Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Hát ja, de mindenképpen minuszban leszel a számlazáráskor, mert mindenkinek az átlag hívásai rövidebbek, mint 2-3 perc.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Pheel
Szerintem a Csúcs Plussz nem rossz. Persze nem arra való, hogy felhívj valakit és annyit mondj: igen 😊

De nekem volt már olyan eset, hogy pl munkaügyben szép hosszan felhívtak. Na arra ez kiváló! 😊
Taranov
Sajnos ugyanez volt a helyzet az elõfizetéses tarifákkal.
A Westel a legjobb elõfizetéssel, a Pannon meg áttért félpercesre, és bedumálják aztán, hogy ez azért kell, hogy összehasonlíthasd más szolgáltató félpercestarifáival.
Hát szánalmasak komolyan mondom.

Meg ugye nyáron még azt hirdették, hogy 6 másodpercért ne fizessen 60-at. -Azóta 6 másodpercért 30-at fizetek.

Másik poénos reklámjuk az volt, hogy a Sláger Rádióban a Pannon marketingvezetõje dumált, hogy más mobilszolgáltatóktól eltérõen itt valódi másodperc alapú számlázás.

Minden TV-reklám után 10 másodpercig ki volt írva, hogy valódi másodperc alapú számlázás.

Azt is pofázták, hogy az egyetlen szolgáltató, ahol még prepaidben is valódi másodperc alapú számlázás van.

Nagyjából az emberek be is vették, meg ugye hogy milyen korrektek meg minden, most pedig a Perfekttel jöttek, megszüntetve a másodpercalapút, szeptemberben pedig elõfizetéssel is megszüntetik.

Bár még mindig nem a legrosszabb, mert pl. a Rock 'n' Roll Csúcs Plusszal kb. még durvábbak, mert ott meg az elsõ 10 percet ki kell fizetned 60 Ft-ért, ami azt jelenti, hogy csak akkor éri meg, ha úgy kb. 2-3 percnél tovább beszélsz, mert egyébként 60Ft-ot fizettél.
És a Vodafone weblapján szépen kisbetûvel meg van fogalmazva, de hát sajnos a legtöbb ügyfél nem érti meg, hogy mi van odaírva.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Pheel
Elolvastam. Szerintem rontottak a dolgokon, bár a múltkoriban a Voda is rontott. Annak lett jobb, aki kevesebb, mint 1 megát használ havonta és nem fizet elõ.
czky
Itt van részletezve!

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

czky
Azért akarom szétszedni, mert elég sok kosz van a kijelzõn.
Szervízben volt. Elötte nem volt koszos!!!

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Pheel
Ne reménykedj! Kedvezõen állítják be, de tuti szopatás, mint általában minden, amit a Pannon változtat. 😞
De azt irták, hogy még "kedvezményesebb" lesz. Namost én eddig havi 400at fizettem ált. dijas Pannonwapért+ emilezhettem korlátlanul! Ennél kedvezményesebb??
Lehet, 0.0005 ft/Kb-ot kell majd leszurkolni...
Az tényleg jó lenne...

Taranov
Nem értem, szerintem forgalmi díjas lesz, megabájtokért fizetsz, de nagyon nem tiszta ez nekem.

Pannonosok nézzék meg ezt!
Lényeg:"a cég 2003. október 28-tól olyan GPRS alapú WAP- és internet hozzáférési csomagokat kínál, amelyek az árat és a hozzáférhetõség feltételeit tekintve egyaránt kedvezõbbek a most érvényesnél. Kártyás ügyfeleknek eddig átalánydíj fizetés ellenében volt elérhetõ a WAP, október végétõl azonban õk is általány nélkül élvezhetik az információ szerzés ezen módját, sõt a csomag plusz elemeként az internethez is hozzáférhet minden felhasználó."
Ez most nem igazán tiszta: nem kell havi 400 pénzt fizetnem az általánydíjért, mert iz ingyé lesz ezentúl???

Hú, elég sok a cucc! Lesz mivel szenvednem a hétvégén..
Barátnõmnek van otthon gépe, mert nem vitte el koliba...
Lehet, hogy ki fog nyírni, de nem baj.

Mennyibe kerülhet majd egy ennyit tudó mobil???
Inkább kocsit veszek...

Na, itten vagyok. Megírtam a mai zh-mat, és a TELECOM még mindig nem jelent meg.

Taranov
😊)

Én még anno 3210eseket szedtem szét, mert az 5.35ös ver.-kat már nem lehetett csak úgy kikódolni.
Mi lett a vége? Van egy 150 gr.-os kulcstaróm...

ollie
kalapács?

Taranov
Milyen jó kutatómunka lenne fizika órára általános iskolában, hogy szedj szét egy 8910i-t (200 k), keverd össze az alkatrészeit, majd az egész padsorral közösen rakd össze 😊)

Ja, amúgy miért akarod szétszedni??

Asszem azt szét kell "pattintgatni", de nem ajánlom, mert egyik ismerõsöm elvitte szervízbe, szétszedték, azóta van a teló jobb és bal oldalán 3-3 feszítésnyom.
Bár lehet, hogy a szervíz volt gagyi.

czky

Taranov
nekem nincs😊)

czky
Hello! Kérdésem:
Hogyan lehet szétszedni egy Siemens ME45-öt?
Próbáltam belülrõl is, de 2-3mm-nél nen jött jobban szét.
Valakinek ötlete?

Taranov
Okés. de most is szedheted a cuccost, 5 perc múlva elindítom a progit.

Szia! Na, tegnap elhúztam gyorsan, mert dolgom volt. Szerdán este 8tól 11ig tutira gép elött leszek. Ha Neked is jó akkor, majd irj ide légyszives.

Taranov
Fel tudtál lépni? Ha nem, akkor most tudsz 😊)

Helló! Köszi, most nézem.

Ja, tudom, nem ide tartozik, de elk*rtam müszaki ZHmat, és most kva mérges vagyok!!!!

Nokia 6650 :o)))

Pheel
Siemens S55. Pannonnál most elõfizuban ritka olcsó. Kell kompromisszumokat kötni, de ha nem zavar, akkor jó lesz neked...
Taranov
szerver: ftp://195.70.50.140

jelszó: nokiagame
login: nokiagame

Ha be van kapcsolva a gépem, feljöhetsz, ha ma már nem, akkor holnap.

Taranov
Na várjá, mit szarozok én, ma is töltheted, csak le kell töltenem vmi rendes FTP-szerver progit.

Taranov
Ja, tényleg, el is felejtettem, bocsi, megpróbálom most beállítani a routert, hogy az FTP szerver mûködjön, ha sikerül akkor holnap már töltheted 😊)
Bocsi, hogy megvárakoztattalak, kiment a fejebõl.

Csá, figyu, mikor rakod fel FTPre a mobilos cuccot??
Csak kérdezem, mert majd akkor leszedem.

Taranov
Nem tudom, én egyszerûen nem szoktam letörölni a géprõl.

Evil
ja +1 valami.Hogyan lehet Java alkalmazasokat lementeni sz.gepre?Telefonba mentes megy csak ha kitorlok valamit akkor legyen meg hatha jo lesz meg valamire.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Evil
ehh, hat nem igazan free jatekokra gondoltam.Olyasmikre amiert kemenyen fizetni kellene ha westel tol toltenem (pl Prince of Persia )

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Evil
kosz, megsassantom oket.

ollie
nem tudtam

Ezeket a játékokat 6100ra is rá lehet tölteni.

Na, játékok és még sok más:
http://www.mobileservice.it/zoneorange/applications/puzzle.html

Most találtam.
A jad-ot és a jar-t is le kell tölteni, de ezt gondolom tudjátok...

Ja, a kva életbe. Még ma sem jelent meg a TELECOM!!
Az egyém is tele...

Köszi, megnézem.

Evil
nem tudtik url t java jatekokhoz?N6100 hoz kene.

Evil
www.internews.hu ,itt van egy kapcsolas, en ez alapjan raktam ossze.Par kondi, ellenallas, irport.Ja es ez az alaplapi irda csatlakozora kotheto fajta!

Taranov
www.mobilforum.hu, www.terminal.hu a másik címe.

Ja, küldjön vki lécces egy-két mobiltesztes linket! Visszaolvastam, de nem talizom, amit keresek. De ez igy szokott lenni...

Sztem semmit. Max. számcsere. Egyik haverom vett egy új simet privát tcs-ggal, és áll. zaklatták, hogy elromlott a szivattyújuk, amit tõle vettek. Kiderült, hogy a szám régebben egy elõfizus szám volt, amit egy szivattyúgyártó cég használt, és azt adták meg panaszbejelentõ számnak...
Hihetetlen...

fm
kicsit off:

egy ismerõsömet állandóan zaklatja egy pannonos számról vki. se tudakozó,se netes telcsikönyv nem talált semmit a számra. mit lehet tenni??

Sokminden kell hozzá? Van vmi minfó arról, hogy kell egy ilyet összedobi??

Nem tudja valaki, mikor jelenik már meg a telecom újság októberi száma? 13-án kellett volna! Ja, ha valaki tud vmi jobb mobilos újságot, irja meg, jó? Kszi!

Koszi...:o)