10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • PeeTeR
    V600 ne vegyel, szep telefon de semmit nem tud es szar is
  • fifi
    Ezek szerint Dominós is... Nekem is bejött. Én 97 óta vagyok dominós/anno a grexatégla-alcatelek korából/ és nekem is küldött jelszót, és megnéztem a pontjaimat... :)
    7főn megyek alkudni, vagy 6600-ra vagy V600-ra. Asszem.
  • Stann
    Pontok száma

Eddig amúgy ugy tudtam, hogy aranykártyás csak előfizus lehet. Ez tényleg új dolog?
  • PeeTeR
    63.000 (boltban 70.000)
  • nick név
    hi all!
    tud valaki olyan oldalt ahonnan tudok rendelni t610hez teljesen fekete elö és hátlapot?
  • fifi
    ez az aranykártya státusz hol derül ki? Mert nekem is van asszem 97 óta...
    Hol tudom megnézni?
  • Stann
    Most nyomják a tv-bem ezt a KAP programot. MEgnéztem a neten, és kiderült, hogy aranykártyás vagyok Dominós létemre. Ezek szerint már én is tudok készüléket vásárolni aranykártyás áron?
    A másik pedig, hogy láttam ezt a 20ft-os percdíjat(Aranykártyával), ami 1200-ft, és 60 percnyi beszélgetést tartalmaz. Ezt Dominohoz is tudom igényelni, vagy pedig csak előfizetéshez?
  • DecenS
    Mennyiért...?
  • PeeTeR
    felvevogombos, head-set ajandek hozza
  • PeeTeR
    csao

nem erdekel valakit egy 4 napos telefon ?
    Sharp GX30 -as. (semmi baja, megvan hozza minden, software, Vodafone -nal lett veve) (eladasi ok, kaptam masoikat es ez nem kell)

CSERE IS LEHETSEGES!!!
  • Taranov
    Én a Nokiát venném.
    Bár igaz, hogy az s65-öt nem nyomogattam még, így a billentyűzetéről nem tudok, de a 6230 most azért elég fullos tudásúnak számít.
    Szerintem ebben az esetben ez inkább érzelmi kérdés/ízlés kérdése.Ha neked a nagy kijelző a fontos, akkor inkább a Siemens, ha a Nokia menüjét szereted jobban, akkor azt.
  • dashed_
    hy... ket tello kozott vacilalok szntetek meiket??
    Nokia 6230
    ----------
    Siemens s65???
  • I.C.ram
    Ezt a memória dolgot kifejtenéd nekem?

Hogy kevés? Nem fér rá mondjuk sok kép, vagy mi??

Én azért választottam a t630-ast, mert nekem ez a telefon tetszik a legjobban jelenleg, ami a piacon van, másrészről, meg benne van minden, ami kell egy telefonba, sőt még több is. Árban pont megfelel a 22ezer forint érte.
  • I.C.ram
    K500-at nem láttam Tmobilenál. K700 meg már túl drága.
  • Mike at home
    K500i-m van

ha erdekel, nezz be a K500-as topigba
  • Anee
    t630-nál már a K500i is jobb csak nincs benne kékfog...ha az nem kell akkor k500-at vegyél sokkal nagyobb memória, jobb kamera és jobb menü/kezelés miatt...árban nem sokkal drágább +5-7e....mondjuk rá még 5-7e és K700 van ami mégtöbb mem mégjobb kijelző...........................
    k500 pannonnál kártyásan 35...az elég jó ár, bár függetlenül 55 körülért se rossz
  • I.C.ram
    Nekem az tetszik benne, hogy tök egyszerű szögletes formája van, nagy a kijelzője. A többi extra annyira nem izgat.
  • I.C.ram
    Hát mik a pro-kontrák?
  • Taranov
    Mihez képest...
  • I.C.ram
    SonyEricsson T630 jó telefon?
  • fifi
    Neked k700-ad van? Megérte? Jó? Tapasztalataidat oszd már meg légy olyan kedves, ha időd engedi.
  • Mike
    50k volt anno

szerintem széttaposták az meberek érte egymást
  • Taranov
    Bocs, de telefonról még nem hallottál?
  • balintka
    15 éves vagyok és nem pesti, max fél évben ha 2x megyünk a családdal Pestre...
  • Zoldalma
    Nem tudja vki hogy Tmobile kinalataban mikor jelenik meg az Nokia9500? Mert E-bay-en mar egesz jol kaphato.
  • Taranov
    Rátapingottál a lényegre...
  • Tufa16
    5 nap alatt sztem te is betudnál nézni oda...
  • balintka
    #4073 Valaki?
  • mícs
    azt leszamitva gondolom viszonylag olcso, es jo!
  • DecenS
    Szerintem csúnya...
  • ScOrpY
    szertintetek az ALcatel 565 miyen??
  • Taranov
    Ha jó, akkor igen, ha el fog romlani akkor nem, mert ha javíttatni kell, akkor rámegy a gatyád. (kivéve, ha nem)
  • mícs
    nem!
  • fifi
    6600-t szabad e venni bontatlanul "feketén" 45-ért???
    nem a színe a fekete :)
  • PeeTeR
    K700i -t erdemes ?
  • balintka
    Hi ALL! Aki éppen a saturnban jár, az lécci nézze már meg nekem hogy mennyi a Sony Ericcson k700i! Köszi
  • PLackó
    hát az tényleg elég idegesítő benne..
  • atr0p0sz
    Sziasztok!

Van egy olyan problémám egy Motorola V300-assal, hogy korábban letöltött csengőhangokat berakja a listába, de kb 3-at az utóbbi időben letöltöttek közül viszont nem. Hely még bőven van, szóval ez biztos nem lehet probléma. A Hangoknál meg lehet találni ezeket az újonnan letöltötteket, sőt le is lehet játszani. Berakom csengőhangnak, de híváskor néma, mint egy hal. Tudna valaki segíteni? Hogyan lehetne ezt megoldani?
  • Taranov
    Hello!

A mobilforum.hu szerint:

CL50 kiadási éve 2002
    M35i kiadási éve 1999
  • datango
    mennyit ér egy alkatel 535 ??? (Mondjatok rá reális árat pls !!! )