Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Vkinek nincs OLCSÓN eladó sony ericsson T300 telója? Lehetõleg kártyafüggetlen v. westeles legyen, és legyen jó, megkímélt állapotban...
Bazinga!
thnx!
Ja..amúgy már ezer éve regizett vagyok..nem is értem mér nem így jöttem be😊)Még 1 kérdés:Hol és hogy tudtátok a neveteket igy elkészíteni?
Siemens sx1
kérdés, hajlandó leszek-e rá annyi pénzt rááldozni
cc 100-ra taksálom
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Nekem egyébként 3300-asom van, ami az 5510 utódja és nagyon király. Persze alapból nekem is USB-s kábelt adtak, de ugyanaz a portja, mint a 6610-esnek (egyébként egy az egyben ugyanaz a mobil, csak memóriakártyája is van és persze lejátsza az mp3-akat is). Szóval az enyémhez lehet használni a 6610-es adatkábelt. Lehet hogy neked is lehet valami más adatkábelt használni.
-Samsung C1000 vs. Nokia 3510i
Én inkább a nokia mellett lennék, de a másik 65.00 szinû 😊, és adatkábelell lehet rá tölteni! Nommeg a samsung jobban is tetszik, de az oldalon max. készenléti idõnek 90(!) órát irnak, sztem ez nagyon kevés!
De a nokia meg mégiscsak nokia... 😊
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nemsokára a telefonodon is lesz házimozirendszer, az otthoni házimozi második generációját meg házioperaháznak nevezik majd.
Kérem, mi ez, ha nem az idióták világa?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
miért csak idiótáknak fejlesztenek telefont? 😞
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Kinézetre valóban a 8910 után a 6510 a legigényesebb.
Én csak azért ragaszkodom a Nokiákhoz, mert az szimpatikus, azt szeretem.
Gondolkodom egy Simens M55 vásárlásán még nem volt Simensem csak Nokiám jó telefon a Simens?
És ez a tipus jó (M55)?
oldal
Nem szimpi.
Egyébként, ahogy már említettem, a 8310 annyit tud, mint a 6510, csak a kijelzõje sokkal rosszabb. Van még pár apróság a 6510 javára, de lényegtelenek...
A Java valóban jó lenne, a Bluetooth szerintem egy jó dolog, de nem használom, és nem használtam soha, a színesre nem vágyom, csak a szememet bántaná szerintem.
Én kicsit beleszerettem a 8910-be, de egy kicsit drága, mert nagyker áron 88000, az jó, de kisker áron 110 000, és a nagyker áron csak akkor kapom meg ha minimum 5-öt rendelek, de nekem csak 1 kell. A 8310 meg külsõleg nagyon tetszik, de a 6510 is tetszik.
A 8310-ben és 8910-ben van Java?
Ja nincs többszólam (jobb is), Java (talán jó lenne), Bluetooth (van infra, nekem elég), meg színes kijelzõ (ami kevésbé látható és többet fogyaszt). Ezek a hátrányok 😊
Nem tudom eldönteni.
És mindenképpen Nokiát akarok, csak mert az kell és kész.
Egyébként a 6510 és 8310 olcsóbb is, de a 8910 tényleg menõbb és van rajta Bluetooth.