10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
Zoldalma #3221 De a legjobb telcsi :D -
#3220 Teljesen igaz.
A 6310/6310i abszolút business class, nem egy gyerek- vagy népmobil. -
#3219 Szerinted miért lesz népmobil? Biztosan azért, mert keveset tud vagy/és mert csúnya :) Talán véletlenül veszik inkább ezt az emberek, mint a V600-at. Hehe.
Amúgy a 6310i sem lett népmobil, mert pontosan annyira maradt drága, hogy sokan a tiritarka 3510/3510i párost válasszák. -
#3218 de mindenki olyat fog venni... szvsz eléggé népmobil lessz ahogy kissé lejjebb megy az ára! Én a V600at majd akkor cserélem le ahogy kijön a K700as Sonyericsson vagy az X700as panasonic... na azok jó mobilok... (szvsz...) -
dashed_ #3217 koszi.. bar akkor mar lehet inkabb a kis kedvenc 6230as lesz.. nem sokkal dragabb mint a v600as es vhogy nekem jobban bejon... -
#3216 talán a V525ösnek jó a kamerája...ha van még esetleg pénzed akkor V600ast tudom ajánlani. Nekem a V600 bevált... -
dashed_ #3215 kedvenc telom.. ha lenne ra penzem megvennem .. csak rohadt draga..
mellesleg tudtok vmi olyan telot ami jo minosegbe fenykepez es elfogadhato az ara is?? -
#3214 Én is így vagyok vele. Nekem végülis a Symbian se jelent semmit, mert nem értek hozzá.
Digit. fényképezőm nekem is van, videó meg nem kell, ha kéne, vennék egy tűrhetőt, annyiért, amennyibe kerül egy ilyen 1.3 mpixeles kamerás telefon.
Nekem igazándiból a minőség a fontos, szeretnék már használni egy telefont legaláb 3 évig, mert eddig ez sem az 5110-essel, sem a 3330-assal, se a 6310-essel, se a 7210-essel nem jött össze. Talán az 5140 megfelelő lesz. Eddig soha nem volt olyan telefonom, aminek nem porosodott volna a kijelzője. Meg nekem fontos lenne a rádió is. -
Anee #3213 Én őszintén nem is akarom tartani az iramot..mert aza irány amerre fejlődik, annak számomra nem sok értelme van- videofelvevés, 1.3 mp kamera...van minidv kamerám és digit fényképezőm is..-
Ami viszont a fejlődésben teccik az a sok értelmes util pl symbian telefonre....ha fejlesztek t300-ról akkor már majd az jön képbe
Amúgy a 6230 meg tényleg kurvajó telefon, mentes a ratyli nokia future designtól -
#3212 Aha. Hát végülis azt is lehet annak tekinteni. Nekem a 8910 tetszik nagyon, de hát nagyon lemaradt... Nagyon gyorsan fejlődik most a mobiltelefon-gyártás. alig bírom tartani az iramot. -
Anee #3211 hmm....de egy low-end telefonban jobb kijelző van...hogy is van ez?
Amúgy minden más terén tényleg high-end(bár a memóriakártya ki-be az eléggé.....dinka)
Szubjektív de a high-end-et nállam a Symbian jelenti, így a 6600...na AZ high-end -
#3210 Az egy olyan telefon, mint annak idején a 6110 volt. Olyan high-end. -
Anee #3209 6230-ból az igényes kijelző maradt ki semmi más.... -
#3208 Látod, abból semmi. :)
Mondjuk nekem az 5140 szimpibb, mert ha ütésálló a telefon, az nem árt a véletlen elejtések miatt, meg az 5140-hez van ún. aktív fülhallgató, ami szerintem kényelmesebb, mint az, ami az 6230-hoz van. -
#3207 "Sajna mindegyikből kifelejtenek valamit, no de sebaj."
A 6230-ból mi maradt ki? :) -
#3206 sharp gx10i mobilra hogy tudnám rárakni csengőhangként számítógépemen levő midi file-t? csak adatkábellel? -
#3205 Nem tudtok valamit a Nokia 5140 megjelenéséről? Nekem eléggé tetszik, talán ez végre egy jó minőségű telefon lesz, ti mit gondoltok erről?
Csak sajnálom, hogy ezek a buta hiányosságok ebben is benne vannak. Pl. nincs benne Bluetooth.
Ugyanez volt a 7210-zel is. Mikor megjelent, a rádió volt a sláger, azokat már sok telefonjukba belerakják, de hiányzott belőle a bluetooth, hangtárcsázás, diktafon.
Sajna mindegyikből kifelejtenek valamit, no de sebaj.
Szóval 5140. -
#3204 gyufafon -
ALCAPONE #3203 akit esetleg érdekel:
Panasonic X60 teszt -
#3202 ugyan az a szoftver van mindakettőbe... -
Anee #3201 nekem t300-am van és tudom hogy csak emlékeztető van benne.....még a frissebb szoftverűben is csak emlékeztető van....
az hogy t68-ban volt semmit nem jelent........ -
#3200 Csoccser!Hogy tudok a legegyszerűbben megszabadulni az operátor logotól?Tehát ne legyen kiirva semmi:)Persze ingyé:)Netről pl tudok letölteni és infrán küldeni a telóra?vagy nincs valami turpisság, amivel egyszerűen ki lehet kapcsolni?Köszike -
#3199 T310-est ajánlanám én is, dizájn az sokkal inkább hasonlít a 230asra, de tudásban meg T300...
Nekem pár hónapja van, 19K -ért vettem és baromira tetszik! -
Zoldalma #3198 Jobb mintha Made in China lenne ;D -
#3197 ööö nem az MMC kártya, hanem a készülék madeinhungary! (félreérhető voltam) -
#3196 lg függetlenítés is over -
#3195 a t300ban van naptár! a t68i-ben is volt. a weblapján is irják hogy van benne... -
#3194 thx!! -
Anee #3193 Nos a T230 kijelzője csak egy bolhafasznyival jobb a T300 256 szinűénél....kb annyira 4096 szin mint a siemens m55, c60 stb-ben.
Csak a design szól-meg a kejlző a t230 mellett, a t300 oldalán ott az infra port.
Ha meg nem tetszik a T300 vegyél T310-et GSM boltba kb 1-2 ezressel drágább -újonnan 24- és az más design és újabb 32 szólamú hangchip van benne....
Árak -úgy megközelítőleg:
T230: 17-18
T300: 19-21
T310: 23-26
állapot és boltfüggő árak
Ja amúgy egy t300-am van több mint másfél éve jó telefon csak a naptár nekem kellene de az ebbe a három közül egyikbe sincs -
Zoldalma #3192 Neked kell tudni. De ha mar mindenkepp SE, akkor T300asnak 256 szinu a kijelzoje ami kicsit ronda (sztem). Viszont van amiben tobbet tud a T230asnal. Nezd meg kihasznalod-e a T300as plusszait, ha nem, akkor latvanyosabb a tobbszinu kijelzo. -
#3191 újabb lámagyanús kérdés (a gyanú jogos)
EZ
vagy
EZ
éri meg jobban??? -
#3190 hi
Lg1200-at kéne kikódolni, ebben kéne egy kis help.
Meg vennék ócsón pár hónapos készüléket, mindenféle érdekel!
thx -
Zoldalma #3189 Ha tudnad hany tonnat legyartottak MMCbol a magyar Flextronics gyaregysegekben. Pl. a T68i-k melle is gyartottak, az volt beepitve. -
#3188 most jött haza ismerősöm angliából, vett ott egy 6230ast, nézem mit tud stb, na kapjuk szét milyen kártya van benne SD vagy MMC ? mikor veszem ki a memóriakártyát mit látok, hehe: Made in Hungary -
#3187 mi a véleményetek a motorola A835-ról?
-
sankóka #3186 Sziasztok! Van egy motorolla 365i telefonom és nem tudom róla a számítógépre vinni a képeket! Van kábelem és ahoz való telepítő lemezem és csak a telefonkönyvébe tudok bemenni! Mit csinálok rosszul? Segítségetek,köszönöm! -
Zoldalma #3185 Hanyas szoftot raktak fel? Mi a verzioszama? -
#3184 Arra emléxem, hogy anno a régi firmware se támogatta és direkt örültem, hogy az oxygénnel ezt kikapcsolhatom.
Mostmeg...
De semmi kedvem régebbi oxygene-t felrakni, így is miatta szívtam meg hogy szoft.frissítés lett belőle... -
#3183 Aha, akkor egy fehér oplogót rak ki.
Csináltam egy átlátszó logót gif animatorban, feltöltöttem és fehér v. fekete lett.
Sux. -
Zoldalma #3182 Probaltad mar h tokures oplogot kuldesz ra?