10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#4188 aha, hát az enyém is osztrák import telefon, de ez a cég nem új keletű, és nem Buddy által említett seggig kopasz merciseké a bolt, de inkább ne legyen baja a telefonnak -
#4187 GSM boltok közül a PPCom-mal jó tapasztalatom van, de előre szólok, hogy nem a Nokia vállalja rá a garanciát, ezért minden GSM boltban rizikós telefont venni, én is vettem már, a 9210i-vel jól jártam, a 7210-zel rosszul. Az Electro World-öt ajánlom inkább. -
#4186 Az egy dolog, hogy teljeskörű, csak nem a Nokia vállalja. Így van minden GSM boltban. Ezek a telefonok külföldről jönnek főként, és nem viheted magyarországi Nokia szervizbe, a GSM boltok szervizei, pedig nem valami jók, mert nagyon spórolnak az alkatrészekkel a saját hasznukra, ezért nem szeretek ilyen helyen vásárolni.
A Drégelyvár GSM-ben vettem egy 7210-et 2003. augusztusában, folyton kikapcsolt, SIM nem állt készen, és a Drégelyvár GSM üzlete eltűnt, a Nokia szervizben meg csak pénzért javították. Szóval remélem nem lesz baja a telefonnak, mert onnantól kezdve baj lehet. -
#4185 a vodafont én is kerülöm egyébként, nem ok nélkül...aljas zsidópolitikát végző banda -
#4184 melyik helyen érdemes a leginkább mobilt venni? értem ezalatt, hogy olcsó, új és megbízható legyen (mármint a hely) - voltam pár helyen, nem ritka, hogy csücsül a boltban egy ilyen sötétített üvegű mercibe való figura is...ez egy kicsit elveszi a kedvem :)
és megéri a 6670-es az árát? mert ez a tervem
(érdekes, nokia boltban vmi 160000, szolgáltatónál olyan 120-130, ilyen gsm-cuccoknál 90 körül) -
#4183 ja, kb nálam is ez
de hogy van ez a garancia? teljeskürű van rá, szóval annyira nem aggódom, csak érdekel -
#4182 Eladnám talán, de a vodafonenál nem lennék előfizető, túl sok szemétségüket olvastam már. -
#4181 én akkor sem vennék vodafoneos telefont, ha ingyen adnák (na jó kis túlzással) -
#4180 Én személyszerint nem ajánlom a Vodát, mert nagyon aljas banda, de erről bővebben a HWSW-n olvashatsz, persze én is tudok pár esetet.
Nézd meg talán a Pannonnál Pannon 50 előfizuval, az havi 1800 Ft, annyit meg ki tudsz fizetni nyilván. Bár meg lehet nézni kártyásban is a pannonnál vagy a playmobilnál. -
#4179 Csak ezekre nem a Nokia vállalja a garanciát, ellentétben a mobilszolgáltatók által árusított készülékekkel. -
The Sims 2 fan #4178 kössz a segítségeket! -
#4177 én függetlenül vettem
adatátvitelt szokták butítani, pl infrát, hogy vodafone liveról töltsd a csengőhangokat pl. (jó drágán) -
The Sims 2 fan #4176 a tudása butítva? te milyen szolgáltatónál vagy és kártyás vagy előfizus -
#4175 attól függ hogy kell, mert csak a voda árulja kártyásan, szokásukhoz híven nyilván butítva. -
The Sims 2 fan #4174 nekem nem kell hogy független legyen inkább legyen függő de olcsóbb -
The Sims 2 fan #4173 vagy szerinted hol kéne megvenni úgy hogy nem kell hogy független legyen??? -
#4172 itt most 73 függetlenül, én 66ért vettem. -
The Sims 2 fan #4171 én a vodánál függően láttam 69-ért -
#4170 azt mondod 70 ropit megér-e, hát annyiért függetlent lehet venni :) -
The Sims 2 fan #4169 csak nem tom mostanában vegyek ilyet vagy esetleg várjak egy kicsit és csak később ruházzak be bele.Meg az a baj hogy kártyásan csak a vodánál van -
#4168 Nem valószínű, de nem fogod jól eladni, a használt árak nagyon alacsonyak. Befeketetésnek nem érdemes mobilt venni, 1 év múlva talán úgy döntesz, hogy nem is éri meg eladni, inkább megtartod. -
The Sims 2 fan #4167 de ezt úgy értem megéri-e hogy egy év múlva nem lesz már túl elavult??
-
#4166 igen megéri.
a második kérésre ha tudék válaszolni, akkor valszeg qrva gazdag lennék :) -
The Sims 2 fan #4165 szerinted megéri azt a 70 ropit?Ja és kb. egy-két év múlva mennyiért tudnám eladni használtan? -
#4164 Hát annyi, amennyi a gépeden elfér 32 megán. -
The Sims 2 fan #4163 és zenéből? -
#4162 a max minőségűből alapból 150 körül fér el a belső memóriában (7,2 mega), szóval ha áthelyezed őket a kártyára, akkor sokat. -
The Sims 2 fan #4161 és ez a 32-es memória hány képet tud tárolni? -
#4160 tképp tud minden ami kellhet, infra, bluetooth, edge, gprs, 640*480as kamera, rádió, mp3 lejátszó stb. szabvány mmc kártyával bővíthető a memória (alapból jár egy 32es hozzá, elvileg 128ig bírja, gyakorlatilag olvastam 1 gigásról is ami ment benne) (kár hogy szét kell szedni a cseréhez). amit még hiányolok, az valami kis villanó vaku szerűség és/vagy egy kis tükör.
kb 1 hete használom eddig bejön. a billentyűzet nagyon fasza :) -
The Sims 2 fan #4159 Miben jó a 6230? mindenki azt mondja hogy szupi -
#4158 Menj el érte! Nem értem miért nem lehet, akárhol laksz, max. kifizeted az utazási költséget. -
FoToS #4157 135.000 sok annyiért megvárom,hatha lesz aki leküldi és akkor postaköltséggel együtt lesz annyi. -
#4156 hát akkor next gsm :) -
FoToS #4155 igen látom,de a vagy itt link alatti 129.900 + afa azt azért sokallom. -
#4154 nem azért, de a next gsm-es 135ért van áfával -
FoToS #4153 127.000 és 135.000 között van ez meg behirdeti 129.900 plusz fa. -
#4152 hát nem azért, de V3at te mennyiért szeretnél? -
FoToS #4151 Jó csak magasak az árak :-( -
#4150 itt pl
vagy itt -
FoToS #4149 Sziasztok.Motorola V3 szeretnék venni és felhivtam több telefonos boltot is,de egyik sem hajlandó a telefont postai utánvétellel küldeni.Tudtok olyan helyet ahol van erre lehetőség,hogy postén küldjék el a telefont?