Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Én is Pannon egyébként.
Bár éjjel aludtam 😊)

Persze, lehet, 20-30 ezerbe kerül, az a baj 😞

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Pannon. Mondjuk, tegnap le is ejtettem a telót, de semmit nem vettem észre.
Más: a 7210esemhez is lehet kamerát rakni, nem??

Taranov
meglehet 😊
Melyik szolgáltatónál vagy?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Sziasztok!!
Tegnap éjjel wapolok 1000el, erre megszakad kapcsolat.
Eltünt az összes térerõ 10 percre!!
Ez a "napkitörés" miatt van? Azt hallottam, befolyásolja a mobildolgokat...

Taranov
Nekem is az volt a kezemben, egyrészt nagyon nagy, összecsukva vastag, kicsit félek az antennától, mert még a népszabadságban olvastam régebben egy cikket róla, hogy az antenna ártalmas, lehet, hogy nem igaz, de megmaradt bennem.
Meg olyan félteni való, lassú, és olyan menõzõ telefon 😞

Pheel
Nekem Sharp GX10 volt a kezemben. Szép naaaaagy meg jó lassú, de legalább lehet vele villogni 😊))))))
Pheel
Érdemes utánanézni a nokia oldalán, hogy mit fog tudni a 6230-as 2004 elsõ negyedében! Ha még MIDP 2.0 is lenne benne, háááááááááát, az lenne a tökéletes telefon. 😊

A jelenleg kapható legnagyobb MMC kártya 256 megás és belemegy 😊
Taranov
Hát a Sharp cucc engem sem nagyon fogott meg.

Itt ül mellettem egy gyerek, a koliból ismerem, itt veri magát, mert Sharp GX20asa van...
Hát, én nem vettem volna meg...
Sokat tud, meg minden, de odaadta, tök "durung" meg az egész olyan szutyi...
Menüje sem mindennapi...
Nem érdekel, hogy NOKIA nem változtat menürendszerén, ne is!!!!!!

Taranov
Nekem is az számít, persze, meg azért a menü, meg ne legyen olyan hülye a teló,mint egy LG.
Mutteromnak LG-je van, olyan mint vmi 2 éves gyerek, nem azt csinálja amit mondok 😊

Oké, én is igy vagyok vele. Nem tudom, miért nem lehetne mondjuk, hogy a 7250i teló tök úgy nézzen ki, mint a 7210???
Mert akkor azt vettem volna 7210 helyett!
De hát a 7210 kva jól néz ki, és akárki akármit is mond, nekem ez számít!!!

Taranov
Nem rossz, de nekem a 8910, 6310, 7210 és 6610 tetszik csak annyira, hogy meg is venném.

ST55 Nekem tetszik... Telecom szerint 50 ropi kártyásan.
Annyit meg megér, nem?

ja, a siránkozásomnak vége, megjelent az új telecom.

Most olvasom a Pannon vakert a GPRS-Wap dologról. Szar.
De engem nem érint, mert az ált. díjas GPRS alarú Wapszolg nem változik.
Hálistennek!
Vivát e-mail!

Taranov
Nekem ilyen nincs, talán meg nagyjából csak Pest megyén belül hallgatom, ott nem állítódik el.

Én is rádiózom rajta, csak az a gáz, hogy mindig "utána kell állitani". Ha elalszom, kva nagy sistergésre ébredek...

Taranov
Hát 40k alatt nem kapol rendeset.
Inkább ne is vegyél, most milyen van neked?

PResident Evil
na még meglátom.. csaka z az igazság hogy ez a 40k is elég sok egy telóért...

Taranov
Hát igen, én mindig rádiót szoktam hallgatni, ha megyek valahová, de tömegközlekedésen 1,5-2 óránál többet egyszerre sosem utazom.

Köszi, végülis ráér, de tudod, minden hétvégén 4 óra út (összesen 8) , valamivel el kell foglalnom magam!

Csak megerõsitettem, amit irtál!!! Hasonló a véleményem!
A lényeg, ha pont annyi lóvém lenne, akkor inkább mobil nélkül élnék, amíg vmi jobbra nem lenne pénzem.

Taranov
Igen, valamennyivel lejebb én is pont azt írtam, hogy a kijelzõ minõsége kétséges lehet.

Taranov
Van egy olyanom a telefonomon, de azt már nem lehet a géprevarázsolni, de megnézem, hogy sikerül-e megszerezni jar és jad kiterjesztésû fájlokban.

Szia! Csak annyi: köszi a gamékat, felraktam 1-2t a telóra, pl. a Delta Bomber nekem egész bejön. Jut eszembe, nincs köztük olyan "szuper Marios" féle játék?

Ja, a szeptemberi TELECOM számot nyugodtan megveheted, mert az októberi még nem jelent meg (pedig 13án kellett vona). Ez kicsit kiakasztó.

MC60. Pont a szeptemberi TELECOMban van róla egy teszt. Ott igazából a kijelzõ képminõségét szidják mint állat, azt irják, hohy nem nagyon lehet felismerni, mit is fényképeztél vele.
Meg még egy két apróságot irnak hibaként, viszont az ára miatt érdemes megvenni ezek ellenére is. Bár én inkább gyûjtenék még...

PResident Evil
bázegh 😄

PResident Evil
nagyon szépen köszönöm szépen

Taranov
Ahogy EZT olvasom, nem nagyon tudom elképzelni, hogy Magyarországon ez az átvihetõ hívõszám már 2004 elsõ félévében megvalósulna.

Taranov
Hát szerintem mindhárom mobilszolgáltató drága Magyarországon, de minõségben mindhárom kiváló.

Pheel
Attól, hogy a nép mit hisz, még nem jó vagy szar egy cég...
Taranov
Nem valótlan persze, ez ugyanaz a helyzet, mint amikor a PannonVilágban az átlagos híváshosszat ismertették.
Az sem volt valótlan bizonyára.

Szóval nem az a gondom, én tájékozódtam, meg ugye a stupid gyerekek nem gondolkoznak elõfizetésben, csak amikor ezt elkezdtél hirdetni, rögtön a buszon elkezdtem hallani, hogy a vodafone a legolcsóbb, a legjobb, a legkirályabb, azért ez nem így van.

Sosem kérdõjeleztem meg a minõséget, de azért az árral más szolgáltatók is tudnak versenyezni.
Csak a vezetékes-mobil tarifák nem tudnak versenyezni a mobil-mobil tarifákkal.

Pheel
A reklám teljesen korrekt. Egyetlen valótlan állítás sincs benne, csak ha hülye vagy és nem tájékozódsz, akkor rosszul jársz. Ugyanolyan magatartás a Vodafone (VRAM Rt.) részérõl, mint amit a többi vezetékes illetve mobil szolgáltató szokott megengedni magának.
Pheel
A 8910-nek és a 8910i-nek nem az elõlapja nyílik le, hanem a telefon csúszik fel... 😊

Viszont a sima 8910 annyit tud, mint egy 8810 vagy 8850 és 2x-3x annyiba kerül...
Taranov
Én is úgy gondolom, mint Pheel, de ha olyan telefon kell, aminek automatikusan lenyílik az elõlapja, mint "Neo-énak", akkor én a 8910-est ajánlom, nem az i változatot, mert az színes meg polifonikus már, és kb. 200 ezer Ft, de a sima 8910 megvan 70-80 ezerbõl, titán borítású, meg kisebb is, mint Neoé.

Taranov
Igazából a Westel elõfizetéses percdíjai a legjobbak, ez szerintem kétségbevonhatatlan.
Egyébként a Vodafone szerintem azért hozta ki újra a Csúcs Pluszt, hogy végre valaki elõfizessen, ráadásul a reklám félrevezetõ, hisz azt mondják, hogy beszélj akár 6Ft-os percdíjért.
Az a 6Ft-os percdíj valóban 6Ft, de 60 forintot számláznak ki.

Pheel
Tudomásom szerint 8110i nem volt, csak 8110, de Neonak nem 8110-ese volt, hanem annak az USA-ban használható megfelelõje, ami 8113 vagy 8115 lehetett.

Beszerezni érdemes, mert szép telefon, de a használhatósága megkérdõjelezhetõ, mert csak egynormás (900 MHz) és a tudása messze elmarad a manapság kapható legolcsóbb telefonokétól is.

Ha hasonló telefonban gondolkodsz, akkor ajánlom a 6210, 6310, 6310i, 8210, 8810 és 8850-es modelleket.
Sadun Tryst
Csak egy kérdést szeretnék feltenni:
Szerintetek érdemes Nokia 8110i telót beszerezni? Persze ha van ilyen, mert csak hallottam róla. A Matrix 1-ben is Neo-nak ilyen van. Asszem...
A segítséget elõre is köszi.

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Pheel
Nézd, neked tetszik a Pannon. Ezek után nem is várunk mást, mint hogy nem szereted a Vodafone-t. Egyébként nem kötelezõ Vodásnak lenni, csak bizonyos esetekben jobban megéri. Neked nem, mert szerinted neked a Pannon éri meg. Hát akkor neked az. Kész.

Én voltam Pannonos, nem is lennék soha többet, de ettõl még ez csak az én véleményem.

"Meg ugye kezdõdött azzal, hogy 10 percet kiszámláznak a Rock 'n' Roll Csúcs Pluszban."

Errõl meg csak annyit, hogy volt már elõtte is ilyen díjcsomag, maximum te nem tudtál róla. Valószínûleg azért hozták ki az újat, mert az elõzõre is sokan elõfizettek.
czky
Biztos nem rossz telcsi, de az akksi...
700mAh-s akksik a Siemensnél nagyon ganyék. 2 napot ha kibírnak, hmmm!

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Taranov
MC60 Szerintem nem rossz, bár lehet, hogy pixeles a kijelzõje. Ki kellene azért próbálni.

Taranov
Hát mit nem mondjak, kezdem nagyon nem szeretni a vodafone-t.

Taranov

Taranov
A Vodafone-nál mindig minden rosszabb, mint máshol.

Meg ugye kezdõdött azzal, hogy 10 percet kiszámláznak a Rock 'n' Roll Csúcs Pluszban.

Pheel
Lassan egy impulzus 1 óra lesz...
czky
Nézzétek meg ezt!
Azt hittem, hogy az 1perces számlázásnál már nem lesz rosszabb.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Pheel
MC60 Máskor ne légy lusta
PResident Evil
Siemens MC60 értékelést várok ! 😊

Stann
A Westel bezetette a havidijmentes és általános GPRS-t.
Ára 13Ft/10kb, ami nem tûnik soknak.
Igy elgondolkodtam rajta, h. 777sms-en GPRS-el ujra lehetne küldeni sms-t, sokkal olcsóbban.
Valaki tudja, h. kb. 1-2sms elküldése után mennyi az adatforgalom, vagyis ha egymásután irok 1-2 sms-t, még a 10kb-on belül vagyok-e?

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?