10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • Tufa16
    7650! esetleg 3650
  • Cnut
    Sziasztok! Kellene nekem egy kis segítség, mert nagyon nem vagyok benne a témában. Van egy Alcatel 715-ösöm már kb 2 éve. Annyi a baj vele hogy tönkrement a kijelző és a jobb oldali gombok sem működnek már. Szóval lecserélném. Igazából nekem egy tökugyanilyen kéne, mert ez nagyon megfelelt és az egyik alternatívám az hogy veszek egyet használtan. Az egy kis bajom vele az volt hogy kevés sms fért el benne (nálam a 100 az kevés) és gépre menteni nem jó, mert a telefonomon kéne több férjen. Szóval tudtok valami 715 szerűt ami szintén jó nagy kijelzős, strapabíró, normálisan néz ki és még sok sms is fér bele? Ár az max 30 ezer lehet. Köszi előre is!
  • Tufa16
    PM-ben küld el a számod, és dobok majd egy sms-t neked hogy mit mennyiért
  • Taranov
    Eddig az elevationphone-ban láttam használtan 29-ért, de az új jobb lenne, de azt a tutigsm-ben láttam 80k-ért. Persze az első i nélkül, a második i-s.
    Kösz, hogy megkérdezed.
  • Taranov
    Érdekel mindkettő :)
  • Tufa16
    bocsánat. nem 13, hanem 135. :)
  • Tufa16
    holnap vagy a jövö héten megyek be a boltba, és megnézem neked hátha van. Ma telefonon megkérdeztem valamit és összesen 13(!!!) telefonunk van bent, ugyhogy szurkolj :)
    Egyébként I-s vagy sima érdekel? Meg milyen árig?
  • Taranov
    Ebben igazad van biztosan... Többet is tud a 6230, de az műanyag, de majd még lehet, hogy változik a véleményem, eddig jó 8910-et sem találtam.
  • Tufa16
    hosszabb távon szvsz jobban járnál a 6230al, és ha jól selytem, nem fogod 1-2 mulva cserélni a telcsit :)
  • Taranov
    Nem nagyon :( Gondolkodtam, az mp3 meg az fm rádió mondjuk jól jönne, de a 8910 jobban felkeltette az érdeklődésemet :-/
  • Tufa16
    érdekel a telcsi(6230)?
  • Taranov
    vido támogatás
    videtámogatás
    veni
    meik job
    milyet telefont
    nincs ben vido

Ha már az építő jellegű kritikáknál tartunk :)
  • Tufa16
    Elöször is, nem VGA, meg 1,3 megapixelü felbontása van a telefon képének, hanem a kamerájának akkora.
    A másik meg hogy nem VIDO hanem VIDEO(tudod, abban a dobozban is az szokott menni, amit TV-nek hívnak, a profibb modelek már hangot is kitudnak adni...) támogatás, ergo, tud videót felvenni/lejátszani...
  • ScOrpY
    Szerintetek Sagem myv55 22990 ft-ért vagy Siemens CV65 19990 -ért?
  • Kövesdi A
    hy mindenkinek szerintetek milyet telefont érdemes veni most
    a Simens s65 meg
    a
    Sonyerisson k700i között vacilálok szerintetek meik job a s65-nek szebb képe van 1,3 megapixel a k700i-nek meg csak vga felbontást tud meg nincs ben vido támogatás ugy tudom apropó ki tudja hogy mit is jelent ez pontosan videtámogatás ?
  • mícs
    SE T68i lett! 10 rugoert!
  • Taranov
    Akinek van rá pénze megveszi, akinek nem, nem, azoknak vannak az olcsóbb telefonok, sajnos ez így van. De az látszik, hogy Magyarországon is meggazdagodnak az ügyesek, akik olyan vállalkozást alapítanak, amiből sok pénz jön be.
  • Taranov
    Hát ezért hívják ezt szegény országnak. A Nokia viszont nem teheti meg, hogy tőlünk 300 km-re Ausztriában valamit 70k-ért ad el, itt meg 50-ért, hogy egy ember 3 havi összespórolt pénzéből megvehesse.
  • Robin Hood
    A színvonalban vagyunk Ázsia. Európában nem basznak át az eladók, érvényesíthető a garancia, és a fizetésekhez mérik az árakat. Hát nálunk ebből egyik se teljesül.
  • Shongi
    Már bocs az az mpx(300) az az MPx másik neve.
  • Tufa16
    pm-ben küldj nekem egy jó árat és megegyezünk :)
    8910et megkérdezem majd neked, de nem nagyon hiszem hogy lenne...
    Most én is egy 8910i-t használok. Megjött a kedvem hozzá :)
  • Taranov
    Fekete 8910-etek nincs véletlenül?
  • Taranov
    Mennyiért?
  • Tufa16
    nem kell valakinek egy 6230? még 8 hónap gari van rá, hibátlan...
  • Taranov
    Max. Törökország Ázsia, ez nem. :)
  • Robin Hood
    Magyarországon. Ez itt Ázsia meg Balkán.
  • Taranov
    De a 9500 az kommunikátor, nyilván ott kell minden, WLAN stb., de egy sima mobilba...
  • Tufa16
    Nálam itt van éppen egy mpx220(tök jó dolog ha az embernek mobilbolt tulajdonos van a családjában :) ), okos meg minden, de egy 9500 még mindig okosabb, hidd el...
  • Tufa16
    a 9500 szervergazdáknak is használatos alkalmazásokat tartalmaz. nekik lehet hogy több is kell :)
  • Taranov
    De egy mobilnál miért van szükség ekkora tudásra?
    Elég lenne a bluetooth (headsetnek meg adatok szinkronizálására a számítógéppel), esetleg WAP, bár nem nagyon használható, aztán e-mail kliens (bár a billentyűzet miatt úgyis használhatatlan).
  • Eltergo
    Számytógéppel kapcsold össze és nézd meg a Mpx-et...
    9500 Communicator inkább egy irodai ezköz minthogy mobil és elég nagy.
  • Zetorg
    Ázsia??
    hol élsz te? :)
  • Tufa16
    ehh... 9500 jelenleg a legnagyobb tudású telefon. Hiába tud sokat az mpx220, a 9500 messze lekörözi tudásban
  • Eltergo
    Arra aztán várhatsz még készülőben sincs :-)
    A Nokia 9500 sokat tud de nem eleget.... Mpx220-as szinten van.
    Motorola Mpx az egy nagyon jó telefon csak nekem nem tetszik.
  • Taranov
    Hát szerintem a 9500 megéri, bár nem olcsó.
  • Shongi
    Sztetek érdemes várni az MPx(300)-ra vagy megére egy 9500 esteleg egy 7710?
  • Robin Hood
    Az se rossz. Kb ugyanazt tudja mindkettő. Az lenne jó ha ezt a tudást bepakolnák egy V3-ba. Na az tarolna rendesen.
  • Eltergo
    Én is Motorola párti vagyok ezt a telefon odavágja simán a Motorola Mpx220 nekem a kezemben volt nagyon király mobil szerintem a év mobilja lesz... ja és 512 miniSD kártyát is lehet belerakni.
  • Robin Hood
    2030. :) Európában az 1. negyedévet írják, mire az ide Ázsiába elér...
  • Robin Hood
    Az. ("90 MB shared memory for photos, video, MMS, MP3 files")