Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
8910 semmit sem tud, amit más telefon ne tudna, de legalább drága. Bár menõzni biztosan jól lehet vele...
Taranov
Nem, nekem nem kell.
És azt mondod, hogy ne 8910-est?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Pheel
Én egy 6510-est vennék, ami nem diszkóstelefon, ráadásul a kijelzõje sem az a gagyi, mint a 8310-nek és azonkívül ugyanazt tudják 😊

Persze ha kellene színes kijelzõ, akkor nem, de neked nem kell.
Taranov
Mert így alapból rávágom, hogy Nokia 8910, de a mérete egy kicsit hátrány.

És a 6100 nagyon kicsi, csak egyáltalán nem olyan a feelingje.
A 8310 meg külsõleg sokkal jobban tetszik, mint a 6100.
Nemtom.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Ti melyiket vennétek?

N8910
N6100
vagy N8310??

a 8910 mellett a ritkasága meg a szépsége szól, a 8310 mellett a kinézete, az FM rádió és a méret és a 6100 mellett pedig a méret, mert nekem nem kell színes kijelzõ, sõt ha nincs, az még jobb is.

Nem tudom. Ti melyiket vennétek meg?

Gladiator
ja, persze, az mmsre is elõ kel fizetni. kifelejtettem

ollie
szerintem külön elõ kell fizetni az mms szolgáltatásra. ha nincs elõfizetve, akkor csak linket kapsz.

Blasta
Ájjjjjj deszar.

Mármint ez az mms dolog. Én is azt hittem, ha él a GPRS a telcsimen, máris sms-ként küldöm/kapom az MMS üziket.

SUX

Azé köszi! :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

ollie
sõt biztos, már emléxem hogy egy haverom kipróbálta

ollie
szerintem igen

szánd rá az a 4 ropit s végy c100-at....fain kis telcsi...
amúgy maxx t310,MC350, vagy egyéb monokrómok...
Stann
Samsung C100-asa van valakinek?
Most mijen jó készüléket lehet kapni 30K alatt?

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

csak akkor jön meg WAP-on keresztül ha nem azonos hálózatról van küldve....legalábbis westelnél
Gladiator
1.

GPRSre elõ kell vele fizetned. Telefonodban beállítani a GPRS cuccokat.

2.

Igen. Ugyanis úgy mûködik az MMS küldés, hogy amikor neked MMS-t küldenek, akkor csak egy sima esemest kapsz, benne egy kóddal. Na, esemest elmented könyvjelzõként, majd felmész a WAP-ra. Kikeresed a könyvjelzõt. Akkor ott kérni fogja a küldõ telszámát, a te vmi kódodat, nemtom, meg amit esemesben kaptál kódot. Na, és akkor letöltheted a telódra a képet.

Elég szar megoldás. Én régen aszittem úgy jön meg, mint egy sima esemes.

Blasta
Szasztok, egy kérdésem lenne!
Az MMS küldésnek mik a feltételei?
Azért kérdem, mert van egy 6610-es telefonom, amiben egy elég régi céges telefonkártyát használok. Ezen természetesen nincs aktiválva semmiféle mai kommunikációs csodaszabvány...:-D

Kérdéseim tehát:
1. Mi a teendõ?
2. A GPRS függvénye-e az MMS küldésnek?

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

SaWo
Szeritetek midi file-okat is le lehet így menteni? Hogy pl csengõhang legyen belõlle?

ollie
DE ;D

ollie
www.30000... 300000...

na, menj mondjuk a nexus.hu-ra.

"1. létrehozol magadnak egy ingyenes térhelyet a weben."
kérdésem: HOL???
mert kizárt dolog mer én nem tudom....
ollie
egy yo tanách 4 everbody.

ha akarsz másolni cuccost a wap-os mobilodra, akkor megteheted a következõ képpen is (bár nem ingyé de óccsó)

1. létrehozol magadnak egy ingyenes térhelyet a weben.
2. feltõtõd a cuccost (csak olyan cucc yo, amit a mobilod ismer, tehát ne próbálkozz monjuk divx múvival a 3510i-dhez)
3. kell egy aktívált wap kapcsolat
4. a wap-nél arra a pontra mész, ahol közvetlenül be lehet írni wap oldalt (a bookmarkoknál lesz valszeg, de telefonfüggõ).
5. beírod a cuccos PONTOS elérési útját a filenévvel(!) pölö: http://www.website.org/azenoldalam/cuccos.gif
6. aztán ha nem nagy méretû a cucc, akkor néhány mp alatt letölti és felajánlja hogy elmenccse e.

SaWo
Nem tudja valaki, hogy Nokia 3510-hez létezik-e vmi adatkábel, meg szoftver, amivel tudok csengõhangot, képet rámásolni, vagy pl. az sms-eket lementeni. A régi Siemens-emhez volt progi is kábwel is, remélem ehhez is sikerül majd szerezni. Valami tipp?

Pheel
6220 vagy 7250i. Manapság másra szerintem nem érdemes várni. Egy telefon ne legyen olyan nehéz, mint egy tégla. 10 dkg már igencsak a felsõ határ!
Cheky
miért is?
7650/3650 jobb kijelzõvel szebb és könyebb kiadásban. És még mindig 3+1es a GPRS!!! GRRR

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

ollie
http://www.nokia.com/nokia/0,4879,33210,00.html

Ezt nézzétek meg!
Nokia 6600 egy igazi nagyágyú lesz!

Pheel
Hát sok sikert hozzá! Én maradok a telefonoknál 😊
ollie
Tegnap vettem egy 3300-ast és király!!! Persze olcsón vettem, jóval ár alatt.

Pheel
Alkalmatlan. Inkább egy Creative MuVo és egy telefon 😊
Taranov
igen, bár még életemben csak 5210-esem, 6310-esem, 5110-esem és 3330-asom volt, semmi más telefonom, és még sosem volt sem mp3 lejátszóm, sem gameboyom, és még nem is hiányzott egyik sem 😊)

ollie
de lehet vele telfonálni is. persze az inkább csak egy extrának tûnik, viszont nem kell külön mp3 lejátszót és gameboy-t cipelni.

Taranov
nem telefon

ollie
http://www.club.nokia.hu/cn/nokia_phones/full_specs.asp?intModelID=136

Nokia 3300
Vélemények?

Pheel
Mellesleg én nem ajánlok. Ha neked nem felel meg a 3 Nokiád közül egyik sem, akkor nincs mit mondanom. Talán vegyél egy idõgépet és menj elõre úgy 30-50 évet. Aztán ott hátha találsz valami szemrevalót... :-)
Pheel
Ugyanaz a kategória?!?

"- nem érdekel az ára"

Ezek után nincsennek kategóriák, csak a tudás és a használhatóság.
ollie
oaoooaaaahh!
megyek gyorsan vesze....

Taranov
A mai világban az élet már elképzelhetetlen fényképtartó nélkül.

Laalee
most mér???

hány másik gyártót tudsz mondani aki az olcsó telefonjait akkora szolgáltatással látja el mint a nokia a 2100t?

hátlapon FÉNYKÉPTARTÓ!!!! és ezt külön kihangsúlyozzák 😄 LOL

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

ollie
Ez igaz. Ugyanaz a kategória más gyártóknál többet tud és olcsóbb is.
Bár én mindig is Nokiát vettem és valszeg fogok is venni.

archangel@work
helyesebben: elmaradottabbak
Taranov
miótaa buták a Nokiák?

archangel@work
Sziasztok,

Tegyük fel hogy van egy vágyam:
- kell egy új telefon
- nem érdekel az ára (oké, a Vertu tényleg durva)
- jó ha tud képet rögzíteni, néha hirtelen jön egy poén
- elegáns legyen
- kicsi legyen
- ne legyen sérülékeny (V200 ezzel kilõve, 1 hónap után lekopott)
- ne legyen buta, mint a Nokiák
- nem érdekel, hogy tartja-e az árát

jelenleg a birtokomban három Nokia van (utálom õket rendesen): 6310, 8310, 7250 (ezt talán kisit kedvelem)

milyen telefon ajánlatok!

van vkinek SE T610-ese?
Siemens SL55?
Motorola V70i van forgalomban?
és a V600 mikor jelenik meg
és van még kérdésem😊))

Köszi elõre is
Gladiator
ollie: töltsd le a bombert, ha megtalálod vhol

ollie
valaki tud wap oldalakat ahonnan ingyen java progikat/gámákat lehet letölteni mobilra?

Taranov
miért? 😊

[Walaki]D`Lair
Bizony király telefon...imádom is jól...😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

PResident Evil
én meg még mindig szopok !!!

Taranov
na, az nagyon jó.

Gladiator
amúgy aki teheti töltse le a bombert! kurva laza game. repülõs, de 5 órát eljászottam vele, mire megfájdult a kezem.

Gladiator
tudtok vmi magyar oldalt, ahonnan király játékokat lehet letölteni? KIRÁLYAKAT!

Pheel
Én meg megvárom, amíg nem csak elmosódott bélyegképeket lehet csinálni kizárólag nappal, aztán beruházok egy beépített kamerás modellre.
ollie
aha, jó is az a mobil...