10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#4268 olyan nincs hogy melyik gyártó készülékeiben van a legtöbb hiba. Nokiában is van gázos rész. Nézd pl 8910et. Nyitómechanika eléggé gyengécske. De ezzel az erővel pl az ericcson t28asa is gázos.
Minden gyártónak van jól összerakott és szarul összerakott modelje.
Najó. Talán a Vertu ezalól kivétel :) Azok pöpec telók... :P -
#4267 tényleg, szerintetek melyik gyártó készülékeiben van a legtöbb hiba (szoftveres vagy fizikai, egál) és melyik mondható a legmegbízhatóbbnak? Én alapból mondjuk nokia-párti vagyok, de fogggalmam sincs, hogy mennyire megbízható. -
#4266 megvan köszi -
#4265 1234-12345-123456-0000-00000-000000
Valamelyik verzió az... -
#4264 hol találom a biztonsági kódot? vadi zsír új előfizus telefon... -
#4263 de ahogy megnézik, találnak rajta hibát, és egy kis karc, máris -5k... -
#4262 mi van ha elfelejtettem a mobiltárca kódot? -
Easy Rider #4261 sorry.... előfizuval 26ért kapod
Taranov: hol lax??? mert ha pesten ott elhiszem hogy nem is veszik be ennyiért, de gyere le ide dunaújvárosba, ma voltam eladni egy t310et, és megkérdeztem mennyit adna a motoroláért, azt mondta max 45 ha jó állapotban van!!!! -
#4260 26-ért előfizuval jár, Dominoban nem lehet kapni!
Akkor még nyáron vetted 17.900-ért? Akkor én is gondolkodtam rajta, de akkor még nem volt szükségem telócserére! :(
Annyit viszont simán megér! -
#4259 Ezt elszámoltad, mert egy 7210 kerül 17-20-ba, egy 9210i 30-35.
Egy Motorola a925 bluetooth headset-tel 60-65k stb :)
15-ért adsz el egy ilyet, de ha dominoba 26, akkor lehet, hogy csak 12-13-ért tudod eladni :) -
Easy Rider #4258 Ízlések és pofonok :D.... értékállóság meg annyi, fél éves a teló, 20ért vettem, most el tom még adni így is 40-45ért, úgy hogy most 26ért kapni dominoba (az más kérdés hogy a kiskereskedő nincs tisztába az árakkal...:D) -
#4257 Miért, azzal mi bajod van? Rossz SE tapasztalatok? -
#4256 Azt messze kerülöm, tehát passz... -
#4255 Ez tényleg inkább egy zenefon, mint egy komolyabb telefon, amit fél éév múlva megun az ember. Tudásilag lehet hogy jó, de nekem sem kéne. Maradok Sztem a k700-nál, remélem Vodánál lehet még kapni! -
#4254 értékállóságot szvsz elfelejtheted... :)
nekem a bill. ami nagyon nem tetszik benne...egy másik munkatársamnak:D ilyen van, bluetooth-al el lehet szórakozni.
nekem nem kéne... -
#4253 Én SE K700i-n gondolkodom erősen, 30K-t szerintem megér. Először én is Motorolát akartam venni (E398), de végülis nemistudom miért, maradt a SE. Talán azért mert Motorola, és nem igazán értékálló. Viszont a bővíthető memória az tetszett, dehát úgyis van MP3 lejátszóm! -
#4252 saját kijelzőn nem is...de ha beletanulsz, tud szépet/gépen nézne 640X480-ban/lehetőségeihez mérten. -
Easy Rider #4251 viszont a színei szerintem gyönyörűek, az egyik legjobbak a 65000-esek közül.... -
Easy Rider #4250 Havernak van 6230-a, de neki nem csinál szép képeket, meg a csengőhangjai nekem kicsit mélyek.... lehet hogy csak én vok vájtfülű, de akkor is.... -
#4249 Én most a 6230-al 100% meg vagyok elégedve...Már azt is megoldottam hogy puskázni tudjak vele/bookreader shell/ -
#4248 Persze, ha valaki pont ilyen árkategóriában keres, elhiszem, hogy ez a legjobb, ebben az árkategóriában újonnan nem játszik a Nokia semmiképp. -
#4247 vegyetek nokia 2110 est ! szep és kívánatos ! :P -
Easy Rider #4246 teljes mértékben osztom véleményed..... :) de engem megfogott és kész, csak ajánlgattam.... -
Easy Rider #4245 nem valószínű, sztem nem müxik, de aztán lehet hogy én vok hülye :P -
#4244 Kinek mik az igényei...
Nekem az egyik legfontosabb igényem, hogy nokia legyen, vagy valami okostelefon. -
#4243 #4238 ??? -
Easy Rider #4242 Télleg a menük kicsit rosszul van elrendezve, kellet nekem is két hét, míg beleszoktam, hogy a pl. az összes extrát belenyomták a letöltések menüpontba, meg egy párat el tudnék képzelni más helyen is, de végülis csak megszokás kérdése... ami még teccik benne, hogy erős vibramocival rendelkezik, és nem recseg-ropog, mint egyes társai.... kijelzője is szép, és sztem 26eHUF-ot megér.... -
#4241 Egyik munkatársamnak van E398 eddig csak szuperlatívuszokban beszél róla... Én két dolog miatt nem vettem egyik az hogy elfogult vagyok Nokia irányba, másik az hogy nekem nagyon gatyának tűnik a menüje. Ennyi...
De a faszi elég régóta használja és azt mondta nem bánta meg... -
Easy Rider #4240 Szerintem a Motorola E398 teló ár/értékben még mindig a legjobb (25.990.- T-Mobile-nál 2 éves hűségnyilatkozattal), mindent tud ami kell, sztereó polifónikus csengőhanglejátszás, bluetooth, 65000 színű TFT kijelző, MP3 lejátszás, 64Mb mmc kártya (bővíthető!!), kamera 640*480-as képek (+4* VGA zoom)...
egyelőre ennyi.... mindenkinek nagyon ajánlom..... ha valakine van véleménye, írja le!!! :D -
#4239 Mert túlköltekeztek. Ez üzlet, nem olyan egyszerű, hogy aki a legkevesebbet az el, az áll csőd szélén. Mikor egy gyárnak kevés haszna van, akkor két dolgot tehet, vagy beletesz jó sokat, és hírdet, illetve fejleszt, menő designerekkel dolgozik, akkor vagy megnőnek az eladásai, és kilábal a csődhelyzetből, vagy tönkremegy és odaveszik az a pénz is, amit beleraktak a legvégén. Hát a Siemens-szel nem tudni mi lesz, de persze csak a Siemens Mobile áll rosszul, a villamosgyártó részlegnél azért van esély rá, hogy lesznek új 4-es/6-osok -
#4238 Hi All! Az lenne a kérdésem, hogy ha vmilyen programot tennék egy Siemens S65-re, akkor le tudná játszani az mp3-mat? Mert nekem tetszik így a telefon, csak nem értem mért nem tudtak egy mp3 lejátszót rakni bele... -
Eltergo #4237 Csőd szélén áll....
Hát igaz nem annyira menő telefen a Siemens...de ha a Sagem nem áll csődre akkkor a Siemens miért??? -
#4236 Természetesen ez nem neked szólt Taranov :) -
#4235 ezesetben viszont csak egy sima mmc-ről van szó :) egy 128as speedshopban max 4ezer, de sztem annyi sincs.
A szervízről meg annyit, ha nem tudod kikapcsolni a mobilod, leszedni a hátlapot, kiszedni az aksit, kicserélni egy laza mozdulattal a mem. kártyát, majd visszahelyezni az eltávolított alkatrészeket, és a végén megnyomni a tetején azt a kis gombocskát(ne ijjedj meg 2-3mpig is nyomva kell tartani) akkor tényleg szervízben érdemes kicseréltetned :) -
#4234 Bizonyos esetekben elképzelhető. Pl., ha xD kártyát kezel, de neked CF kártyád van. Akkor már szerszámmal kell beleerőltetni a méretkülönbség miatt :D -
#4233 "csak szervízben tudják beletenni a 64Mb-ost"
:))
A Digit cam-ba is szervízben rakják bele az új memória kártyát? :) -
#4232 Ja jó, akkor azt vesz. -
#4231 vegyé ericsson gh198 ast! -
#4230 aha, ezzel közben felment...azért köszi -
#4229 én mindig a PCSuitot használtam, az mindenre jó, és azon belül attól függ, milyen alkalmazásra gondolsz, mindegyiknek megvan az indítóhelye....pl. alkalmazások installja, akkor oda fogja telepíteni a mobilra....erre gondoltál?