10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#4308 a pannonnak meg nincs telcsigyilkos szolgaltatoi egyenszoftvere!
-
#4307 Én csak Pannonos telót vettem a sim lock-osok közül és semmi bajom nem volt, nekem jó a kártyafüggő, nem használok más hálózatot. -
#4306 faszsag a SIM LOCK, utalom ezert a szolgaltatokat, bar nem nagyon erint, mert az utolso 3-4 telom mind fuggetlen volt, es ezek utan is fuggetlen telot fogk venni, megha dragabb is!
a masik amit utalok, hogy beleba...k azt a szar szolgaltatoi szoftvert, amitol csak meghulyul szegeny! azt hiszem, hogy a pannon a leg normalisabb ilyen szempontbol, mert neki meg nincs ilyen telefonlefagyaszto izeje!
-
Vegas #4305 mind1 nem kellene nekem függetleníteni.. -
#4304 És a garancia is elvész. -
#4303 amiért hűségszerződés mellett a szolgáltató le is lövet... -
Vegas #4302 nem tart semeddig kifüggetleniteni... -
#4301 Öcsém vett egy Sony Ericsson T230-at 10 ezerért(pannon) + egy kamerát
6 ezerért ez ugye 16 ezer, csak lestem milyen jó képeket csinál a kamera.Aki olcsón akar kamerás telefont annak ezt a variációt ajánlom!! -
#4300 Szvsz a listaáras az kártyafüggetlen, de erre nem esküszöm meg. -
#4299 kúl, de ha már sim nélkül vesz telót, akkor jobb a kártyafüggetlen, és akkor tényleg az electroworld -
#4298 Sokféle konstrukcióban tudod megvenni.
Ha Pannonos vagy egy ideje és jogosult vagy a Partnerprogramra, akkor előfizetés hosszabbítással tudsz venni új kártya nélkül készüléket elég jó áron.
Ha nem vagy jogosult, akkor talán nem érdemes a szolgáltatónál venned listaáron, akkor talán jobb már a Nokiánál, de legjobb az Electro World-ben, mert eléggé olcsó és a Nokia vállalja rá a garanciát a GSM boltokkal ellentétben.
Így a Pannonnál a 6220-as 82 900 Ft, ha elolvastad volna, amit leírtak, meg is találhattad volna. -
#4297 Pedig árul SIM nélkül is :) -
#4296 hát azt szolgáltatónál ne is keress szerintem....miért adná úgy? -
Vegas #4295 de nemtaláltam olyat h csak készülékek sim nélkül..vagy mi.. -
Eltergo #4294 nézd meg a www.pannongsm.hu honlapot.... tudod minden mobilszolgáltatónak van honlapja... -
Vegas #4293 hi..
a 6220-as készülék..SIM nélkül mennyibe van??(A Pannon-nál)
És részletre is lehet venni?? -
#4292 na itt írnak a Siemensről -
#4291 Így van. -
The Sims 2 fan #4290 úgy meg már 92 ropit kóstál a mobil -
#4289 A Partnerprogram csak a már meglévő előfizetőkre vonatkozik. -
#4288 EZEKSZERINT, CSAK KÉT ÉVESSEL LEHET!!! -
The Sims 2 fan #4287 de ott csak olyat találtam hogy 1 vagy 2 éves partnerprogram. ez a partnerprogram lenne a hűségnyilatkozat? Bementem egy pannon boltba és azt mondták csak 2 évessel lehet -
#4286 Hát a 6230-ban sincs...
De hiába van, nem tudod lekérdezni a koordinátáit, csak ha létezne működő szolgáltatás, ami ezen az elven alapul, de Magyarországon nincs ilyen. -
#4285 Attól függ hány éves hűségnyilatkozattal veszed :) Nem egyszerűbb megnézni a Pannon oldalán, vagy felhívni a 1220-at? :) -
The Sims 2 fan #4284 Egy ismerősömét ellopták és biztos nem volt benne gps mert egy régi tégla-bunko fona volt -
The Sims 2 fan #4283 Ha a pannonnál vennék egy 6230-ast pannon 50 előfizura akkor azt két évig kéne fizetni a havidíjakat vagy egy évig??? -
#4282 vegyel , nokia 1610 est ... nembanod ... onvedelmi fegyver is lehet...! -
#4281 Ez a GPS-es telefon keresősdi kicsit olyan, mintha tankkal lőnénk verébre, de az átlagembernek nincs tankja :) -
#4280 A szolgáltató nem láthatja a telefont, olyan, mint a rádió. Nem tudják, hogy hallgatod-e, csak úgy veszed a jeleket. Ha van GPS a telefonban, és engedélyezve van, akkor a koordinátáit meg lehet nézni, ezt autóban használják is, de persze jó drága. Sok ezer ft havonta. -
#4279 Meg beporosodik a cserélhető előlap alatt! -
#4278 ebben valszeg teljesen igazad van -
#4277 Létezik ez, csak annyira drága, hogy a rendőrség sem használhatja bűnügyek esetén(meg persze a használat jogosultsága). GPS ha van, akkor a telefonba van beépítve, és azt nem a szolgáltató nézi, szerintem. -
#4276 Máris elhagytad a telefonod? -
#4275 létezik csak megtalálni jóóóval többe lenne mintha vennél egy uj telcsit... -
#4274 én erről csak a Discovery-n hallottam az FBI files c. műsorban...de ezek szerint létezik ilyen -
Easy Rider #4273 Én úgy tom, hogy ez csak vodánál van, de ez nem biztos, de igaz amit mondasz, mert úgy tudom, hogy amint bekapcsolod, bejelentkezik a hálozatba, és meg tudják találni.... de mondom ez nem tuti, én is csak hallottam... -
The Sims 2 fan #4272 Azt hallottam, hogy van valami olyasmi, hogy ha valakinek ellopják a telóját akkor GPS-en meg lehet keresni, hogy hol van akkor is ha kiveszi belőle a sim-kártyát és így állítolag bármilyen mobilt meg lehet keresni mert bele van építve.Nem tudtok erről valamit hogy pontosan hogy van ez? -
#4271 Mielőtt még szóvá teszitek, tudom, hogy szó sem volt cserélhető lapos Nokiákról, csak gondoltam én is hozzászólok a témához :) -
#4270 Én csak azt utáltam a cserélhető előlapos Nokiákban, hogy a szerkezet miatt kb. 3 hónap múlva nyekeregni kezdett, ráadásul soha eszembe sem jutott cserélni rajta előlapot. Hogy miért nem tudnak beletenni 2-vel több műanyag pöcköt a hátuljába, ezt soha nem fogom megérteni. Most T610 van, ezzel ki vagyok békülve, de előbb utóbb úgyis visszatérek a Nokiához, mint ahogy eddig mindig... -
#4269 Szerintem csak a készülék árkategóriájától függ.