10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#3747 nehogy azt hidd hogy a boltosok pont a te segged fogják kinyalni hogy megvegyél 1 darab telefont... Ha te nem viszed, viszi más... -
#3746 :D loooool! Ezt mutasd már meg mikor irtam én ilyet... -
tajfun #3745 Csak ugy megsugom: az egesz kapitalizmus arrol szol hogy akinel a penz, az az u'r. Tehat ha vki el akar adni nekem valamit, akkor neki kell kinyalnia a seggemet a penzemert, es nem forditva. Ha boltos vagy, jo ha ezt az eszedbe vesed. -
tajfun #3744 Az a'tbasza's nem kedv kerdese. Nehogymar az elado kedvet kene keressuk, esetleg ne vigyunk viragot meg bonbont neki? Aki igy all hozza, az ne is csodalkozzon hogy olyan a hire amilyen. -
tajfun #3743 Ha tulajtol veszed, megolcsobb, es nem kell kiperkalnod meg1 gyerek haszna't. -
#3742 Hi all
Valakinek nincs egy Samsung SGH-P510 mobilja mert annak kéne a magyar nyelvű leírása.És a neten nem találom sehol sem! -
#3741 Múltkor még azt mondtad, hogy ha megveszed a V600-at, akkor megveszed a 106. telefonodat
Egyébként meg én már fürödtem be jól mobilboltból vett 7210-essel. Olcsóbb, mint előfizuval vagy kártyával, de rosszabb is a garancia.
Egyébként szerintem nem nagy business a mobilboltoskádás, annyi van, mint csillag az égen. Azoknak jó talán, akik az elejétől fogva csinálják.
Bravotel, Texastel stb. -
#3740 Nem szeretem ha vki ugy fikázza a mobilboltosokat hogy szart se ért az egészhez. Nálunk a családban 3 darab bolt van, talán ezért is fog meg ez a dolog. Ezektöl az emberektől akik csalónak, rablónak gondolják a mobilboltosokat azért megkérdezném hogy egy adott telefont hány helyen nézett meg... Nekem az ÖSSZES telefonom boltbol van. Egyikel sem fürödtem még be pedig ez a V600 a 72ik már. Ebből a 72ből pedig max 10-15van a mi üzletünkből... mind1. Ha átvágnak titeket akkor ne csodálkozzatok... Azért van mert hagyjátok magatokat vagy pofátlanok vagytok velük... -
#3739 hát egy "diler"nél még mindig olcsobb a telcsi mint elöfizuval... csak számold a havidijjat és ráfogsz jönni miért... -
tajfun #3738 Mingya megsajnalom szegeny dilereket... Menjenek inkabb dolgozni. Nekem az a jo ha olcso a telefon, a dilerek meg bekaphatjak. :) -
G_ArchAngel #3737 nemrég beszéltem két "apronet-es mobildealer-rel" és teljesen kivoltak akadva, hogy a Vodafone, és a T-mobile a sok akcióval agyonvágja az üzletüket...
én meg mondtam nekik, hogy áruljanak logó nélküli telefont +5e-ért, az igényesebbek azt fogják keresni...:) -
tajfun #3736 Azert remelem beakciozzak, aztan tele lesz az apronet olcson. -
G_ArchAngel #3735 Szerintem az eddigi "csúcs" divatmobiljukat, a V600-at fogja váltani, az ára pedig kicsit drágább lesz, talán az MPx220 környékén (120e)... -
tajfun #3734 Hacsak nem akciozza be a vodkafon 30 fityingert. :) -
tajfun #3733 Hat eleg kiraly lesz. Gondolom az a'ra is. -
G_ArchAngel #3732 tuti külső forrásból kell beszerezni, mert elhányom magam, ha meglátom rajta bármelyik szolgáltató logóját... -
G_ArchAngel #3731 pont ezt akartam belinkelni...:)
rohadjak meg, ez lesz a következő - félemetesen tetszik:)
Már csak az Aston Martin DBR-9-et kellene megvennem mellé:) -
#3730 Jah! 3/5 elég sovány
Kicsit többet vártam tőle. -
Anee #3729 nem értem mért várod meg.....olvasd el a tesztet róla mobile-review en nem esnek annyira hanyatt tőlle..és én sem estem:) -
Bircsike #3728 Siemens M65? Az meg milyen? -
#3727 mikor lesz már itthon kapható előfizuval aza rohatt m65? :( -
#3726 12345 -
Fro5t #3725 hello! 3310- es telefonom van, szeretnem visszalitani a gyaribeallitast, de keri a biztonsagi kodot. Ha vki tudna a kodot lecci irjon THX -
#3724 Jól beszélsz! -
#3723 Pedig van, hogy csak a SIM-kártyán tudod. Pl. 3310, 5110 a Nokiák között, stb.
Motorolánál V66 asszem stb. -
tajfun #3722 Annak is. Olyan telefont meg nem lattam amiben ne tudnad eltarolni az smseket. -
Anee #3721 V525/V300? -
#3720 azért van, hogy még vékonyabb legyen...
amúgy nekem tetszik ez a mobil, de nekem nem lesz ilyen mobilom, mert a túl kicsi telefonokat mindig elhagyom ;) -
tajfun #3719 Mind1ik motorolanak van sms memoriaja. -
Anee #3718 ez az első moto ami teccik...nagyon klafa a dizájnja a bill háttérvilágításról nem is beszélve...
remélem lesz SMS memóriája:-) -
#3717 Ha az alján nem lenne az a kitüremkedés még jól is nézne ki... -
tajfun #3716 Motorola RAZR V3: Ultravékony, összecsukható mobiltelefon
Adatlap. -
Anee #3715 Nem adtak hozzá cd-t???mert azon rajta kellene lennie...ha nincs akkor meg lehet úgy kell mint infrán hogy a fájlnál jobbklikk küldés és ott megjelenne hogy USB eszköz vagy hasonló... -
Psziho Apu #3714 adatkábel van , de milyen progi kell hogy felrakjam a játékokat?
-
Anee #3713 kell adatkábel vagy bluetooth adapter a gépedbe...ha ez megvan akkor a 3572-es üzenetemet olvasd el.. -
Psziho Apu #3712 hali motorola v600 hoz honnan lehet ingyen játékot letlteni meg hogy kell felrakni a telcsira -
#3711 mintha sms-ezni lehetne így -
#3710 Nem tudom sajnos, azt sem tudom, hogy működőképes-e :( -
#3709 És mi a neve? Mert sms-t t-mobilnál csak készülékről lehet küldeni, pc-ről még waqp-böngészővel sem :( -
#3708 WAP szoftver létezik PC-re is.