Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És azt mondod, hogy ne 8910-est?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Persze ha kellene színes kijelzõ, akkor nem, de neked nem kell.
És a 6100 nagyon kicsi, csak egyáltalán nem olyan a feelingje.
A 8310 meg külsõleg sokkal jobban tetszik, mint a 6100.
Nemtom.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
N8910
N6100
vagy N8310??
a 8910 mellett a ritkasága meg a szépsége szól, a 8310 mellett a kinézete, az FM rádió és a méret és a 6100 mellett pedig a méret, mert nekem nem kell színes kijelzõ, sõt ha nincs, az még jobb is.
Nem tudom. Ti melyiket vennétek meg?
Mármint ez az mms dolog. Én is azt hittem, ha él a GPRS a telcsimen, máris sms-ként küldöm/kapom az MMS üziket.
SUX
Azé köszi! :-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
amúgy maxx t310,MC350, vagy egyéb monokrómok...
Most mijen jó készüléket lehet kapni 30K alatt?
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
GPRSre elõ kell vele fizetned. Telefonodban beállítani a GPRS cuccokat.
2.
Igen. Ugyanis úgy mûködik az MMS küldés, hogy amikor neked MMS-t küldenek, akkor csak egy sima esemest kapsz, benne egy kóddal. Na, esemest elmented könyvjelzõként, majd felmész a WAP-ra. Kikeresed a könyvjelzõt. Akkor ott kérni fogja a küldõ telszámát, a te vmi kódodat, nemtom, meg amit esemesben kaptál kódot. Na, és akkor letöltheted a telódra a képet.
Elég szar megoldás. Én régen aszittem úgy jön meg, mint egy sima esemes.
Az MMS küldésnek mik a feltételei?
Azért kérdem, mert van egy 6610-es telefonom, amiben egy elég régi céges telefonkártyát használok. Ezen természetesen nincs aktiválva semmiféle mai kommunikációs csodaszabvány...:-D
Kérdéseim tehát:
1. Mi a teendõ?
2. A GPRS függvénye-e az MMS küldésnek?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
kérdésem: HOL???
mert kizárt dolog mer én nem tudom....

ha akarsz másolni cuccost a wap-os mobilodra, akkor megteheted a következõ képpen is (bár nem ingyé de óccsó)
1. létrehozol magadnak egy ingyenes térhelyet a weben.
2. feltõtõd a cuccost (csak olyan cucc yo, amit a mobilod ismer, tehát ne próbálkozz monjuk divx múvival a 3510i-dhez)
3. kell egy aktívált wap kapcsolat
4. a wap-nél arra a pontra mész, ahol közvetlenül be lehet írni wap oldalt (a bookmarkoknál lesz valszeg, de telefonfüggõ).
5. beírod a cuccos PONTOS elérési útját a filenévvel(!) pölö: http://www.website.org/azenoldalam/cuccos.gif
6. aztán ha nem nagy méretû a cucc, akkor néhány mp alatt letölti és felajánlja hogy elmenccse e.
7650/3650 jobb kijelzõvel szebb és könyebb kiadásban. És még mindig 3+1es a GPRS!!! GRRR
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"
Ezt nézzétek meg!
Nokia 6600 egy igazi nagyágyú lesz!
"- nem érdekel az ára"
Ezek után nincsennek kategóriák, csak a tudás és a használhatóság.
hány másik gyártót tudsz mondani aki az olcsó telefonjait akkora szolgáltatással látja el mint a nokia a 2100t?
hátlapon FÉNYKÉPTARTÓ!!!! és ezt külön kihangsúlyozzák 😄 LOL
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Bár én mindig is Nokiát vettem és valszeg fogok is venni.
Tegyük fel hogy van egy vágyam:
- kell egy új telefon
- nem érdekel az ára (oké, a Vertu tényleg durva)
- jó ha tud képet rögzíteni, néha hirtelen jön egy poén
- elegáns legyen
- kicsi legyen
- ne legyen sérülékeny (V200 ezzel kilõve, 1 hónap után lekopott)
- ne legyen buta, mint a Nokiák
- nem érdekel, hogy tartja-e az árát
jelenleg a birtokomban három Nokia van (utálom õket rendesen): 6310, 8310, 7250 (ezt talán kisit kedvelem)
milyen telefon ajánlatok!
van vkinek SE T610-ese?
Siemens SL55?
Motorola V70i van forgalomban?
és a V600 mikor jelenik meg
és van még kérdésem😊))
Köszi elõre is
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu