10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • robotnyk
    aha, hát az enyém is osztrák import telefon, de ez a cég nem új keletű, és nem Buddy által említett seggig kopasz merciseké a bolt, de inkább ne legyen baja a telefonnak
  • Taranov
    GSM boltok közül a PPCom-mal jó tapasztalatom van, de előre szólok, hogy nem a Nokia vállalja rá a garanciát, ezért minden GSM boltban rizikós telefont venni, én is vettem már, a 9210i-vel jól jártam, a 7210-zel rosszul. Az Electro World-öt ajánlom inkább.
  • Taranov
    Az egy dolog, hogy teljeskörű, csak nem a Nokia vállalja. Így van minden GSM boltban. Ezek a telefonok külföldről jönnek főként, és nem viheted magyarországi Nokia szervizbe, a GSM boltok szervizei, pedig nem valami jók, mert nagyon spórolnak az alkatrészekkel a saját hasznukra, ezért nem szeretek ilyen helyen vásárolni.
    A Drégelyvár GSM-ben vettem egy 7210-et 2003. augusztusában, folyton kikapcsolt, SIM nem állt készen, és a Drégelyvár GSM üzlete eltűnt, a Nokia szervizben meg csak pénzért javították. Szóval remélem nem lesz baja a telefonnak, mert onnantól kezdve baj lehet.
  • Buddy
    a vodafont én is kerülöm egyébként, nem ok nélkül...aljas zsidópolitikát végző banda
  • Buddy
    melyik helyen érdemes a leginkább mobilt venni? értem ezalatt, hogy olcsó, új és megbízható legyen (mármint a hely) - voltam pár helyen, nem ritka, hogy csücsül a boltban egy ilyen sötétített üvegű mercibe való figura is...ez egy kicsit elveszi a kedvem :)

és megéri a 6670-es az árát? mert ez a tervem
    (érdekes, nokia boltban vmi 160000, szolgáltatónál olyan 120-130, ilyen gsm-cuccoknál 90 körül)
  • robotnyk
    ja, kb nálam is ez

de hogy van ez a garancia? teljeskürű van rá, szóval annyira nem aggódom, csak érdekel
  • Taranov
    Eladnám talán, de a vodafonenál nem lennék előfizető, túl sok szemétségüket olvastam már.
  • robotnyk
    én akkor sem vennék vodafoneos telefont, ha ingyen adnák (na jó kis túlzással)
  • Taranov
    Én személyszerint nem ajánlom a Vodát, mert nagyon aljas banda, de erről bővebben a HWSW-n olvashatsz, persze én is tudok pár esetet.
    Nézd meg talán a Pannonnál Pannon 50 előfizuval, az havi 1800 Ft, annyit meg ki tudsz fizetni nyilván. Bár meg lehet nézni kártyásban is a pannonnál vagy a playmobilnál.
  • Taranov
    Csak ezekre nem a Nokia vállalja a garanciát, ellentétben a mobilszolgáltatók által árusított készülékekkel.
  • The Sims 2 fan
    kössz a segítségeket!
  • robotnyk
    én függetlenül vettem

adatátvitelt szokták butítani, pl infrát, hogy vodafone liveról töltsd a csengőhangokat pl. (jó drágán)
  • The Sims 2 fan
    a tudása butítva? te milyen szolgáltatónál vagy és kártyás vagy előfizus
  • robotnyk
    attól függ hogy kell, mert csak a voda árulja kártyásan, szokásukhoz híven nyilván butítva.
  • The Sims 2 fan
    nekem nem kell hogy független legyen inkább legyen függő de olcsóbb
  • The Sims 2 fan
    vagy szerinted hol kéne megvenni úgy hogy nem kell hogy független legyen???
  • robotnyk
    itt most 73 függetlenül, én 66ért vettem.
  • The Sims 2 fan
    én a vodánál függően láttam 69-ért
  • robotnyk
    azt mondod 70 ropit megér-e, hát annyiért függetlent lehet venni :)
  • The Sims 2 fan
    csak nem tom mostanában vegyek ilyet vagy esetleg várjak egy kicsit és csak később ruházzak be bele.Meg az a baj hogy kártyásan csak a vodánál van
  • Taranov
    Nem valószínű, de nem fogod jól eladni, a használt árak nagyon alacsonyak. Befeketetésnek nem érdemes mobilt venni, 1 év múlva talán úgy döntesz, hogy nem is éri meg eladni, inkább megtartod.
  • The Sims 2 fan
    de ezt úgy értem megéri-e hogy egy év múlva nem lesz már túl elavult??
  • robotnyk
    igen megéri.
    a második kérésre ha tudék válaszolni, akkor valszeg qrva gazdag lennék :)
  • The Sims 2 fan
    szerinted megéri azt a 70 ropit?Ja és kb. egy-két év múlva mennyiért tudnám eladni használtan?
  • Taranov
    Hát annyi, amennyi a gépeden elfér 32 megán.
  • The Sims 2 fan
    és zenéből?
  • robotnyk
    a max minőségűből alapból 150 körül fér el a belső memóriában (7,2 mega), szóval ha áthelyezed őket a kártyára, akkor sokat.
  • The Sims 2 fan
    és ez a 32-es memória hány képet tud tárolni?
  • robotnyk
    tképp tud minden ami kellhet, infra, bluetooth, edge, gprs, 640*480as kamera, rádió, mp3 lejátszó stb. szabvány mmc kártyával bővíthető a memória (alapból jár egy 32es hozzá, elvileg 128ig bírja, gyakorlatilag olvastam 1 gigásról is ami ment benne) (kár hogy szét kell szedni a cseréhez). amit még hiányolok, az valami kis villanó vaku szerűség és/vagy egy kis tükör.
    kb 1 hete használom eddig bejön. a billentyűzet nagyon fasza :)
  • The Sims 2 fan
    Miben jó a 6230? mindenki azt mondja hogy szupi
  • Taranov
    Menj el érte! Nem értem miért nem lehet, akárhol laksz, max. kifizeted az utazási költséget.
  • FoToS
    135.000 sok annyiért megvárom,hatha lesz aki leküldi és akkor postaköltséggel együtt lesz annyi.
  • robotnyk
    hát akkor next gsm :)
  • FoToS
    igen látom,de a vagy itt link alatti 129.900 + afa azt azért sokallom.
  • robotnyk
    nem azért, de a next gsm-es 135ért van áfával
  • FoToS
    127.000 és 135.000 között van ez meg behirdeti 129.900 plusz fa.
  • robotnyk
    hát nem azért, de V3at te mennyiért szeretnél?
  • FoToS
    Jó csak magasak az árak :-(
  • robotnyk
    itt pl
    vagy itt
  • FoToS
    Sziasztok.Motorola V3 szeretnék venni és felhivtam több telefonos boltot is,de egyik sem hajlandó a telefont postai utánvétellel küldeni.Tudtok olyan helyet ahol van erre lehetőség,hogy postén küldjék el a telefont?