10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Stann
    Létezik olyan szoftver Siemenshez, hogyha rákötöm az adatkábelre, akkor a monitoron keresztül tudnék wapolni?
    Lehet, hülyeségnek hangzik, de wap-os sms írásnál pl. sokkal könnyebb lenne billentyűről irni, mint a telóról, gprs-en meg szinte ingyen van!
  • Stann
    Igen, 3300, amiből ugye 100 percet beszélhetsz le. Az összes elküldött sms gondolom a havidijon felül van, esetlege ha GPRS-en küldöd, olcsóbb.
    De azt én sem tudom, hogy T-Mobilos előfizetőknek jár-e valamennyi adatforgalom az előfizetéshez. Vodánál asszem 1,5megáig még ingyen vagy, de itt nem tudom.
  • OPM
    és az sms-ek hogy vannak?
  • Breki33
    akkor 3300 a havidíj ugye?
    néztem más csomagokat is de ott a tarifa..........
  • Stann
    Ez a csökkentett, de nettó ár.
    Vagyis 3300ft-ért beszélhetsz 100 percig, így jön ki a 33ft/perc díj!
  • OPM
    áhá, tehát a viszbül veszi ki a zoxigént? :)

így már ok, thx!

[megnéztem a linket, mielőtt írtam]
  • Breki33
    NÉZD meg a linket!!!!

akár öt percet beszélsz akár százat 2640 forintot befizetsz havonta, de azt lebeszélheted

tehát ha az adott hónapban pl 100 percet beszélsz akkor pont lebeseszélted
    ha ezen felül beszélsz csak azt fizeted külön
    tetszik érteni?

de ezeket csak olvastam
    kéne egy igazi Westeles
  • OPM
    bocs, de most nagyon meg vagyok zavarodva :))

tehát befizetek 2640 ft-ot, és 100 percet ingyen beszélhetek?
    asszem nem vagyok tisztába azzal a fogalommal, hogy lebeszélhető :) vagyis azzal nem, hogy ez ingyenes, vagy ugyanúgy fizetsz érte?
  • Breki33
    Ez a lényeg
    "A díjcsomagba foglalt lebeszélhető percek ellenértéke minden hónapban kiszámlázásra kerül."
  • Breki33
    havidíjad 2640 forint ugye
    ebból havonta 100 percet beszélhetsz le

klikk
  • OPM
    hogyhogy abból beszélsz?
    mennyit?
  • Breki33
    nem a minimum 2640 és abból beszélsz
  • Breki33
    Jajj ezek az árak már csöökkentek bocsi

2640
    5200
    9200
    17600
  • OPM
    tehát minimum 3300 + amennyit beszélsz? az nem túl jó
  • OPM
    jah, ok :)
  • OPM
    100 percnyi ingyen beszélgetés??
  • Breki33

Tehát az elsőnél 100 percet beszélhetsz alapdíjon 33 -ért és utánna 39 forint

És a havidíjjat lebeszélheted részben.
    De erről egy Westelest kéne megkérdezni
  • Breki33
    "A telcsi egy szürke dobozban van, amin van egy két kép is, de nem túl sok. A Motorolán kívül három logó találtahó a dobozon. The Black Eyedpeas Exclusice (beépített csengőhang és két kép), MTV és a T-Mobile logó. Az egész telcsi, a kézikönyvvel együtt T-Mobile-os. A dobozban található a sztereo headset, 64 MB kártya, USB-adatkábel és egy CD, az alaptartpzékokon túl. (telefon, töltő, aksi, hátlap, kézikönyv)
    A telefont bekapcsolva egy Hellomoto felirat köszönt, ami gondolom animál. Utána kéri a PIN-kódot. Beírva már a T-Mobile animáció plusz zene fogad. Elég hamar megtalálja a hálózatot. Ezután már böngészhetem is a kicsikét. Nekem meglepően kicsi a készülék, valamivel nagyobbra számítottam.
    A menübe belépve 3X3-as kis animált ikonok vannak, amik megszokottan listás nézetre is válthatók, és akár teljesen át is rendezhető. Nem tudom milyen az "eredeti" verzió, de a T-Mobile-osban "csak" két kinézet közül lehet választani. (T-Mobile, Moto)
    A kamera vakujába nem érdeben még véletlenül se belenézni, mert utána kis csillagokat lehet látni, annyira erős. Alapból kivan kapcsolva a vaku, és ha a kamerában megnyomjuk a menüt, ott lehet bekapcsolni. Mind addig vilígít amíg nem fényképezünk, ha megnyomjuk a gombot villan egyet. Kicsit késik a képek készítésénél, mert miután megnyomtam a felvétel gombot, még egy-két másodpercig vár. Nem tudom miért...
    Az MP3 lejátszó a Játékok között található, nem értem miért. Szépen megcsinálták, szép a felülete is és jól használható. Eddig egy számot töltöttem rá, azt is csak kipróbálás miatt. Szerintem jól szól a beépített hangszórókon is, és persze headsettel is jól használható.
    Ami a headset bemenetét védi kis gumi egyik oldalon rögzívtve van, de szentem az simán elhagyható. Gondolom nem olcsó a pótlása, szal vigyázni kell rá. És ha nagyon feszegetjük megnyúlik és nem simul vissza a telefonra.
    Majdnem minden funkció megegyezik az előző Motorola készülékkel (V300, V525, V600).
    A ritmikus világítzás szerintem jó ötlet, és jólnéz ki, főleg a sötétben. 9 féle közül lehet választani. Amikor a töltőn van, akkor zölden villog. Néha lassabban, máskor meg gyorsabban.
    A billentyűzete jól használható, és a joystic is. "

Érdemes a terminal fórumot és a telefonguru-t elolvasni
    ott elég részletesen kivesézik

énis mindig kártyás voltam így csak idéznék

"A legnagyobb hazai mobilcég július 1-től minden Relax díjcsomagjában jelentősen, a Relax 250 esetén pl. közel 40 százalékkal csökkenti percdíjait.
    A T-Mobile július 1-től minden Relax csomagjában és azok nemzetközi megfelelőiben is nagymértékben csökkenti perc- és SMS-díjait. A Relax előnye, hogy a nap minden időszakában és minden belföldi előfizető felhívására egységes percdíjat kínál, emellett a csomagban foglalt percek megvásárlásán túl külön havidíjat nem kell fizetni.

A Relax 1000-es csomag a benne foglalt percek felhasználása esetén a hazai mobilpiacon elérhető hasonló, meghirdetett megoldások között egyértelműen a legolcsóbb lesz.

A T-Mobile előfizetéses ügyfelei a Relax 100-as csomaggal bármely belföldi hálózatba bármely időszakban mindössze 33, a Relax 250-essel 26, a Relax 500-assal pedig 23 forintos percdíjjal telefonálhatnak július 1-től. A Relax 100-as azok számára is optimális, akik eddig Domino kártyát használtak vagy csak keveset telefonáltak. Havi 3300 forintos összegért ugyanis 100 percnyi beszélgetés jár, ez a legalacsonyabb fizetendő összeg a piacon meghirdetett, azonos elvet követő konstrukciók között."
  • Breki33
    Hát aktív hangfalat írtam
    annyi a lényeg, hogy ahhoz képest hogy mobil szépen szól és sztereóban

Nem dizsizni kell, de úton jó
  • OPM
    magyar tesztek nincsenek valahol, mert én nemigen találtam :(

ez az előfizetéses dolog ponotsan hogy müxik? mert én mindigis kártyás voltam
    havi mennyit kell fizetni? +amennyit beszéltél? küldik a számlát?
  • Anee
    háááááááááááááááááááááááát akkor az a hangfal egy 1000Ft-os Kolink lehetett, amivel összemérték, mert túl nagy eresztést nem lehet mobilba beleépíteni
    Fejhalgatóval ok...de a beépített....
  • Breki33
  • Breki33
    majd biztos lehet, kérdés mennyiért
    de elég jókat írnak róla
    sztereó hangszórokon is hallgatható és úgy szól kb mint egy aktív hangfal állítólag

kezd egyre jobban tetszeni
  • OPM
    hm? és ilyen 6*10 mm-es kártyát lehet nagyobbat hozzá venni?
  • Breki33
    na megvan a kártya dolog
    6*10mm-es kis kártyáról van szó, amit bele lehet tenni a hozzá adott sd kártyába, így már kiolvasható róla minden adat
  • Breki33
    ja csak az szoftver

amúgy a relax csomagból melyiket célszerú választani?
  • tajfun
    Ilyen s(c)andisk a windowsban is van. :D
  • Stann
    Okés, köszi, a második az!
  • Taranov
    wap.t-mobile.hu meg wap.t-zones.hu
  • Stann
    Nem tudja vki a t-mobil wap címét?
  • Anee
    Az SD az kicsit nagyobb.....ezt lehet sd foglalatba betenni s sd olvasóval olvasni írni..
    Taranov: hidd el a voda még egyszer le fogja zúzni az árait...ha megnézed kártyás fronton is jobban állnak....még egyszer terítik kártyáikat
  • Breki33
    64-est adnak hozzá

amúgy ilyen kártya kell bele

Ehelyett nem lehet SD kártyát berakni?
  • Taranov
    A Voda kezdte a versenyt, az ő árai alá ígért a T-Mobile és utána a Pannon. Egyértelműen a Voda maradt le, mivel ő nem tudott alkalmazkodni az általa leszorított árakhoz.
  • Taranov
    Nem überebb egyik sem a másiknál, csak árakban vannak különbségek. A 100-as csomag csak 1 Ft-tal olcsóbb T-Mobile-hoz képest a Pannonnál, de az 1000-es csomag, pl. percenként 4 Ft-tal.
  • Stann
    Jó, persze, a Westel után nekik is lett ez a Pannon 50,100,..., ahol a 100-as egy ft-al olcsóbb, ennyi.
    Vodának is vannak jó akciói, és a T-Mobilnak is. Teljesen felesleges azon vitatkozni, h. melyik szolgáltató az überebb, kinek mi. Ez a vita már annyiszor lezajlott a fórumon!
  • Stann
    De kapsz hozzá ingyen egy 64-es kártyát, adatkábelt, sztereó fülhallgatót! Azért anyira így már nem hangzik roszul!
    Én is ilyet akartam venni, de sajna az előfizut nem engedhetem meg magamnak! :(
  • Taranov
    Nem értem miért beszélsz ekkora marhaságokat. Miért mondasz direkt valótlanságot?
    Nem nézted a Pannon árait? Nem csak lebeszélhető havidíjú csomagokban a legolcsóbb, kártyásba se rossz.
  • Anee
    csak az előnye a hátránya...olyan kártyát használ amit még nem lehet kapni...egy 64-es lesz 12 ropi....sdből 256 van annyié
    Ilyen téren inkább 3650/6600 vagy P800/900
  • tajfun
    "talán van olyan felhasználó, akinek a Voda éri meg"
    Eleg sok, kb. mindegyik, akinek szamit az olcso ar. Aki meg duplan szeret fizetni, annak jo a pannon, westel.
  • Breki33
    vitamaxom van csak készülék kell