Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadun Tryst
Samsung C-100
Felbontás: 128x128
Szín: 65k
Csengõhangok: 40szólamú (ezt nem tudom pontosan, de 40 min. megvan)
Akkumulátor: 90 óra készenlétiidõ (ez tényleg hátrány, bár én nem játékra vettem a telóm, így kibírja 3-4 napig)
Hangminõség: Tökéletes tiszta hang. Eddig semmi viszhang és egyéb interferencia nem volt nekem hallható.

Nagyjából én ennyit tudok a telóról. Úgy tûnik még én vagyok a legjobban informált róla... lol

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sadun Tryst
a teló egész jó, csak a szín és a felbontás nem az igazi (4096 szín) tutommal, így a fényképezõ a telóra tök fölös, csak megdobja a telcsi árát... 😞

Breki33
állitolag a Pannon-nál van 39.00-ért, de mondjuk a vodánál nem látom az akciósok között
Taranov
Pedig kell lennie 😊)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Breki33
tudom melyik telcsi
csak a szolgáltatóknál nem találom
Taranov
Ez a Siemens MC60, akármelyik szolgáltatónál, a csomagtól függõen különbözõ összegekért, vagy kártyafüggetlenül GSM boltban 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Breki33
miattam :-)

ezt hol lehet kapni és mennyiért?

ReTeK
azért elég LoL ez Benchmark dolog, nem ?

Breki33
énis ilyet akarok venni

kicsit veri a szappantartókat :-)
és feleannyiba kerül, szval jó

ittvan pár kód hozzá

*2767*JAVA# Java Reset and (Deletes all Java Midlets)
*2767*MEDIA# Reset Media (Deletes All Sounds and Pics)
*2767*WAP# Wap Reset
*2767*CUST# Reset Custom EEPR0M
*2767*FULL# Reset Full EEPR0M

*#9999# Szoftver verziószáma
*#8888# Hardwer verziószáma
*#9998*523# Kijelzõ kontraszt állítása
*#9998*228# Akku infó (hõmérséklet is!)
*#9998*5282# GRPS/CSD beállítások JAVA letöltéshez
*#9998*842# Vibramotor teszt
*#9998*289# Figyelmeztetõ teszt
*#9998*782# Aktuális idõ

Taranov
Hát igen, vannak. Bár ezek sem elég olcsók, vagyis nem annyiba kerülnek, mint amennyit érnek 😊

Pheel
Nokianak is vannak gyenge modelljei. 2xxx-3xxx-5xxx széria szinte kivétel nélkül. Persze 3650, 5210, 3300 imho kivétel, de mittomén 😊
Taranov
Én meg csak a Nokiákat szeretem 😊
A Sony Ericsson nagyon szutyok szerintem, még a P800 is vacak mûanyagokból van, nincs olyan modelljük, mint pl. a 8910, ami titán bevonatú stb.
És a régi Ericsson is nagyon rövid ideig bírta egy feltöltéssel, ráadásul szerintem elég nehezen kezelhetõ a menüje.

A Samsung az tényleg elég gyenge cucc, hangminõségben, akkuban stb.

A Siemens talán az egyetlen aki vetekedhet a Nokiával, csak a Siemensnek is marha sok modellje van, köztük nagyon sok szutyok.

A Motoroláról meg semmit nem tudok.

Jano
Basszus, pont ezt akartam belinkelni. 😄D

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Munch
Az enyém rengeteg ideig bírja...
Ha nem használom túl sokat akár másfél-két hét.. De volt olyan hogy beszéltem vagy félórát, elõtte töltõn volt, majd visszaraktam és kiírta, hogy akku feltöltve...
Rádiót is rengeteget hallgatom. Ahhoz képest marha jól bírja. Samsungokat nem szeretem...

Pheel
Nekem az akkumlátor kapacitása az, ami leginkább riasztó. Van olyan Samsung, hogy ha alig használod, akkor 3 nap. Ha használod is, akkor 1-1.5.
Munch
Biztos jó a samsung is... valamire...
Eddig akármelyik samsunggal találkoztam, egy ocsmányság volt a hangminõsége. 😞
Komolyan mondom, összehasonlíthatatlan volt a 7210-emmel...

Taranov
Hát egyszerû, de végülis jó lehet, hát én nem láttam a kijelzõ minõségét, ezért nem tudok pontosat mondani.

Sadun Tryst
Hali!
Csak 1 rövid kérdés lenne. Tudom lehet késõn tettem fel a kérdést, de most jutott eszembe, hogy van netem...
Vettem 1 Samsung c-100-as telót, szerintetek jó vagy rossz? Véleményeket privátba várok. Thx!
Üdv.

ReTeK
Honnan szoktál játékot tölteni?
Nekem is volt olyan, de csak néhány játknál, képeknél csak 1szer. A képeket jpeg-ben szoktam nyomatni, a játékok meg jar, v. jad kiterjesztésûek.

Nem tudtok olyan oldalt ahonnan le lehet szedni olyan többjátoks gameket amik jok nokiára meg sony ericcsonra is?
Haljátok az mitõl van hogy amikor küldeném át infrán a képet kiirja hogy hiba történt nem lett átküldve, érvénytelen adatok..ez mitõl van?Hogy lehet kiküszöbölni?kösszi elõre is
Igen, még mikor kijöttek az elsõ 6610ek, akkor volt ez a fagyás dolgog, de nyugi, most már nyugodtan vehetsz, a fagyós szoftverrel rendelkezõk már elkeltek...

Taranov
A 6610-en van rádió, ha arra van ígényed, ha nincs akkor talán a 6100 komolyabb. De mittudomén.

Taranov
Nincs saját tapasztalatom, de szerintem a rossz software meg a fagyások csak az irigyek által terjesztett pletyka, mert én ilyennel még sosem találkoztam.

1ébként kösszi a helpet😊
De ha van egy jó digi fényképezõd az olyan 60-80 plusz egy jo mobil, az azért drága😊Nekünk egy videjo kameránk van(analog nem digi sajnos)azzal kamerázunk aztán bedigizem és kivágjuk belõle a képeket😊nah mind1 végül is egy t610-t vettem😊Olyan jopofa a kamerája meg minden,okos mobil meg tetszik is.Ha vettem volna egy 7210-t akkor ha még veszek hozzá egy kamaerát akkor ott vagyok hogy annyi mint ezszal i1m very happy now😊
Taranov
Az jó 😊

Ja, de barátnõm tablóképe iszonyat jól mutat a háttérben...

Taranov
Hát én is, de nekem nem is kell telefonon a kép. Ott a digifényképezõ, azt a képet felrakhatom a netre, vihetem pen drive-on, cd-n, mutogathatom a fényképezõben, kinyomtathatom, elõhívathatom, e-mail-ben elküldhetem stb.vagy ha mégis, felrakom a mobilra. És így sokkal jobb minõségû képet tudok mutogatni, mint amit mobillal lehet csinálni.

Én spec nem használnám...
Inkább, ami tetszik, azt lefényképezem digifényképezõvel, aztán meg infrával rárakom a telóra.
Sztem, 100szer jobb...

Taranov
De kérdés, hogy az esetleges jövõbeli 7250i tulajdonos akarná-e használni a kamera funkciót.

Stann
Nem tudom, mennyi most az árkülönbség, de a 7250i-ben már kamera is van. Igaz, nem VGA, de ilyen bulis képekhez elég...

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Taranov
www.nokia.hu

ollie
3200-t ismeri valaki?

Értem kösszi,asszem 7210 lessz belõle😊
Taranov
Na én is boldog 7210 tulajdonos vagyok és én személyszerint ragaszkodom a Nokiákhoz, de az MC60 és a 7210 más kategória, mind árban, mind minõségben.

Meg ne vedd!!!!
A kijelzõje akkora sz*r, hogy fényképezhetsz vele, csak nem fogod felismerni a displayon, mi is fényképeztél...

És a siemen mc60ról tuccc vmit?Abba van beépített akmera is
Pontosan, szkennelés, aztán infra.
Ja, infrát csináltattam, mert boltban kb. 7 rugó, igy meg csak 200 volt, csak nem néz ki olyan jól. Egy tikk-takk-os dobozban van.

1ébéknt hogy raktad be?beszkenelted aztán adatkábel?
😊 kösszi, jo cakkát
A gyári, az kék, mikor vettem, gondoltam, lecserélem majd, de sztem nagyon megy hozzá a gyári szín.

A kijelzõ nagyon jó, beraktam háttérnek a barátnõm tablóképét, király, neki is tetszett, pedig azt hittem, letépi a fejem, hogy "Õ van a telómban".

Jah télleg neked melyik szinben van?😊
Meg lehet szokni, sõt, minél régebb óta megvan a telóm, annál jobban "szeretem"...

Hirtelen nem jut eszembe semmi,kösszi szépen.Igazság szerint nekem most egy siemens me45-öm van sza lcsak a szines kijelzõben meg az fm radioban külömbözik(legalábbis enem ezek érdekelnek)
Semmi extra, kapsz hozzá egy nokia headsetet, amivel rádiót is hallgathatsz. Egész jó, én pl. buszozáskor azt hallgatom.
Egyéb?

Meg milyen azaz az fm radio?