10995
Melyiket érdemes megvenni? Ár, technikai háttér, stb.
  • BADE
    Már csak az ára érdekelne,lehet miután megtudnám mennyi már nem is érdekelne:)
    30k-nál eddig nem adtam többet mobilra,most egy SE T610-m van,nincs is vele semmi probléma,sokkal többet tud,mint pl. egy 80k-s Nokia.
  • Taranov
    Nekem kinézetre annyira nem tetszik, de hogy rádiós, mp3-as, az jó.
  • Taranov
    Hmm
  • BADE
    Ezt manapság nem nagyon lehet elmondani egy mobilról sem.
  • BADE
    Nálam ez az etalon,kinézetre és tudásban egyaránt a top-on van.
  • BADE
    Sony Ericsson W800
    A gyártó Walkman telefonjáról rengeteg pletyka terjengett, ideje hát eloszlatni a kételyeket. 2 megapixeles digitális kamera, FM rádió ebben a változatban is helyet kapott, ráadásul egy 512MB-os memory stick is lapul a dobozban. Kijelzője 176x220 képpontos, 262 ezer színű.
  • Taranov
    Én is pont telót akarok venni, de nem találtam semmi jót. A razr elég buta, a W800-ban meg nincs rádió. A Nokiák meg nem annyira szépek :(
  • BADE
    Megvárom az új Sony Ericssonokat(elsősorban a W800 ill. K750),és csak aztán döntöm el,hogy milyen telót veszek.Remélem 100k alatt lesznek.
  • szandiii
    Helll!
    Szerintetek milyen teló a Samsung X-450???
    22 rugóért megéri megvenni?
  • fifi
    DKU2 adatkábelt akarok telepíteni... És beszól hogy legalább 1-es szervízcsomag kell hozzá..
    Most mi legyen?
    Nincs SP1-em és nem is érzem szükségét.
    Meg lehet vhogy trükközni???
  • M@TriX
    valaki nem jár kinnt ausztriába vagy németországba, egy Motorola A1000-es kellene nekem.

válasz jöhet priviben is. előre is köszi
  • sirdond
    Hali
    van egy eladó samsung e710-em.vodafonos, gyári tartozékokkal, ha kell a papírokat is előkeresem.
    akinek kell, az írjon ide vagy küldjön privit. árat megbeszéljük.
  • ScOrpY
    Igen, elfirkantottam :)
  • Chaos Mad
    ok

kösz a helpet :)
  • Taranov
    Szerintem meg, de szétnézhetsz apronet-en is.
  • Chaos Mad
    itt nézegettem
  • Chaos Mad
    hmm.. közben én is olvasgattam róla, egész jónak tünik...

használtan kiüttetve megér 25 ezret?
  • Taranov
    Színes. infó róla
  • Chaos Mad
    jah köszz

ez az 5100 mit tud? szines ugye?
  • Taranov
    Pont azt akartam ajánlani, 4 strapabíró Nokia van tudtommal, a 6250, 5210, 5100, 5140. Ez a megjelenésük sorrendje is, 6250-et biztosan csak nagyon elnyűtt állapotban találsz, ráadásul az óriási, olyan 2000 körül adhatták ki.
    Az 5210 sem színes kijelzős, de szerintem elég szép, bár a strapabírósága kétségbevonható, azonban van rajta hőmérő.
    Az 5100-t magad is látod, az 5140 meg azért drágább, 60k körül van újonnan.
  • Chaos Mad
    és ha lehet Nokia-t ajánljatok, 5100 az mien?
  • Chaos Mad
    hell all!

azért irok ide, mert nem vagyok otthon telefonok terén, és le szeretném cserélni a mostani 3410-esemet...

valami olcsóbb fajta telefont szeretnék, nem muszály kamerával, csak strapabíró legyen (ilyen gumis külsejű is jó), mivel motorozok, meg elég sokat pörgök.... nem vagyok egy nyugis ember... :)

kösz!
  • Taranov
    Én 7270-et akarok most, csak nem tudom, hogy nem olyan lassú-e a menüje, mint a 7210-nek.
    Most használtam karácsony óta egy 6310-et, és visszatérve a 7210-re, szörnyű lassú.
  • fifi
    nekem nagyon-nagyon bevált...
  • Taranov
    Teljesen más okból nem tudtál telefonálni. Valószínűleg már nem volt ott térereje a magyarországi szolgáltatódnak, ilyenkor váltani kell egy másik hálózatra, de míg itthon vagy, érdemes utánajárni a szolgáltatódnál, hogy milyen áron telefonálhatsz külföldről.
  • Radek
    a 6230 most egész olcsó. én is olyat fogok venni!
  • Cnut
    Sagem nem? Most néztem és lehet hogy ez lesz az új vagy pedig Sharp GX-15...
  • fifi
    az "i" verziónak semmi köze a külföldön tudok ill. nem tudok telefonálni témához...
  • Crazygirl
    Amugy csak azert kerdeztem, mert en szerdan kinn voltam Szloveniaban es nem lehetett telefonalni a hatar mellett sem... Nekem mondjuk nem "i"-s telcsim van. (Sajna) meg aprilisban megyek Nemetorszagba es azert onnan is jo volna telefonalni:))) De azert koszi.
  • fifi
    talán Pannon
    hírdetés alapján
  • wilky
    Sziasztok nincs tippetek hol a legolcsóbb most a 6230as?
  • fifi
    lesz olyan?
  • Shongi
    Hi lenne egy kérdésem. Nem tudjátok hogy mikor jelenik meg a Nokia 6230i?
  • Taranov
    Minden telefonnal lehet külföldön telefonálni :)
    Csak amerikában 1900 Mhz-es frekvenciát használnak, itthon meg 800/1800 Mhz-est.
    Az i csak azt jelenti, hogy a egy telefon intelligensebb változata, nem tudok róla, hogy van 3410i, de lehet.
    Egyébként minden 3410-zel lehet külföldön telefonálni.
  • Crazygirl
    Megtudna nekem valaki mondani, hogy mi a kulonbseg a "i" a "v" es az "sl" kozott?Marmint azt tudom, hogy ha "i"-s a telcsi, akkor lehet vele kulfoldon is telefonalni. Pl: Nokia 3410i.
    Es a Nokia 3410sl(vagy barmelyik masik telefonnal az sl)mit jelent?
    Elore is koszi.
  • fifi
    menüben eleve külön területként látod, és z ikonja is más színű...
  • The Sims 2 fan
    És hol kell állítani hogy melyiket használja?
  • fifi

nekem a 6230-ban lehet állítani hogy telefon memo, vagy kártya...
  • ScOrpY
    Szerintetek az új Sharp telcsi (Sharp mYc 5-2) király? most vodánál vitamax csomiban 26000 ft 10 ft híján
  • The Sims 2 fan
    az a problem-em, hogy át akarok vinni egy mp3-at a telómra de az a közös memóriára (vagy a telefon memóriájára) akarja rakni de oda meg nem fér rá mit kéne állítani hogy a memória kártyára tegye ne a telefon memóriájába?