Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Van USB-s infra amit külön meghajtóként lát, és van alaplapi kivezetése amihez fell kell tenni egy drivert utánna már megy.....
ez jobb mint a kábel szerintem
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Amúgy biztos klafa...
65k, 32szólam, java, mophun, bluetooth, beépitett camera, nagyobb memória és pofás külsõ
De én is szerettem volna, viszont simán megvagyok nélküle!
Még nagyon nem terjedt el ez a technológia!
1-2 év még simán, mire esetleg használjuk értelmes dolgokra is, nem csak gizdázásra (értsd: fizetés a telefonnal a supermarketben BT-t használva, stb...)
És nagy is! Nemköll...
:-DDD
6610 RULEZ!
(csak ne lenne cserélhetõ az elõlapja, sokkal jobban szeretném...:-))))
Rajta van pár kép (a PC-rõl feltöltve) a barátnõmrõl (õ a háttérképem is :-DDD), a családomról, meg pár kedvenc egyéb képem, wallpaper-em is ráfért! Tudom mutogatni ismerõsöknek, barátoknak, persze ez a kis kijelzõ miatt még nem túl ideális, de idõvel ez természetesen változni fog! Nekem mindenesetre bejön!
De minek, ha lehet szines is, és az sokkal szebb. Persze egyelõre még nem sokkal, de azért szebb.
Kis idõ elteltével amikor a mobilok átveszik a PDA-k helyét, máris több értelme lesz a szines kijelzõnek. Mert hogy az egybeolvadás meg fog történni, az biztos (mobiltelcsi-PDA).
Most még kevés az értelme a szines kijelzõnek, ezt aláírom, hiszen max a játékok szebbek. A kamera egy rakás fos, de egy-két éven belül már alapfelszerelés lesz a mobilokon a kamera, amik ráadásul 1-2megapixeles képeket fognak majd csinálni! Kb erre tartunk most, ez az idõszak egy átmeneti idõszak, egy úttörés!
Valakinek ezt is el kell kezdeni, nem lehet egybõl mindenttudó készülékeket a piacra dobni...
Szerintem (akármennyire is furcsának tûnik) a homoszexualitást betegségnek tartom. Meg a Magyar Igazság és Élet Pártja is elítéli, tehát én is.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Ha mi haverok lennénk, és te felhívnál engem fél percre, akkor úgy leszedném a fejed, hogy elszállsz, ember!
Mit beszélsz te arról, hogy nem illedelmes...?
áhh, hülyegyerek, nem érdemes rád idõt fecsérelni.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
ugyhogy eppenhogy nem illedelmes
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
fel percre nem lehet felhivni, mert az nem illedelmes?
vegyel mar egy illemtankonyvet
halalom amikor valaki mielott elmondan miert is hivott/hivtam vissza, nekiall mindenrol fecsegni, ahelyett, hogy a lenyegre terne
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Mindig gúnyolják a hosszan telefonálókat, hogy milyen fontos emberek, de csak arra lehet következtetni ebbõl a szokásból, hogy illedelmesek.
Szerintem.
de majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövõ.
Már csak azért sem, mert a mobilhasználók egy részét egyszerûen nem érdekli.
Aztán van akinek pénze nincs olyan mobilt venni, vagy csak nem akar új mobilra költeni, és a digitális fényképezõvel készített képeket e-mail-ben tovább lehet küldeni, és a webre is fel lehet tenni.
Szerintem így már nem fog elterjedni az MMS.