Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azért köszi.
NOKIA lesz.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Köszönöm mindenkinek a NOKIA 7210röl irt véleményeit. Azt hiszem, ez lesz a következö mobilom.
Érdekes, hogy a 720i-röl nem irt senki, ennyire gagyi lenne a teló?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Hordozhatóak lesznek a telefonszámok
Kovács Kálmán
A számhordozhatóság megteremtésével januártól a vezetékes, májustól pedig a mobiltársaságok elõfizetõi választhatnak majd másik szolgáltatót úgy, hogy megtarthatják eredeti telefonszámukat. Azok a cégek, amelyek a határidõ leteltét követõ három hónapon belül sem teremtik meg ennek a feltételeit, teljesen elesnek a költségvetési hozzájárulástól, sõt, szankciókra is számíthatnak.
katt ide okosan 😊
Éppen ezért nem is tetszik...
Mellesleg bumszli és még infra sincs rajta.
Én személyszerint meg vagyok elégedve a 7210 kijelzõjével, neked vagy másak az elvárásaid, vagy eleve eldöntötted, hogy utálod azt a telefont.
Nem negatív kritika az, amit írtam, csupán tények.
Irígykedni nincs okom, mert a mostani telefonomat többre nézem, mint a 6610/7210 párost. (6510)
A 7650 és a 3650 tényleg nagyok, de én a 7250-et javasoltam, ami enyhén más.
A Nokia is elismerte, hogy a 6610 és a 7210 között csak az elõ- és a hátlap, valamint a billentyûzet különbözik, azon kívül a két telefon teljesen megegyezik. Ebbõl adódóan a kijelzõje is ugyanaz.
6610-es kijelzõjét már láttam eleget. Egy homály. Napfényben pedig egyszerûen alig olvasható.
A "minden Nokia-nak ugyanaz a kijelzõje" kijelentésedet magad tetted hamissá azzal, hogy szerinted a 3510i kijelzõje csíkos. Mellesleg tényleg nem egyforma. Pl a 7250-ben már nem az a kijelzõ van, mint a 6610/7210 párosban.
A 3510i narancssárga színe tényleg nem szép. 😊
Vmi ügyes ember csinált telefonra is vírust. Ha hívnak téged, és "ACE"-szel kezdõdik a szám, akkor ne vedd fel, mert teljesen leamortizálja a telód, és újat kell venni. A hírt a Nokia és a Motorola is megerõsítette. Én emailon kaptam. Gondoltam szólók. pá
Jó telefon
Amatõr hülyegyerek legalább a fele, aki ide benéz. Megnéztem, pötyögtem velük órákat. Kijelzõt napfényben tökéletesen látom, SEMMI bajom vele. 7650 egy magy tank, a 3650 úgyszintén. Engem nem érdekel a sok hülye java alkalmazás, meg beépített képfényezõ, meg ez a sok hülyeség. A kis méret, a nokiátol eddig megszokott megbízhatóság, a normális felbontású (nem függõleges csíkos szar 3510i) kijelzõ, és egyszerûen tetszik a telefon. 😛 6610-nek gyenge a kivitele, hamar elkezd nyikorogni az elõ+hátlapja, ellenben a 7210-zel.
Pár tizest rátesznek? Nézz már körül jóember! Ugyanannyiba kerül mind a kettõ. Villogás? Hol??? A te köreidben lehetséges, én részemrõl gyûlölöm az olyan embereket, akik megõrülnek ha valaki vesz egy "normális" telefont a környezetükben. Divatteló? Nem hiszem hogy olyan sok lenne belõle, divatteló a NARANCSSÁRGA UNDORÍTÓ 3510i, nem a kis 7210-em, úgyhogy menjetek vásárolni, mielõtt jösztök az irigy szöveggel.

Egy Alfa 156 ugyanolyan elegáns autó, mint egy Audi A4, pedig máshogy néz ki.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Szállj már magadba egy picit, mielõtt írsz valamit...
Erre mondják, hogy elõbb nézd meg és csak utána mondd...
Jól beszélsz, Srác! 
A nagyobb sorszámú telókat sokkal inkább azoknak találták ki, akik talán használják is azt, amiért megveszik a telójukat.
Egyébként a 3510i-nek tényleg fos kijelzõje van, de az egy 10 ezer forintos teleofon. Ez azért nem.
a kis plusz pénz miatt jobban megérné 7250-es, mert az "i" miatt leesett az ára a simának...
http://gaborszantai.co.uk/
Tehát én azt javaslom.
Köszönöm.
A C55 talán .mid-es de lehet nem....ez a két szabvány létezik polifónikusra
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Vki tudna írni linkeket, ahonnan SE T610-re tudok dallamokat tölteni, ha jól emléxem .mid formátumú...
Elõre is köszi!