Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor milyen telefont érdemes most venni? Ami régi lehet benne az maximum az akksi. Hogy egy példát említsek, manapság nem érdemes megvenni a 10 éves használt kocsitat sem.
Innentõl csak az olvassa tovább, akit érdekel, hogy miért nem a csúcs telefonok iránt érdeklõdök!
OFF
Sajnos és vidéki kisvárosban élek. Szeretnék munkát vállalni, de a legközelebbi diákmunka-szövetség tõlem 55 km-re van. Az 1 óra busz oda, meg egy óra busz vissza. Miért nem megyek kocsival? Azért, mert elautóznám a hasznot, és különben isvan a tanuló bérletem (67,5%). Sajnálom, de nem tudom elõteremteni az alaptõkét a másodlagos szükségletem (mobil, robogó, stb...) fedezéseihez évközben, kizárólag csak a nyári melókra támaszkodhatok. És igaza van Édesapámnak! Jobban meg fogom becsülni azokat a dolgokat, amiért én dolgozok meg. De arról nincs szó, hogy fizessek lakbért, mert itthon lakok.
Csak ennyit szerettem volna. Kérlek Titeket, az én világnézetembe ne kössetek bele, ez a fórum nem errõl szól.
ON
link
Gondolkod még a Nokia 8210-es típusán. Arról tudtok valamit? Igaz, egy rakat tesztet elolvastam róla már én is a neten. De csak az a baj, hogy azokat akkor írták, amikor még új volt ez a telefon.
Várom válaszotokat!
Mellékelek egy képet Nektek!
1. ábra: Nokia 8210
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Tud valaki mondani valamit a Samsung X100-asról, mert ilyet szeretnék venni és érdekelne hogy milyen. Ha van valakinek tapasztalata akkor kérem ossza meg velem is. Köszönöm
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A 8850 igenis jó telefon és MEGBíZHATÓ!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Legalabb ezt ne mondtad volna ;o)))
A T39est ajanlom, annal nem volt vegfokproblema, es pofasabb mint a T28, ha mar ennyire ilyet akarsz venni...
Még az aktív flip érdekelne. Jellemzõ mindkét modellnél a kopás?
Az elõbb olvastam tesztet a T28-ról a neten. Valaki azt írja, hogy megbízhatatlan, teljesen hibás + már 6x volt szervízben vele térerõ és mikrofon problémák miatt. Viszont egy másik használó szerint teljesen hibátlan.
J6on sztem meg kifejezetten jol nez ki az az antenna...dehat izlesek es pofonok
8850es ritka es altalaban le is van strapalva, ujonnan sem volt olcso, es aki megvalik, az hasznalta boven.
Fel eve akartak egyet adni 50 korul....de annyit nem er. Ujonnan meg nincs mar.
azt le cseréltem egy siemens mt50-esre pár hónap mulva le cseréltem egy SonyEricsson T300 nem sokkal késöbb vettem egy kamerát hozzá 3hónap múlva le cseréltem egy alcatel 715-ösre (rá fizettek még elég szépen és így a zsebpénzembõl vettem egy 433mhz-s gépet)
és most 1enlõre az alcatel 715-nél tartok de tervezem hogy le cserélem valami nokiára.
Sonynak sosem voltak igazan jo telcsijei....J7 helyett nem tetszik jobban a J6?
Kösz.

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
"El van szallva mert olcsobb mint a nokia? Ezt te legalabb erted? 😊" - Vagy egyedül te nem érted? Tény, hogy Motorola éveken át messze drágábban adta a telefonjait a konkurenciánál, meg is lett az eredménye. Mostanában már barátságosabbak az áraik, különben sehol sem lennének az eladásoknál. De a csúcskategóriájuk (mármint a Motorola kínálatában) most is sokkal drágább a többinél.
"1 csucskategorias motorola kb 130-150 megjeleneskor. Ennyibe csak a pda belekerul, amihez jon meg a nokiad, meg az adatkabel. Arrol ne is beszeljunk par honap mulva mi lesz mikor felaron megkapod a motorolat (vagy beakciozza neked a vodafon 70 forintert 😊)." - Gyanítom hogy nem igazán vagy képben. Esetleg nézz meg egy árlistát. a terjedõ okostelefonoknak hála már bõven 100ezer alatt lehet nagyon jó PDA-kat venni. Pl. egy ASUS Mypal 6600 Deluxe olyan 70ezer áfával, és a V1000 tudása nevetséges hozzá képest. Aztán egy 6310i teljes áron jelenleg olyan 50ezer. Adatkábelra talán ne hivatkozz a Bluetooth/infra korában mert kiröhögnek. Ez ugye alatta van az általad írt összegnek, plusz ha telefont cserélsz akkor buktál mindent, míg a PDA megmarad, nem kell többet megvenni. Az akciókat meg hagyjuk, mert az ilyen "70 forint"-os akciókhoz elég keményen hozzájön a törlesztõrészlet mega hûségszerzõdés is..
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
http://epica.nl
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Nem kellene mar elmenni ennyire...
Mutasd mar meg nekem azt a samsungot ami hasznalhato WCDMAban....na latod, az en 6650esem meg tudja. Ennyit a szar Nokiakrol.
De ez az osszehajthato style tovabbra is rendelkezik a gyermekbetegsegeivel.
Kérdésem a köv:
Adott egy NOKIA 7250Í telcsi van a gépemhez infra port hogyn tudok átõlteni csengõhangokat a telcsimre kell hozzá valamijen progi???
Pl infra, a JAVA és a naptár"
nem szeretnék az 1% lenni.de valószínûleg utángyártott lesz a vége.de van abban is több márka.tud vki vmit ajánlani?