10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#4148 már mind1. Vettem egy 6230-at. Remélem nem fogok csalódni benne...Eddig jónak tűnik. -
#4147 Nem hinném, hogy összefügg a januárral, most nem tudom milyen megjelenések vannak, de biztos lesz valami. -
#4146 Vajon várható-e a Tmobilnál januártól új akciós készülékek bevezetése? -
#4145 nah én is megvettem a sharpot(gx25)!!
kipróbáltam meg midnen de csak karácsonykorkapom meg:((( :D
nagyon durva a képe!!!!!! alig hittem el!!
egyszerű kezelni is meg minden!!
csak ajánlani tudom!!!! -
#4144 thx!! -
#4143 a haveromnak pont ilyenje van, ma volt a mancsomban....tetszetős telefon, csak hát hogy néz ki, hogy olyat veszek, mint az övé :)
jó a kijelzője, szép nagy, éles képpel, és könnyen kezelhető....én ajánlanám
de nézd meg a www.mobilarena.hu-n ott van teszt is -
#4142 sharp gx 25 van valakinek???
irjato króla légyszi!!! -
#4141 Tervbe vettem egy esetleges lecserélést, csak nem tudom, mit érdemes összekarmolni a mai piacon. -
#4140 Én azt szeretném megkérdezni, hogy milyen vélemények keringenek a Nokia 6670-esről? Jó cucc, vagy csak javítja a kuka kapacitás-kihasználtságát? -
#4139 Önállósítsd már magad egy kicsit :) Mégis hogyan kéne megrendelni a wapot? Egyáltalán melyik szolgáltatónál vagy?
Minden szolgáltatónak van telefonos ügyfélszolgálata, 1220, 1230, illetve 1270.
A Pannonnál a szolgáltatás megrendelő telefonsám 1741 volt annak idején, lehet, hogy most is az, de a 1220-on megmondják. Ha Pannonos vagy, akkor meg tudod rendelni a Pannonline-on is, amit az online.pannongsm.hu-ról érsz el. A hang miatt meg legjobb lesz a szervíz, ha nem beállítási hibáról van szó. -
#4138 csáztok nekem egy T630-am van és azt szeretném megtudni hogy hogylehet a wapot megrendelni????
Meghogy 3hét után a telefonnak elment a hangja nemtudtok valamui ötletet hogy mitcsináljak vagy vigyem szervizbe??? -
#4137 nekem egy t68i-m, 1 Ericsson R380s-em es 1 SE T630-am van elado!
ha estleg valakit, akkor az maganba.. -
#4136 Pech :) -
Eltergo #4135 Köszi :)
Jelenleg nincs :) -
G_ArchAngel #4134 Van egy eladó Motorola V600-asom, lásd az aláírásomban:) -
#4133 Eladná mobiltelefon-üzletágát a Siemens -
#4132 www.ppcom.hu -
Eltergo #4131 Keresek Motorola MPX 220-as telefont!
Aki tud eladót kérem irjon mailt [email protected] címre.. -
#4130 van vkinek 3220-asa? hogy a P-be kell ezzel hullámüzenetet írni? mert kell hozzá vmi xpress-on fun előlap, de hozzá nem adtak, neten meg nem lehet rendelni. -
nick név #4129 ahan, megnézem, kössz -
#4128 ja és bocsi a képekért, csak gondoltam megmutatom melyik mit tud :) -
#4127 ez meg anno a 6600amal lett fotózva(árkádban volt a ferrari kiállítás)
[IMG]http://sgtagok.srv.hu/pictures/Ferrari 2.jpg[/IMG] -
#4126 szóval 6230 kép(családi autónk amugy.) látszik hogy inkább közelre éles a kép...
-
#4125 6230 -
#4124 én is ezt mondom :) V600nak egy mobilhoz képest jó camja van -
#4123 Annyira nem vészes, csak a részletek mosódnak el. -
#4122 nade a gx30 egy féltégla. V600ról jó véleményen vagyok. 5mega elég volt az mp3as csengőhangoknak(amik nagggggyon jól szóltak pl a 6230amhoz képest) és a képeknek. Ja amugy annyit még róla hogy kijelzője nagyon szép, éles és nagy is viszonylag. Fotózni is lehet vele szépen csak normálisan kell. pl ha elrántod fotózás közben akkor ne csodálkozz hogy nem szép... linkelek egy képet amit V600al fotóztam:
és itt még ugymond elmozdult a kezem... Sztem semmi baj nincs a kamerájával(egy mobilhoz képest...) -
#4121 Vannak már kialakult vélemények a Nokia 7260/7270-ről?
Nem rég láttam a reklámját és eléggé megtetszett. -
#4120 Bővíthető. -
#4119 ppcom esetleg?
[nem tudja pontosan] -
#4118 Célnak megfelel... Normális fényképezésre tény hogy digit fényképezőgépet kell venni, azt nem tudja helyettesíteni.
6230-ban bővíthető a memória? -
nick név #4117 #4104 re senki? -
#4116 Mondjuk a kamera minden telefonban fokozottan ratyi :) -
#4115 1230 -
#4114 a V600 -rol a velemenyem egyes szamban ertettem nem altalanossagban. mert ugye azzal en is tisztaban vagyok hogy jo telefon csak olyan dolgokat hagytak ki belole ami szerintem ma mar alapkovetelmeny. illetve nem is az mert nem mindenkinek kell a kamera de mivel ez mar szinte elvaras minden szemeben igy kell. jo tudom abban is van de viszont sok mas hianyzik belole. ami nekem kimondottan nem tetszett benne az a nem bovitheto memoria. az 5MB nem mondhato tul soknak, foleg ha azt nezzuk, hogyha valaki kam -es telcsit vesz akkor mar hasznalni is szeretne. itt pedig eleg nagy kompromisszus az 5MB. na mindegy, en a helyedben nem vennek V600 -at, inkabb varjal es vegyel Sharp GX30 -at ha mar kinyithatot szeretnel meg JOT! nekem az van es azok kivul hogy bluetooth -on keresztul nem tud PC -vel kommunikalni semmi bajom vele. bar az meg nem tetszik hogy csak poly csengohangot lehet berakni. viszont gyonyoruen tisztan szol es az mp3 lejatszo is baromi jol, a zenek meg nagyon durvan szolnak. remelem nem irtam nagyon ertelmetlenul, elgge siettem :) -
#4113 6230-ba megy külön memóriakártya is, vagy csak az van ami fix a telefonban?? az alkudni szót idézőjelben értem... :) -
#4112 tenyleg ne vegyel mert nem jo a telefon. kiprobaltam a boltban is meg hasznaltam is. szerintem v600 semmire nem jo csak mutatos. kicsi a memo is meg a kam is eleg ratyi -
#4111 Hogy érted azt, hogy alkudni? Lehet licitálni is? -
#4110 V600as nagyon jó telefon. nekem az a telcsi volt meg talán a legtovább. gyönyörü képe van. éles képeket csinál. (persze nem egy sharp de jobb mint a többi)
Ha mégsem jön be a V600 akkor 6230at ajánlok. mindenki ajánlja a 6600át. okos meg symbianos, de a videófelvétel nem az igazi benne. azon kivül a 6230ba egy elég komoly mp3 lejátszót raktak, és az a 4perces videófelvétel sem olyan rossz :)
Én v600at cseréltem 6230ra. 6600 is jó csak nagy... Design vs jólösszepréseltdolgok vs symbian. döntsd el meiket választod :) -
#4109 Komolyan? Lehet marad régi favoritom a 6600, de 6230-al is szemezek egy ideje. Nem tudom-nem tudom.
Azért a V600 témának utánanézek...