Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kipróbálnám miután kivettem a dobozbol, aztán nem is foglalkoznék vele, hogy van benne...
Már a nokia nem is gyárrt diktafonos telefonokat vagy mi van?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Melyik a kisebb?
7210 vagy 6610?
8910 lenne a szuper, de hiányolom belõle a Javat, és drága is. 8910i nagyon sokba kerül, 6100 rádió nélkül nem kell.
De a hangtárcsázás a James Bond feelinghez kell, a diktafont pedig olyan vicces. Rámondasz valamit, és visszamondja.
Ha van intelligens mosópor, miért ne lenne intelligens telefon? 😊))
A hangvezérlés pedig azért kell, hogy egy szóra elindítsa a hangrögzítést 😊)
Komolyra fordítva a szót, használom, igaz, nem olyan lényeges, mint a Java, meg mint a súly.
MEglep, hogy ilyen telefonokban nincsen.
Én is a 7210 felé hajlok, és e között válogatok.
A 6100-ában egyáltalán van ez a 3 dolog?
Ezek után kell nekem Nokia?
Egyáltalán kell mobiltelefon?
Inkább eladom, és veszek CB-rádiót 😊
Elképzelhetõ ilyen?
Már rég le kellett volna csukni ennek a szar Nokiának a mérnökeit, használhatatlanok ezek a mobilok.
Nekem kéne az FM-rádió is, meg a hangfelismerõ tárcsázás és a hangrögzítés.
A 6100-ban nincs rádió, marad majd a 8310 vagy a 6510? De azokra felesleges lecserélni a 6310-et.
Ezeknélkül ez nem lehet felsõkategóriás telefon, azonban azt gondolná az ember, hogy egy ilyen 2002-es business class telefonban ezek az alapvetõ dolgok bennevannak, de ezekszerint ez is csak children class 20 db saját polifonikus csengõhanggal.
Ott a bibi, hogy a 6610-ben nincs hangfelismerõ tárcsázás, hangrögzítés és hangutasítás, holott a 6510-ben van a Nokia összehasonlító táblázata szerint. Ezután 6610 kilõve, szar telefon.
Olyan hülyék ezek, miért nem tudnak egy rohadt eg
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Akkor eldöntöttem, 6610 lesz a jó.
Bár 6100 is jó lenne, de az 1-es villamoson néha szívesen hallgatnék rádiót.
És azt a 6100-án nem lehet 😊))
Egy jobb teló 8 deka, egy jobb mp3 lejátszó 4-5 deka elem nélkül. Elemmel akár 10 is 😊
A 3300 meg 12.5 deka. Viszont telefonnak sem optimális, meg lejátszónak sem tuti.
Persze, ha neked bejött, akkor nem szóltam semmit 😊
Bazzeg, rádiót sem hallgatunk az utcán hangosan, max a strandon szal nem kéne mindenféle fisi-fosi slágereket kántálniuk ezeknek a ketyeréknek.
Polifónikusan is lehet nagyon fasza, diszkrét csengõhangokat beállítani (legalábbis a nokiának van 1-2 ilyen) amik nem buták, nem slágerek de mégis meghallod õket. Nekem bejön.
De a 8910 viszont nagyobb mint a 6610 nem? Vagy ugyan akkora? Nem hinném, hogy abban a tokban kisebb lenne. A 6100 meg még a 6610-nél is kisebb (ezért nem azt vettem. Meg azért, mert a 6610 elegánsabb kivitel, csak az a fránya cserélhetõ elõlap zavar...)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A 6610-nek a billentyûzete tetszik, de a 6100-hoz képest túl nagy.
A 6220 meg valóban drágának ígérkezik, és akkor nekem nem kell annyi pénzért kamera, van digitális fényképezõm.
A polifónikusba pedig beletörõdöm, ha nem kapot elfogadható áron 8910-est és akkor lesz egy 6100-ám. Az Pannon partnerprogrammal 50 ezer, kifizethetõ, mert nem kell nekem új elõfizetés, mert már van egy.
Na mindegy.
Egyébként a színes kijelzõvel megbarátkoztam, a Java elég fontos, de ha 8910-est kapok, szarok a Java-ra olyan szép az a telefon szerintem.
A polifónikus meg tûrhetõ ha nem az ózdi hõs a csengõhang.
Mondjuk egy Bach vagy valami más klasszikus dallam egyáltalán nem égõ.
Ebbe belegondoltam késõbb 😊)
Azért maradjunk már meg a "szokásos" telefon formánál. Legalábis én így gondolom.
Vannak ezek az idióta telcsik, nem is tudom minek, de nevettségesek leginkább:
5510
3300
3650
nameg ez a sx1
Nekem nem jönnek be.
Még a 7650-es se tetszik, bár az is jobban hasonlít a tradicionális telefonokhoz mint ezek...
Másrészt meg a 6510 pl nekem sose tetszett. Olyan kis bumfordi, de semmiképp nem elegáns. Akkor már inkább 6100 vagy 6610! Esetleg várd meg a 6220-ast! Az lesz a fasza telcsi, csakhát abban ugye szines kijelzõ, polifónikus csengóhangok,(leégne a pofád, ha megszólalna? Sokkal finomabban tud megszólalni egy ilyen, mint azok a szar erõszakos 1 szólamu csengések. Másrészt nemsokára mindenkinek így fog csengeni, szal....) nameg a kötelezõ kamera. Nekem sem kell kamera, dehát ha ez a trend, akkor nemsokára még a hitelkártyákon is házimozi rendszer lesz...:-DDDD
Ez egy fasza telcsi, de biztos kurva drága lesz.
Egy 6310 kéne neked inkább, olcsóbb és telefon alakja van, és sokat is tud, nekem pont van egy eladó 😊)))
Mike, ezt nem gondolhatod komolyan....
SX1. Ez már megbocsáss, de ocsmány. :-DDDDDDD
Nemtudom, mások hogy gondolják ezt. Ime:

Filózom még mindig a 6100 és a 8910 között, de vennék 8910-est, csak sajnos nem találok sehol újonnan.
Nem tudtok valami boltot ahol újonnan tudnék szerezni sima 8910-et?
aza elõfizetéses?
vagy pl a domino csomag alapú?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
és mi az hogy GPRS-alapú?
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

This type of connection doesn't suit for data synchronization purposes.
USB-to-USB 5510 cable can be used for uploading MP3 files only as MP3
player
is separate device in Nokia 5510. You can use only RS232-PIN F-Bus (full
duplex, 115200 bit/s) technological F-Bus cable the same as for Nokia
3310/3330/3410 phone models, which connects under the phone's battery.
Please, note:
1) Technological cable connection is unofficial, therefore, such cable
usage
may be recognized as reason for cancelling your phone's warranty
2) Not all cables for 3310/3330/3410 phones are fully compatible with
Nokia
5510 phone. You can only check it, whether it connects to our trial
version
or not.
3) We are not affiliated with, associated with or anyhow related to any
cable manufacturer, therefore, you are using all cables on your own
risk.
If you will have any further questions, don't hesitate to contact us.
Best regards! Maxim Vyalkov
Oxygen Software- tools for your Nokia
Oxygen Phone Manager II - all you want from Nokia
"
mi az, hogy GPRS? És mennyire elég kb az a 250kb? csak olvasgatásra? vagy letöltésre is?
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?