Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
Nokia-t kért 😊)))))))))
Pheel
Akkor 60 :-P
Tufa16
térdeborulás-ezerszer elnézést kérés pheel nagyurtól- már rég megnéztem- de a teló 60-100ig mozog!
Ezért kérdeztem! nem kell valakinek?

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

:o)) Akkor mar a xelibri modelljeit is belinkelhetted volna...hat azok vmi tragediak....

0ppika
Kössz mégegyszer, nagyon király.

http://epica.nl

Pheel
Aprónet - Keresés - Samsung V200 - lekérdezés - árak csekkolása - hülyeségek nem kérdezése 😊
Pheel
Akkor egy Win reinstall segített volna rajta ;-P
Pheel
Innovációt akart az úr (Breki), hát kapott :-P
0ppika
Kössz szépen. De ugye ez ingyenes?

Tufa16
Mennyiért lehet eladni manapság egy V200ast? minden megvan hozzá. nekem igazából nagyon kéne egy GD87es és ezért vagyok rá kiváncsi!

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

magus
www.redboss.net

amugy a baj a com porttal az volt hogy fater palm szoftvere betelepitett vmi hotsync nevu programot ami teljes egsezben lefoglalta a com portot, akar hasznaltuk a palmot akar nem. kiolottem, es most epp toltom fel a tobb ezer jatekot kepet csengohangot😊

0ppika
Hi. Tudnátok adni WAP címeket, többszólamú csengóhangokról és színes képekrõl, (esetleg játékokról). Elõre is kössz.

Az a butorszovet szeru valami egesz igenytelen rajta

Nem a Mot T720 - Nokiabol indult a dolog? :o))
Na mind1, izlesek es pofonok.

Pheel
Na megvan, hogy melyik a szétnyitható Nokia: 7200. Tessék megcsekkolni!
Breki33
szétnyithatórol nem beszéltem
A tied is tejet iszik? :o)

Hat ez a szetnyithato inkabb szappantarto...vagy sminkkeszlet.:o)

Breki33
nem
csak igaza van a srácnak sztem
persze akinek szappantartója van jóhogy védi P
Pheel
Ez már ilyen ovis szint, hogy az én apukám erõsebb...
Breki33
de tudom P

Nemsokat
Nem tudod mit vesztettel... :o))

Breki33
énse
hálisten nemis volt P
En is....Nokiaban meg nem csalodtam.

Pheel
Hát, nagyon nem hiányoztál, az tény 😛

Egyébként mi lett a régi nickeddel? Ki lett tiltva?
Elment? 😊
En elegge megbizok a telefonomban. 😊 Van miert.
Beszolok bazze :o))))
Jobb volt es kesz....meg mik ezek a noi kezek....:o)))

Pheel
Szójjál be baze ;-))))))))))))

Nekem tetszik ez is és már többen dícsérték 😛
Pheel, a regebbi logod jobb volt :o)))

Viszont a 9x sorozat jol hasznalhato is....igaz h zsebben hordva a gatyat is leszedi rolad, dehat :o)))
A masik h nem hinnem h valakit is lehulyeztem azert amilyen telcsit hasznal....csak velemenyem szerint igenytelen h nem tudnak egy olyan osszehajthato telcsit sem csinalni ahol rovidebb-hosszabb ido mulva ne dorzsolne a kepet a bill. Ez van.
T720at volt szerencsem hasznalni, hat mit mondjak, a Nokia menuje meg mindig kezreallobb...lehet h regen toppon volt a motorola telcsik telen, most is megbizhatobb, de felhasznaloi szemmel meg van mire gyurniuk...nem cserelnem le a 6650esemre...
Masreszt a designrol csak annyit h van aki kinezet miatt vesz, van aki azert mert megbizhato telcsit akar. Es ez utobbi temakorben meg a 6310es Nokianak nem igazan talaltam parjat....

Pheel
A szám legalább 2x szerepel a telefonkönyvben legalább 2 lülönbözõ névnél, így nem tudja a telefon, hogy melyikhez társítsa a számot. Töröld ki a felesleget és jó lesz!
Pheel
Csak nem magyar ember 2 tért vissza közénk? :-P
Diablos
sziasztok! plíz help! NOKIA 3510 es telóval van olyan gond, hogy kizárólag egy embernél, de nem írja ki az illetõ eltárolt nevét, az adott számhoz, amirõl hív.

tehát:

telefonkönyvben:

IKSZ BÉLA - 06/20/666-6666

erre, ha hív béla, csak a számát írja ki, --- de sms nél is így mûxik.. vagyis, hogy így nem mûxik 😊

én 70-es vagyok, õ 20-as... de többi huszasnál, meg egyébként is... mindenki másnál mûxik rendesen... mi a fene lehet vele? szoftihiba? megcsinálható? vagy... mi ez... at all?

Fölöttébb káros, ha botor módon nagy lyukakat fúrnak a földbe, efféle helyeken olyan dolgok tanulják meg a járást, amiknek minden törvény szerint csúszniuk volna szabad.

Nezd meg mongyuk a t720at! Nekem epp az van, tapasztalatbol mondom.

Nekem is volt nokiam, meg is untam, amig meg nem tanul designolni, nem is veszek tobbet olyat.
A 9xxx sorozat baszottnagy, mar johogy nem hatizsakot is adnak hozza mint a haborus filmekben a kurblis hitlermobilhoz.
A "hulye emberek" nem igazan a nokia.
Pheel
Jól látod 😊
Nem velem kellene lerendeznie, elvegre O a Nokiakrol beszelt, en meg arrol h a telcsi maga karcolja ossze a kepernyojet a bill-el.

Meg nem lattam olyan hajtogatos mobiltelcsit aminek a kepe nem karcolodott volna ossze a gomboktol...beleertve a motorolatol, a samsungig, egeszen az uj SE-kig...idovel mind hozzanyomodik...ha nem 1 honapon belul, idovel.
A Nokia teglarol csak annyit h az meg most is design, sok embernek bejon, masreszt XPress-on elolapcsere aztan mar nincs karcolva

Pheel
Hát, ha szerinted ettõl lesz valami designos és ebben látszik az innováció, akkor ott a 9110, 9210, 9210i. Azokat is ketté lehet hajtani. Valamint nemsokára jön ki vmi 7xxx-es Nokia is, ami már a klasszikus kettéhajthatós modell.
0ppika
Érdekes volna minden burkolatát kicsrélni. Mibõl van ez hogy nem kell?

Motorolara is lehet venni boritot, meg mindent, de epp az a lenyeg hogy nem kell.
"A hülye emberek karcolják össze a telefonjaikat"
Ezt rendezd le Zoldalmaval...
Legalabb 2e lehet hajtani, nem ugy mint a kurblis telefon ota ugyanolyan kinezetu nokiat.
0ppika
Nokia

0ppika
Ja, igazad van, ha csak a telefon van a zsebbe, akkor az mitõl karcolódik össze?
I94:Meg ha egy Nikia összekarcolódik akkor veszek rá egy másik elõlapot pár ezerért. A motorolán hogy cséréled ki?

Pheel
Évek óta zsebben hordom a "szappantartós" telefonom és NEM karcolódik. A hülye emberek karcolják össze a telefonjaikat és nem a kialakítás az oka.
Pheel
Ez már design ja! 10 éve változatlanul kettéhajtós. Ez aztán az inniváció. Semmivel sem designosabb, mint bármelyik másik mobil...
"osszehajtva meg mindig kozel a kepernyo es a billentyuresz"
Lehet hogy mas telefonoknal megszokott, de a motorolanal nem. A T720-nal is kb 0.5-1 mm van kozte csukott allapotban, kikepzesenel fogva eselye sincs osszeerni. Arrol meg ugye nem is beszelve hogy 1 nokiat beteszel a zsebedbe, es mar magatol is osszekarcolodott mindene, nem kell meg osszecsukni se. Ez mindenkepp kimeletesebb.