Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
hát mittudomén 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Evil
en csinaltam, kifogastalanul muxik.es megvolt 1200ft bol.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

ollie
6100, 7210, 6610, 3510i, 3300 és hasonlók

Helló!
Bocsi, de tegnap nem voltam gép elõtt. Majd irj lécci, ha kitetted FTPre. Ma este 20:00-tól 23:00ig tuti gép elõtt leszek, mert muszáj.
Más: érdemes venni infrát gyári kiszerelésben (kb. 7000 ft),
vagy csináltassak valakivel, (kb. 1500 ft.)
A csináltatott szétcseszheti az alaplapot, azt hallottam.

Most szervaltam egy Nokia 6650est. Nem tudjatok h mely nokia tipusok javas filejai futnak el rajta?

Taranov
Dehogynem, kirakom FTP-re ha hazaértem, és ha a routert (D Link D-nemtudommilyen) sikerül beállí³tani, akkor a 195.70.50.140 vagy a 195.70.50.140:21-re csatlakozva le tudjátok szedni. MEgpróbálom megcsinálni, majd írok ide.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ollie
Nem kaphatnám meg én is a játékokat?

Taranov
Én szívesen foglalkozom vele, remélem tetszeni fognak a játékok, ha holnapig nem érkezik meg, két lehetõség van: Vagy kétfelé csomagolom, és freemailen küldöm, vagy ami mégjobb: FTP-re kirakom.

Oké, és köszi, hogy egyáltalán foglalkozol a témával.

Taranov
Igen, itt az éterrel van a baj, mert én tisztességesen elküldtem.
Bocsi, megoldjuk majd valahogy! Majd kiteszem FTP-re!
Szia, majd holnap megoldjuk!

Egyébként meg nem értem, itt ülök net elött, amivel 10 mega/seccel tudok letölteni, és elveszik egy ilyen szaros file. Gondolom az "éterrel" van a hiba. Pedig úgy teleraknám drága kis 7210em szabad memóriáját...

Majd, ha nagyon ráérsz, legfejebb küldd el lécci kicsomagolva, fájlonként, vagy nem tudom.

Még nem jött, de el kell mennem, majd holnap megnézem, lehet, hogy túl nagy a file.

Kiváncsi vagyok, megjön e?

Taranov
oké, már el is küldtem.

Tökmindegy, rar is jó, meg zip is, legyen mondjuk RAR.

Taranov
ZIP-ben vagy RAR-ban küldjem?

Köszi, remélem, most minden klappolni fog.

Taranov
átküldtem még pénteken, szerintem elveszett az éterben, pár perc múlva elküldöm újra. Bocsi.

Szia! Csak érdeklödöm, hogy átküldted-e, mert még nem kaptam meg, de lehet hogy csak "késik".

Taranov
Majd "megjavítják".

Taranov
Most nekem sem.

Mhosah Myth
Nem jön be az oldal....

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Taranov
Akkor küldöm is, mindjárt.
Szia!

Helló! Pont jó, hogy itt vagy!
Megnéztem: 10 MB helyem van a [email protected] emilcímemen!
Szóval elvileg ráfér a 9 megás fájl!!!!

Taranov
Természetesen nem szabad semmit mobilszolgáltatónál venni, max. simkártyát, mert úgy vernek át, ahogy a kis pista csal a st. hubertus árával. www.dregelygsm.ini.hu-n lehet, hogy találsz. az egy korrekt bolt...

na igen kár hogy semmit se értek hozzá .Esetleg tudja valaki hogy lehet .jar és .sis kiterjesztésü filéket futtani pcn elmagyarázná szájbarágósan?

Mhosah Myth
Valaki PLEASE! Segítsen!

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Mhosah Myth
Azt szeretném megkérdezni hogy a Nokia 5210-es mobil most egyik mobilszolgálatnál se megvásárolható?És ha megvásárolható mennyiért? Mert sehol sem találok árat hozzá!Egy haveromtól meg akarok venni egy ilyen mobilt ami decemberben lesz 1 éves!
Mennyiért érdemes megvenni?

A megfelelõ fényviszonyokba szép képeket csinál(pl kint a szabadban)de beltérben nem igazán használható(baromi szemcsés)való igaz...
Gépen szvsz jobban nézhet ki(ez volt Ericcson t68-al is)Ha érkezik majd nekik cable akkor megcsekolom m(azért 640x480-ba nem lehet olyan szar😊

\"Life is around you and in you.\"

hát igen pl az is vele a gond vele ,hogy maga telefon ezüst színû viszont az aksi meg pezsgõ😄
A hangja megszokható...khmm😊

Pheel
Java-s cuccokhoz letölthetõ fejlesztõkészlet a forum.nokia.com-ról. Abban van emulátor.
nem tudja valaki hogy a javás gémeket hogy lehet futtani pcn?Meg kiváncsi lennék a symbianos .sis kiterjesztésü fileok futtatására is szintén pcn

GvD
Faterom is vett egyet pénteken! De úgy láttam hogy a képeket amiket készít még relatíve (más mms-es telefonokat nézve) sem nagyon szépek! Neked hogy jön be?
traXion
Nekem is 7210 van! 😊

HI! Valaki segítsen honnan tudok Sony Ericsson T310-hez olyan progit amivel képet tudok felrakni a telóra? THX

ASUS Rampage Extreme-Fusion Block System|Intel Core 2 Extreme [email protected]+XSPC Edge Acrylic CPU Water Block|Sapphire ATI HD4870X2 2GB GDDR5+EK Water Block|G.Skill TT DDR3 1600@1800Mhz 2X2GB|

Pheel
Aksival vannak gondok, meg ahogy tudom elég ronda a hangja. De a kijelzõjét nagyon dicsérik 😊
Nah megvettem az ST55-öst!

Elég rulez a telefon,nagyon szép!Még nem sok idõm volt tesztelni ,de eddig néhány kisebb hibán kívûl semmi zavaro nem volt...

10/8 mint telefon
és árkategórián belûl 10/10

Sziasztok!

A frissen megjelent Nokia N-Gage-rõl számtalan fotót, képet, információt és technikai adatot olvashattok a Mobil Magazin oldalán. Klikk ide!

{NEM KÉRÜNK AZ INGYENREKLÁMBÓL!}

----------------------------------------------
A P800 kézírásfelsimerése kb a 3650-en történõ Hír Tv nézésével egyenlõ, mind minõségileg mind megvalósításban.
Még a P800 is szóba jöhet, a Siemenset lazán veri. +érintõképernyõ+kézírásfelismerõ
Ha fontos hogy symbian os es legyen a teló.És azt akarod hogy legyen mp3 lejátszó is benne persze sztereo 44khz akkor szóba jöhet a siemens sx-1 és a Samsung SGH-D700 is sx-1 be még rádió is van...

Taranov
MEgpróbáljuk 😊)

Szia, kellemes hétvégét!

Na, lelépek, hétfõn "találkozunk", majd összehozzuk valahogy.
Addig is köszi!

a freemailben 4 mega tárhelyem van. nem lehet kettö részben átküldeni, kicsomagolva?
Egyik felét leszedem onnan mondjuk hétfön, a másikat késöbb.

Taranov
Rendben, esetleg ha MSN Messengeren vagy.
Vagy esetleg mIRC-en, csak ott tûzfalproblémák lehetnek.

Ja, most nézem: a freemail csak 5 megát enged, akkor marad a makacsos cim, ott nem tom, mennyi lehet, de ha az sem megy, kitalálok majd valamit.

Taranov
Most küldöm erre a címre, amit megadtál, a Nokia Application Installerrel kell beolvasni a jar vagy a jad file-t és akkor feltölti rá a másikat.

Igen, elvileg van, de ha mégse, küldd el a [email protected] címre légyszíves.
Most küldöd? Csak mert akkor maradok még gép elött.
Holnap kora reggel megyek haza.
Köszi.

Taranov
Megvan, de 8 megabájt. Van annyi e-mail helyed?