Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
A PAnnon félperces egységekben számláz. Egébként mobilhívások több, mint fele 30-45 másodperc között van.
(Forrás: nyári Pannonvilág)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Pheel
"Elõfizetéses tarifái egyszerûen nem elfogadhatóak, 3125 Ft havidíj, fele sem beszélhetõ le, percdíj nagyon drága."

RockAndRoll Max 😊 Olvass utána! A teljes 3125 lebeszélhetõ. Persze így is marad bent 675, ha jól emlékszem. De ez máris jobb, mint BÁRMELYIK Pannonos...

"Vitamax UNO-ban pedig a percdíj magasabb, mint a Domino Napnál, és magasabb a Praktikum Perfektnél, és a számlázás:
Minden hívás elsõ 60 másodpercéig - a hívás hosszától függetlenül - 1 percet számlázunk, ezt követõen 30 mp-es egységekben történik a számlázás."

Minimálisan drágább és itt legalább 1 perc után félperces egységekben számláz. Megsúgom, hogy mind a Praktikum Perfekt, mint a Domino Nap MINDEN esetben PERCALAPÚ és nem félperces...

Olvass kicsit jobban utána, mielõtt leszólod õket, mert kissé tájékozatlanul hadakozol... Bocs
Pheel
Másfél éve Vodafone Vitamax City 😊
HuAn82
A Pannon-tól ez nem volt etikus.Néhányan gondolom ismét elpártoltak tõle.A "boldog békeidõben" én is Pannon-os voltam,de már kb:2 éve vodás.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Taranov
jaja, bár én a Vodafone-t nem komálom, az a helyzet. Inkább Westelt. Pannonnal az a gondom, hogy vagánykodtak, hogy valódi másodperc alapú számlázás, oszt õk is átálltak a félpercesre

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

HuAn82
A VitaMAX City tarifacsomag számlázása 30 mp-es egységekben történik.

Ennyi a negatívum szerintem...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
VitaMAX City

Taranov
melyik csomag?

HuAn82
Nekem a Vodafone bejött.54/24/30

Taranov
Fele lebeszélhetõ.
Tájékozatlanok vagytok fiaim

[Walaki]D`Lair
Westelnél egy fitying se beszélhetõ le....a percdíj a csillagokat verdesi....

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Taranov
áááááááááááááá, mindig is tudtam, hogy voda a legszarabb 😊))

Elõfizetéses tarifái egyszerûen nem elfogadhatóak, 3125 Ft havidíj, fele sem beszélhetõ le, percdíj nagyon drága.
Pannonnál a 3000 Ft-os csomagból 1500 lebeszélhetõ, a tarifák pedig sokkal jobbak.

Vitamax UNO-ban pedig a percdíj magasabb, mint a Domino Napnál, és magasabb a Praktikum Perfektnél, és a számlázás:

2 Minden hívás elsõ 60 másodpercéig - a hívás hosszától függetlenül - 1 percet számlázunk, ezt követõen 30 mp-es egységekben történik a számlázás.

éééééééééégééééééééééééés 😊)
Ugye van két jobb szolgáltató és egy, amelyik rosszabb, mint a másik kettõ 😊))

Taranov
Te vodás lettél? Nem pannon voltál?

Pheel
Elõször én sem hittem. 😊 Javaslom olvass utána!
Taranov
az nem lehet az

Pheel
Haha! Értékes kiegészítõ információ gyanánt elmondom, hogy a Vodafone-nak van VALÓDI másodpercalapú prepaid csomagja VITAMAX néven 😊
Taranov
ma a 2003/nyári PannonVilágot fellapoztam.

Benne:

Miért jó pannonosnak lenni?

És a válasz: Valódi Másodperc alapú számlázás kártyás és elõfizetéses tarifacsomagok esetén egyaránt!

ROHADJANAK MEG!

Taranov
szerintem is lesz fordulat a történetben. Olcsóbb lesz majd az elõfizetés még.
Nekem személyszerint legjobban a régi helyzet tetszett, vezetékes telefon elõnyben, elõfizetéses kifizethetõ, prepaid nincs. vicces volt.

ollie
Mindjárt jobban érzem magam ;D

Pheel
Ebben az a nevetséges, hogy látszik, hogy mennyire sokat nyúlnak rajtad a szolgáltatók, ha már elõfizuval csak drágábban tudsz telefonálni...

De lesz még nemulass! A city árai csak jan elejéig garantáltak... 😞
Taranov
Tudom sajnos. Azt gondolom, hogy lesz még csavar a történetben, nem lesz a prepaid mindig ilyen felkapott.
Mert régen az emberek (1998-1999-2000) még meggondolták, hogy prepaid vagy postpaid, mert egyiken van havidíj, de olcsóbb, másik havidíjmentes és drágább vele telefonálni.
Szerintem lesz még idõ, mikor ugyanígy lesz.

Nem tudjátok, hogy más országokban hogy van? (nyugaton)

Taranov
igen? Akkor elvileg jövõ hónapban már válthatok.
Thx az infót.

Pheel
"Mondjuk már látszik micsoda különbség van már mobil és vezetékes között, már minden mobilt pannonról érdemes hívni"

Igazán nem akarlak elkeseríteni, de a nem POSTPAID, hanem PREPAID Vodafone Vitamax City még mindig simán veri ezeket az árakat, ha mobilt hívsz. Ráadásul elõfizetési díj NÉLKÜL...
ollie
Szerintem havonta válthatsz csomagot. De perszen nem biztos...

Taranov
igen, már áttanulmányoztam, de én csúcsidõs percdíjaknál sokkal olcsóbbat képzelek el álmaim percdíjának 😊
Mondjuk már látszik micsoda különbség van már mobil és vezetékes között, már minden mobilt pannonról érdemes hívni, eddig a vezetékes mindenben olcsóbb volt. Sajnos augusztus végén váltottam Optimumról Momentumra, már átváltottak, de 1 vagy 2 hónapnak kell eltelnie, hogy válthassan újra, mostmár a 3000 Ft-os havidíjú horizontra, és megrendeltem a PannonPluszt is, így 25%-kal olcsóbb lesz. Remélem az elsõ havi számlát kivéve a (PannonPlusz miatt) olcsó számláim lesznek 😊)

B@dsector
Milyen mobilt érdemes most venni ?
Nekkem nagyon tetszik a Sony Ericson T610 kinek van ezzel bármi tapasztalata.
ollie
ezeket mind én írtam

francba, ez elcseszõdött
ezt nem is altbrucke írta! hanem én
Vannak új Pannonos elõfizetési csomagok és már egész olcsó lett velük a telefonálás. A legolcsó 24 és 40 Ft közötti percdíjjal váltakozik (a csúcsidõtõl és a hálózattól függõen), valamint az elõfizetési díj fele lebeszélhetõ (1 hónapra 3 rugó), de nem mp-ként, hanem fél percenként számlázik. De ha valaki sokat telefonál, ez éri meg a neki a legjobban. Tehát ha Pannonos elõfizetõ vagy, mindenképen nézz utána, lehet hogy megéri áttérni valamelyik új csomagra.
Mike at home
Ha lehet kapni ott meg praktikummal 16-ert akkor vehetnel nekem egyet (ha van meg fekete)
mondjuk, hogy hol talalkozunk az mar kicsit bonyolultabb
mondjuk en budapesti vagyok,
huh ez egy kicist bonyolult lesz

inkabb csak annyit kerek, hogy nezd meg van e meg nekik prepaides fekete 16e-ert

koszi

aztan majd valamit kitalalok

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

igen. köszi

SecMan
Megkaptad????????

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

SecMan
Azt gondoltam, de ha nem pécsi akkor nem tudok segíteni rajta, ha meg pécsi akkor gondolom mondta volna hogy részletesebben írjam le.

Taranov
õ is akar venni úgy tudom

SecMan
Fenn van 😊

SecMan
Csütörtökön Pécsett 😊, ha részletesebben érdekel, akkor szólj 😊

Mikor nyomod fel?

Taranov
Messengeren vagy mircen át tudjátok küldeni simán. Vagy FTP-re kirakjátok.

Mike at home
és mikor?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
hol vetted?

Az úgy nem lesz jó, mert korlátozva van az axelero-nál a hely. Úgy tudom 5 megára.
Van egy ötletem, küldök egy emailt.

SecMan
Amint tudom elküldöm, legkorábban holnap. Mennyi helyed van a címeden? Mert telepítve 17Mb(fölösleges dolgokat levéve 10), szóval ha nem gáz akkor inkább egybe küldeném(persze tömörítve).

Secman kérhetnék egy szívességet? Ezt a progit kergetem már pár hónapja de nem találom, ha nem tul nagy kiterjesztésû akkor elküldeném e-mailen darabolva ide: [email protected]

SecMan
A csengõhangos kérdésemre közben megtaláltam a választ! Viszont még mindig nem tudom hogy lehetne az oplogót, csengõhangot a mobilról a gépre?!

SecMan
Sziasztok! Légyszi segítsetek!
Nem rég vettem egy ME45-öt, akciósan, szerencsére még találtam 1 boltot ahol volt . Szóval a kérdésem a következõ:
-Telefonról oplogót és dallamot hogyan lehet lementeni a gépre? Van hozzá valami progi? (adatkábelem és SoftDataLink 5.0-m van)
-Még1 kérdés: tudtommal .mid -et lehet csengõhangnak rátölteni, nos, van egy csomó .mid -em amiket netrõl szedtem le(clubsiemens egyik linkjérõl), de mindegyiknél azt írja ki hogy sikertelen volt a másolás. Most akkor mi van? Esetleg túl nagy lenne? Mekkora lehet a max méret amit csengõhangként fel lehet tölteni?

A válaszokat elõre is kösz!

Taranov
westeles leszek asszem, sokkal olcsóbb a Westel 300, mint a Pannon Optimum

Mike at home
a prepaid is csak 10

csakhogy nem lehet kapni, hiaba hirdetik

Taranov
na, abban király a westel, talán én is váltanék, pannonnál nem nagyon jók az elõfizetéses csomagok 😞

[Walaki]D`Lair
elõfizetés

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu