Milyen telefont vegyek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ahoz képest hogy beépitett a fényképezõje ólcsó de én amikor elõször megláttam olyan volt mint egy játék...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Mivel úgyis akartam tecsit venni csak nem elõfizust.
De iotten szó van letétrõl, meg miegymásról.
Meg áll. a live-s tarifák is drágábbak.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Nem fog megszûnni a hûségnyilatkozat, de az akció arra megy ki, hogy minél többen írják alá.
Érthetõ, hogy nem vitamaxosat kell hozni, hisz abból nincs akkora haszon a legtöbb esetben.
A feltöltõkártyás telefonnál az az idegesítõ, hogy simán lemerül mindenkinek az egyenlege és akkor nem tud telefonálni, nem tud odaszólni, ha késik példának okáért.
Egyébként biztos mondtam már, de szerintem a magyar mobilpiac ott van a elszúrva, hogy az elõfizetéses telefonálás drágább, mint a pre-paid.
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Most akkor lépjek fel ügynöknek és dumáljak meg mindenkit, hogy legyen vodás?

Magyarul hozz még egy embert
Olyan kérdésem lenne hogy honnan és melyk progit kéne letölteni samsung x-600-as telefonhoz hogy infrán keresztül tudjak ide oda pakolgatni a gép és tel között!
Mert van a honlapján egy pár csak nem tudom hogy melyik és hogyan mûködik!
Lehet hogy az infrát nem jól használom. Az elég ha bekapcsolom az infrát? ,de akkr nem történik semmi a gépen!
Valaki segítsen.
KÖSZI!!
Valaki segítsen már abban hogy samsung x600-as telóhoz honnan tudok letölteni csengõhangokat meg más egyebeket!
Lehet ingyenes is.
Elõre is köszi!!!
Vagy nem?
Nem akarok errõl vitázni, de meg kellett kérdeznem, mert igencsak b@szta a csõröm...

Ami tetszett hogy 2 es fel perc videot kepes rogziteni...es egesz jol elfernek az alap 7 megaban...persze hangot is felvesz 😊 6310nel alig erezhetoen nehezebb....szerintem annyira megbizhato is. Nalam volt h resetelte magat (de ez mas Nokiaknal is eloferdult mar), de ez eleg ritka. WCDMAt kint probaltam volna, de az istennek sem akart felmaszni...pedig osztrakoknal mintha menne mar...mindenesetre UMTSre kivancsi leszek.
Na mi is van meg...jah, fenykepezogep. Kb. mint a 7650/3650/6600...nem csinal rossz kepet (ehhez viszonyitva), es legalabb a toloresszel eltakarhato, igy nem serul. Attol feltem hamar kikopik, de eddig egesz jol tartja magat hatul. Akksi....BLC-2es, szokasos darab....4-5 napot elmegy vele atlagos beszelgetesi ido mellett. A kozepso "joystickgomb" egesz hasznalhato, a 6610eset elegge felre lehetett nyomni, ez viszont megbizhato. Az elejen az antenna volt szokatlan de jol megcsinaltak, eddig nem akadt bele sehova. Pattogott is parszor a telcsi eleg magasrol...de jol birja.
Menu: hmm, nekem elsore hirtelen szokatlan volt, de hamar megtetszett. Persze nehany dolog hianyzik (pl. infran kep kuldes), de szerintem szoftverfrissites megoldana. Magyarrol nemtok nyilatkozni, mivel ez kulfoldi darab, de alapban be volt kapcsolva a netmonitor (vmi kiallitasi darabkent hoztak be anno). Hangvezerlest egesz jol alkalmazza, meg kihangositon keresztul is eleg precizen felismeri.
Szo mi szo, hasznalhato darab, szerintem. Bluetooth kapcsolatot frankon kezeli, meg nem szakadt meg menet kozben. Hangja szep, es legalabb nem kis telcsi, rendesen leeht fogni telefonalas kozben. Jah, alapban kihangosithato, ami eleg jo hangerot ad. Hmm, egyenlore ennyi. Ha esetleg erdekel vmi, kerdezz.
Jah es meg valami....nemtom milyen aron van mostanaban a 7110es, de fel eve akartak egyet hozzamvagni 20 korul. Annal azert tobbet er az a telcsi. Foleg ha jo szeriabol fogtad ki, szal tartsd meg mellette. Persze ez egyeni velemeny.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
jobban olvasható/látható mint a kék vagy a zöld mono megjelenítõk, fõleg az idõsebb korosztály szokott csodálkozni "jéé ezt jobban látom háhh" :-)
Egyszerûen kellemesebbek és jobban láthatóak a fehér alapon fekete betûk, fõleg ha egy hosszabb emailt vagy sms-t olvasol
Cím:
www.dregelyvargsm.ini.hu
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
Keresnék mindenfajta linket,progit,kódokat meg egyebeket a SAMUNG X600-as telefonhoz!
KÖSZI!
Csak nem ugrik be a neve, de a terminálon a mobilos fórumokban megtalálod ezt is.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Nem azt mondom, hogy nem lehet jó mobilt kapni 20 ezerért haszáltan, de komoly Nokiák között sok a nagy darab, el kell döntened, hogy mit veszel, mert vehetsz valami szétesõs kamerás szart is.
A kisgyereket nem arra értettem, hogy nem volt elég mobilod 1 év alatt. Pont amiatt hiszed magad nagy gyereknek, mert sok mobilod volt 1 év alatt.
A kisgyereket nem is csak a korod miatt mondtam, hanem a hülye kérdések, 10 ezer Ft-os notebook, csapnivaló helyesírás...