Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
térdeborulás-ezerszer elnézést kérés pheel nagyurtól- már rég megnéztem- de a teló 60-100ig mozog!
Ezért kérdeztem! nem kell valakinek?
Ezért kérdeztem! nem kell valakinek?
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
:o)) Akkor mar a xelibri modelljeit is belinkelhetted volna...hat azok vmi tragediak....
Mennyiért lehet eladni manapság egy V200ast? minden megvan hozzá. nekem igazából nagyon kéne egy GD87es és ezért vagyok rá kiváncsi!
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
www.redboss.net
amugy a baj a com porttal az volt hogy fater palm szoftvere betelepitett vmi hotsync nevu programot ami teljes egsezben lefoglalta a com portot, akar hasznaltuk a palmot akar nem. kiolottem, es most epp toltom fel a tobb ezer jatekot kepet csengohangot😊
amugy a baj a com porttal az volt hogy fater palm szoftvere betelepitett vmi hotsync nevu programot ami teljes egsezben lefoglalta a com portot, akar hasznaltuk a palmot akar nem. kiolottem, es most epp toltom fel a tobb ezer jatekot kepet csengohangot😊
Hi. Tudnátok adni WAP címeket, többszólamú csengóhangokról és színes képekrõl, (esetleg játékokról). Elõre is kössz.
http://epica.nl
Az a butorszovet szeru valami egesz igenytelen rajta
Nem a Mot T720 - Nokiabol indult a dolog? :o))
Na mind1, izlesek es pofonok.
Na mind1, izlesek es pofonok.
A tied is tejet iszik? :o)
Hat ez a szetnyithato inkabb szappantarto...vagy sminkkeszlet.:o)
Nem tudod mit vesztettel... :o))
En is....Nokiaban meg nem csalodtam.
Elment? 😊
En elegge megbizok a telefonomban. 😊 Van miert.
Beszolok bazze :o))))
Jobb volt es kesz....meg mik ezek a noi kezek....:o)))
Jobb volt es kesz....meg mik ezek a noi kezek....:o)))
Pheel, a regebbi logod jobb volt :o)))
Viszont a 9x sorozat jol hasznalhato is....igaz h zsebben hordva a gatyat is leszedi rolad, dehat :o)))
A masik h nem hinnem h valakit is lehulyeztem azert amilyen telcsit hasznal....csak velemenyem szerint igenytelen h nem tudnak egy olyan osszehajthato telcsit sem csinalni ahol rovidebb-hosszabb ido mulva ne dorzsolne a kepet a bill. Ez van.
T720at volt szerencsem hasznalni, hat mit mondjak, a Nokia menuje meg mindig kezreallobb...lehet h regen toppon volt a motorola telcsik telen, most is megbizhatobb, de felhasznaloi szemmel meg van mire gyurniuk...nem cserelnem le a 6650esemre...
Masreszt a designrol csak annyit h van aki kinezet miatt vesz, van aki azert mert megbizhato telcsit akar. Es ez utobbi temakorben meg a 6310es Nokianak nem igazan talaltam parjat....
A masik h nem hinnem h valakit is lehulyeztem azert amilyen telcsit hasznal....csak velemenyem szerint igenytelen h nem tudnak egy olyan osszehajthato telcsit sem csinalni ahol rovidebb-hosszabb ido mulva ne dorzsolne a kepet a bill. Ez van.
T720at volt szerencsem hasznalni, hat mit mondjak, a Nokia menuje meg mindig kezreallobb...lehet h regen toppon volt a motorola telcsik telen, most is megbizhatobb, de felhasznaloi szemmel meg van mire gyurniuk...nem cserelnem le a 6650esemre...
Masreszt a designrol csak annyit h van aki kinezet miatt vesz, van aki azert mert megbizhato telcsit akar. Es ez utobbi temakorben meg a 6310es Nokianak nem igazan talaltam parjat....
A szám legalább 2x szerepel a telefonkönyvben legalább 2 lülönbözõ névnél, így nem tudja a telefon, hogy melyikhez társítsa a számot. Töröld ki a felesleget és jó lesz!
sziasztok! plíz help! NOKIA 3510 es telóval van olyan gond, hogy kizárólag egy embernél, de nem írja ki az illetõ eltárolt nevét, az adott számhoz, amirõl hív.
tehát:
telefonkönyvben:
IKSZ BÉLA - 06/20/666-6666
erre, ha hív béla, csak a számát írja ki, --- de sms nél is így mûxik.. vagyis, hogy így nem mûxik 😊
én 70-es vagyok, õ 20-as... de többi huszasnál, meg egyébként is... mindenki másnál mûxik rendesen... mi a fene lehet vele? szoftihiba? megcsinálható? vagy... mi ez... at all?
tehát:
telefonkönyvben:
IKSZ BÉLA - 06/20/666-6666
erre, ha hív béla, csak a számát írja ki, --- de sms nél is így mûxik.. vagyis, hogy így nem mûxik 😊
én 70-es vagyok, õ 20-as... de többi huszasnál, meg egyébként is... mindenki másnál mûxik rendesen... mi a fene lehet vele? szoftihiba? megcsinálható? vagy... mi ez... at all?
Fölöttébb káros, ha botor módon nagy lyukakat fúrnak a földbe, efféle helyeken olyan dolgok tanulják meg a járást, amiknek minden törvény szerint csúszniuk volna szabad.
Nezd meg mongyuk a t720at! Nekem epp az van, tapasztalatbol mondom.
Nekem is volt nokiam, meg is untam, amig meg nem tanul designolni, nem is veszek tobbet olyat.
Nekem is volt nokiam, meg is untam, amig meg nem tanul designolni, nem is veszek tobbet olyat.
A 9xxx sorozat baszottnagy, mar johogy nem hatizsakot is adnak hozza mint a haborus filmekben a kurblis hitlermobilhoz.
A "hulye emberek" nem igazan a nokia.
Nem velem kellene lerendeznie, elvegre O a Nokiakrol beszelt, en meg arrol h a telcsi maga karcolja ossze a kepernyojet a bill-el.
Meg nem lattam olyan hajtogatos mobiltelcsit aminek a kepe nem karcolodott volna ossze a gomboktol...beleertve a motorolatol, a samsungig, egeszen az uj SE-kig...idovel mind hozzanyomodik...ha nem 1 honapon belul, idovel.
A Nokia teglarol csak annyit h az meg most is design, sok embernek bejon, masreszt XPress-on elolapcsere aztan mar nincs karcolva
A Nokia teglarol csak annyit h az meg most is design, sok embernek bejon, masreszt XPress-on elolapcsere aztan mar nincs karcolva
Hát, ha szerinted ettõl lesz valami designos és ebben látszik az innováció, akkor ott a 9110, 9210, 9210i. Azokat is ketté lehet hajtani. Valamint nemsokára jön ki vmi 7xxx-es Nokia is, ami már a klasszikus kettéhajthatós modell.
Motorolara is lehet venni boritot, meg mindent, de epp az a lenyeg hogy nem kell.
"A hülye emberek karcolják össze a telefonjaikat"
Ezt rendezd le Zoldalmaval...
Ezt rendezd le Zoldalmaval...
Legalabb 2e lehet hajtani, nem ugy mint a kurblis telefon ota ugyanolyan kinezetu nokiat.
Ja, igazad van, ha csak a telefon van a zsebbe, akkor az mitõl karcolódik össze?
I94:Meg ha egy Nikia összekarcolódik akkor veszek rá egy másik elõlapot pár ezerért. A motorolán hogy cséréled ki?
I94:Meg ha egy Nikia összekarcolódik akkor veszek rá egy másik elõlapot pár ezerért. A motorolán hogy cséréled ki?
http://epica.nl
Évek óta zsebben hordom a "szappantartós" telefonom és NEM karcolódik. A hülye emberek karcolják össze a telefonjaikat és nem a kialakítás az oka.
Ez már design ja! 10 éve változatlanul kettéhajtós. Ez aztán az inniváció. Semmivel sem designosabb, mint bármelyik másik mobil...
"osszehajtva meg mindig kozel a kepernyo es a billentyuresz"
Lehet hogy mas telefonoknal megszokott, de a motorolanal nem. A T720-nal is kb 0.5-1 mm van kozte csukott allapotban, kikepzesenel fogva eselye sincs osszeerni. Arrol meg ugye nem is beszelve hogy 1 nokiat beteszel a zsebedbe, es mar magatol is osszekarcolodott mindene, nem kell meg osszecsukni se. Ez mindenkepp kimeletesebb.
Lehet hogy mas telefonoknal megszokott, de a motorolanal nem. A T720-nal is kb 0.5-1 mm van kozte csukott allapotban, kikepzesenel fogva eselye sincs osszeerni. Arrol meg ugye nem is beszelve hogy 1 nokiat beteszel a zsebedbe, es mar magatol is osszekarcolodott mindene, nem kell meg osszecsukni se. Ez mindenkepp kimeletesebb.