10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Zoldalma
    Lehetoleg ne sikositottat :D
  • Zoldalma
    Ennyi erovel rahuzhat egy condomot is :D
  • Taranov
    Ragassz rá gumi borítást, akkor nem csúszik :))
  • mícs
    nekem be is jon, meg nem is! felek, hogy egyszer kicsuszna a nagy lapat kezembol!!
    a 6630 nekem jobbant tetszik, mert nem tunik olyan "csuszosnak"!
  • mícs
    ja, szarul fogalmaztam, sorry, de azt hittem te meg kotoszkodsz :D
  • Tufa16
    Név alapján a 6600 utódja a 6630as lesz, viszont design részen inkább a 3650-3660ra hasonlít..
  • Zoldalma
    Hmm, design lehet nem tul sikeres viszont a telcsit szep szammal lattam mar embereknel.
  • Zoldalma
    Nincs es, ugy fogalmaztal elotte mintha a QIU es a Symb. ket kulon dolog lenne...
  • Anee
    jah a 6670-ben nincs infra....kapnak egy ggratulációt ezért a húzásukért nokiáék...:U
    6600-nak kifejezett utódja még nincs...az a szappantartó design lehet egyke marad:)
  • mícs
    akkor melyik az, amelyik a 6600 utoda lesz?
    ez a 6670 az, amelyikbol kihagytak az infrat??
  • Anee
    6670-es teszt van mobilarenan azok után én nem ajánlanám senkinek a telefont....és ez a 7610 utódja amúgy
  • mícs
    ez igy van, es??
  • Zoldalma
    A QIU egy frontend a symbianhoz...
  • mícs
    QIU van a 910-en!
    nekem tetszik, de inkabb egy rendes pda!
  • mícs
    en nem vennek MPX-et! a 200-as fagy mint a fene, a 220ban meg csak SD mini hely lesz!
    a 6670 a 6600 utodja, ugye??
    bar en utalom a nokiat, es a SE-t reszesitem elonyben, a Symbian miatt mondom azt, hogy a 6670est megeri megvenni!
  • NaNoKuTyA
    sajnos nincs:(
  • NaNoKuTyA
    köszi, megnézem!;)
  • Zetorg
    itt nézz körül:
    speedshop
    nem tudom, hogy van-e nekik
  • NaNoKuTyA
    sziasztok! bocs, hogy kicsit off leszek, de látom itt ez a topik pörög igazán!:) Szóval Nokia 6100 kellene nekem olyan matrica a kijelzőre ami nagyít, hallottam, hogy van ilyen, de nem tudom hol lehet beszerezni! Ha tudja valaki segítsen pls! köszi;)
  • Zoldalma
    De.Nokia9500 :D Esetleg 6600
    Javits ki, de P910 nem touchscreenes? Mert akkor nem csak azzal a kis kerek 'ize'vel iranyitod. Masik, h Nokianal sem a sima Symbian van rajta, hanem felspecizett Series xy felulet.
  • Shongi
    Hmm, én is erre gondoltam, csak az S700 olyan szép...:)
    Nanemg még valmai ami nem tetszik a P910ben, hogy nem sima Symbian van benne, és hogy egy kis kerek izével kell irányítani( most J70-esem van szal tudom hogy mien gagyi), Nokiák közül egyiket se ajánljátok?
  • Zoldalma
    SE P910i
    P900assal dolgoztam egy kis ideig, kellemes csalodas volt (utalom az SE-t). Egy kepernyovedo foliaval kell kezdeni h ne karcolodjon a disp.
  • Zoldalma
    :D Idopont esetleg? Mert meg mindig Coming Soon a nokianal
  • Zoldalma
    Nem ajanlott, a kulso mozgo tokkal osszekoto folia hamar megreped (legalabbis a kezdeti daraboknal igy volt, lehet javitottak azota), es a csereje rohadt draga.
  • Shongi
    Tanácsot szeretnék kérni. Érdemes várni a Motorola MPx-re?
    Ha nem akkor ezek közül meiket ajánljátok: SE S700i, SE P910i, Nokia 6670, vagy esetleg valami mást? Ami fontos, hogy legyen kamera( min VGA ), min 65k-s kijelző, memóriakártya, Bluetooth, mp3 se rossz, és ha lehet akkor valami igazi OP rendeszerrel menjen ( Symbian vagy ilyesmi). Remélem elég lényegretörő voltam, várom a tanácsokat.( a pénz nem számít, na jó de azért nem kell Nokia 9500ás )
  • Taranov
    Csak annyi, hogy drága lesz és ezért nem lesz nekem :D
  • Taranov
    8910-ről mit gondoltok? Láttam egyet jó áron, 40k-ért, az állapotát még nem kérdeztem meg, de nekem képről nagyon tetszik a telefon.
  • Zoldalma
    Akkor inkabb mar hasonlo aron veszek korrektebb telcsit
    Nokia9500arol semmi hir?
  • mícs
    nagyon tetszett nekem, de amikor megfogtam nagyon idegesitett a flipp lotyogese!
    egy olcsobb flippesnel meg elviselnem, de egy ilyen hiper-szuper cuccban nekem ne lotyogjon ennyi penzert!
  • mícs
    nagyon tetszett nekem, de amikor megfogtam nagyon idegesitett a flipp lotyogese!
    egy olcsobb flippesnel meg elviselnem, de egy ilyen hiper-szuper cuccban nekem ne lotyogjon ennyi penzert!
  • Zoldalma
    Eh, kivulrol de hulyen nez ki. Meg arban kicsit huzos. Ugy 110eFt korul saccoltam :o(
  • Zoldalma
    Koszi :D Nezem
  • Taranov
    157.000 a PPCOM-ban.
  • Tufa16
    mielött valaki hitetlenkedne:
    http://www.mindenamigsm.hu/motor.htm
    189.900.- Ft
  • Tufa16
    már van! :) 180-190 ezer
  • Zoldalma
    Nem tudjatok hogy a Motorola Razor V3at mikortol lehet kapni kishazankban v esetleg nyugati sogorainknal (az esik kozelebb)?
    Oktober-novemberre volt berharangozva v tevedek?
  • Pheel
    Ingyenspam a népnek. Kösz nem!
  • Pheel
    Ha csak a visszhangot hallod, akkor épp nincs
  • Taranov
    nemigen
  • klauf
    Van itt valakii?????????????????????