10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#3587 Én kb. havonta szoktam veni egy 3000-es kártyát, és a Relax százas 26.6ft-os percdíja egész jónak tűnik, de persze percszámlázásos. Most efelé hajlok, de akkor ugye legalább 1 évre le kell kötnöm magam, pedig vodán is gondolkodtam. De ha kedvezményesen kapok uj telót, bevállalnám! -
#3586 A teló a tiéd marad természetesen. Én utálok feltöltőkártyát venni, szóval asszem nekem az előfizu jobban tetszik, bár mondjuk a pannon praktikum perfekt kártyás a legolcsóbb, ha 14400-asat veszel. Csak 28 Ft/perc, ezek az új lebeszélhető havidíjú csomagok nem annyira olcsók, mint az, max. nagyobb csomagnál. -
#3585 köszi az infókat! szerintetek jobban megéri előfizetéses telót venni, mint kártyásat? s még az a kérdésem lenne, hogy ha lejár a szerződés akkor a teló az enyém lesz vagy azt is vissza kell adni? vagy hogy történik ez? -
#3584 A régi kártyás számodat átminősítheted előfizetésesre, de ha nem akarod, az megmarad és kapsz újat a telefonhoz.
Ha lejár az 1 vagy 2 éves szerződés, visszadhatod nekik a kártyát és akkor nem kell fizetni a havidíjat. -
Borg #3583 -
Anee #3582 percdíj nem függ a szerződés hosszától, maxx ha többet beszélsz mint amennyi percet "veszel" akkor többe kerül mint ha nem léped túl...1 vagy 2 évre kell elkötelezned magad
Elvileg az összes előfizus teló ára ugyanannyi, már nincs az a relax kedvezmény mint ami a bevezetésnél volt -
#3581 Hali!
Jelenleg én is ezen gondolkodom, a Relax 100-as díjcsomagot néztem ki magamnak, mivel T-s vagyok. Szerződést mennyi időre kell aláírni, és függ-e ettől a percdíj?
És egy Relax 100-as díjcsomaggal is hozzájuthatok előfizetéses áron az uj telokhoz? -
Anee #3580 Dizájnban nekem sem jön be a Nokia, de ami sokkalta bisszantóbb az 128*128as kijelző amit nyomnak....nevetséges
Úgy igazán tökéletes telefon számomra sincs, így próbálom az arany középutakat keresni -a következő a K500 lehet számomra:-) -
#3579 sziasztok. valaki megtudná nekem mondani, hogyha előfizuval veszek telcsit az milyen kötöttségekkel jár? és a régi számom akkor ami most kártyás akkor nem használhatnám az előfizus telcsivel? s mi lesz ha lejár az az 1-2 éve szerződés? bocsi ha láma kérdéseket teszek fel de nem tudok erről semmit:)
szóval érdekel minden ami ezzel kapcsolatos
köszi! -
#3578 Én nem rühellek semmit, csak szerintem Siemenséknél túl sok a buta telefon. -
#3577 az ritka
nekem pl. nem teccik a Nokia féle kocka design -
#3576 De még olyan is elképzelhető, hogy valaki nem rühell semmilyen telót :D -
Anee #3575 A 65ös szériával eddig semmi bajom nics:-)
Amúgy az ST55/60 csak egy kijelző+kamera minden másan még egy C60/62 is többet tud..
Általánosan: nem szeretem a siemens szoftverét, a hangminőségét meg a dizájnt...kb ennyi a bajom a siemensel...de hát ez magánvélemény, lehet másnak bejön s pl szívből rühelli a SonyEriccson telókat -
#3574 mi bajod a siemens-kel? -
#3573 sziasztok!
Lehet hogy off leszek, de nemigen van jobb ötletem.
Egy Motorola c350-nel usb-on keresztül próbálok netet varázsolni egy WinME-re. Sem a vodafone, sem a motorola oldaláról nem tudtam működő szoftvert letölteni. esetleg ötlet vagy tapasztalat?
-
Anee #3572 http://www.alvilag.hu/colorize/
és ott az ftp....ott van elég sok cucc....
-
#3571 az mi is ? -
Borg #3570 Mondjatok inkább valami helyet, ahol csengőhangokat lehet szerezni ehhez a telefonhoz. -
#3569 Na, a többi T-mobilosnál sem lehet telefonálni, vagy csak Gyöngyös és könyrnyéke van megáldva? -
Borg #3568 Én nemtom. Nem is nagyon érdekel. Ilyet az vesz csak úgyis, aki tudja hogy bullshit a kamerás telefon. -
#3567 nekem az lenne a kérdésem, hogy ebből lesz kamerás fajta is ? -
#3566 Ártani nem árthat, maximum nem használ :) -
#3565 Ezeknél (Li-Ion) oknál már nem. -
Borg #3564 Na ma vettem egy X450-est. Kérdésem, hogy ezeknél az újabb fajta telefonoknál még mindig le kell meríteni egyszer teljesen az akksit, mielőtt feltöltöm? (első alkalommal) -
nick név #3563 aha... majd probálgatom hátha valahogy jo lessz THX -
Anee #3562 Nállam azzal ment...
Bár nem vodafone hanem t-mobile és nem voda live hanem csutt gyári szoftver -
nick név #3561 te azt használod? -
nick név #3560 probáltam de azzal sem müxik -
Anee #3559 www.sonyericsson.co -ról leszeded a telefonkonfigurátornál az MMS beállítást telefonra....beállítod mely szolgáltató bla-bla megadod a számra s elküldi neked s arra kell lecserélni a benne llévőt s úgy megy -
tajfun #3558 Nem hiaba nokia. :) -
nick név #3557 a t610est (vodafonos) hogy kell beállitani h tudjak mms-t küldeni mer probáltam pannonos havernak de kiirta h:kommunikácios hiba ellenörizze a beállitásokat. és vmikor azt irja ki h: felhasználo nem engedélyezett. azota vodafone oldalárol letöltöttem 1 beállítást és azt irja h:üzenetküldés korlátozva.(de lehet azért nem jo mert 1000 ft alatt vagyok már) ez a beállítás jo? másik vodások milyet használnak? vagy valamit állítani kell rajta? elöre is thx és boccs a hosszú üzenetért -
#3556 Most próbáltam ki a Nokia 7610-est, és kibaszott szar egy telefon. Ez a nokia egyre mélyebbre süllyed. Nem is tudom mikor láttam tőlük utoljára normális telefont. Kezdve azzal, hogy szar az illesztése a telefonnak, meg alig lehet kinyitni, meg a kártyát, mem.kártyát, aksit cserélni benne, aztán meg olyan nehéz benyomni a gombokat, hogy rendesen elfáradt a ekzem egy kis sms írásnál. Meg olyan közel vannak egymáshoz a gombok, hogy csak egy ujjal tudok gépelni. A telefon iszonyat lassú, és nincs hozzá semmilyen szoftver sem. szal, miután megvetted, még több ezer forintért töltögethetsz a wapról játékokat, háttérképeket, normális csengőhangokat, mert csengőhangokból is csak ilyen iszonyat fogyatékosok vannak. Hát, itt meg is untam a telfont, és szépen visszacsomagoltam. -
#3555 Hát, ha a telefonon te nem tudod beállítani, be kell vinni a boltba. a kártyán, hogyha dominos vagy et magad is be tudod álíltani, hív fel az 1777-et, vagy 1778-t nemtom. Viszont ha előfizetéses vagy, akkor csak az ügyfélszolgálaton tudják beállítani. -
MeMs #3554 T-mobilnál vettem előfizetéssel egy nokia 6230-ast és nemtom hogy lehet beállítani hogy tudjak küldeni mms-t!!Nem tudjátok hogyan lehet ezt megtenni?? -
nick név #3553 nem tudja vki honnan lehet olcson nokia 3100hoz csatlakoztatható fényképezőt venni??? Fontos lenne! -
Psziho Apu #3552 Sziasztok vettem 1 motorola V600 as mobiltelefont és addtak hozzá 1 cd ami a köv progi van mobile PhoneTools
de sn számot sehol nem találtam tudna valaki 1 sn számot adni hozzá?
-
#3551 Képzeljétek! Haveromnak nézegetem épp a telcsiket és hát mit veszek észre a Vodkafonnál? 53 ezer forint a GX20as! Majdnem lehidaltam... K700as 70... Természetesen Vitamaxban... Nem is rossz! -
#3550 Igen, meg szlovákiában.
Ide jön? És ha igen; kb. mikor? -
Gabesz89 #3549 Nekem van X450-em. -
#3548 Tud vki felrakni mégis T610-es képeket? Csak mert unokatesóm mondta hogy ő állitólag látta és hogy nem olyan szarok a képe. Hát nemtom... 288x352 az 288x352...
De megköszönném ha vki mégis tudna felrakni.