10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#3503 Ha egy Siemens ST60 -hoz veszek Adatkábelt (az ugye az USB kábel?) akkor azzal oda-vissza tudok másolni gépről telefonra és vissza fele? -
#3502 tudom, oda is szoktam járni. -
Szabyka #3501 www.sg.hu nélkül ... -
Szabyka #3500 Mobiltelefonokról mindent ... -
#3499 ok thx -
Anee #3498 km...ha kamera miatt veszed a telefont akkor tényleg jobb a siemens mert az VGA míg a T610 csak CIF...
A kijelzője talán jobb egy picivel az ST60-nak de minden más a T610 mellett szól...
Jah amúgy ebben az árban van a My-V55 és GX15 ezekkel is számolj, mert kb egy szinten van a t610-el és st60-al...
mobilarena.hu -n van teszt róluk
Én a T610-et venném elektoworldbe kártyafüggetlenül, mert live! szoftver sokkal lassabb...szóval a válasz T610-et vedd -
#3497 Most készülök telót venni egy középest szerintetek
Siemens ST60 vagy Sony Ericsson T610 ?
Én a T610-et sok mindenben jobbnak itélem de a képekben sztem a ST60 jobb. -
#3496 nekem van X450 is,de a hugomnak adtam es a helyette vettem a v600-at... -
#3495 Nem mindenkinek. Csak annak, aki hosszan szokott beszélni. Most a július 1-től bevezetett Relax tarifák abszolút versenyképesek a vodával. -
#3494 Hello
A 6230-as memoriakezeléséről tudna valaki írni nekem valami összefoglalót? A 32 MBos kártyát mikor használja fel?
Szóval értitek.. mert én nem. :D
Előre is köszi. -
#3493 Bocsi
Panasonic X70 -
Borg #3492 Samsung X450 van már valakinek? -
#3491 az öccse meg Samsung X70-est -
#3490 nekem meg unokatesóm vett olyat -
#3489 A T-mobile reklámjába nem az volt hogy Dominoval 16990FT a Siemens ST60 ?
Mert a weblapon 29900-at ír. -
tajfun #3488 Hat nem 1 honlap miatt kell ugyfelnek lenni, hanem a penztarca kimeles miatt. :) -
tajfun #3487 Dehogynem. A legolcsobb. -
Psziho Apu #3486 na hali megint én
Mért van az hogy néha nem találja a mobilt initializin et ír ki 1 csomó ideig meg fent hogy nincs telcsi mi lehet a baj szar az usb kábel?
-
Psziho Apu #3485 siker Mennek az mp3 ak
a köv kérdés hogy tudnám kitörölni a telefonbol a gyári csengőhangokat?
Hogy lehet szoftvert frissíten a telefonomon?
Hogy tudom megnézni a szoftver verziószámát a telefonnak?
bocs hogy ennyit kérdezek de amit adtak használati utasítás az sz*** se ér többet tud és kevés van leírva benne
Még mindig motorola V600 as ról beszélek -
Psziho Apu #3484 köszi siker de mobile PhoneTools ezzel a progival az istené se tudok wav fájlt a telefonra másolni segítenétek köszi
-
#3483 en is vettem egy v600-at egy hete kb. ,de mar vissza is vittem a szervizbe,mert nem kapcsolodik be elsore csak 2. nekifutasra es az ebreszto nem mukodik ha a telefon kikapcsolt allapotban van
(ez mondjuk ennel a tipusnal gyakori problema,de azt mondtak szoftver frissites megoldja)
kivancsi leszek...
most kaptam cserekeszuleknek egy v300-at....
-
Air #3482 >"na hali megvettem a motorola v600 de ha rákötöm az usb kabelre csak modemként látja az xp"
Ez rendben is van.
>"mit és hogyan kell beállítani?"
Mihez??
>"Milyen program kell hogy a képeket lementhessem meg a telefonkönyvet átírhassam meg le fel töltögessek a telefonra etz azt(játék, mp3 stb)"
mobile PhoneTools
-
#3481 No és milyen tarifacsomaggal vetted? :) -
Psziho Apu #3480 na hali megvettem a motorola v600 de ha rákötöm az usb kabelre csak modemként látja az xp mit és hogyan kell beállítani?
Milyen program kell hogy a képeket lementhessem meg a telefonkönyvet átírhassam meg le fel töltögessek a telefonra etz azt(játék, mp3 stb)
Kösz előre is
-
Zoldalma #3479 Nekem sem volt meg vele bajom, de ki tudja, nala hogy muxik :D
Tudtommal kartyat ki kell venni, kulonben nem tudod beutni a #pw-t... -
#3478 A T-Mobile-nak viszont szerintem csak a Relax csomagjai versenyképesek, a kedvezményekkel a Pannon árait lehet legjobban személyre szabni, de a percdíjak így is elég magasak :(
Előnye még, hogy 1 vagy 2 év után, azaz a hűségszerződés lejárta után lehet venni a Pannon Partnerprogram keretében olcsóbban új telefont új előfizetés nélkül.
Én Pannonos vagyok, de asszem ha váltanék, T-Mobile Relax 100-ra váltanék, mert a Vodafone ügyfele semmiképpen sem lennék a www.vodafon.hu miatt. -
#3477 Műszakilag mindegyik jó, roamingban is. Európai országokban a Vodafone-t és a T-mobile-t olcsóbban lehet használni.
Én most ha vennék, asszem relax 100-at vennék a T-mobile-nál, mert ott nincs külön havidíj. Hasonló árakat tud a voda is. A T-mobile a július 1-i árcsökkentés alapján tud alkalmazkodni a vodához, a pannon viszont nem hiszem, tehát azt ilyen szempontból nem ajánlom. A Pannon (beleértve djuice) előfizetés mellett az az egy érv szól talán, hogy jó sok kedvezmény van, lehet, hogy van annyi, hogy jobban megérje, mint a többi. -
#3476 De. :D T-Mobile :) -
#3475 Ez nem ennyire egyszerű. -
#3474 Én anno a kártyát sem vettem ki és semmi bajom vele. Garos telefont nem ajánlott így kezelni, gar után meg csak arra vigyázz, hogy ha nem sikerül, nem nagyon érdemes sokszor próbálkozni vele. -
Zoldalma #3473 Az IMEI alapjan generalt fuggetlenito kodra gondolsz? Kiveszed kartyat, beirod #pw+sokszam# aztan kilockolja. De h jo lesz-e, garanciat ne vallalj ra :D -
#3472 Hali! Lehet láma lérdés, de hogy működik az a progi ami kódot generál a függetlenítéshez, és így lehet kiütni kábel minden nélkül? Mennyire biztonságos ez a már nem garanciás telefonoknál? -
#3471 #3436, tud vki vmit? :D -
#3470 tesom mmost vett iulyet, nagyon okos, sok mindent tud de nekem nem jon be mert kicsi a kijelzoje meg a gombok, kinyithatos telefonokat szeretem.. egyébként jo telcsi :D -
Psziho Apu #3469 Sony Ericsson K700
erről mi a véleményetek -
tajfun #3468 vodkafon -
Psziho Apu #3467 jaj még 1 kérdés holnap akarok telefont venni de nem tom eldönteni motorola v600 vagy samsung sgh-e700 as telefont vegyetek
Melyiket?
-
Psziho Apu #3466 melyik a legjobb aszolgáltató?
T-mobil
Pannon
Voda
Melyeknek jobb a percdíja,
Hol érsemes inkább telefont venni előfizetésre?
Tapasztalatok 1 2 3 szolgáltatónál
Lehet hogy hülyét kérdeztem de telefonvásárlás előtt állok és fontos
-
#3465 Gyerekek, ez a 6230 király... Lehet kérdezni. :) (megvettem) -
Zoldalma #3464 :o) Lehet, viszont mindkettoben az SMS az SMSt jelent. :D