Milyen telefont vegyek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam5
nem tom én még új vagyok ebben a topicban 😊

Adam5
3300 detto...

Adam5
ami azt illeti nekem sosem jöttek be az ilyen extra gomb elrendezés az n-gage sem tetszik abbol a szempontból hogy telefon lenne de gameboyt csináltak belõle

Breki33
Azt már leszóltuk egyszer nem? P
Én még nem láttam élõben, de nem is tetszik... Az egyik szaktársam anyukájának van olyan, de szerinte egy mocsok. Õszintén, neked tetszik?

Adam5
Mi a vélemyétek a Siemens MC60-ról?
ahoz képest hogy beépitett a fényképezõje ólcsó de én amikor elõször megláttam olyan volt mint egy játék...

😊 Akkor meg szolgaljon mire beersz 😊

Taranov
Nem tehetem, hisz némi ellenszolgáltatás fejében már hûen szolgál 2000 óta 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Legyel hutlen, csald meg 😊

Taranov
Hát a percdíjakat a szolgáltatók weboldalán látod, én amikor elõfizus kártyát akartam venni, augusztusban, akkor árban a Westel tûnt a legjobbnak, de a Pannonos hûségnyilatkozatom még tart.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Breki33
Engem inkább olyan szempontból érdekelne a parcdijjak miatt megéri-e.

Mivel úgyis akartam tecsit venni csak nem elõfizust.
De iotten szó van letétrõl, meg miegymásról.
Meg áll. a live-s tarifák is drágábbak.
Nagyon szépen köszi, asszem ez meggyõzött! 😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Akkor atnevezik hutlensegnyilatkozatnak, es minden megy tovabb ugyanugy. 😊

- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?

Tufa16
a hûségnyilatkozat az eu miatt megfog szünni...

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Taranov
Szerintem ez nem így van.
Nem fog megszûnni a hûségnyilatkozat, de az akció arra megy ki, hogy minél többen írják alá.
Érthetõ, hogy nem vitamaxosat kell hozni, hisz abból nincs akkora haszon a legtöbb esetben.
A feltöltõkártyás telefonnál az az idegesítõ, hogy simán lemerül mindenkinek az egyenlege és akkor nem tud telefonálni, nem tud odaszólni, ha késik példának okáért.

Egyébként biztos mondtam már, de szerintem a magyar mobilpiac ott van a elszúrva, hogy az elõfizetéses telefonálás drágább, mint a pre-paid.

Tufa16
Ha megfigyelitek az apró betüs részt akkor az van hogyha te vitamax-os vagy akkor nem egy uj vitamaxosat kell hozni, hanem egy elõfizetéses embert, aki aláír egy 2-3éves hûségnyilatkozatot. Tehát a voda készül arra hogy megszûnika hûségnyilatkozat. De akik még alírtak egy ilyet azok továbbra is benne maradnak abban a hûségnyilatkozatban! Remélem érthetõen mondtam el! 😊

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Taranov
Hát csak elég nevetségesen hangzik, hogy hozz még embert. Ez ilyen beszervezõsdi. Általában ezek a projektek sose jöttek be. Legnagyobb beszervezés az internetes "pénzkeresetnél" van, ott is szervezz be ennyi meg ennyi embert, kapsz ennyi meg ennyi kreditet...
Most akkor lépjek fel ügynöknek és dumáljak meg mindenkit, hogy legyen vodás?

Breki33
Why?
Taranov
Én csak azt a következtetést vontam le, hogy nagyon nevetséges.

Breki33
Van valakinek tapasztalata az Orbán módszer vodafonoss alkalmazásáról?

Magyarul hozz még egy embert
Hi!

Olyan kérdésem lenne hogy honnan és melyk progit kéne letölteni samsung x-600-as telefonhoz hogy infrán keresztül tudjak ide oda pakolgatni a gép és tel között!
Mert van a honlapján egy pár csak nem tudom hogy melyik és hogyan mûködik!

Lehet hogy az infrát nem jól használom. Az elég ha bekapcsolom az infrát? ,de akkr nem történik semmi a gépen!
Valaki segítsen.
KÖSZI!!

Hi!

Valaki segítsen már abban hogy samsung x600-as telóhoz honnan tudok letölteni csengõhangokat meg más egyebeket!
Lehet ingyenes is.

Elõre is köszi!!!
Pheel
Uraim! Mobiltelefonok a cím, nem Ki a hülyébb? 😉
Taranov
Valóban, 3 évvel vagyok idõsebb Adamnél, de nem azért mondtam, hanem a helyesírása és a hülye kérdései miatt, ezt vele is tisztáztam.

Tudom, hogy offtopic a dolog, de minketten egy korosztályba tartoztok. Vagy nem?
Nem akarok errõl vitázni, de meg kellett kérdeznem, mert igencsak b@szta a csõröm...

Taranov
Nem.

Mert te nem vagy kisgyerek?

Hmm...mire vagy kivancsi? A szokasos specifikaciok a Nokianal vannak kiirva. Azon felul ami szemelyes....:
Ami tetszett hogy 2 es fel perc videot kepes rogziteni...es egesz jol elfernek az alap 7 megaban...persze hangot is felvesz 😊 6310nel alig erezhetoen nehezebb....szerintem annyira megbizhato is. Nalam volt h resetelte magat (de ez mas Nokiaknal is eloferdult mar), de ez eleg ritka. WCDMAt kint probaltam volna, de az istennek sem akart felmaszni...pedig osztrakoknal mintha menne mar...mindenesetre UMTSre kivancsi leszek.
Na mi is van meg...jah, fenykepezogep. Kb. mint a 7650/3650/6600...nem csinal rossz kepet (ehhez viszonyitva), es legalabb a toloresszel eltakarhato, igy nem serul. Attol feltem hamar kikopik, de eddig egesz jol tartja magat hatul. Akksi....BLC-2es, szokasos darab....4-5 napot elmegy vele atlagos beszelgetesi ido mellett. A kozepso "joystickgomb" egesz hasznalhato, a 6610eset elegge felre lehetett nyomni, ez viszont megbizhato. Az elejen az antenna volt szokatlan de jol megcsinaltak, eddig nem akadt bele sehova. Pattogott is parszor a telcsi eleg magasrol...de jol birja.
Menu: hmm, nekem elsore hirtelen szokatlan volt, de hamar megtetszett. Persze nehany dolog hianyzik (pl. infran kep kuldes), de szerintem szoftverfrissites megoldana. Magyarrol nemtok nyilatkozni, mivel ez kulfoldi darab, de alapban be volt kapcsolva a netmonitor (vmi kiallitasi darabkent hoztak be anno). Hangvezerlest egesz jol alkalmazza, meg kihangositon keresztul is eleg precizen felismeri.
Szo mi szo, hasznalhato darab, szerintem. Bluetooth kapcsolatot frankon kezeli, meg nem szakadt meg menet kozben. Hangja szep, es legalabb nem kis telcsi, rendesen leeht fogni telefonalas kozben. Jah, alapban kihangosithato, ami eleg jo hangerot ad. Hmm, egyenlore ennyi. Ha esetleg erdekel vmi, kerdezz.
Jah es meg valami....nemtom milyen aron van mostanaban a 7110es, de fel eve akartak egyet hozzamvagni 20 korul. Annal azert tobbet er az a telcsi. Foleg ha jo szeriabol fogtad ki, szal tartsd meg mellette. Persze ez egyeni velemeny.

Motorola V525-hoz honnan lehet letolteni USB drivert, ha mar a motorolarol nem?

Viszont ha jól emlékszem neked 6650-esed van ugye? Az az elsõ olyan típus, amire le tudnám cserélni. Megköszönném ha röviden leírnád a talpasztalataidat.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Igen, viszont bizonyos dolgokat szerviztapasztalatok is megerositenek. Mindamellett nem lett lehuzva 😊

ReTeK
Szvsz. a szines kijelzõnek van 1 elõnye:
jobban olvasható/látható mint a kék vagy a zöld mono megjelenítõk, fõleg az idõsebb korosztály szokott csodálkozni "jéé ezt jobban látom háhh" :-)
Egyszerûen kellemesebbek és jobban láthatóak a fehér alapon fekete betûk, fõleg ha egy hosszabb emailt vagy sms-t olvasol

Csak azért írtam le a saját tapasztalataimat mert lejjebb szépen le lett írva hogy milyen problémái lehetnek olyan stílusban, mintha ezt a típust fél év múlva ki lehetne vágni az ablakon. A helyzetet tisztázandó lehet gyenge darabot kifogni belõle, meg lehet rendeset, csakúgy mint minden másból. Ez sem rosszabb minõségre mint a többi, sõt szerintem felette áll. A lenti kép meg csalóka róla, a valóságban nyúlánkabb.😊

Lehet hogy nalad nem romlott el, azonban szerviz alapjan nagyon sok jott vissza vegfokhibasan, es az elso szeriaban nem volt tul strapabiro a naviroller. Mindenesetre a telefon egy kellemes es hasznalhato, designes telcsi 😊

Szerintem csodaszep telcsi, foleg hasznalni....Cvdvel ellentetben nekem volt negativ tapasztalatom a hibasodast illetoen vele

Stann
Én 2000Hufért vettem USB adatkábelt Siemensemhez(c55-höz, de az A60-al is mûxik),töltõ is 1ben!
Cím:
www.dregelyvargsm.ini.hu

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Helló!

Keresnék mindenfajta linket,progit,kódokat meg egyebeket a SAMUNG X600-as telefonhoz!

KÖSZI!
Breki33
VAn még egy bolt ahol minden ilyen van én ott vettem a Siemensemhez kábelt amivel mindent lehet.
Csak nem ugrik be a neve, de a terminálon a mobilos fórumokban megtalálod ezt is.
Balo
köszi, megnéztem, hát még gondolkodok, hogy megveszem-e, mert elég borsos (de ez így szokott lenni)

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Breki33
Breki33

Telefon: 06-1 / 471-2471
Fax: 06-1 / 469-2007

: [email protected]
Balo
Valaki?

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Breki33
Ennél?

Ennél még Nokiában is van szebb P
Adam5
helyes írás télleg csapnivaló

Taranov
Hát nem csoda, hogy újat akarsz, ezek pont az ilyen divatos telefonok, de ha akarsz egy jó mobilt, ami komoly meg minden, nem ilyen divatos polifonikus meg kamerás, akkor rosszul állsz, hogy csak 20 ezret tudsz rászánni max. de akkor vegyél 6210-et vagy 7110-et, de ennyi pénzért hiába foglalkozol vele, hogy nagy darab-e.
Nem azt mondom, hogy nem lehet jó mobilt kapni 20 ezerért haszáltan, de komoly Nokiák között sok a nagy darab, el kell döntened, hogy mit veszel, mert vehetsz valami szétesõs kamerás szart is.
A kisgyereket nem arra értettem, hogy nem volt elég mobilod 1 év alatt. Pont amiatt hiszed magad nagy gyereknek, mert sok mobilod volt 1 év alatt.
A kisgyereket nem is csak a korod miatt mondtam, hanem a hülye kérdések, 10 ezer Ft-os notebook, csapnivaló helyesírás...

Tufa16
6600?

Nekem lassan 4 éves lesz a 7110-esem. Abszolút rendben van rajta minden, a naviroller tökéletes, a flip ugyancsak, mégcsak ki sem lazult. Szinte gyári állapotban van és tökéletesen mûködik. Csak a festés kopik már a sarkain. Igaz egyszer volt vele gondom, egy hónapra rá hogy megvettem meghalt a rugó az ajtaján, de garanciás volt. Egyébként cserélném már mert tudásra elavult, de egyszerûen nincs olyan típus ami jobban tetszene külsõre.

0ppika
Miféle rossz tapasztalatod volt a Nokiával?

http://epica.nl

Balo
Hali. Nem tudjátok, hogy hol lehet Mo.-n Siemens A60-hoz USB DCA-510 adatátviteli kábelt kapni? Köszi elõre is!