10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#4348 én a 6610-t azért adtam el anno, mert nagyon halknak ítéltem a hangszóróját. Mielőtt hibára gyanakszol több ismerősömét is kipróbáltam, ua. Csak gondoltam elmondom. Amúgy maga a teló fasza! -
#4347 és miért baj az ha mindenkienk az van? -
#4346 ja! ez a bajom nekem is vele!
en most egy 8910i-n gondolkozom illetve 6310i, zsiruj, garival!
a 6310i ma' retro, es az akksija felelmetes, a 8910i meg kiraly!
-
#4345 ezt akartam mondani, mindenkinek mostanában 6230-a van, akármerre nézek, nagyon fölkapott lett....ha pedig nem szereted, h mindenkinek a zsebében ezt látod, akkor nem való neked :)
én is kinéztem magamnak, de végül is nem mellette döntöttem
kétségkívül jó teló, csak mindenkinek az van -
#4344 a920-at lehet flesselni 925-re asszem.
biztos jó kis teló, csak nekem nem kell már ilyen nagy.ha Te megszoktad a 9210i-t, akkor nem gond. :)
amúgy saját tapasztalat alapján az érintőképernyő suxx.elösször jó poén, meg mindenki beszarik, ha meglátja, de a mindennapos életben használhatatlan.szerintem.
6230 meg attól félek, hogy néptelefon lesz.mindenki olyat akar venni.mondjuk annyira biztos, nem fog elterjedni az ára miatt, mint a 3310. -
#4343 Én meg azon filózom, hogy 20k ráfizetéssel cseréljem-e el a 9210i-met a920-ra, vagy 13k ráfizetéssel 6230-ra, vagy hagyjam meg ingyen. -
#4342 még nem, de már szóltam pár ismerősnek :) -
#4341 Akkor már meg is vetted :D -
#4340 szerintem a 6230 a legjobb megoldás.normális méret, nagy tudás és nekem a design is bejön. -
#4339 ja, ez egy hatuluto! en is igy a vagyok a hp-mmel! valami kicsi de okos es olcso es jo lenne a megoldas!
-
#4338 nem tudom, szeretem, ha a telefonom sok mindent tud, mégha nem is használom ki.ezért vettem meg a p800-at, de a tököm tele van, hogy ekkora és megutáltam az érintőképernyőt is.
pl. ha buszon vagyok, csak úgy tudok beírni egy telszámot, ha előveszem a kis ceruzát és két kézzel nyomkodom a telefont.busz fékez én meg pofáraesek :) -
#4337 Én most vettem pont tmobilnál, és nem bántam meg. 100%-ig megfelel és meg vagyok elégedve vele... -
#4336 es mire szeretned hasznalni a telefonalason kivul??
-
#4335 Sajnos használtan egyik sem :-( -
#4334 P800 árával együtt lenne 60e.
szart se ér ez a teló, sajnos. :( -
#4333 ott a P800 add el, tedd hozza a 60e-t, es nezz valamit rendes aron!
-
#4332 6230 teccetős, de nem tudom, hogy megéri-e.lehet, hogy kéz alatt tudnék venni jobbat, ennyiért, vagy olcsóbban. -
#4331 Passz, amelyik tetszik :) -
#4330 GRRR...offtopik :)
szal, mit vegyek? -
#4329 Akkor utald át nekem a 60k-t, kapsz egy oklevelet, hogy megsegítettél :D -
#4328 az ingyen is megvan :) -
#4327 elmehetsz belőle legalább 4-szer dugni :D
Az aláírásodból arra következtetek, hogy ehhez áll közel az érdeklődési köröd :D -
#4326 igen, de mit csináljak annyi pénzzel? -
#4325 Azzal tiszában vagy ugye, hogyha nem veszel semmit megmarad a pénzed? :D -
#4324 kérdezek én is.
sterintetek milyen telfont vegyek?most P800 van és kellene valami kisebb, de okos teló.csak t-mobile, előfizetéses akció jöhet szóba, 60e-ig. -
#4323 no viszonylag szerencsésnek mondhatom magam...haver ismerőse ilyen gsm boltban dolgozik és így sikerül olcsón hozzájutnom a 6670-eshez és ráadásul drágábbért beszámítják a régit...és mivel ismerős, a garancia sem lesz probléma...szerintem nem jártam rosszul -
Dr JÚZER #4322 Hali! Mi a véleményetek a Siemens SX45-röl?érdemes venni ilyen "kombi" készüléket?egyáltalán ez a tipus jó? -
#4321 P800 is tudja, csak ott nem pin kód van, hanem a görgőt kell tekergetni össze-vissza. -
#4320 Asszem a Nokia 6600 tudja ezt. -
#4319 És a wap/gprs-t ki lehet valahoyg kapcsolni? Mert néha véletlenül megnyomom az Online gombot, és mindig csatlakozni akar!
-
#4318 Végülis megvettem a SE k700i-t, eddig bejön, habár még nem volt időm teljesen áttanulmányozni!
Viszont a Vodásokhoz lenne egy-két kérdésem: Előfizus(Voda90) lettem, és érdekelne, hogy az egyenlegem hogyan tudnám INGYEN lekérdezni. Olvastam, hogy a neten le lehet kérdezni valahogy, de nem találtam meg, hogy hol! -
Easy Rider #4317 hívd föl a t-mobile-t, ott majd kérik a jelszavadat (az az öt jegyű, amit megadtál...), és ott az mms beállításoknál kell vmit xarakodni, pontosan nem tom mit, de ott kell beállítani, hogy letöltse neked automatikusan... -
Eltergo #4316 Vajon mit csináljak has MMS képes a telefonom és valaki küöldött MMS-t és wapon kellene megnéznem :D már letiltattam a t--tones-t.
De régebben már küldtek MMS-t és mindegyiket megtudtam nézni a mobilon...lehet ez megapixeles kép volt és azért nem? :D -
HITMorpheus #4315 Tökéletes.......... -
Vegas #4314 Asziszem ilyen Klikkk -
HITMorpheus #4313 Az nem gond, ha régebbi, csak telefonálni lehessen vele. Nem vagyok oda sem a fényképezőért, se az MMS-ért, sem a szines kijelzőért.... -
Vegas #4312 unokatesóm szímensze olyan hogy biztonsági kóddal lehet feloldani...de nem toom milyen tipus..maj megkérdem..de régebbi fajta -
#4311 Hmm. Sajnos nem tudok típust mondani, de apám régi Motorolája (2000-ben) ilyen volt, biztonsági kóddal lehetett feloldani a billentyűzárat. -
HITMorpheus #4310 Segítség kéne!
Olyan telefont szeretnék venni,márkától, tipustól függetlenül, aminek a billentyűzára "pin" kódos, mert a kedvesem előszeretettel turkál benne, és sajnos olyan dolgokkal gyanúsít meg, ami nem igaz...
De ha tudtok a problémára jobb megoldást (azon kívül, hogy zavarjam el, bár megfontolható alternatíva) akkor örömmel halgatom.... -
#4309 Jaja, jó a Pannon egyébként, csak volt egy időszaka, amikor rablás szinten drága volt, de már nem.