10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#3423 Én anno a 6510-emet a Vodánál vettem. Újonnan már elég esélytelen szerezni. Használtan 25-35 között lehet szerezni. -
#3422 Hát mostmár nem is reklámozom. Eddig meg semmi gondom nem volt vele, sem a vásárlásnál, sem pedig a készülékkel. Most, amikor a garanciát érvényesíteni akarom, már kimutatták a foguk fehérjét.
Rádiós telefonokat láttam már, pl. a 6510-est, vagy a 8310-est, csak fogalmam sincs, hogy ilyet újonnan hol lehet kapni természetesen normáis garanciával. -
#3421 Ezek után azt hiszem a helyedben már nem reklámoznám a céget.
Máskor majd jobban figyelsz erre is.
Új telefon esetén pedig nagyon egyszerű a helyzet. Elmész mondjuk a telefonguru.hu-ra és rákeresel azokra a telefonokra, amikben van rádió. Az eredményből válogatsz. -
#3420 Szevasztok!
Még tavaly augusztusban vettem egy Nokia 7210-et a Drégelyvár GSM-ben, de most elromlott. A kisebb rázkódásoktól is kikapcsol, és gyakran írja, hogy nincs SIM, persze alaptalanul.
Elvittem egy Nokia szervizbe, a mammutba. Ott azt mondták, hogy mivel nincs hozzá eredeti Nokia garancialevél, csak a Drégelyvár GSM adásvételi szerződése, csak ott tudják javítani.
Odavittem, ott viszont azt mondták, hogy kellett hozzá lennie eredeti garancialevélnek, és ők is csak azzal javítják ingyen. Én csodálkoztam is, mikor a hiba kijött, hogy nincs hozzá garanciapapír, pedig eredeti dobozban vettem, de gondoltam, hogy nem adtak hozzá, de el sem tudom képzelni, hogy elvesztettem.
A Nokia szervizben azt mondják, hogy nem tudják mennyi lenne a javítás, de a legdrágább javítás 58 ezer Ft bruttó, mert ebben az esetben, ha javíthatatlan a cucc, kicserélik egy újra. Persze ennél olcsóbb is lehet, de 20k-nál kevesebbet nem gondolnak.
Ti mit tanácsolnátok a helyemben? Ha újat vennék, nagyon fontos lenne, hogy legyen benne rádió, de az olcsóbb rádiós Nokiák (6510, 8310) már régiek, ezért nem is tudom, hogy újonnan lehet-e kapni őket. -
#3419 Helo! Vettem 1 Motorola v-600-as telot ,ha összekötöm a mobilt a számitógéppel (Bluetooth-al) nem tudok csak zenét,képet,és videot rátölteni a mobilra a játékok nem mennek át (Jad;Jar) ja Voafonos a készülék ! -
tajfun #3418 Viszont gagyibb is a dizajnja. -
#3417 Nem üvölt, csak nem találta meg a Caps lockot. Bocsássunk meg neki! -
#3416 Ne üvöltözzé má' vazzeg! -
sankóka #3415 ÉS???????? köszi a billentyűzetet ismerem jópofa de a problémámat ez nem oldja meg csak a te izlésedhez áll közelebb az irományom! -
#3414 A Caps Lock billentyű (amivel az állandó nagybetűírást ki lehet kapcsolni) a klaviatúra baloldalán a TAB (tabulátor) és a baloldali Shift (nagybetűírás) gomb között van. -
sankóka #3413 SZIASZTOK !NÉHÁNY NAPPAL EZELŐTT FELTETTEM EGY KÉRDÉST ! HOGY TUDNÁM LETÖLTENI A SZÁMÍTÓGÉPRE EGY MOTOROLLA 365i-RŐL A KÉPEKET? VAN HOZZÁ KÁBELEM AHOZ VALÓ CD-ÉM ÉS MÉG SEM MŰKÖDIK? MÉRT? A VÁLASZT KÖSZI -
#3412 ha könnyü kell akkor panasonic -
#3411 Ha könnyű kell, akkor vegyél Nokiát :) -
#3410 az MPx100 tobbet tud mint a 220-as -
#3409 e;basztam a linelest vhogy sry
Taranov, lehet, hogy ocsmany de csak 85 grammos
a tobbi meg jocskan 110 folott
a 100-as meg 130 -
tajfun #3408 A masik 2 tre', nem eri + a faradtsagot belinkelni. :D -
tajfun #3407 A linkek kicsit hibasak, gsmarenarol masik ablakba nyitva irja csak ki a megfelelo urlt. Szal:
MPx 220:
MPx 200:
-
#3406 Jók az utolsót kivéve, az nem jön be. -
#3405 Na pont ez az ami nincs :) :( -
#3404 Kinéztem pár telcsit: (Motorola)
MPx100
MPx200
MPx220
minden vagyon benne ami nekem kell, mp3, SD kártya
csak szerintem iszonyat drágák (lesznek)
ja és van mégegy, ami ugyan ocsmány, de lagalább könnyü:
C650
-
tajfun #3403 Ugyanmar, ontudatlanul is jol irtad. :D -
Zoldalma #3402 Eh az elso mondatban nem Nokia hanem Motorola akart lenni :D -
Zoldalma #3401 Hat lehet h neked szimpi volt a Nokia menuje, nekem nem. Mas is volt a kornyezetemben aki attert LG, Sharp, SE tipusokra de ugy velekedett, inkabb vissza a Nokiahoz.
Ettol fuggetlenul biztos jol valasztottal, csak tudod ahany ember annyi izles. -
Zoldalma #3400 Jordana tuti nincs, max Jornada :D -
#3399 Semmilyen Jordana nincs a pdamanian :( -
#3398 a V1000es mikor jön ki? Az első teló amire elcserélném a V600-am! Najó! Talán az X700-as panasonic is majd jó lessz!
-
#3397 sharp gx10i mobilomra hogy tudnék jó csngőhangot rárakni? mert amit elmenetk az csak wave file,és azt nem adja be csenghangként. a gépemen van midi feli at hogy tudnám rárakni a mobilomra? -
tajfun #3396 Kannas borbol is tobbet adnak el mint Dom Perignonbol, ezexerint a kannas rulez...
"Aki Nokiahoz szokott, az pillanatok alatt megtalalja a menuben azt amit akar es nem fog nagyon atterni motorolakra. (Sztem, bar lehet rosszul gondolom)."
Nagyon rosszul gondolod. :) En is nokiarol tertem at motorolara. -
Zoldalma #3395 A sokat szidott nokiakbol marcsak a menu egyszerusege miatt is sokkal tobbet adnak el mint az altalad oly nagyon jo menuvel kitalalt motorolakbol. :o)
Aki Nokiahoz szokott, az pillanatok alatt megtalalja a menuben azt amit akar es nem fog nagyon atterni motorolakra. (Sztem, bar lehet rosszul gondolom).
De mint mondtam nem vitatkozom. Legyen igazad, a Nokiak egy szarok a tobbi nagykepernyos, kisakksis telefon meg a legtutibbak :o) -
Zoldalma #3394 Arat most nemtom, nezz koreba pdamanian. MP3 wmv, wma, divx meg hasonlok vannak rajta, mediaplayeren keresztul. -
Zoldalma #3393 Mikor? Hmm, asszem 1 honapja mertem a kezembe venni a motorola smartphone szoftveres telojat. Eleg is volt :D
Nem kell lenezni a masikat egybol. -
#3390 Jó sokat tud, csak nehéz.
Hol lehet kapni? És mennyiért?
Van benne MP3 lejátszó és/vagy FM-rádió? -
tajfun #3389 Mikor lattal utoljara motorolat? Mar reg nem a 3688nal tartunk, sokkal kulturaltabb a menuje mint a sokat szidott nokiaknak. -
tajfun #3388 Meg a 22 is. :) -
Zoldalma #3387 Itt:
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/prodinfoCategory?product=61677&lang=en&cc=us&lc=en&dlc=en&
Nem mai gep, van nala ujabb is, de ennelfogva ma'r nem huzos az ara. Van benne CF, PCMCIA, IrDA, modem, smartcard, megegyeb, megegyeb. BT az CF kartyan keresztul. -
#3386 Hol lehet olvasni erről a Jordnadáról? -
#3385 Jaja, csak az állapotát még nem láttam. -
#3384 Igen, a 7210-zel is tudok, csak nagyon babrás a kis kijelző miatt, meg az írás a billentyűzet miatt. -
Zoldalma #3383 LoL :D -
#3382 Fut rajta a Monkey Island 2?