10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Zetorg
    tudni valamit az itthoni megjelenésről?
  • Taranov
    Mi ez a play meg pause gomb az elején? Mp3 player? :)
  • Robin Hood
    Hát én motorola fan vagyok, de ez bűntet. 90 MB memória, 1280x1024 flashes kamera, 256k színes kijelző (mérete átlagos: 176 x 220).

• The Sims 2 fan
    A 6230-as adnak egy CD-t is mi van azon a CD-n?
  • Taranov
    Vagy 8210 inkább
  • fifi
    7110
  • mícs
    egy gyors kerdes!
    milyen telcsit vegyek masodik telefonnak!
    az egyetlen kitetel, hogy kicsi legyen! jo ha van rajta infraport...!
    regi motorolat, nokiat Ericssont??
    mi a fenet?
  • Tufa16
    :(
    Azért köszi
  • fifi
    Nokia PC Suite

akartam linkelni egy 6230-as portált pont most zárták be... :(

megmaradt_fórum
  • Tufa16
    valaki tudna adni vmi linket egy olyan progihoz hogy 6230ra tudjak felrakni programokat, játékokat? Volt régebben valami, csak format után eltünt :(
    meg valami olyan oldal(ak) is jöhetne ahol lehet találni játékokat :)
  • Buddy
    látod, mindig mindenkinek magának kell intézkedni...a cégekre sosem lehet számítani
  • Taranov
    Köszi, este megpróbálom.
    A Nokia egyébként nem válaszol.
  • Buddy
    hmmm....az oxygen phone managert próbáltad már?
    az is lehet egy megoldás....dc-ről leszedheted, hátha nagyobb szerencséd lesz
  • sza.sa
    Hali!

http://www.nttdocomo.co.jp/english/p_s/products/mova/505i.html

Van valami hasonló paraméterű telefon, ami nálunk is kapható?
    Élőben láttam ilyet, de még eddig nem láttam még ilyen tűéles képet mobilban (mintha egy fotoót néztem volna....)
  • Taranov
    Sajnos nem :( Nem látja a telefont :(
    A Nokiától meg nem válaszoltak, lehet nekik is gondot okoz.
    Na majd írok a fejleményekkel kapcsolatban.
  • Buddy
    érdekes.....a régi pc suiteon tudom, amikor a program-csoporton belül el akarod indítani az adott alkalmazást, közte van egy browser...egyedül a játék-install hiányzik, a játékokat alkalmazásként telepítette

próbáld letölteni a 6.3-ast, hátha működik vele...próba
  • Taranov
    A 9210i-hez a 2.11-es a legújabb :(
    Lehet aztán, hogy én vagyok a hülye, de nem találom a Phone Browsert.
    Aztán most vettem hozzá GPS modult, feltelepítettem a Route Plannert infrán, de a térképek telepítése közben _mindig_ megszakad az infra kapcsolat egy másodpercre, tehát nem sikerül a telepítés. Írtam most a Nokiának, hátha tudnak valami okosat, de ha nem, akkor az baj.
  • Buddy
    típus szerinti pc suiteot próbálj leszedni....nekem anno a 6610-esre csak az működött, amit hozzáadtak és amit ilyen típus alatt letöltöttem
  • Zetorg
    azaz :D
  • Taranov
    micsoda öröm és boldogság :)
  • Zetorg
    megvettem a p910i-t :))
    nagyon szuper.boldog vagyok :)))
  • Taranov
    No letöltöttem egy sima pc suite-ot, de ez sajnos nem látja a 9210i-t. Köszi azért a segítséget, írok a nokiának.
  • Buddy
    egy korábbi pc suiteomon viszont ikonok voltak külön mindenre, de ott is volt Phone Browser
  • Buddy
    globális PC Suite-ot nem tudsz letölteni? a legújabb verzió-körülit?
  • Taranov
    Nekem " PC Suite for Nokia 9210i communicator Version 2.11"
  • Buddy
    itt oszloposan mutatja a lehetőségeket
  • Buddy
    megnéztem, 6.3-as PC Suiteom van
  • Tufa16
    windowsosban volt egy mitac miom, félig meddig PDA-ban egy p900am volt. navigáció mint GPS-re gondolsz?
  • Taranov
    Nálam ez sajnos nem megy így, nem is tudom elképzelni, hogy mi lehet, de sehol sem látok olyt, amivel megoldható lenne a probléma.
  • Zetorg
    SE P910 VS. Nokia 7610!

véleményeket, tapasztalatokat várok!
  • Zetorg
    meg van :)
    a telefon tulajdonságainál, alulra íeja ki :o
  • mícs
    ha navigaciora akarod hasznalni, mondjuk a kocsiba! arra nem igazan jo, illetve nem igazan kenyelmes!
    amugy tetszik, gondolkodtam en is rajta, de a kagylo forma nem all bele a mancsomba!

amugy volt mar windowzot telod vagy pda-d??
  • Zetorg
    a t-mobile oldalon hol lehet megnézni az aranykártyás/részletfizetéses akciókat?

teljesen szar ez az oldal.amikor westel volt, sokkal érthetőbb volt szerintem.
  • Mihail
    tudtok egy linket ahol összevannak hasonlítva a most kapható kártyás csomagok, készülékek, stb.???
  • Tufa16
    hát én az év telefonjának inkább mondanám mondjuk a D500ast.
    Egy smartphone nem hiszem hogy valaha is akkora sikerü lenne mint egy év telefonja tipus(pl 6230).
  • Eltergo
    Motorola Mpx220-as lesz a év telefonja nagyon jó!!! azt fogok most én is venni.
  • Tufa16
    A kagyló design a samsungra jellemző :)

Belinkelek egy képet róla, és mutasd vagy ird le lécci hogy szerinted mi a rossz benne. Én ma kipróbáltam egyet, és szerintem nagyon kényelmes használni, jók a gombjai, meg ugy az egész :)

• mícs
    igazad van, kiraly az mpx220, de nekem a kovetkezo miatt nem jon be!
    - a navigacio eleg nehezkezen megoldhato rajta a kagylo megoldas miatt
    - es maga a kagylo megoldas, ami meg mindig vitatott, en meg nem hiszek benne, de ettol figgetlenul meg jo lehet!
    ez eleg buta kifogas, de nalam pl ezek is szempontok voltak!
    ami meg a 6630 mellett szol, hogy nem kell kikapcsolni, hogy memoriakartyat cserelj benne! a tobbi aprosag nem is erdekel, de ez az, ami a hasznalhatosagot eloszegiti!

• Buddy
    a Phone Browseren keresztül hajigálok mindig fájlokat a telóra, a PC Suiteon belül...csak ezt használom, így mindent föl lehet rakni
    attól függ, melyik verziód van, nekem a legfölső sorban jobbról a második ikon a PC Suiteon belül
  • Tufa16
    20-25 ezer