10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#3787 Köszönöm a segítségeket! -
#3786 Itt kérdezd meg
klikk
Mivel JUve-s vagy ha nem jön be mondok másik címet- bár sztem itt segítenek -
izb #3785 Ja és egész olcsó az infra,meg jó lassú!
Bluetooth adaptert már lehet venni 7000ft ért a Bluefishben! -
#3784 Hát azt nem tudom, hogy ismeri-e a bluetooth-t, de ha veszel egy pl. USB-s bluetooth adaptert, akkor az fel fogja ismerni, ha az aktív bluetooth-os teló a közelébe ér.
Ha nem ezt a megoldást választod, még lehet venni hozzá adatkábelt, az a legegyszerűbb módja a dolognak, de talán nem a legkényelmesebb, illetve infrán is lehet csatlakoztatni, ahhoz infra adapter kell. -
izb #3783 bluetooth adapterrel mindenképp ha jól tudom! -
#3782 Amiket letöltöttem a sz.gépre,hogyan tudnám átrakni a telóra?Ezt a BlueTooth-os megoldást valahogy nem értem. (állítólag az MSI alaplapom tud BlueTooth-t,de nem ismeri fel)
-
#3781 Nincs, de ha mondod a kérdést, talán... -
#3780 Nincs itt véletlenül valakinek Sony Ericsson T610-e? -
#3779 Még nincs :( Még nyár elején vártam infóra, de mivel nem lett vettem 9210i-t helyette -
Zoldalma #3778 9500asrol van valakinek infoja? Megjelenes meg kb. a'r... -
Zoldalma #3777 1 eve lattam utoljara, nem emlekeztem biztosan :D De kossz...most h mondot tenyleg a teteje az. -
#3776 az más. Az azért van ha ki vagy hangosítva és a füledhez emeled akkor leveszi a kihangosítást. -
#3775 a teteje... az egész teteje az infra -
Zoldalma #3774 Ha meg jol emlexem, a keszulek elejen van, az a 8as alak. Az az infra "erintkezoje". -
#3773 talán telo boltban? vagy rendelsz neten..... -
#3772 Sony Ericson T610-es előlaphoz hol lehetne hozzájutni? -
GazVezir #3771 www.alvilag.hu/mobilgames -
#3770 tudja valaki hol jön ki az infra jel a Nokia 7650-ből????Én a headset csatira gyanakszom! -
#3769 Panasonic X70-hez kéne szoftver plz, sürgős! -
#3768 Szerencsére nem :D -
Zoldalma #3767 "De Enternet ügyfélszolgálata a legrosszabb"
Hehe, latszik meg nem volt szerencsed a sulinetes UFhez.:D
-
#3766 Jól tetted :)
Nekem a kis szolgáltatókkal (net és webhosting) - mármint a helpdeskjeikkel - jó tapasztalataim vannak, a nagyok közül csak az IW-vel nincs bajom, de ők se szentek azért. -
#3765 Elárulom, hogy egyetlen egyszer sem hívtam fel őket, miután fizetős lett. Inkább lemondtam. -
#3764 Ezzel egyetértek, nekem is szörnyű volt az Axelero ügyfélszolgálata, mindig 7+ percet kellett várni az ügyintézőre.
De Enternet ügyfélszolgálata a legrosszabb, ezt garantálhatom a tapasztalataim alapján, majd HWSW-n visszakeresem és beszúrom :) -
#3763 Pannon fizetős ügyfélszolgálata az Axelero __fizetős__ ügyfélszolgálatára emlékeztet. __Már__ nem is vagyok Axeleros. Köszönöm szépen :D -
#3762 Hát nekem a bemutatótermekkel csak rossz tapasztalataim vannak, nem akartam én tájékozódni, tudtam, hogy arra nem alkalmasak, de 7210-est sem tudtam venni, mert azt mondták, hogy volt kétszer (a vásárlás előtt 10 hónappal) késedelmes fizetés, és emiatt nem vagyok jogosult a partnerprogramra, csak ha elmegyek a Petőfi S. utcába vagy vmi központba, ahol adnak igazolást arról, hogy vehetek partnerprogrammal.
Na no comment, nem is vettem náluk, hanem a Drégelyvár GSM-ben, ahol szintén megszívtam. (meséltem nemrég)
A helpdesk-kel meg volt gondom wap szolgáltatás megrendelésénél, mikor épp nem volt netem, mert költöztünk, ezért a pannononline használata nem jött szóba, de mivel nem voltak képesek megrendelni, meg utálom egyébként is nyomogatni a gombokat, hogy a megfelelő menüponthoz jussak. Ráadásul az is _snassz_, hogy 20Ft az ügyintézővel velő beszéd.
Ez egy dolog, végülis internetklubból megoldottam.
Amikor megvettem a 9210i-met, a Pannondatát szerettem volna megrendelni, de nem szerepelt a pannononline-on, majd az ügyintéző mondta, hogy már nem lehet előfizetni a csomagra, de akkor kérdeztem, hogy a weblapon hogy lehet fent, és érdekes módon (!!!) megszakadt a kapcsolat, pedig sosem szokott hívás megszakadni, tehát letette szó nélkül a kedves kollégájuk.
Másodszorra meg egy technikust kapcsoltak, akivel sikerült megoldani a problémát.
Az apróbetűvel meg nem vertek még át, csak nem kellemes, hogy megpróbálnak -
#3761 Nekem van némi összehasonlítási alapom:
bemutató terem emberei: egyértelmű, hogy nem azért vannak, hogy ott tájékozódj. Intézd el neten, jobban jársz. Tapizni a telót meg lehet bárhol, csak ne kérdezősködj :)
helpdesk: Vodával volt már gondom, többször is, de mindig megfelelő válaszokat kaptam, maximum másodjára. Egyszer volt az, hogy elsőre nem jött össze nekik, de szerintem ott én voltam túl problémás nekik.
minőség: a Voda még mindig szar a hegyek között és Isten háta mögött, de ezen kívül semmiféle problémám nem akadt a szolgáltatással az elmúlt 2 és fél évben velük, pedig tényleg mindenfelé típusú területen töltöttem közben huzamosabb időt.
apróbetű: ha hülye vagy, mindenki átver. Ha van eszed, akkor nem veszel be semmit. No comment.
árak: 2-3 havonta át szoktam tekinteni a lehetőségeket és eléggé jól nyomon követem a változásokat, de ezzel együtt sem váltottam az elmúlt 2 és fél évben, mert nincs, ami nekem jobban megérné... -
#3760 Nem védem őket, csak ebben a tekintetben. Erről a Praktikum Perfektes balhéról nem tudtam.
A bemutató termekben pl. iszonyat béna emberek vannak, a telefonos helpdesk emberei is használhatatlanok, szóval ezt a részt nem védem egyáltalán. A minőséggel és az apróbetűvel semmi panaszom nem lehet, az árakkal már inkább. -
#3759 Én konkrétan emlékszem még az utolsó Pannon Praktikum Perfekt módosításra, amikor meghirdették, hogy ingyen lehet átváltani rá, majd utólag, visszadátumozva kihozták, hogy mégsem. Persze jól orrba is vágták őket érte, de azt hiszem ennek fényében kár lenne arról beszélve, hogy a t. Pannon GSM Rt. gerinces és nem ver át, ellentétben a többi szolgáltatók bármelyikével.
Én elfogadom, hogy Pannonos vagy, de csak ezért kár lenne védened őket, ráadásul úgy, hogy az már-már röhelyes. Nem érnek ennyit. Hozzátenném, hogy anno én is Pannonos voltam, de azóta váltottam és csökkent a fizetendő összeg mind rövid, mind hosszabb távon. -
#3758 T-Mobile-ról meg nem beszélek, annak az eddigi ajánatai apróbetű nélkül sem voltak átgondolásra érdemesek a számomra. -
#3757 Hát nem veszem be, ha bevenném, rég vodás lennék. Egyszerűen a pannon azért tűnik a legdrágábbnak, mert nem apróbetűben van írva a lényeg. -
#3756 Ahahahaha! Te tényleg mindent beveszel, amit a reklámban látsz? Méghogy csak a vodára jellemző! -
#3755 Jó, nem érdemes veszekedni, már nem fogja egyikünk sem visszakeresni az üzenetet. -
#3754 végig néztem januártól márc. 15.éig és egyetlen egy hozzászólásom se volt akkor... Márc 15.én vettem a telefont... -
#3753 Az apró betű az általában a vodafone-ra jellemző, a pannonnál legalábbis nem láttam. A szolgáltatók nagyon is nyalják a seggem, bár csak reklámban, mert a bemutató termekben már bunkó amatőrök dolgoznak. -
#3752 a szolgáltatók nyalják a segged? :) most komolyan... sok apro betü... -
#3751 100% hogy én nem mondtam ilyet... -
#3750 Ezért nem szeretjük őket :( -
#3749 A mit vásároltál legutoljára topikban van, de nem keresem meg, mert pár hónappal ezelőtt mondtad :) -
#3748 amikor kijelentettem hogy megveszem a telefont: #2959-53...
nem látok sehol se 106.ik telcsit...