Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem, lejjebb irtam: a másik, amit még megvettem volna, az a MOTOROLA T720i.
De azért köszi.
NOKIA lesz.

Pheel
Ha jól sejtem, akkor a 720i-d a 7250i lenne. 7250 alatt minden esetben értheted a 7250i-t a hozzászólásaimban. Szerintem az jóval inkább megéri, de te tudod mire költöd a pénzed...
Taranov
A 7210-et nyugodtan veheted, ne higgy az ellenoldalnak, nekem bevált

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Sziasztok!!

Köszönöm mindenkinek a NOKIA 7210röl irt véleményeit. Azt hiszem, ez lesz a következö mobilom.
Érdekes, hogy a 720i-röl nem irt senki, ennyire gagyi lenne a teló?

Taranov
Hát ez érdekes 😊) Köszi a linket.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ollie
mi van ha hülyén katt? 😉

Pheel
Ha jól emlékszem neked tûnt olyan hihetetlennek a számhordozás. Itt az ideje, hogy mégis elhidd!

Hordozhatóak lesznek a telefonszámok

Kovács Kálmán
A számhordozhatóság megteremtésével januártól a vezetékes, májustól pedig a mobiltársaságok elõfizetõi választhatnak majd másik szolgáltatót úgy, hogy megtarthatják eredeti telefonszámukat. Azok a cégek, amelyek a határidõ leteltét követõ három hónapon belül sem teremtik meg ennek a feltételeit, teljesen elesnek a költségvetési hozzájárulástól, sõt, szankciókra is számíthatnak.

katt ide okosan 😊
Taranov
Hát én csak azt tudom, hogy nekem nem tetszik a kinézete, és a Sagem fõleg nem.

Sagem MY X6-tal valakinek van valami tapasztalata? Megéri neméri? Eddig egész jókat hallok csak róla
Taranov
gratulálok 😊)

PResident Evil
nekem bejön 😊 ehéten az enyém

Taranov
Van egy kis brossúrám T300-ról, egész kis jópofa telefon 😊

PResident Evil
okok 😊

Taranov
A 7210-ben kitûnõen látszik mindig, hogy mit ír ki, a rálátási szöget nem tudom.

Pheel
Mások az elvárásaim. Én szeretem, ha látom mit ír ki és szeretem, ha nem csak 30 fok a rálátási szög 😊

Éppen ezért nem is tetszik...
Taranov
3510i-ben semmi sem szép 😊)
Mellesleg bumszli és még infra sincs rajta.
Én személyszerint meg vagyok elégedve a 7210 kijelzõjével, neked vagy másak az elvárásaid, vagy eleve eldöntötted, hogy utálod azt a telefont.

Pheel
Ha ez nekem szólt, akkor leírnék pár apróságot:

Nem negatív kritika az, amit írtam, csupán tények.

Irígykedni nincs okom, mert a mostani telefonomat többre nézem, mint a 6610/7210 párost. (6510)

A 7650 és a 3650 tényleg nagyok, de én a 7250-et javasoltam, ami enyhén más.

A Nokia is elismerte, hogy a 6610 és a 7210 között csak az elõ- és a hátlap, valamint a billentyûzet különbözik, azon kívül a két telefon teljesen megegyezik. Ebbõl adódóan a kijelzõje is ugyanaz.

6610-es kijelzõjét már láttam eleget. Egy homály. Napfényben pedig egyszerûen alig olvasható.

A "minden Nokia-nak ugyanaz a kijelzõje" kijelentésedet magad tetted hamissá azzal, hogy szerinted a 3510i kijelzõje csíkos. Mellesleg tényleg nem egyforma. Pl a 7250-ben már nem az a kijelzõ van, mint a 6610/7210 párosban.

A 3510i narancssárga színe tényleg nem szép. 😊
Taranov
Igen, ezt én is megkaptam, de eddig minden egyes vírus számítógépre és telefonra is vaklárma volt, nem terjedt el Magyarországon.

Gladiator
VIGYÁZAT!

Vmi ügyes ember csinált telefonra is vírust. Ha hívnak téged, és "ACE"-szel kezdõdik a szám, akkor ne vedd fel, mert teljesen leamortizálja a telód, és újat kell venni. A hírt a Nokia és a Motorola is megerõsítette. Én emailon kaptam. Gondoltam szólók. pá

Taranov
Szerintem a gyártási idõpontját nézd meg 😊)

PResident Evil
szoftver verziót honnan nézzem meg ? 😊 és melyik az új ? 😊

Ha új szoftver van rajta akkor nincs gond vele...a régivel -majd egy éves azzal még úgy havi 1-2x kifagy...
Jó telefon
PResident Evil
Ericcson T300asról mit mondok ? olyat veszek ugyhogy csak szépeket 😛

Munch
Aki negatív kritikát írt, abbol árad az irigység 😛
Amatõr hülyegyerek legalább a fele, aki ide benéz. Megnéztem, pötyögtem velük órákat. Kijelzõt napfényben tökéletesen látom, SEMMI bajom vele. 7650 egy magy tank, a 3650 úgyszintén. Engem nem érdekel a sok hülye java alkalmazás, meg beépített képfényezõ, meg ez a sok hülyeség. A kis méret, a nokiátol eddig megszokott megbízhatóság, a normális felbontású (nem függõleges csíkos szar 3510i) kijelzõ, és egyszerûen tetszik a telefon. 😛 6610-nek gyenge a kivitele, hamar elkezd nyikorogni az elõ+hátlapja, ellenben a 7210-zel.
Pár tizest rátesznek? Nézz már körül jóember! Ugyanannyiba kerül mind a kettõ. Villogás? Hol??? A te köreidben lehetséges, én részemrõl gyûlölöm az olyan embereket, akik megõrülnek ha valaki vesz egy "normális" telefont a környezetükben. Divatteló? Nem hiszem hogy olyan sok lenne belõle, divatteló a NARANCSSÁRGA UNDORÍTÓ 3510i, nem a kis 7210-em, úgyhogy menjetek vásárolni, mielõtt jösztök az irigy szöveggel.

Taranov
ezt max. egy piás szombati buli után tervezhették a mérnökök, talán még ittas állapotban 😊)

Taranov
Ez butaság, az egy komoly telefon, ugyanaz a helyzet, mint az autókkal.
Egy Alfa 156 ugyanolyan elegáns autó, mint egy Audi A4, pedig máshogy néz ki.

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Laalee
LOL

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Pheel
Azért még megengeded, hogy tegezzelek? Esetleg szólítsalak azonnal Mester úrnak és csak térden kúszva merjek a színed elé kerülni? :-P

Szállj már magadba egy picit, mielõtt írsz valamit...
Taranov
Szerintem sem tudod, de fikázd csak, engem végülis annyira nem zavar.

ollie
Ja a 6610 és 7210 kijelzõje már egy kicsit elavult. Az enyémben (3300) is 4096 színû, de sokkal szebb, kontrasztosabb, mint a 6610-é.

Pheel
"A többi nokiába is ugyanez a kijelzõ van"

Erre mondják, hogy elõbb nézd meg és csak utána mondd...
Pheel
Nyugodtan kiröhöghetsz, de szerintem elõbb nézd meg azt a fos ELSÕGENERÁCIÓS kijelzõt mondjuk napfényben és nem fogsz látni sokat. Esetleg próbáld olyan szögbõl nézni, hogy egyszerre lásd az egészet, homályos foltok nélkül. Garantáltan nem sikerül. Persze én nem tudom...
papíron akkor is 128x128 4096 szin mellett...vagyis elvileg nem kellene különbségnek lennie...Amúgy ha megnézel egy T300 at és egy 7210-et röhögsz hogy nem kapsz sokkalta jobb szineket...a 7250-nek ellenben tényleg teltebbek a szinei.
Taranov
Jól beszélsz, Srác!

Munch
Így van. Össze sem lehet hasonlítani a 3510i meg a 7210 kijelzõjét... A 3-as széria tényleg a fiatal izékéknek lett kitalálva, akiknek csak arra kell, hogy vagányak legyenek a szines kijelzõvel. Összehasonlítottam a kettõt, ugyanazt a képet megnéztem mindkettõ kijelzõjén... Dzsá! Olyat röhögtem a 3510i felbontásán hogy nem igaz!
A nagyobb sorszámú telókat sokkal inkább azoknak találták ki, akik talán használják is azt, amiért megveszik a telójukat.

Taranov
mindent tudsz ,csak nincs 7210-ed 😊)
Egyébként a 3510i-nek tényleg fos kijelzõje van, de az egy 10 ezer forintos teleofon. Ez azért nem.

Munch
Beszélsz hülyeséget! Qrva jó a kijelzõje a 7210-emnek. A többi nokiába is ugyanez a kijelzõ van. 😛

Pheel
A 7210 kijelzõje nagyon fos, akárcsak a 6610-nek. Javaslom inkább válassz valami újabbat. Pl 7250(i), 6100, 6220.
ice,

a kis plusz pénz miatt jobban megérné 7250-es, mert az "i" miatt leesett az ára a simának...

http://gaborszantai.co.uk/

Taranov
Nekem 7210-em van, és biztos azt venném újra, (vagy 6310-et) nagyon jó, és eddig volt 5 Nokiám, és egy LG-m, egy Panasonicom, és arra jutottam, hogy a Nokia nagyon bevállt.
Tehát én azt javaslom.

Sziasztok! Most készülök venni új mobilt, és nem tudok dönteni a MOTOROLA T720i, és a NOKIA 7210 között. Csak ez a kettö érdekel. Kérek mindenkit, akinek ilyen telója van, írja meg a véleményét róluk!!
Köszönöm.

mmf az a csengõhang tipus olyasmi mint a .mid csak szerintem kicsit roszabb...a panasonic, sharp és samsung telók ilyenek...
A C55 talán .mid-es de lehet nem....ez a két szabvány létezik polifónikusra
8250-re valaki nem tud eredeti elõlapot?

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Taranov
Csehország

valamilyen konkrét cím kellene .mid töltéshez, régen volt egy jó tagtag-os portál csengõhangokra, de már nem tudom melyik az...

Pyx
-á +e

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Pyx
mms,multimádia message service, c55 tudja.

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Taranov
szerintem a www.mobilforum.hu-ról tudsz.

Aloha!

Vki tudna írni linkeket, ahonnan SE T610-re tudok dallamokat tölteni, ha jól emléxem .mid formátumú...
Elõre is köszi!