10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Vologdavr
    Üdvözlet

Nem tudja valaki, hogy a Siemens cl50-es régebbi e az m35i-nél, v
    ujabb-e?

Sürgős.
    Köszi.
  • mícs
    en most vettem HP 6340-est!
    igaz hogy nagy, es smartphone, de kiraly!
    csak ajanlani tudom mindenkinek, akinek erre van szuksege!
  • Pheel
    Motorola volt már kezemben, menüje kusza, de ha meg bírod szokni, akkor jó választás. Nagyon szép a kijelzője ugyanis.

M65 nekem nagyon szimpatikus, de még élőben nem találkoztam vele sajnos. Tesztek alapján nem túl nagy gáz :)

A 3220 pedig - sajnos ezt kell mondanom - egy rossz vicc. Még infra sincs benne, az ára pedig elképesztően magas a piaci pozícionálásához képest. :(
  • skristof
    nekem E398asom van
    meg vagyok vele elégedve. kicsit lassú, de ez motoknál nem meglepő :)
    sztem jól néz ki, de ezt embere válogassa
    a szoftján van még mit csiszolni, de ugy tudom jött már ki hozzá uj, de én még nem tettem fel...
    bővebb info+tapasztalatok
  • mícs
    valszeg en a motorolat valasztanam a 3 kozul!
  • Tufa16
    még semmit, de tudom hogy te nagy 6310 fan vagy és a te szemedben a többi telefon nem telefon... :)
  • Taranov
    Mit szóltam le már megint?
  • Tufa16
    Én a 3 telcsi közül a motorolát venném meg. Elég jó minőségü mp3 lejátszó van benne, 64megás memoria kártyáa, szép kijelző, kamera sem annyira vészes.

Taranov, mielött leszólsz, van akinek ez tetszik és nem a 6310 :)
  • Taranov
    Bocs, nem tudtam, hogy a "nem tudom" is előrevisz :)
    Egyébként én az M65-öt venném, mert Nokiából a series 3-at nem szeressük (előítéletek), a Motorolának ez nem egy jelentős modellje szerintem, a Siemens M35 viszont nagyon jó volt, talán ez is jó lesz.
    Egyébként nem ismerem közelről egyik készüléket sem.
  • DecenS
    Nyeh...
    Sem 3220, sem M65, sem Motorola E398 nem volt még a tulajdonomban. A múlt héten egy barátom vett ugyan egy E398-at, de csak egy pár óráig piszkáltam, nem sokat tudtam meg róla. Számomra kezesnek, használhatónak tűnt, a képe is szép volt. De a dizány nem gyerebe.
  • fifi
    Köszönöm az összes választ fiúk! Legalább egy "nem tudjuk"-ra méltathattatok volna...
  • DecenS
    Szerintem is. Bevittem a szervizbe, mondta a srác, hogy 3000-é szoftvercsere. Mondom yo. Szétszedi... nézegeti, hát inkább nem csinálja meg, mert úgy néz ki, hogy folyadék érte a mobilt. Mondom oké, az cink, de ennek mi köze a szoftverhez. Hát ő nem vállalja e a frissítést. Yo....
  • Taranov
    Az nagy baj!
  • DecenS
    Hát nálam most épp van egy 6210. Kölcsönbe. Telefonnal annyit még nem szoptam, mint ezzel. Eléggé le van használva, ez tény. Nem a telcsi tehet róla, ez is tény. Bár a kijelző meghibásodása ügyében már vannak kételyeim (ti. a közepén, 6-8 sor teljesen halott, semmi nem jelenik meg bennük. Képzelheted, milyen boldog vagyok tőle...)
    Sms írás, küldés közben meg 10-ből 11-szer lefagy.
  • Taranov
    Az enyémben is. Sőt! Az értelmezésemben az a telefon. A tényleg okos kommunikátor szerűségek mondjuk smartphone-ok vagy kommunikátorok, a több színes kijelzős cucc meg csak csili-vili vacak. Igazi telefonnak a 8210-et, 6210-et, 6310-et tekintem, ezeknek (legalábbis a 6310-nek) a készenléti ideje simán übereli az új telefonokét.
  • DecenS
    Valahogy kitaláltad a gondolatom.
    Épp miközben az előző hsz-t írtam, jutott eszembe, hogy pár éve még mennyivel idő és értékállóbbak voltak a telcsik. Nem is volt ilyen dömping, és ha egy teló csúcs modellként jött ki, az is maradt, akár 1,5-2 évig is. És ekkor ugrott be, hogy bezony a jó öreg 8210 még ma is igen fain kis gép. Legalábbis az én szememben annak számít.
  • Taranov
    Ezzel én is így vagyok, infra azért kell meg GPRS talán.
    8210?
  • DecenS
    Az a vicc, hogy nekem egészen minimál igényeim vannak. És épp ezért nem jön be egyik teló sem igazából. Egyszerű design legyen (kicsi!!!) és alapfunkciók. Nem kell nekem semmi szines nyavaja, fényképező, java, wap meg kutyafüle. Csak igényes legyen. Azt kész.
  • Taranov
    Engem az az új fekete Samsung érdekel majd, bár végül lehet mégsem fog megfelelni.
  • DecenS
    Én meg úgy isten igazából semmit se. Fél évnél tovább nem volt meg egy készülékem sem. És rendszerint mindig más-más márkájút vásároltam. Bár nem sznobizmusból, meg majomkodásból... csak nem nagyon találok olyat, amivel maradéktalanul meg lennék elégedve.
  • Taranov
    Hát nyomogattam más telefont is, szóval nem mondanám magamat tapasztalatlannak, de ha megszokásról van szó, akkor csak a Nokiát szokhattam meg.
  • DecenS
    Hááát, ha eddig csak Nokiád volt, akkor valahol meg tudlak érteni. Bár gyanítom, ugyanezt mondaná bármely más készülékre, akinek csak Siemense volt, vagy akinek csak Samsungja, Motorolája... stb.
  • Taranov
    Lehet, hogy én vagyok a hülye, vagy az a baj, hogy eddig csak Nokiát használtam folyamatosan, de tényleg minden más telefon menüje zavaros nekem. Főleg a Sony Ericssoné a joystick-kal.
  • DecenS
    Nokia után mindegyik telefon menüje zavaros. Már akinek.
    Nekem eddig akármilyen telefon került is a kezembe (akármilyet követően) nem nagyon voltak problémáim a menü kiismerésével.
    Nem értem én ezt a sok nyafogást a menük körül...
  • Taranov
    Nekem is volt a kezemben kb. 10 mp-ig, ki akartam próbálni, de mivel zavarosnak tűnt a menüje a Nokia után, gondoltam, hogy akarja a franc nyomogatni :)
    Persze lehet, hogy a kategóriájában jó.
  • Pheel
    Volt kezemben ez a teló. Én nem voltam elég türelmes hozzá. Szeretem, ha nem kell több másodperceket várnom egy-egy gombnyomás után... :(
  • DecenS
    Srácok,

a Vodafone-nál lehet kapni egy új jószágot: Philips 330.
    Elég alapgépnek tűnik, de nekem pont ez benne a szimpatikus. Semmi fölösleges sallang. Ismeri valaki? Van valami személyes tapasztalat vele? (A leírásokat, ismertetőket elolvastam én is - de most az érdekelne, hogy találkozott-e már vele valaki, és ha igen, milyen volt a személyes benyomás.)

Htx
  • PLackó
    én tegnap egy ilyet vettem:

sony ericsson T230.Nem egy nagy szám,de nekem pont elég.13900 FT-T-Mobile
    eddig egy T100-asom volt.
  • mícs
    errefele olyan 25 rugo korul van a 6310i garival, fuggetlenul, szerintem veszek egyet tartalekba!
  • Taranov
    Hát nem :)
  • orkenyid
    hát ne c62-t :)
  • Taranov
    Nekem is kéne vennem egy 6310-et, mert az enyémet ellopták, de jobb volt, mint ez a 7210.
  • Botond #4036
    pont ezért van mind a mai napig 6310esem :-) nem digikamera meg kvarcjáték kell nekem,hanem telefon,és abban a 6310 a csúcs :-) asszonynak a régi 6210esem van :-)
  • Taranov
    Nekem 7210, a szoftvere nem rossz, a kijelzője tetszik, de olyan ócska vékony műanyag borítása van...
  • Tufa16
    Nekem is 6230 van! nagyon bírom
  • fifi
    Hi!
    Nagyon megtetszett pár telefon és nem tudok dönteni. Igaziból mezei felhasználó lennék fényképezőt használnám, mp3 különösebben nem érdekel, játszani sem akarok rajta.
    Amin gondolkodom:3220 vagy M65, esetleg Motorola E398. Bár szívem szerint M65, vhogy nekem nagyon strapabírónak tűnik :)

Kinek mi a véleménye? Előre is köszi
  • Taranov
    Az még elmegy, tényleg van benne komolyság is.
  • Tufa16
    6230? Elegáns mégis vagány, nem csilivili, viszont mindent tud(symbiant leszámítva)...
  • Taranov
    Nos, a témához hozzászólva: Az üzletembereknél fontos az üzleties megjelenésű ÉS KOMOLY telefon, ezért a csili-vili szarságok nem jönnek szóba. A 6310, 6210 pont ilyen volt. A V3 is ilyen, de ha vesz az ember egy nagy tudású telefont, akkor a tudásának a felét sem használja ki. Aki mégis ilyen telefonhoz ragaszkodik, az vagy oda van minden technikai megoldásért vagy csak komolytalan gyerek.
    A 6310 volt szerintem a tökéletes üzleti telefon, mert komoly megjelenésű, a mérete is jó, és tud mindent, ami kellhet.
    Egyébként Mícs-csel értek egyet abban, hogy a telefon az telefon, a digit fényképező meg digit fényképező. Nevetséges, hogy valaki a telefonjával folyton fényképez, ez egy komolytalan dolog. Másrészt a telefon fényképezőjének minősége is nagyon béna, ez az objektív méretén is látszik.
  • Anee
    tudom hogy így van...anno 2 éve nekem még tetszett a t300 most már csak a tudása tetszik a formája nem:)
    Azért testzik a S700 mert elegáns, különc mint én:)