Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felbontás: 128x128
Szín: 65k
Csengõhangok: 40szólamú (ezt nem tudom pontosan, de 40 min. megvan)
Akkumulátor: 90 óra készenlétiidõ (ez tényleg hátrány, bár én nem játékra vettem a telóm, így kibírja 3-4 napig)
Hangminõség: Tökéletes tiszta hang. Eddig semmi viszhang és egyéb interferencia nem volt nekem hallható.
Nagyjából én ennyit tudok a telóról. Úgy tûnik még én vagyok a legjobban informált róla... lol
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
kicsit veri a szappantartókat :-)
és feleannyiba kerül, szval jó
ittvan pár kód hozzá
*2767*JAVA# Java Reset and (Deletes all Java Midlets)
*2767*MEDIA# Reset Media (Deletes All Sounds and Pics)
*2767*WAP# Wap Reset
*2767*CUST# Reset Custom EEPR0M
*2767*FULL# Reset Full EEPR0M
*#9999# Szoftver verziószáma
*#8888# Hardwer verziószáma
*#9998*523# Kijelzõ kontraszt állítása
*#9998*228# Akku infó (hõmérséklet is!)
*#9998*5282# GRPS/CSD beállítások JAVA letöltéshez
*#9998*842# Vibramotor teszt
*#9998*289# Figyelmeztetõ teszt
*#9998*782# Aktuális idõ
A Sony Ericsson nagyon szutyok szerintem, még a P800 is vacak mûanyagokból van, nincs olyan modelljük, mint pl. a 8910, ami titán bevonatú stb.
És a régi Ericsson is nagyon rövid ideig bírta egy feltöltéssel, ráadásul szerintem elég nehezen kezelhetõ a menüje.
A Samsung az tényleg elég gyenge cucc, hangminõségben, akkuban stb.
A Siemens talán az egyetlen aki vetekedhet a Nokiával, csak a Siemensnek is marha sok modellje van, köztük nagyon sok szutyok.
A Motoroláról meg semmit nem tudok.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Ha nem használom túl sokat akár másfél-két hét.. De volt olyan hogy beszéltem vagy félórát, elõtte töltõn volt, majd visszaraktam és kiírta, hogy akku feltöltve...
Rádiót is rengeteget hallgatom. Ahhoz képest marha jól bírja. Samsungokat nem szeretem...
Eddig akármelyik samsunggal találkoztam, egy ocsmányság volt a hangminõsége. 😞
Komolyan mondom, összehasonlíthatatlan volt a 7210-emmel...

Csak 1 rövid kérdés lenne. Tudom lehet késõn tettem fel a kérdést, de most jutott eszembe, hogy van netem...
Vettem 1 Samsung c-100-as telót, szerintetek jó vagy rossz? Véleményeket privátba várok. Thx!
Üdv.

szal i1m very happy now😊A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Inkább, ami tetszik, azt lefényképezem digifényképezõvel, aztán meg infrával rárakom a telóra.
Sztem, 100szer jobb...
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
A kijelzõje akkora sz*r, hogy fényképezhetsz vele, csak nem fogod felismerni a displayon, mi is fényképeztél...
Ja, infrát csináltattam, mert boltban kb. 7 rugó, igy meg csak 200 volt, csak nem néz ki olyan jól. Egy tikk-takk-os dobozban van.
Egyéb?