10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
-
#4388 mennyit ér mostanában egy 6800?? -
skristof #4387 utolsó mondattal egyetértek ;)
(többit el sem olvastam:D) -
#4386 de symbiant egy 7650ből vagy 3650ből is kaphatsz, sok ujjdonság nincs a 6630ba ahoz képest, viszont egy elég jól kinéző smartphoneban mindig van :)
Sztem nem is igazán vitás hogy jelenleg a legdesignossabb smartphone, az az új mpx220as. -
#4385 9210i-m van, és egy szokásos infra problémát szeretnék megkérdezni,biztos tudják itt páran.
Csatlakozik infrán a telefon, a PCSuite is kiírja, hogy csatlakoztatva van, de a windowsban nem lehet rá fájlt küldeni a gépről, mert azt írja, hogy nem található az eszköz (de a tálcán az ikon azt mutatja, hogy igen).
A PCSuite is csatlakozik a telefonhoz, de abban meg nem is találok olyan funkciót amellyel lehetne küldeni a telefonra fájlokat. -
#4384 nekem hp 6340em van, de kezdek rajonni, hogy a windowzos mobilok meg nem kiforrottak! nem a legjobb sajnos! es nem a windowzal van a gond, hanem a telefonos szolgaltatasokkal! kicsi lassu, kenyelmetlen, es buta!
egy csomo progit kell feltenni, hogy rendesen menjen, esha azok egyszerre futnak akkor lassu es gyorsan merul. sajnos azt kell hogy mondjam, hogy uzleti celokra megfelelo turelemmel parositva ajanlott!
persze ez csak az EN velemenyem!
a 6630ban sem az tetszik hogy nokia, hanem az hogy symbian!
-
#4383 sztem már 100ból is meglehet venni.
bár én inkább egy mpx220at vennék helyette, ugyanugy 1,3 mpixel, csak nem simbyanos hanem windowsos :) -
#4382 olyan 120-130 körüli "összeget" kérnek érte azt hiszem -
#4381 az, csak baszott drága :)
én is kinéztem, de azért ennyit már nem költünk szar mobilra :) -
#4380 igen, koszi, az!
eleg pofas, nem??
-
#4379 6630? -
#4378 nekem most a Nokia 6600 utoda tetszik nagyon. symbianos, ugyhogy eleg jo, bar egy kicsti tartok tole! majd meglatom!
eetleg valakinek egy hp 6340 120ert?? (pdatelefon) -
#4377 Régen nagyon akartam NEC DB7000-t, de már nem akarok :) -
#4376 az a baj, hogy BUNKÓÓ :(
nem akarok már féltégla telefont :) -
#4375 az enájszík jó telefonok, csak vigyázz rá nagyon... -
#4374 Ha azt vennél, még pénzed is maradna :) -
#4373 nekem 6110, 6150 és 6210 a csúcs :)
de mégse vennék, mert régiek.
jah, és még alcatel 701 ami nagyon tetszett régen.kb fél évig volt ilyenem :) -
#4372 most kaptam egy ajánlatot, hogy adnának a P800-ért egy E616V-t :)
gondolkoozom rajta nagyon.gari is lenne, mert külföldröl jönne a nec és a srác intézné a garit is.gyárilag független, vadi új. -
akos #4371 Ha lehetne újonnan kapni, én mind a mai napig a 8210 és egy 6150 Nokiát vennék. Annyira tetszik ez a két régi telefon... hogy nagyon.
Szerintem. -
#4370 No nem cseréltem el a920-ra (szoftverileg 925) a 9210i-t, mert 29-ért találtam GPS modult, és nekem így a próba alapján nagyon szokatlan volt ez az a920-as. Lehet, hogy azért van, mert még csak nokiám volt huzamosabb ideig, talán meg se kéne próbálni átszokni :) -
#4369 Egyébként most gondolkodtam épp cserén. MPX220, okos telcsi 100ezeré' , vagy D500 design mobil szintén 100é'. melyik legyen? :)
Külsőre szvsz egyikel sincs baj, D500as nem egy buta telcsi, mpx220 meg ugye a windóóz miatt nem rossz :) -
#4368 Nekem október óta megvan a 6230 és azóta semmi baj nem volt vele!
Az emberek csodálkoznak hogy elromlik a telefonjuk ha mondjuk fociznak vagy buvárkodnak vele.... Jópár, mások által szarnak, hibásnak tartott telefont használtam 2-3 hétig és soha nem volt baj, ha a telefont a célnak megfelelően használtam... -
#4367 Nekem volt egy e606-os NEC. tényleg baba hogy kb 100 van belőle az egész országban, de jobb hamar tuladni rajta. elromlik, baszhatod...
De két kamera, mp3 lejátszó(ennek van a legjobb hangszorója vitathatlanul!), nagyon szép kijelző és féltégla méret :) -
#4366 Nem tud valaki olyan boltot, ahol olcsón lehet venni Nokia 9210i-hez LAM-1-es GPS modult? Újonnan 85k :( -
#4365 Én a 6230-ast ajánlom abban minden van ami kell, és a mérete is megfelelő! -
#4364 egyébként ez a 6670 bejön nekem, van a telóban anyag, van tömege, keményebbek a gombjai, de talán így állóképesebbek...kezelhető menü, jó sok cuccal...lehet vele baromkodni
a 6610-et sikerült elkevernem 20-ért, nem rossz ár, több, mint egy éves telefonért
igaz, ez a 6670 szerintem pont olyan tudásra, mint 7610-es haverja, csak legalább ki is néz valahogy...nem tudom miért nem található meg egy szolgáltatónál sem...az elbaszott 7610-es barátja viszont mindnél föllelhető -
#4363 köszi :)
megkutatom a menüben -
#4362 Az unicode-ot kell kikapcsolni. -
#4361 fontos lenne....arra tudtok vmi értelmes magyarázatot vagy megoldást, hogy mi a francért akarja minden olyan sms-emet szétbontani a teli 3 részre, amiben van ű és ő betű....speciális karakter vagy mi a halál...emiatt hápog....tudtok erre valami gyógyszert? -
#4360 sok emberkének baj, zavaró, hogy úgymond beálltál a sorba...kicsit engem is zavar, de annyira nem nagy méretekben
viszont olyat sosem veszek, amilyen haveroknak van -
#4359 még régebben a samsung d410-et nézegettem, csak a tudásához képest drága.
pedig az tetszik is. -
#4358 Nekem az a bajom vele, hogy műanyag.
6250 kell :))
Az ütésálló és vízálló. -
#4357 nem rossz...jó lenne apámnak, munkástelefonnak :)
most megint nem tudom, hogy milyen telefon kéne nekem.nézegetem telefongurun a hozzászólásokat és nagyon sok probléma van a 6320 softjával :( -
#4356 Ja, kicsit sok nokia van.
Mondjuk én is hallottam rosszakat a 8910-ről, de azért a titán borítás nem egy rossz dolog :) -
#4355 8910-ről azt hallottam, hogy gyorsan kopik a flip része és egy idő utén szétesik.
az új széthajthatósak meg nagyon csűnyák.egyik osztálytársamnak olyan van és nagyon nem tetszik nekem.meg nem mondom, hogy melyik típus, mert nem tudom követni a nokia áradatát. -
#4354 8910 meg az új kihajthatósok -
#4353 pl? -
#4352 Nokiák között is vannak jó ritkák. -
#4351 azon gondolkozok, hogy veszek egy NEC-et :)
azt nem sűrűn látni az utcán rohangáló emberek kezében...csak azok is nagy bunkó telefonok :( -
#4350 bazz, most látom, hogy benéztem a számot -
#4349 Nekem is nagyon tetszik a 8910, még i nélkül is.