10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#4228 Vki írja már le pontosan a java alkalmazás telepítés lépéseit, mert a tököm tele van...
nekem ez új mert eddig a jó öreg 7110-el brékeltem... :) -
#4227 6230-ra kéne? -
#4226 Ajánljatok jó programokat 9210i-re, mert már alig tudom mire használni.
Köszi előre is. -
#4225 Szerintem gond nélkül bele lehet tenni a 64 MB-os MMC-t.
Egy bizonyos szint fölött már nem támogatja a szoftver, akkor tényleg buherálni kell. -
The Sims 2 fan #4224 alapból ha jól tudom 32Mb-os, csak szervízben tudják beletenni a 64Mb-ost -
#4223 Persze, le lehet.
Azt ne kérdezd honnan, nem warez center vagyok, bár ezt sokan nem tudják :)
Ha letöltötted, a memóriakártyáján juttathatod be a készülékbe, talán e-mail-en, infrán, bluetoothon... -
The Sims 2 fan #4222 azt nem tudod hogy játékot le lehet-e rá tölteni?
-
#4221 Gyakorlatilag igen, az EMS pl. az A50-en volt, de elég kamu dolog, már nemigen használják. Tehát az EMS továbbfejlesztett, gyakorlatilag kiforrott változata az MMS. -
The Sims 2 fan #4220 az ems meg az mms továbbfejlesztett változata? -
#4219 Lehet, hogy ezek egyre jobbak, a Nokia meg egyre rosszabb, de nekem csak kisebb hibáim voltak a Nokiákkal, nem komolyak. Ha meg rossz, kicserélik, ha újonnan veszed megbízható helyen.
A Siemens Mobile egyébként a csőd szélén áll. -
#4218 Az SL nem a Sim Lock-ot azaz a T-Mobile-os kártyafüggőséget jelzi? Legalábbis még régen, mikor az 5110-esemet vettem (régi szép idők, akkor még nem volt sok színes szar telefon :)
akkor még valahogy így volt.
Ha hülyeséget mondok, bocs :) -
Eltergo #4217 Hát ez most jó...nekem a Nokiáim voltam mind szoftverhibás...
A Sony Ericsson telefonok pedig nagyon megbizhatoak.
Ez a Siemens is....ebben olyan dolgokat csináltam amit más telefonba nem enged...olyan mintha Windowsos lenne...intéző is van benne.
Ez nagyon jó telo. Régi szériáknál lehet voltak hibák...
Ugyanugy a régi Motorolák is mind szarok voltak. most meg nincs velük ugy hiba. -
The Sims 2 fan #4216 1, Mi a különbség a 6230 és a 6230 SL között?
2, mennyire bővíthető a memóriája és mennyibe kerül? -
#4215 Nem, a SIM kártya megmarad, csak átminősítik. A 900 Ft a legkisebb feltöltőkártya ára, HA muszáj venni feltöltőkártyát a váltáskor. -
The Sims 2 fan #4214 a 900 ft lenne a sim kártya? -
#4213 Ezt nem tudom, de max. pár ezer Ft. Talán az új előfizetés díját felszámítják, de az max. 5k, de lehet, hogy csak egy kártyát kell venni, akkor az annyi, amennyi, a Pannonnál 900 Ft.
Nem tudok igazából pontosan válaszolni, kérdezd meg a szolgáltató információs vonalán. (T-Mobile: 1230, Pannon: 1220, Vodafone: 1270) -
The Sims 2 fan #4212 És ha átállnék előfizetésből kártyásra az jár valami plussz költséggel?? -
#4211 Á, nem megy át! -
The Sims 2 fan #4210 ja még az hogy ha az előfizuba nem költöm el a havi díjat akkor az átmegy a köv. hónapba és akkor el lehet telefonálni vagy nem? -
#4209 Igen, mostmár át lehet, a számmegtartás előtt persze megtehette a szolgáltató, hogy kártyásról előfizetésre lehet vinni a számot, visszafelé már nem. -
The Sims 2 fan #4208 Ha veszek egy előfizus telefont és lejár az egy év akkor át lehet váltani kártyásra vagy nem? -
#4207 "Aztán egy esetet írtak HWSW-n, hogy a fórumozó előtt egy vak ember akart előfizetést venni, és tőle 80 ezer Ft előleget kértek, amit ha jól tudom nem kap vissza, csak lebeszélhet, bár lehet, hogy a szerződés felmondásakor visszakapja a maradékot, ezt nem tudom."
Persze azért kérték az előleget, mert nem tudott jövedelemigazolást bemutatni, de ez egy fehér bottal/kísérővel járó vak embernél nem tudom mennyire szokatlan. -
#4206 Ez a garancia elég gáz. Siemens márkakereskedésbe nem akartad vinni?
Van egy az Árpád Fejedelem útján az Árpád-hídtól nem messze.
Az, hogy figyelmeztetnek, az nem baj, de azt kell feltételezni, hogy tudod mit csinálsz, és ki fogod fizetni. Ezzel viszont, hogy hóközben küldik a számlát, egy határidőt szabnak neked, mégpedig bizalmatlanságból. Ahelyett, hogy örülnének, hogy sokat beszélsz. Másrészt egy ekkora cég nyugodtan hitelezhetne pár tízezer Ft-ot egy hónapra.
A 60 ezer forintos előleg meg megint gáz, mert szintén bizalmatlanságot feltételez.
És mondom anyám munkanélküli és 2 Pannon előfizetése van, volt már számlatartozása is, véletlenül. Nem kértek tőle mégsem semmilyen biztosítékot. -
#4205 vakember? ez mi volt? -
#4204 Én Siemensben már nem hiszem, folyamatosan mennek körülöttem tönkre Siemens telók, sajna :(
Vodára visszatérve, a vakemberrel történt dolog elég undorító, de a másik eset sztem annyira nem visszataszító, ha én 10000 felett telefonálnék véletlenül, örülnék neki, ha jeleznék hogy már annyinál járok. Nyilván jövedelemigazolás is kell előfizetéshez, habár nekem meg van olyan ismerősöm, akitől nem kértek.
Én a T-Mobilra a garancia miatt lettem mérges, mivel 4x volt a telóm (c55)-ös szervízben, 4x javítgatták 2 hétig(cserekészüléket kaptam), és mind a 4x ugyanolyan szar volt. 5-jére pedig lejárt a gari, és szevasz. A Garancia nem hosszabodott meg, mivel alkatrészt nem cseréltek(akkor nem tom mit ültek rajta 1 hónapig), és be sem számították más telóvásárlásnál, míg végül 1 hete teljesen meghalt a teló! -
Eltergo #4203 Én most Siemens CXT 65-öt vettem a T-Mobilnenál...szerintem érdemes megvenni Domino csomagban 24990 egy hónapja meg előfizetésben volt 38990. És nagyon jó mobil...ameddig nem jön ki a Windowsos 3G-s mobil addig nem cserélem le. -
#4202 Hát ja, azok a kampányok se valami jók, de akkor már a Pannon sem valami szellemes kampányokat folytat. Talán a djuice még jobb volt. -
#4201 undorító kampányaik vannak, a bevezetéskor azt hittem hogy ennél komolyabb cég (adiemus zene, teljesen korrekt)
a másik véglet a t-mobile, az már irritálóan nyálas. -
#4200 [offtopic] Jaja, hajrá Bayern :)) [/offtopic] -
#4199 Pölö egy eset: a tagnak, aki megrendelő akart lenni (előfizetéssel) nem volt havi 100.000 Ft-os jövedelme, ezért 60 ezer Ft előleget akartak kérni szerződéskötéskor, és hó közben is küldték volna a számlát, amint a csávó eléri a 18750 Ft-os egyenleget a hónap vége (és számlazárás) előtt.
A Pannonnál anyám a 2. előfizetését veszi meg úgy, hogy hivatalosan munkanélküli.
Szóval elég gáz.
Aztán egy esetet írtak HWSW-n, hogy a fórumozó előtt egy vak ember akart előfizetést venni, és tőle 80 ezer Ft előleget kértek, amit ha jól tudom nem kap vissza, csak lebeszélhet, bár lehet, hogy a szerződés felmondásakor visszakapja a maradékot, ezt nem tudom.
Mellesleg az apróbetűs mondatok számában élen járnak, aztán az a reklámjuk is tetszett, mikor mondták, hogy van jobb, mint a Pannon Praktikum. Ezért a versenyhivatal meg is bünteti őket, de kifizetik nevetve persze, csak az állam és a Pannon jár ezzel rosszul.
Másik dolog, hogy nem tudom mennyire éri meg a régebben oly divatos "több percet kifizetek előre" számlázás.
Az egyik tarifacsomagjukat úgy hirdették, hogy 6 Ft/perc a telefonálás, de az első tíz percet, azaz 60 Ft-os ki kell előre fizetned, tehát akkor nem éri meg, ha csak mondjuk 1 percet beszélsz, de biztos van akinek így éri meg. -
#4198 én sem vagyok értük oda...akkora placc van bennük, hogy belefér az Olympiastadion is :)
még egyszer köszi a tippet, holnap megyek szaglászni :) -
#4197 A Vodafonos előfizetéssel mi a baj?
Épp azon gondolkozom egy SE k700i-vel egyetemben.
De mi vele a para? Miért "hiénák"? -
#4196 épp most gerjesztettem be a Bluetooth kapcsolatot a 6230-on! Nagyon tetszik ez a telefon, monitoron nézve elfogadható képeket csinál/nem különösebben szép, de elmegy/. -
#4195 Az Electro World-ben rendben van. Egyébként nem szeretem különösebben az ilyen hodály áruházakat, de az biztos, hogy ott nem érhet baj, és olcsó is. -
#4194 köszi a tippet, ott rendben van egyébként a garancia?
(ha sikerül összehozni a telót, rápakolom a Stern des Südens című klasszikust :) ) -
#4193 A telefon lehet, hogy jó, de ha elromlana, akkor lehet, hogy nem lennél ennyire elégedett :) Én bizonyos tekintetben szeretem az arabokat, politika terén egyetértek velük, de azért a kereskedési módszereikkel nem vagyok teljesen kibékülve, kicsit írtózom tőlük. -
#4192 nem tom mi a bajod az arabokal... Én az utolsó 6230omat ott vettem és semmi baja nincs. szept. óta megvan... ;) -
#4191 most vetem Trémobilnál. Ingyé volt. havi 4ezer egynéhányszáz plusz előfizetés.
Annyit megér... -
#4190 se nem mercis, se nem arab :)
[eddig kopkop amúgy] -
#4189 Reméljük te nem szívsz. Egyébként a mercisek se jók, meg az arabok GSM boltosok sem :)