10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Adam5
    Ha egy Siemens ST60 -hoz veszek Adatkábelt (az ugye az USB kábel?) akkor azzal oda-vissza tudok másolni gépről telefonra és vissza fele?
  • Adam5
    tudom, oda is szoktam járni.
  • Szabyka
    www.sg.hu nélkül ...
  • Szabyka
    Mobiltelefonokról mindent ...
  • Adam5
    ok thx
  • Anee
    km...ha kamera miatt veszed a telefont akkor tényleg jobb a siemens mert az VGA míg a T610 csak CIF...
    A kijelzője talán jobb egy picivel az ST60-nak de minden más a T610 mellett szól...
    Jah amúgy ebben az árban van a My-V55 és GX15 ezekkel is számolj, mert kb egy szinten van a t610-el és st60-al...
    mobilarena.hu -n van teszt róluk

Én a T610-et venném elektoworldbe kártyafüggetlenül, mert live! szoftver sokkal lassabb...szóval a válasz T610-et vedd
  • Adam5
    Most készülök telót venni egy középest szerintetek
    Siemens ST60 vagy Sony Ericsson T610 ?
    Én a T610-et sok mindenben jobbnak itélem de a képekben sztem a ST60 jobb.
  • sanzik
    nekem van X450 is,de a hugomnak adtam es a helyette vettem a v600-at...
  • Taranov
    Nem mindenkinek. Csak annak, aki hosszan szokott beszélni. Most a július 1-től bevezetett Relax tarifák abszolút versenyképesek a vodával.
  • traXion
    Hello

A 6230-as memoriakezeléséről tudna valaki írni nekem valami összefoglalót? A 32 MBos kártyát mikor használja fel?

Szóval értitek.. mert én nem. :D

Előre is köszi.
  • Adam5
    Bocsi
    Panasonic X70
  • Borg
    Samsung X450 van már valakinek?
  • Adam5
    az öccse meg Samsung X70-est
  • Adam5
    nekem meg unokatesóm vett olyat
  • Adam5
    A T-mobile reklámjába nem az volt hogy Dominoval 16990FT a Siemens ST60 ?
    Mert a weblapon 29900-at ír.
  • tajfun
    Hat nem 1 honlap miatt kell ugyfelnek lenni, hanem a penztarca kimeles miatt. :)
  • tajfun
    Dehogynem. A legolcsobb.
  • Psziho Apu
    na hali megint én
    Mért van az hogy néha nem találja a mobilt initializin et ír ki 1 csomó ideig meg fent hogy nincs telcsi mi lehet a baj szar az usb kábel?
  • Psziho Apu
    siker Mennek az mp3 ak
    a köv kérdés hogy tudnám kitörölni a telefonbol a gyári csengőhangokat?
    Hogy lehet szoftvert frissíten a telefonomon?
    Hogy tudom megnézni a szoftver verziószámát a telefonnak?
    bocs hogy ennyit kérdezek de amit adtak használati utasítás az sz*** se ér többet tud és kevés van leírva benne
    Még mindig motorola V600 as ról beszélek
  • Psziho Apu
    köszi siker de mobile PhoneTools ezzel a progival az istené se tudok wav fájlt a telefonra másolni segítenétek köszi
  • sanzik
    en is vettem egy v600-at egy hete kb. ,de mar vissza is vittem a szervizbe,mert nem kapcsolodik be elsore csak 2. nekifutasra es az ebreszto nem mukodik ha a telefon kikapcsolt allapotban van
    (ez mondjuk ennel a tipusnal gyakori problema,de azt mondtak szoftver frissites megoldja)
    kivancsi leszek...

most kaptam cserekeszuleknek egy v300-at....
  • Air
    >"na hali megvettem a motorola v600 de ha rákötöm az usb kabelre csak modemként látja az xp"
    Ez rendben is van.

>"mit és hogyan kell beállítani?"
    Mihez??

>"Milyen program kell hogy a képeket lementhessem meg a telefonkönyvet átírhassam meg le fel töltögessek a telefonra etz azt(játék, mp3 stb)"

mobile PhoneTools

• Taranov
    No és milyen tarifacsomaggal vetted? :)
  • Psziho Apu
    na hali megvettem a motorola v600 de ha rákötöm az usb kabelre csak modemként látja az xp mit és hogyan kell beállítani?
    Milyen program kell hogy a képeket lementhessem meg a telefonkönyvet átírhassam meg le fel töltögessek a telefonra etz azt(játék, mp3 stb)
    Kösz előre is
  • Zoldalma
    Nekem sem volt meg vele bajom, de ki tudja, nala hogy muxik :D
    Tudtommal kartyat ki kell venni, kulonben nem tudod beutni a #pw-t...
  • Taranov
    A T-Mobile-nak viszont szerintem csak a Relax csomagjai versenyképesek, a kedvezményekkel a Pannon árait lehet legjobban személyre szabni, de a percdíjak így is elég magasak :(
    Előnye még, hogy 1 vagy 2 év után, azaz a hűségszerződés lejárta után lehet venni a Pannon Partnerprogram keretében olcsóbban új telefont új előfizetés nélkül.
    Én Pannonos vagyok, de asszem ha váltanék, T-Mobile Relax 100-ra váltanék, mert a Vodafone ügyfele semmiképpen sem lennék a www.vodafon.hu miatt.
  • Taranov
    Műszakilag mindegyik jó, roamingban is. Európai országokban a Vodafone-t és a T-mobile-t olcsóbban lehet használni.
    Én most ha vennék, asszem relax 100-at vennék a T-mobile-nál, mert ott nincs külön havidíj. Hasonló árakat tud a voda is. A T-mobile a július 1-i árcsökkentés alapján tud alkalmazkodni a vodához, a pannon viszont nem hiszem, tehát azt ilyen szempontból nem ajánlom. A Pannon (beleértve djuice) előfizetés mellett az az egy érv szól talán, hogy jó sok kedvezmény van, lehet, hogy van annyi, hogy jobban megérje, mint a többi.
  • traXion
    De. :D T-Mobile :)
  • Taranov
    Ez nem ennyire egyszerű.
  • Pheel
    Én anno a kártyát sem vettem ki és semmi bajom vele. Garos telefont nem ajánlott így kezelni, gar után meg csak arra vigyázz, hogy ha nem sikerül, nem nagyon érdemes sokszor próbálkozni vele.
  • Zoldalma
    Az IMEI alapjan generalt fuggetlenito kodra gondolsz? Kiveszed kartyat, beirod #pw+sokszam# aztan kilockolja. De h jo lesz-e, garanciat ne vallalj ra :D
  • fifi
    Hali! Lehet láma lérdés, de hogy működik az a progi ami kódot generál a függetlenítéshez, és így lehet kiütni kábel minden nélkül? Mennyire biztonságos ez a már nem garanciás telefonoknál?
  • Tikal #3471
    #3436, tud vki vmit? :D
  • Tikal #3470
    tesom mmost vett iulyet, nagyon okos, sok mindent tud de nekem nem jon be mert kicsi a kijelzoje meg a gombok, kinyithatos telefonokat szeretem.. egyébként jo telcsi :D
  • Psziho Apu
    Sony Ericsson K700
    erről mi a véleményetek
  • tajfun
    vodkafon
  • Psziho Apu
    jaj még 1 kérdés holnap akarok telefont venni de nem tom eldönteni motorola v600 vagy samsung sgh-e700 as telefont vegyetek
    Melyiket?
  • Psziho Apu
    melyik a legjobb aszolgáltató?
    T-mobil
    Pannon
    Voda
    Melyeknek jobb a percdíja,
    Hol érsemes inkább telefont venni előfizetésre?
    Tapasztalatok 1 2 3 szolgáltatónál
    Lehet hogy hülyét kérdeztem de telefonvásárlás előtt állok és fontos
  • traXion
    Gyerekek, ez a 6230 király... Lehet kérdezni. :) (megvettem)
  • Zoldalma
    :o) Lehet, viszont mindkettoben az SMS az SMSt jelent. :D