Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
De mondjuk én a SonyEricsson T610-et ajánlom.
Az 30-ból megvan a Westelnél. Vagy nézd meg szerintem a www.pannongsm.hu-n az árlistát vagy a westelnél vagy a vodánál, és vedd meg amelyik tetszik, mert nagyjából mindegyik jó, amit most árulnak.
Na mindegy, a kérdésem az más:
HOGY LEHET 7210-RE OPLOGOT TENNI INFRÁVAL????????

6210 -> 6250
Tehát 6210-böl 6250.
Annyit tudni kell, hogy a 6250 fele annyi sms-t és telefonszámot tud tárolni... ennyi a hátránya.
Az elonyei: Lesz benne idozitheto automata jelszóval védheto billentyuzár, zajszintméro, automatikus hangerosségállitás,
és egy szerintem jól használható munkanapló.
Na akkor lássuk, hogy is kell mindezt megcsinálni...
Kellékek:
1db Flashprogram... nekem mindegy, mivel csinálod, és személy szerint a régi DOS-os Dejan Flasher 1.00b-t szoktam használni.
1db Knok vagy Rolis NokiaTool 1.7b vagy nk_calc (és NSE IMEI changer az original IMEI-hez.) (a másik két progi mindekettöt
átirja rögtön...)
1db régi (034 vagy 035) NokiaTool
1db 6250-es flash (külön MCU és PPM, vagy egyben MCU-PPM)
1db 6250-es eeprom
1. Valamilyen flash progival készitesz egy full mentést a telefonodról 200000-600000-ig, ha baj lenne, akkor is vissza
lehessen állitani... (mielött bármit is csinálnál, nézd meg, hogy a lementett fájlban mi van. ha sok pont és kocka
akkor válassz másik f_loadert (a 5580-as biztos rendesen olvassa, iráshoz 6176-os kell.), vagy csináld lassabb gépen.
ha mindenféle krix-krax van benne, akkor jó.)
2. töltsd fel 200000-töl a 6250-es szoftot. Ha egyben van az MCU és a PPM, akkor 200000-töl 5A0000-ig.
Ha külön van az MCU és a PPM, akkor az MCU-t 200000-töl 530000-ig, a PPM-et pedig 530000-töl 5A0000-ig.
3. Ezután a korrekt müködéshez kell egy 6250-es eeprom, amit 5A0000-tól 600000-ig kell irni.
4. SIM nélkül kapcsold be, ha azt irja, hogy kéri a kártyát, akkor minden oké. Ha nem kapcsol be, vagy CONTACT SERVICE-t ir
akkor vagy rosszak a flash file-jaid, vagy rossz cimektöl irtad a flesseket.
5. A következo lépés a FAID számolás, nk_calc esetében F1 (Calc FLASH), Knok-ban Phone settings -> Quick set FAID,
Rolis NokiaTool 1.7b-ben Update FAID mellett van egy pipa, bepipálni, Update FAID gombot megnyomni.
6. Ha szükséges, akkor egy gyors eepromos függetlenités, nk_calc F3, Knok modify locks -> Reset SP lock,
Rolis Tool Clear SPLocks
7. A MATRICÁN LÉVO EREDETI IMEI VISSZAIRÁSA. nk_calcot nem javaslom. Knok-ban Phone settings -> Set new IMEI, vagy
RolisToollal beirod a megfelelö helyre az IMEI-t a Change IMEI gomb mellett lévo pipa legyen bepipálva, megnyomod a
Change IMEI gombot.
8. régi nokiatoollal mindet bepipál, Apply SFS.
9. SIM-et berakni és nagyon örülni... :-)
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Nokia 6310i hogy tudok szoftver-t frissíteni!
Van telefon, adatkábet, laptop.
Gondolom kell valamilyen szoftver és maga a frissítés!
Valaki foglalja már nekem össze légy-szi!
Leg-elõre is köszi!
Egyébként erre a tarifacsomagra, vagy a Rock 'n' Roll Csúcs Pluszra akkor megérné elõfizetnem (ha már a saját mobiltelefonálási szokásaimat veszem figyelembe), ha vezetékes telefonom nem lenne, és a hosszabb csevegéseket is mobilról intézném.
Mellesleg nem lenne, ha nem érné meg embereknek és nem vennék meg. Ne gyere azzal, hogy a sok hülye nem gondol bele és késõbb jön csak rá, mert ez nem csak a Vodánál van így. Ha van eszed, olyat veszel, ami neked a legjobban megfelel, de attól még nem szar a többi sem, csak max a te igényeidnek nem felel meg. Uff.
Én meg infó szakos vagyok, de ehhez képest nem mondhatnám, hogy széleskörû tudással rendelkezem.
De ami késik, nem múlik.
Pl. vodás linkem #1944ben...
Amúgy hogy müxik???
A bee is valami iszonyatszar lett, nem hiszem, hogy azóta okosabb embereket ültettek a döntéshozó karosszékekbe...
De érdekes! Mérd stopperrel a perceket, hogy minden percet kihasználj...
Sztem többet szopsz, mint a perces számlázással, összességében nézve, nem?
Végülis mindegy, ingyen le lehet tölteni a www.nokia.hu-n.

Ez meg olyan lesz gondolom, mint a Bee, remélem jobb lesz, mint a voda 😊
4,000 logos, 1,348 picture messages and 70 startup logos for Nokia phones. Jazz up your dull looking screen, replace that drab Nokia operator logo. All you need is a data cable and a shareware program to make use of any of these logos.
(1.5meg)
Majd jövö héten kifejtem, ha vkit érdekel.
Egyébként a reklámnak kicsit nagy a manipuláló ereje.
Gondoljátok csak el, kényszer szinjén elsajátíttatják az emberrel ezt a szót...
Ez majdnem olyan, mint régen a "bevillanó" reklámok.
Pl. az áruházban automatikusan a persil mosóport vette el mindenki, de nem tudta megmondani, miért...
Szóval nagyon beszoptam a telefonvásárlással, de nem szeretem, ha kinézem, megvan a pénz, elmegyek és utána telefon nélkül jövök haza, szóval megvettem kártyafüggetlenül.
Anyagilag elég rosszul jártam, mert pontosan 24 ezerrel vagyok rövidebb, de legalább megismertem egy jó GSM boltot, meg kimutatta a Pannon a foga fehérjét.
Én is szoptam már így életemben. Amúgymeg, nemhogy kinyalnák a seggem azért, hogy náluk vegyek telefont, nem?
A boltban ott adtak hozzá cdt??
Mikor mentünk venni a telefont, azt mondták, hogy 3-szor volt késedelmes fizetés, ezért nem vagyok jogosult.
Én meg mondtam, hogy ne szórakozzanak, hát õk küldték rossz helyre.
ÉS erre megszólal a Don Juan a Pannon bemutatóteremben, hogy akkor miért az az állandó cím.
Aztán mondtam neki, hogy annyira nincs fogalma a dolgokról, mint Juliskának a marhák párzási szokásairól (természetesen nem ezt mondtam 😊, mert ugyeaz állandó cím az ami a személyi igazolványban van, nem az, amelyiken lakik az illetõ, ugye akik gyakran költöznek, vagy évszakonként költöznek, vagy akármi, azok a személyit nem újítják meg minden alkalommal.
Tehát ez a pannonnál egy gyökér volt, gondoltam, hogyha nem lenne még 1 év a szerzõdésbõl, meg nem lenne elõfizetve a PannonPlusz egy évre, akkor átmennék a Westelhez, de most, hogy lett ez a Horizont tarifacsomag, már jobb lett a Pannon ára.
Tehát függetlenül megvettem GSM boltban, ahol nem gyökerek legalább, és olcsóbb is volt, mint a Pannonnál lett volna partnerprogram nélkül.
Ja, ugye 7210ed van?
Te?
Szolgáltatónál? Újan v. használtan?
Ez máshol is igy van? Tök gázul hangzik.
Mondjuk lehet, hgoy ráteszed a kamerát, akkor be lehet lépni egy kamera üzemmódba és ott a menü gomb = exponálás.
De ez csak képzelgés, nem tudom 😊
Ráteszem telóra, kattintok, majd kiirja, hogy kép érkezett és mentsd el, ha akarod??