10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
tajfun #3261 "infra kivezetés:1000Ft"
+ infra port ki tuggya mennyiert...
Arrol nem beszelve hogy csak sajat magaval kompatibilis, jol megszakad a kapcsolat, csak 1mas fele forditva mukodik, meg ugye nem is mindent lehet rajta atlokni. Ennel szabvanytalanabb, gagyibb dolgot elkepzelni nem lehet. Inkabb kabel vagy bluetooth. -
Anee #3260 és a megoldás is a szokásos...veszel egy tartalékaksit és hordod magadnál -
Zoldalma #3259 Azokbol az arakbol faraghatsz is le...sajnos arlista alapjan az MS a legdragabb.
Sharp GX30al a baj a szokasos, megpedig az akksiteljesitmeny... -
Anee #3258 Várj egy fél évet és Alcatel piacra dob ilyen modellt:-)
Shapr GX30-al mia a bajod?
És 6600,3650/60,P900,P800 vonallal...jó ezek nehezek sőt mp3-mat talán csak SE-ban lehet betenni..
mondjuk az SD helyett MS DOU:-)
De hát ez van gecossz vegyél egy sd-s hp kéziszámítógépet amibe van kamera is, 200ból talán megúszod
vagy 160-ért veszel gps-es pda szettet és legalább mindig tudni fogod hol vagy:-) -
#3257 :) -
#3256 Nokia hajdan kedvenc telefonom volt, kb az 5110 idején
sajnos azóta sem tudtak ezen a design-on továbblépni -
Zoldalma #3255 Belemegy SD is, amugyis kompatibilis. Ha tul kocka, csiszold le a sze'leket -
#3254 Megszoksz vagy megszöksz... -
#3253 6230 nekem kocka
sajnálok rá ennyi pénzt
SD kártyám van MMC-m nincs -
Zoldalma #3252 Ez hasonlo a kovetkezo ceges elirathoz:
Cegunk JOL, GYORSAN es PONTOSAN dolgozik, On a penzeert ebbol 2t valaszthat.... -
#3251 LOL! :)
N6230
SD helyett MMC
kocka design ízlés dolga
többit tudja
mondjuk kinek mi drága... én sokallom érte a 100+kHUF-ot függetlenül -
#3250 kocak = kocka
grmnál = gramnál
onkey = Monkey
bocs -
#3249 másik verzió inkább PDA
320x240-es felbontás és fusson rajta pl. Linux vagy DOS, SB16 emuláció, hogy tudjak pl. Civilization-ozni, vagy onkey Island-ezni
ja és telefonként is működjön
:))
és ne 200e legyen -
#3248 egyébként meg rájöttem
csak elbaszott (már bocsánat) telefonok vannak
amibe ugyanis bé lehet dugni pl. SD kártyát
az vagy nehéz, vagy drága, vagy nem játszik le wav/mp3-mat csengőhangként
kérdem én, miért nem lehet, egy olyan telefont csinálni, amibe betehetsz sd-kártyát, és azon tárolhatsz képeket, zenéket
+ csengőhanngnak is beteheted ezeket
és mindemellett van rajta usb
és 100 grmnál könnyebb
és nem kocak desing
és nem kibaszott drága
pedig szerintem nem olyan drága egy ilyen szart megcsinálni -
#3247 aha
de a telefonhoz nem adnak mazzagot? -
#3246 Mert míg az egyik vége szabványos USB ugye, addig a másik vége - ami a telefonba megy - olyan sokféle, ahány telefon csak létezhet. Ezzel szemben egy USB-s infraport minden telefonnal képes kommunikálni, aminek IrDA kompatibilis az infraportja. Gyakorlatilag minden infrás telefon az úgy 5 éve :) -
#3245 usb miert nem jo?
az van minden gepen, mig infra nem -
#3244 V400 mar tud wav-ot is
de 123 gramm brr
-
#3243 nem rossz, csak kicsit talan nehez
de kossz a tippet -
#3242 ja, de mar letettem rola, m65 talan jobb valasztas, ha mar siemens -
Anee #3241 a 37-es a V500-as...
V600-as nincs belinkelve....előtte ami van az a V525/3235/ -
#3240 V500-as és 525-ösben nincs infra csak bluetoth. Bár ez inkább csak előny kivéve ha van már infrád a gépben blue meg nincs. :)
Király kis teló, rengeteget utánaolvastam bele lehet tenni a 600-as szoftverét és tudja szinte ugyanazt mint az.
Én is ilyet veszek majd.
A #3236-os a V600-as? Ez jobban néz ki azért de nem ér +20k-t sajna. -
Anee #3239 "Az adatkabel jobb es nem dragabb"
Jah tényleg sokkal jobb hogy majd minden telefonhoz vehetek új kábelt.-hacsak nem ragadok le egy gyártónál....-
nem drágább:
infra kivezetés:1000Ft
adatkábel legolcsób: 2500Ft
lehet hogy a voda a legolcsóbb csak sok ember ha fel akarna hívni akkor látná hogy gyáj vodás drágább....sajnos sokan még nem az uno/duo/d. nap/ és hasonló egységes díjcsomagokkal küldik BÁR mostmár lehetnék vodás úgy hogy a számom marad...megtévesztés:-) -
tajfun #3238 Mindent ki lehet fuggetleniteni, de mivel a vodkafon a legolcsobb, nincs ertelme atmenni masik szolgaltatohoz.
Infra nem igazan van a motorolakban, mer minek? Az adatkabel jobb es nem dragabb, bluetooth meg alapbol van benne. -
Anee #3237
és sajna nincs benne infra -
Anee #3236 már van V500 is az talán???? rendelkezik infrával
jah és nem live menüs, mivel csak függgetlenbe kapni:-) -
tajfun #3235 Ez a te embered.
-
tajfun #3234 Erre a barbitelefonra gondolsz?
-
Anee #3233 árhatár? -
#3232 nem kell kihajtos, barmi johet -
Anee #3231
ő lenne az -
Anee #3230 http://www.mobile-review.com/review/siemens-cf62-en.shtml
mindenképp szétnyitható telefon kell?jah és a kijelzője elég ratyli nagy fényben nem látod, nincs fényereje
jah más: szerintetek lehet kapni függetlenbe, gyári szoftverrel Sagem MyV-55öt?Megtetszett ez a telefon, az ára is klafa, csak ne adná a voda live! menüvel... -
#3229 mondjuk lehet, hogy megfelelne
mert ketfajta telefon kene
1. olcso, kicsi, konnyu, de azert java, 500-as telkonyv, viszonylag normalis meretu kijelzo legyen benne
2. ne legyen eszement draga, de 1-1.3 megapixel, SD kartya a kepeknek, mp3-nak, wav, mp3/wav csengohengkent, e-mail, usb -
#3228 mi a velemenyetek a siemens cf62-rol?
mondjuk eleg butacska, viszont olcso -
#3227 6600. Egyszerűen ergonómikusabb. -
Anee #3226 Nos, 6600 szépen tud komunikálni infrán is, nem csak bluetoothon és szerintem van adatkábel is hozzá-amit szerintem hülyeség venni mert legalább az infráára más telefont is odatehetsz, tehát később nem kell új adatkábelt venni-.
Siemens SX1 arra én nem tudok/láttam még/ annyi programról mint amennyi a 6600-hoz van...
Na meg nállam a siemens még a nokia alatt van/lesz...
Nameg a siemens dizájnja eléggé bátor...ha neked teccik.. -
#3225 T610 hez az adatkáblet hogy kell működö képessé tenni bedugom gép és teló és semmi mien progi kell és hogy kell megcsin hogy mennyen pliz help -
#3224 Telefon vásárlásra készülök és a Nokia 6600-ás telora gondoltam ami árban kb 80-110-ezer ft-körül van. Sokat tud és királyul néz ki,DE olvastam 1-2 negativumot Pl.-Lassan áll fel a szoftver ill. az adatátvitehez Pc-re Bluetooth kell ami ugye + pénz ill. van rajta infra de hát mennyivel egyszerübben hangzik az USB átvitel ami már van a SIEMENS SX-1 ben ,szoftver is gyorsabb mint a nokia-ban ha jol olvastam 1-2 helyen,ja a SIEMENS SX-1 ára 100-110-körül van (persze ha lehet kapni) nem 1 elterjett telo még. Szoval a kérdés 6600 Vs SX-1??? (HA HÜLYESÉGET IRTAM BOCS ÉN IS OLVASTAM TESZTEKBEN ITT-OTT)by -
#3223 Az biztos!
Nekem még megvan a 6310-em, csak azért vettem egy 7210-est, mert a 6310 nagy volt és nem volt benne rádió. A nagyság mostmár nem zavarna, hisz sose láttam még olyan jót, mint a 6310 :)
Az zavart benne, hogy beporosodott a kijelzője. -
dashed_ #3222 nemtom mennyire lesz nepmobil vagy sem. de igazan nem is erdekel.. ez az a telefon ami nekem bejon.. csak azert nem vezek majd masik telot mert mindenkinek ez lesz.. ha egyaltalan mindenkinek ez lesz..