10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#3341 Hol lehet szerintetek normális áron Nokia 9210i-t kapni? -
Anee #3340 a kijelzője nagy fényben nem látszik....nem tft -
Borg #3339 CF62-ről mik a vélemények?
(hogy a dizájnja kinek nem tetszik, az kevésbé érdekel) -
Zoldalma #3338 http://www.sdcard.com/usa/TextPage.asp?Page=4
http://www.open-mag.com/features/Vol_17/storage_standards/storage_standards.htm
Hmmm, anno ugy olvastam, es a fentebbiek alatamasztjak h fokent az a kulonbseg h SD eseten secure vannak tarolva az adatok.
Bar aztan ki tudja manapsag....
-
Zoldalma #3337 Nekem ment...lehet h ujabb sw volt benne? -
Anee #3336 de ha megnézed fényképezőnél mindnél úgy van hogy SD/MMC...én 3650-ben próbáltam egy 256MB-os Sandisk SD-t és nem ment, vastagsága ugyanakkora volt, tehát a láb miatt....de majd prószáljátok ki Ti is az a biztosabb -
Zoldalma #3335 "olvastam valahol hogy mire való az a külön láb (biztonság), na de most komolyan te kipróbáltad vagy csak elméletileg jó ?"
SD kartya vastagabb egy gyorsabb az MMCnel, kompatibilisek is es az esetek 99%aban mind2 hasznalhato. A maradek 1% vagy a vastagsag miatt vagy a sec. lab miatt nem lehetseges. Probaltam, fokepp fenykepezogepekben, nem volt gond, szal nem csak elmeletileg jo. :D
-
Zoldalma #3334 A gagyi 128*128 azert a 6600/3650/3660/N-Gage/7100asnal nem igazan hiteles technikai adat, szal nem kellene altalanosan legagyizni a Nokiat. Ennyi erovel fikazhatnam barmely mobiltelcsit mert a PDAm birja a 640x240et. -
#3333 Kösz! -
#3332 De itt most a Bluetooth-t és a WLAN-t hasonlítjuk, ha nem vetted volna észre. -
tajfun #3331 Nokianak max 100 ft. -
tajfun #3330 Es? Nem ez volt a kerdes. Otthonra nagysagrendekkel olcsobb 1 utp kabel (halokartya meg manapsag integralt alaptartozek az alaplapokon, akinek megse, annak +1000 ft) mint megvenni par wlan vezerlot. A sebessegrol, hatosugarrol ne is beszeljunk. Jelenleg 1eduli elonye az elobb vazolt "alkalmazasban" van. -
#3329 Kezdek ráhangolódni a 9210i-re :D
Szerintetek újonnan mennyi a reális ára?
Mert hát nem gondoltam 200-ért venni vmelyik szolgáltatónál előfizetéssel.
Én eddig 130-ért láttam. -
#3328 köszi az infot! -
#3327 WLAN 11, 54 vagy még több MBites, a Bluetooth jóval lassabb. -
#3326 Tévedés.
A WLAN az csak annyit jelent, hogy Wireless Local Area Network.
Otthon is lehet WLAN-od, ha WLAN routered van, vagy a két számítógépben van WLAN kártya. -
tajfun #3325 WLAN arra kell hogy leulsz 1 bank vagy jobbfajta etterem ele notebookkal es ingyen netezel. :) -
tajfun #3324 Otthonra legjobb az utp crosskabel. O'cso' es finom. :) -
tajfun #3323 A kijelzovel nem lesz gondod, 65k szines, 176*208 felbontasu (a nokia meg mindig csak a gagyi 128*128nal tart), kamera a szokasos 640*480 vga, csengohang meg biztos jo, de ugyis mindig rezgesre van allitva. :) USB kabel nem hiszem hogy jar hozza, semelyikhez nem szoktak adni, bar anno a gprs net indulasakor a vodka kabellel osztogatta az r600as sanyi-erikfiat.
v600:
-
#3322 Hát nem irigyellek, a WLAN azért otthonra is jobb, ha már wireless-nél tartunk. -
#3321 Ebben egyetértek veled.
Semmi értelme a polifónikus csengőhangnak, csak gyerekes szórakozás. Haszna nincs semmi. -
#3320 Telefon vásárlásra készülök és a Motorola V-600as telora gondoltam ami árban 80-ezer ft- a Vodánál.Kérdés megéri -e vagy más telcsi után nézzek.Ami nekem fontos az USB csatlakozás ami ha jol tudom van hozzá (remélem kábelt is adnak);ami még számit a kijelző minősége,csengőhang ja és a kamárája se legyen nagyon szar.Tehát aki tud jót vagy rosszat erröl a telcsiröl irjon 1-2 sort! Üdv.
-
kasika #3319 és nem kicsi a sávszél? -
#3318 a headset elég régi dolog viszonylag, most viszont jönnek a pc-s bluetoothok. nekem pl itthon 2 gép azzal van összekötve... -
Anee #3317 debreceni gsmbolt új árak esetén... egy másik debreceni boltban csak 10 a kettő között az eltérés...
Amúgy télleg a bluetoothé a jövő, de nem a PC miatt hanem inkább a hadset miatt
Tufa: ok ez az én felfogásom....azért polifonikus után elég silány a sima...
Ha így nézzük az R380-as Ericcson is szóba jöhet csak abban nem vagyok biztos hogy tud html oldalakat megjeleníteni.
Szines kijelző nélkül azért a html oldlak nem egy sztárak, a legdizájnosabb cucc sem fogja elérni a rossz 0-day warez dizájnt se.....emiatt szerintem nem árt a színes kijelző, bár lehet én látom ferdén a viágot -
#3316 "de ha megnézed V300 45 újonnan V500 meg 65 s a kettő összvissz dizájnban meg bluetoothban tér el, utóbbi javára...."
Beszállnék a vitába.
A két készülék lehet, hogy csak ennyiben tér el egymástól de az árakat nem tudom honnan vetted mivel pl. aproneten az összes hirdetőnél a v300 kb. 2-3 ezerrel olcsóbb, mint a v500 vagy v525.
Csak ennyit akartam. :)
Akinek van már infrája a géphez az úgyis megpróbál infrásat venni ha nincs sok kidobandó pénze, ha meg nincs infrája sem akkor szerintem egyértelműen bluetoth mert ez a jövő, több minden támogatja és árban is hasonló a pc-s egység. -
#3315 "még talán a régi motorola accompli volt ilyen, de azon se sznes kijelző se polifonik csengőhang"
Anee hozzászólása tetszett. Nem tudom! Egy telefonba miért olyan rohadtul fontos a pólifonikus csengőhang? Főleg egy ilyen okos mobil tipusnál?! Nem elég az érintőképernyő mint extra... ha polifonik cshang kell akkor vegyél vmi 3510et, SŐT ha még szines is kell akkor kapásból ott van a 3510i... Abban van szines kijelző, polifonikus csengőhang, SŐT a mai kor divatja, az überultraszuper cserélhető elő és hátlap... -
tajfun #3314 "ezt lassan amit folytatsz fanatizmusnak vagy lassan idiotizmusnak nevezik"
Te mar csak tudod mit is csinalsz...
-
#3313 olvastam valahol hogy mire való az a külön láb (biztonság), na de most komolyan te kipróbáltad vagy csak elméletileg jó ?
én egy 256-os sandiskkel (mindkét szabványba benne volt a keze :-) próbáltam de nem ment, ja és az sd kártya gyakorlatilag vastagabb az mmc-nél.
Na mind1,végül is nem lényeges.
-
Zoldalma #3312 Nm. :) A keszulek lesz meg olcsobb is...
De ha nagyon tetszik, nezz utana egy Jornada728-asnak, teloval kiegeszitve kellemes... -
#3311 Kösz a segítséget! -
#3310 Igen, sajna pont rosszak az igényeim. Nem kell sokminden, de pont az kell, ami nincs mindegyikben meg. Szóval én eléggé beleszerettem a 9210i-be, de asszem várok tovább :) -
Zoldalma #3309 Akkor v P800/P900, vagy N9500 ill. van meg a PDA/HandheldPC + telo. Ha bill. szimpibb akkor N9500 ill. HPC a nyero :) -
#3308 Azért is tetszik nekem ez a telefon, mert jó strapabírónak néz ki. Viszont az nem tetszik, hogy GPRS nélkül, HSCSD-vel minden perc netezésért sokat kell fizetni. 6310-em van, nem i, de azt nem vinném magammal akkor, ha ilyenem lenne. 6310 jó cucc, csak sajna nem tudok rendesen e-mailezni rajta, hisz nincs rajta olyan mailező felület, mint számítógépen. Meg ugye böngésző sincs, szóval mégiscsak kommunikátor kéne :)) -
Zoldalma #3307 Lassu. :) Meglehetosen, de mint mondtam, 6310ivel muxik IrDAn keresztul. Vibrara nemtok mit mondani, nem beepitheto utolag (sztem). De eddig nem lattam szukseget, nem kis hangja van. Jaaah, es qrvara birja a zuzodast, parszor esett mar le eleg magasrol. -
#3306 Huhh, GPRS nélkül szerinted lehet rendesen használni a böngészőt? -
#3305 Mondjuk azért a vibra nem árt, mert akkor nem kell legalább hangot kiadnia hívásjelzésnél. -
Zoldalma #3304 Attetelesen van. Programmal hasznalhatsz mas telcsit amiben van GPRS. Infran keresztul modemkent hasznalod, es ugy menni fog. -
#3303 Valóban, a WLAN nagyon jó.
GPRS nincs is a 9210i-ben? :(
Mert ha nincs, akkor az ugrott sajnos, mert nekem az mindenképpen kéne a netezéshez. -
Zoldalma #3302 Jah meg gondolom gyorsabb proc, ami rafer :o)