelyett, hogy a lenyegre terne

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Taranov
Hát igen, komoly emberek hosszan szoktak dumálni.
Mindig gúnyolják a hosszan telefonálókat, hogy milyen fontos emberek, de csak arra lehet következtetni ebbõl a szokásból, hogy illedelmesek.
Szerintem.

Munch
SMS-ezni sem túl illedelmes dolog, ha valami fontosabb annál minthogy a válaszra várjak..

Taranov
na de fél percre felhívni valakit nem túl illedelmes dolog.

Munch
Rám jellemzõ, hogy marhagyorsan elintézem a mondanivalómat. Ha mondjuk fél perc vagy 40 ft, akkor így olcsóbb lebeszélni fél perc alatt, és még választ is kapok.

PResident Evil
na majd beszámolok mire jutottam...

ollie
ez akkor igaz, ha csak elmondanád az sms-nyi szöveget, ill. csak rövid inforól van szó. de ha ez beszélgetéssé kerekedik, ami soxor elõfordul, akkor már nem.

Munch
Felhívni olcsóbbnak tûnt? Szerintem még ma is olcsóbb telefonálni, mint sms-ezni... kivéve persze, ha netröl küldöd.

ollie
ebben igazad van, de nem mindenkinek van webes elérése, sõt nem mindenkit érdekel az internet/email. pl a szüleimet el sem tudom képzelni, hogy internetezzenek, de azt igen, hogy mms-ben küldjenek képeket, mert nekik az egyszerübb, kézzelfoghatóbb, mint az email, valamint a mobil mindig náluk van, de emailhez nem mindig tudnak hozzáférni.
de majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövõ.

Taranov
igen, az SMS dologban igazad van, de az MMS nem hiszem, hogy el fog terjedni Magyarországon.
Már csak azért sem, mert a mobilhasználók egy részét egyszerûen nem érdekli.
Aztán van akinek pénze nincs olyan mobilt venni, vagy csak nem akar új mobilra költeni, és a digitális fényképezõvel készített képeket e-mail-ben tovább lehet küldeni, és a webre is fel lehet tenni.
Szerintem így már nem fog elterjedni az MMS.

ollie
na de kezdetben az sms-t is ennek tartottuk. tök drága volt, egyszerûbb ás olcsóbb volt, ha valaki felhívta az illetõt és náhny mp-ben elmondta amit akart, a helyett, hogy sms-t írjon. valszeg néhány év múlva teljesen el lesz terjedve az mms. de ma még nem sok gyakorlati haszna van, histzen drága és nagyon kevés embernek van olyan mobilja, mely tudja.